- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Deneyeyim onu da bu haftaEvet canim. Cig rendelenmis kabakla sarmisakli yogurdu karistirip arzuya gore ustunu keten tohumu dovulmus ceviz pul biber kuru nane gibi seylerle susluyorum.
Cok dogru yapmissin canim. Calisan anne olunca illa ki yasaniyor boyle seyler. Ama kararli olmak lazim. Cocuga uzuldugunu gostermemek gerekir. Annenin bu tavri cocugun bunun gerekliligini anlamasi acisindan cok onemli. Bir de ne kadar kucuk olursa olsun konusup anlatmalisin. Cunku gerek tonumuzdan gerek tavrimizdan anliyor cocuklarimiz bizi.Canım ben kıyamam küçük kuzuya ..inşallah çabuk alışır kolay değil küçük daha ..ama alışınca da gelmek istemez oyun var diye ..ben kreşe ilk bıraktığım zamanları hatırladım ..onlar ağlardı ben işe giderken yolda ağlardımarkadaşlar teselli ederlerdi ama alışınca da akşam gelmek istemezlerdi ..kolay değil gerçekten Allah kolaylık versin size
Evet kararlı olmak önemli gerçekten ..öğretmende öyle demişti ..1 ay kadar sürdü bizde ..özellikle hiç uyumak istemiyorlardı ama dediğiniz gibi zamanla alışıp kabul ediyorlar ..küçükler ama çok akıllılarCok dogru yapmissin canim. Calisan anne olunca illa ki yasaniyor boyle seyler. Ama kararli olmak lazim. Cocuga uzuldugunu gostermemek gerekir. Annenin bu tavri cocugun bunun gerekliligini anlamasi acisindan cok onemli. Bir de ne kadar kucuk olursa olsun konusup anlatmalisin. Cunku gerek tonumuzdan gerek tavrimizdan anliyor cocuklarimiz bizi.
Sagol canim. Ilk zamanlar zor olacak belli. Ins ben ise baslayana kadar alisir biraz.Canım ben kıyamam küçük kuzuya ..inşallah çabuk alışır kolay değil küçük daha ..ama alışınca da gelmek istemez oyun var diye ..ben kreşe ilk bıraktığım zamanları hatırladım ..onlar ağlardı ben işe giderken yolda ağlardımarkadaşlar teselli ederlerdi ama alışınca da akşam gelmek istemezlerdi ..kolay değil gerçekten Allah kolaylık versin size
Evet inşallah ..dil de öğrenir çabucak canım hemSagol canim. Ilk zamanlar zor olacak belli. Ins ben ise baslayana kadar alisir biraz.
Haklisin canim. Ben de hep anlatiyorum. Ve kizimi birakinca opup bye bye yapip oyle ayriliyorum. Gittigimi bilsin beni uzgun gormesin.Cok dogru yapmissin canim. Calisan anne olunca illa ki yasaniyor boyle seyler. Ama kararli olmak lazim. Cocuga uzuldugunu gostermemek gerekir. Annenin bu tavri cocugun bunun gerekliligini anlamasi acisindan cok onemli. Bir de ne kadar kucuk olursa olsun konusup anlatmalisin. Cunku gerek tonumuzdan gerek tavrimizdan anliyor cocuklarimiz bizi.
Ilk kelimelere basladi bakalim konusunca cok tatli olur ya. Eminim senin kuzularin konusunca da cok tatlilardir.Evet inşallah ..dil de öğrenir çabucak canım hem
Ben de yiyemem canim. Az pul biber kara biber dokerim ama fazlasini yiyemem.@DeryaOnDiet acıbiberde metabolizmayı hızlandırıyormuş ama ben pek yiyemiyorum
Yarim yamalak konustular mi cok tatli oluyorlar. Allah emanet olsun. Rabbim korusun tum yavrulari.Evet inşallah ..dil de öğrenir çabucak canım hem
Olur tabikiTatlım haftaya alalım mi seni bu hafta listeden 2 kişi ayrılıyor 15 üstü olunca oylama gerekiyor.
Olur tabi canım haftaya 64 olarak girerim insAllah listeyeBu hafta sayımız tam 15 oldu canım ..fazlası için diğer takım kaptanlarının oylayıp kabul etmesi lazımmış o da bu saatten sonra zor.. 2 arkadaşımız izne çıkıyor yani haftaya 2 kişilik yer varhaftaya olsa sıkıntı olmaz değil mi?hem şöyle güzel bir eksiyle başlamış olursun artık önümüzdeki hafta kilo vermede hepimizin gaza basması lazım bende dahil
Tesekkurler canim. Hep birlikte insallah.Sayfamız canlandı kızlariyiki tatil bitti..
Bugün zayıflayan bütün takimdaslarimi tebrik ediyorum. Emeklerinizin sonucunu en kisa zamanda görün kızlar.
Tarif verirmisin nasıl. Yapıyordun canımsen hala diyete devam mi ediyorsun canım yoksa koruma mi afiyet olsun
ben lahana diyeti yapmıştım iyi ama sağlıklı değil haftada 5 kilo verdiriyor gerçi ben ben 2.5 kilo vermiştim ama 5 veren varmış
inşallah canım gitsin artik psikolojimi bozdu gelen su artı
Ins canim.Sayfamız canlandı kızlariyiki tatil bitti..
Bugün zayıflayan bütün takimdaslarimi tebrik ediyorum. Emeklerinizin sonucunu en kisa zamanda görün kızlar.
AminYarim yamalak konustular mi cok tatli oluyorlar. Allah emanet olsun. Rabbim korusun tum yavrulari.
Bizde seni canımKızlar hepinizi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?