- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Şimdiden iyi tatillercanım merhaba tatile yeni gideceğim bayram felan derken baktım diyet yalan oldu gerçi kilo aynı almadımda vermedim de. zaten listede değildim daha sağlıklı ve kesin bir sonuç elde etmek için tatil sonrası başlayacağım diyete muhtemelen kilo almış olarak inşallah bu sefer başaracağım
Evet ben takimdan ayrı kalmak istemiyorum. Tek basima daha zor. Duzenli paylaşım yaparimAslında verdiğin kilo takıma alınman için az ..200 gr dı galiba ..isteğin de çok kilo vermek içinbununda farkındayız şimdi ne diyorsun?düzenli paylaşım yapıp kilo verebilirim ..size destek olurum diyor musun ?takım yöneticileri birlikte karar verirbu durumlarda ..
Evet canım bu hafta coşturalım buralarıEvet ben takimdan ayrı kalmak istemiyorum. Tek basima daha zor. Duzenli paylaşım yaparimPembe_patikli
Teşekkürlerhaftaya bomba gibi bekliyoruz.
Bence deEvet canım bu hafta coşturalım buraları
İyi geliyor böyle sözlerBence deaz önce kızımı kreşten alirken zayıflamışsın dedi bana yemekci teyzeleri. Sevindim ben de : )
Bence de arkadasim. Kisa vade de etkili gibi gozukse de sok diyetler saglik acisindan sorun cikartiyor ve birakildiginda tekrar geri aliniyor.Yavaş ve kalıcı kilo vermeye bakacağım artık.şok diyetler uzak olmali
Ooo deme oyle seyler kendine kiyamam sana ben.Bu haftanın yuzkarasiyim sanırım
Önceki kilo 73.7
Bu hafta 73.4
Fark -300
Yüzde %0.20
Eki Görüntüle 2042049
Afiyet olsun canim. Cok guzel bir menu.Evet çok doğru gerçekten ..
Ne zamandır menü yazmamıştım günün ilk menüsü gelsin benden
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az peynir 3 zeytin
Maydanoz
1 dilim esmer ekmek
1 çay kaşığı bal
Salatalık domates
Çay
Ara :yeşil çay 5 badem
Öğlen :çocuklara kıymalı makarna yapmıştım
Onun kıyma kısmını yaparken ayırmıştım onu yedim yanında 2 kaşık makarna 5 kaşık yoğurt
Ara :çay dışardaydık bir ara yarım avuç böğürtlen yedim
Az sütlü Kahve içtim
Akşam:kendime kabak spagetti yaptım yoğurtla onu yedim ..yaninda 1 dilim ekmekle
Akşamları bu ara bayağı atıştırıyordum kalabalık olunca bir de bu akşam 1 şeftali düşünüyorum bakalım
Su 2,5 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Sağol canım ne zamandır kaçamak doluyduAfiyet olsun canim. Cok guzel bir menu.
Bu hafta şu fazlalıkları hemen gönder canım bekliyoruz bakgünün ikinci menüsünü de ben yazayım o zaman
Sabah 7.30
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
6yeşil zeytin domates salatalık
Ara öğün yapmadım
Öglen 13.00
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
domates salatalık
Ara 1 bardak ayran
Akşam 18.00
1dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba ve yağsız salata
Ben de yapiyorum canim ve severek yiyoruz. Ellerine saglik.Kızlar kabak spagettiyi internetten görmüştüm ..çok lezzetli ve kolay oldu ..az zamanı olanlara tavsiye ederim
Afiyet olsun canim spor da menu de cok iyi.günün ikinci menüsünü de ben yazayım o zaman
Sabah 7.30
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
6yeşil zeytin domates salatalık
Ara öğün yapmadım
Öglen 13.00
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba
domates salatalık
Ara 1 bardak ayran
Akşam 18.00
1dilim çavdar ekmeği
1 kase çorba ve yağsız salata
Spor yarim saat zumba ve yarim saat hafif tempoda yürüyüş
Masallah canim senden daha hic kotu menu gormedim zaten.Evet çok doğru gerçekten ..
Ne zamandır menü yazmamıştım günün ilk menüsü gelsin benden
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az peynir 3 zeytin
Maydanoz
1 dilim esmer ekmek
1 çay kaşığı bal
Salatalık domates
Çay
Ara :yeşil çay 5 badem
Öğlen :çocuklara kıymalı makarna yapmıştım
Onun kıyma kısmını yaparken ayırmıştım onu yedim yanında 2 kaşık makarna 5 kaşık yoğurt
Ara :çay dışardaydık bir ara yarım avuç böğürtlen yedim
Az sütlü Kahve içtim
Akşam:kendime kabak spagetti yaptım yoğurtla onu yedim ..yaninda 1 dilim ekmekle
Akşamları bu ara bayağı atıştırıyordum kalabalık olunca bir de bu akşam 1 şeftali düşünüyorum bakalım
Su 2,5 litre
Spor 45 dk yürüyüş
Maydanoz kullandığım zaman hızlı gidiyor .suyunu içebilirsin ya da yeşillik olarak yiyebilirsin belki ..akşam yemeklerini 6 da yersem sadece 1 meyve yersem yada tarçınlı süt daha hızlı gidiyor bende ..spor da önemli tabi ..dur bir düşünelim bakalımKizlar karatay dukan ve isvec diyeti haric yapip iyi kilo verdiginiz bir diyet veya detoks var mi? Haftaya kilo vermeyi biraz hizlandirmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?