- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok iyi canim menun.Iyi aksamlar arkadaslar. Bu gun ki menum.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
4 kasik menemen
Domates salatalik
Cay
Ara
2 incir 2 ceviz
Oglen
Z.yagli kabak yemegi
4 kasik yogurt
Salata
3 dl. Ekmek
Ara
1/2 bard. leblebi
1 bard.ayran
Aksam
Koz patlican biber karisik
4 kasik yogurt
Salata
2 dl. Ekmek
Ara
1 seftali
1 bard. Sut
Cay kahve maden suyu gun icersin de
Su 3 lt. Ye tamamliyacagim
Spor 30 dk. Hafif yuruyus
Bu gun bayramin 2 gunu bitti. Ben kacamaksiz gecirdim. Kaldi 2 gun. Haydi arkadaslar kacamaksiz gecirin kalan gunleri.
Yarin dikkat ederim canim zaten bugün cok kapi yaptik kendime göre yicek bi sey bulamadim ondan oldu birazda kacamak dedigim de bi dilim baklava bi toptan az dondurma bi tanede bayram cikolatasi aslnda gerisi normal öğün ekmek falan yoktu :)Cigdemcim madem bugun kacamakli birgundu. Tamam oldu gecti. Ama yarin dikkat et bak yarin kh almazsan bol bol su icer ve protein ve sebze yersen bugun yediklerin yaga donusmez canim.
Fiyet olsun canim.Merhaba kızlar;
Yeme konusunu bugünlük kapattığıma göre menü yazabilirim...
Sabah; yok (5 saatlik arayı sağlayamayacağım için kahvaltı yapmadım)
Öğlen; 4yk barbunya, salata, 1 porsiyon karpuz
Akşam; 3yk kaşığı mantarlı et sote, salata, yarım simit( bayram diye simit almışlar bizimkiler, ekmek yerine onu tüketiyoruz ya)
Bayram tatlım, yarım züber( meyveden yapılmış, rafine şekersiz bir bar)
Su;3lt
Spor yok ( belki 1 saat sonra annemi kandırırsam yürüyüşe çıkartırım geç oldu demezse)
Cok degilmis canim. Yarin dikkat eder onlari yaga donusmeden atarsin senYarin dikkat ederim canim zaten bugün cok kapi yaptik kendime göre yicek bi sey bulamadim ondan oldu birazda kacamak dedigim de bi dilim baklava bi toptan az dondurma bi tanede bayram cikolatasi aslnda gerisi normal öğün ekmek falan yoktu :)
Slm kizlar
Bugun isvec diyetimin 4. Gunu
Bugunku menum
Sabah: az sekerli turk kahvesi. 1 dilim kizarmis ekmek
Oglen: 1 havuc. 1 cay kasigi kadar keten tohumu yagi. 1 kase cottage cheese (tuzsuz yagsiz cokelege benzer birsey). 1 tane haslanmis yumurta.
Aksam: 1 kase yogurt. 1 bardak taze sikilmis portakal suyu
Su: 3 litre
Spor: 30 dakika yuruyus
Canim son 9 gunum isvec diyeti bitsin normal diyetime devam. Doymuyorum aslinda ama uymam lazim ne yazik ki. Bakalim cumaya sonucum nasil olacak.Bu kadarcik seyle iyi doyuyorsun
Benim iki gundur istahim artdi zor tutuyorum kendimi en buyuk kacamagim 2 tane baklava dun 2 tanede bugun ekmek yerine azda simit hemen sistim iki gunde sanki
Hadi ins agzina saglik valla :) yarinda tekrar ananeme falan gidicezde yogunluktan spor yapamiyorum malum oraya yürüyerek gideyim bari baya var mesafe yürüyüş icin iyi :)Cok degilmis canim. Yarin dikkat eder onlari yaga donusmeden atarsin sen
Menü süper ablacim eminim acsin su an ama degecek az kaldi güzel gidiyorsun sen becereceksin bu isvec diyetini :)Slm kizlar
Bugunku menum
Oglen: 1 havuc. 1 cay kasigi kadar keten tohumu yagi. 1 kase cottage cheese (tuzsuz yagsiz cokelege benzer birsey). 1 tane haslanmis yumurta.
Gecmis olsun canim midende gaz mi var acaba? Bir git istersen doktora baksin.
Cok canim benimki 1090 kalori o bile baya cok yani dolmuyo çoğu zaman
Hilal noldun sen ya ne dokundu acaba sana gerci kilo verme acisindan güzel baya iyi hatta ama sagligina bi sey olmasin
Kolay gelsin canim. Ahh o tyrk erkeklerini de zaten ne yapmali bilmiyom. Ne temizlik yapatlar ne birsey baksana aslinda et dogramak guc ister zordur onu bile yapmissin. Neyse gecmis artik.
Slm kizlar
Bugunku menum
Canım 3 tane meyveli soda çok değil miSabah 3 çeri domates
Öğlen akşam
2 dil börek 3 meyveli soda iştah tamamen gitti bende kızlar 2 günde 1 kilo 8oo gr vermişim garip şeyler oluyor vücuduma bugün zorla yedim şu böreği sıcak ken belki iyi olur dedim ama mide ağrısından oluyorum
Başka birşey içemiyorum canım yoksa normalde ağzıma koymam AA boğazımı bunu asiti uyuşturuyorCanım 3 tane meyveli soda çok değil mi
Tabi super cozum. Yuruyus olur.Hadi ins agzina saglik valla :) yarinda tekrar ananeme falan gidicezde yogunluktan spor yapamiyorum malum oraya yürüyerek gideyim bari baya var mesafe yürüyüş icin iyi :)
Nasil oldun canim hala hasta misin?Başka birşey içemiyorum canım yoksa normalde ağzıma koymam AA boğazımı bunu asiti uyuşturuyor
Senin adini gordum canim isvec diyeti sayfasinda. Harfiyen uyuyorum. Bugun 5. Gunum. Ins isvec bitince diyete devam devilse geri alirim her diyet icin aynisi birakip normale gecince aliyorum ben de. Uzun sure dikkat etmem lazim. Bugun cok iyiydi az aclik hissettim. Sadece kahve yok bugun o cok zorluyor. Ama son 8 gun ne yaziyorsa o bir cay kahve bile icmiyorum fazlamadan. Ins gider biraz kilolar.Ben isveçle 5 kilo vermiştim.. sen naaptın? Nasıl gidiyor? Günlük tartılıyor musun?
Ama isveçten sonra geri aldım yarısını hemen.. diyeti bıraktıktan sonra yine hemen eski düzenine dönme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?