taciz yapmayan bizden değilBenimde 5 55olmakistiyorum rakibim olmuşbu hafta taciz atışları yaparım bol bol bir ona bir obezzto ya ..
Haftada bir gün degil mi stajOhh afiyet olsun abartsaydin ya nolacak onun kalorisinden
Hahayyt bugün gene getirmis en sevdigim cikolata dolguludan yemiycem dedim yemedim simdi sen düşün
Hocam agir tahrik var burda
Aksama hocalara olan sinirimi aletlerden cikaricam
Bence olur da kisin ankarada karda kista yollar kapanacak gec kalma olucak müdürler sorun çıkaracak bide ankarada toplu taşıma bilenler bilir ölümdür oyle kitap oku dizi izle yapilamaz pek yani off offf
Benim bildiğim günde 3 bardak. Ve böbrek rahatsızlığı olanlara önermiyorlarCanlar yeşil çayı fazla icersek zarari olur mu? Var mı bu konuda bilgisi olan, mesela günde kac bardağa kadar olabilir?
2 den fazla içme canım dr lar uyarıyor ben 1 içiyorum kalp rahatsızlığım var hemen çarpıntı yapıyor.Canlar yeşil çayı fazla icersek zarari olur mu? Var mı bu konuda bilgisi olan, mesela günde kac bardağa kadar olabilir?
Benim bildiğim günde 3 bardak. Ve böbrek rahatsızlığı olanlara önermiyorlar
2 den fazla içme canım dr lar uyarıyor ben 1 içiyorum kalp rahatsızlığım var hemen çarpıntı yapıyor.
Oyy çok zor Kıyamam ben sana yaYok malesef gecen sene secmistik ne güzel eve 15 dkydi yürüyerek gidiyodum bu sene mas yani bütün ücra okullari bulup yazmışlar hepsi uzak 4 vesait oluyo ya
Kolay gelsin kaçak yapma yan bile bakma TAKİM CA seni izliyor olucazkızlar ben birazdan çıkıcam, hafta sonu annemin misafirleri olacak memlekette, 20-25 kişi ağırlayacağız.. o nedenle buralarda olmazsam merak etmeyin.. en kötü geceleri telefondan girmeye çalışacağım..
Ayyy rakip cok fena @ormangozlu Allah kolaylık versin.Otur canim sen. Yprulmussundur yap bi kahve yanina da cikolata ohh. Spor da neymis bosver
Afiyet olsun. Elmalı pastayı yemesen olmazmi içindeki yağı düşün unu düşün hatta o pis şekeri düşün yağ olarak vücuduna girecek sabah tartıda gözlerin fal taşı gibi açılacak artıyi görünceBugunku menum
Sabah 12.00
1kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
1 kasik z.yagda yumurta
Domates biber
Sekersiz cay
Ara
1 seftali 1 armut
Ara
2 turk kahvesi
Aksam
17.00
2 kaşik bulgur pilavı
2 kaşık dana ciğer
Bir tanede elmali pasta yiycem :) aksam ekmek yemedim onun yerine
Su 1,5 devami gelir yatana kadar
Spor egzersiz yapicam 20 dk mutfaktan cikamadim bugun
Afiyet olsun canım menu guzel. Bilgim var paylaşacak havuç haslsndiginda şeker oranı artıyor çiğ tüketmek daha sağlıklı ancak yağsız olunca vitamin emilimi tam olmuyormuş. Birde sütlü lahana yi merak ettim nasıl oluyor.İyi akşamlar kızlar
Bugün günü erken kapattım
Hemen başlayayım
Sabah (10:00)
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 biber
2 yk lor peynir
1/2 bardak smoothie (1 armut, 3 yk yoğurt, 3 yk süt)
Ara:
1 bardak süt, 1/2 elma
Öğle (14:30)
4 tavuk köfte
2 tane haşlanmış havuç
1 kase salata
Ara:
1 bardak süt
Akşam (17:30)
1/2 tabak Sütlü lahana yemeği
Su: 3l şimdiye kadar
Spor: 40 dk dance cardio, 60 dk pilates
taciz yapmayan bizden değil
Konuyu bilmeyen biri okusa şu cümleyi var ya
Bak bunu bilmiyordum. Söylediğin iyi oldu.Oyy çok zor Kıyamam ben sana ya
Kolay gelsin kaçak yapma yan bile bakma TAKİM CA seni izliyor olucaz
Ayyy rakip cok fena @ormangozlu Allah kolaylık versin.
Afiyet olsun. Elmalı pastayı yemesen olmazmi içindeki yağı düşün unu düşün hatta o pis şekeri düşün yağ olarak vücuduna girecek sabah tartıda gözlerin fal taşı gibi açılacak artıyi görünce
Afiyet olsun canım menu guzel. Bilgim var paylaşacak havuç haslsndiginda şeker oranı artıyor çiğ tüketmek daha sağlıklı ancak yağsız olunca vitamin emilimi tam olmuyormuş. Birde sütlü lahana yi merak ettim nasıl oluyor.
Bir gün canimHaftada bir gün degil mi staj
Ah sorma ablacim ya rakip fena kizistirdi ortalığı ama ben sessiz sessiz yaparim yapacagimiOyy çok zor Kıyamam ben sana ya
Kolay gelsin kaçak yapma yan bile bakma TAKİM CA seni izliyor olucaz
Ayyy rakip cok fena @ormangozlu Allah kolaylık versin.
Afiyet olsun. Elmalı pastayı yemesen olmazmi içindeki yağı düşün unu düşün hatta o pis şekeri düşün yağ olarak vücuduna girecek sabah tartıda gözlerin fal taşı gibi açılacak artıyi görünce
Afiyet olsun canım menu guzel. Bilgim var paylaşacak havuç haslsndiginda şeker oranı artıyor çiğ tüketmek daha sağlıklı ancak yağsız olunca vitamin emilimi tam olmuyormuş. Birde sütlü lahana yi merak ettim nasıl oluyor.
Bak bence şalgam suyu, kola ya da şerbet denemelisin. Epey inceltiyorAy çok iyi olmuş ben senin adıni bilmiyorum :) kaynasiriz daha çok çok iyi oldu bu o yüzden kız benide motivele nolursun ben çöktüm gittim resmen daha evvelden ne güzel sular yapardım güzel güzel beslenirdim noldu bana yaaaaa; (
Tesekkurler canim.Canım benim tebrikler
inşallah canım..görürsün ama maşallah azimli ve iradelisinSagol canim son 2 haftam evde ise donmeden vaktim var yapayim spor. insallah ise donmeden 68 i bir gorsem super olur.
Kesin sonuçlar 8 den sonra hesaplanıyor ama paylaşım bölümünde şimdiye kadar ortalama giren gruplar görülüyor ..bizim çok iyi değil ama haftaya inşallah iyi olacakBiz kaçıncı olduk peki bu hafta? (bence hepimuz ekstra bi gayretliydik ama takimca bizi ödemler vurdu bu hafta)
aboooovvvvCanim pazara gidince soyle el yapimi bazlama olur gozleme olur onlardan da alcanin ceker sonra. hele bu hafta bol bol ye elini korkak alistirma
Erken kalkıp yapıyorum bende ..Menunde sporunda cok iyi canim birde ben alissam spora ev islerinden yoruluyorum canim hic istemiyor zorluyorum
Siz yeter ki taciz isteyintaciz yapmayan bizden değil
Konuyu bilmeyen biri okusa şu cümleyi var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?