Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haftada bir gün degil mi staj

Benim bildiğim günde 3 bardak. Ve böbrek rahatsızlığı olanlara önermiyorlar

2 den fazla içme canım dr lar uyarıyor ben 1 içiyorum kalp rahatsızlığım var hemen çarpıntı yapıyor.

Ben hani geçenlerde bahsettiğim yesil cay soda limon üçlüsünü denedim bugün. Hatta biriniz ona dukan birasi diyolar demisti
Neyse 750ml suya yesil cay demledim. Yarim limon + 1 şişe soda. Oldu mu sana bir sürahi yeşil çaylı karisim.
İçtim hepsini üstüne de normal cay demledim 2 fincan da öyle ictim. Öğlen de sütlü nescafem vardı bi
Şimdi de korkuyorum iyi mi yaptım kötü mü diye.

Yok malesef gecen sene secmistik ne güzel eve 15 dkydi yürüyerek gidiyodum bu sene mas yani bütün ücra okullari bulup yazmışlar hepsi uzak 4 vesait oluyo ya
Oyy çok zor Kıyamam ben sana ya

kızlar ben birazdan çıkıcam, hafta sonu annemin misafirleri olacak memlekette, 20-25 kişi ağırlayacağız.. o nedenle buralarda olmazsam merak etmeyin.. en kötü geceleri telefondan girmeye çalışacağım..
Kolay gelsin kaçak yapma yan bile bakma TAKİM CA seni izliyor olucaz

Otur canim sen. Yprulmussundur yap bi kahve yanina da cikolata ohh. Spor da neymis bosver
Ayyy rakip cok fena @ormangozlu Allah kolaylık versin.

Afiyet olsun. Elmalı pastayı yemesen olmazmi içindeki yağı düşün unu düşün hatta o pis şekeri düşün yağ olarak vücuduna girecek sabah tartıda gözlerin fal taşı gibi açılacak artıyi görünce

Afiyet olsun canım menu guzel. Bilgim var paylaşacak havuç haslsndiginda şeker oranı artıyor çiğ tüketmek daha sağlıklı ancak yağsız olunca vitamin emilimi tam olmuyormuş. Birde sütlü lahana yi merak ettim nasıl oluyor.

taciz yapmayan bizden değil

Konuyu bilmeyen biri okusa şu cümleyi var ya

zukkum hilaall rakibem olmuşsun? Çok büyük konusmayayim ama iradeliyim bu siralar bilesin

Ay çok iyi olmuş ben senin adıni bilmiyorum :) kaynasiriz daha çok çok iyi oldu bu o yüzden kız benide motivele nolursun ben çöktüm gittim resmen daha evvelden ne güzel sular yapardım güzel güzel beslenirdim noldu bana yaaaaa; (

Bak bunu bilmiyordum. Söylediğin iyi oldu.
Normalde annem pirinçli, kaymaklı filan yapar bu yemeği ama ben biraz kendime göre uyarladım. Lahanayı doğrayıp biraz zeytinyağında kavurdum. Biraz su ekledikten sonra 1 kaşık bulgur koydum. O kabardıktan sonra da biraz süt ekledim. Ha bir de tuz, kırmızı biber filan var içinde. :)

Öğlen

2 Şahan yumurta
Domates salata
Peynir
1 dil ekmek

Aksam

Aslında dişe değer birşey yok kızımı yedirirken bir kaşık taze fasulye 1 kaşık bulgur pilavı ve 1 kaşık kadarda biber buğulama yedim 2 dilim ekmek ile o yüzden açık birşey yok canlarım kalkıp spor yapcam şimdi
Şu 1.5 ama tamamlarım 3
40 dakika eliptik 150 ip atlama 102 walsit yapılacak bana kolay gelsin

Haftada bir gün degil mi staj
Bir gün canim
Ah sorma ablacim ya rakip fena kizistirdi ortalığı ama ben sessiz sessiz yaparim yapacagimi

Bak bence şalgam suyu, kola ya da şerbet denemelisin. Epey inceltiyor
Benim ismim derya. Aslinda iki ismim var diğer deryayla karismasin diyorsaniz filiz de diyebilirsiniz. Normalde filizi kullaniyorum zaten ama bu forumda bu tombullukla abes kaçar diye deryayi tercih etmistim bu kez

Menü:
Sabah: 1 dilim tt ekmek
Yarim kk peynir
1 tk zeytinyagi
Domates salatalik
1 yk az yagli kavurma
Öğlen:
Yarim yt menemen
Yarim kase cacik
1 dilim tt ekmek
Ara: 1 mandalina
4 cig findik
Aksam:
1 yt firinda kiymali patlican yemegi
Yarim kase yogurt
Toplam: 724 kalori @DeryaOnDiet
Spor: 40 dk speed 6da kosu bandi
50 squat
Su: 3 litre

Biz kaçıncı olduk peki bu hafta? (bence hepimuz ekstra bi gayretliydik ama takimca bizi ödemler vurdu bu hafta)
Kesin sonuçlar 8 den sonra hesaplanıyor ama paylaşım bölümünde şimdiye kadar ortalama giren gruplar görülüyor ..bizim çok iyi değil ama haftaya inşallah iyi olacak
Canim pazara gidince soyle el yapimi bazlama olur gozleme olur onlardan da al canin ceker sonra. hele bu hafta bol bol ye elini korkak alistirma
aboooovvvv

selam kızlar ben de bugün her zamankinden gecikmeli menü paylasayim
sabah 7.30
2dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
6yeşil zeytin domates

Öğlen 12.30
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

Ara 2 salatalık 1 bardak ayran

Akşam 19.00
1 dilim kepek ekmeği
4 kaşık etli türlü
1 kase cacık

Su 2 litre..spor daha yapamadım bugün hic boş vaktim olmadi siteye bile pek giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…