Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdiden iyi tatiller dönüşte nasipse buralardayız biz yine bekleriz

Evet ben takimdan ayrı kalmak istemiyorum. Tek basima daha zor. Duzenli paylaşım yaparim Pembe_patikli

Evet çok doğru gerçekten ..
Ne zamandır menü yazmamıştım günün ilk menüsü gelsin benden
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az peynir 3 zeytin
Maydanoz
1 dilim esmer ekmek
1 çay kaşığı bal
Salatalık domates
Çay
Ara :yeşil çay 5 badem
Öğlen :çocuklara kıymalı makarna yapmıştım
Onun kıyma kısmını yaparken ayırmıştım onu yedim yanında 2 kaşık makarna 5 kaşık yoğurt
Ara :çay dışardaydık bir ara yarım avuç böğürtlen yedim
Az sütlü Kahve içtim
Akşam:kendime kabak spagetti yaptım yoğurtla onu yedim ..yaninda 1 dilim ekmekle
Akşamları bu ara bayağı atıştırıyordum kalabalık olunca bir de bu akşam 1 şeftali düşünüyorum bakalım
Su 2,5 litre
Spor 45 dk yürüyüş

Afiyet olsun canim. Cok guzel bir menu.

günün ikinci menüsünü de ben yazayım o zaman
Sabah 7.30
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
6yeşil zeytin domates salatalık

Ara öğün yapmadım

Öglen 13.00
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
domates salatalık

Ara 1 bardak ayran

Akşam 18.00
1dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba ve yağsız salata
Spor yarim saat zumba ve yarim saat hafif tempoda yürüyüş

Bu hafta şu fazlalıkları hemen gönder canım bekliyoruz bak güzel olmuş acıkırsan yoğurt süt olabilir istersen tabi

Kızlar kabak spagettiyi internetten görmüştüm ..çok lezzetli ve kolay oldu ..az zamanı olanlara tavsiye ederim
Ben de yapiyorum canim ve severek yiyoruz. Ellerine saglik.

Bir de cig kabak salatasi yapiyorum. Onu da cok seviyoruz tavsiye ederim. Tam diyetlik.

Afiyet olsun canim spor da menu de cok iyi.
Masallah canim senden daha hic kotu menu gormedim zaten.

Kizlar karatay dukan ve isvec diyeti haric yapip iyi kilo verdiginiz bir diyet veya detoks var mi? Haftaya kilo vermeyi biraz hizlandirmak istiyorum.
Maydanoz kullandığım zaman hızlı gidiyor .suyunu içebilirsin ya da yeşillik olarak yiyebilirsin belki ..akşam yemeklerini 6 da yersem sadece 1 meyve yersem yada tarçınlı süt daha hızlı gidiyor bende ..spor da önemli tabi ..dur bir düşünelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…