- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Dinlen kuzum kolay değilselam kızlar ben de bugün her zamankinden gecikmeli menü paylasayim
sabah 7.30
2dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
6yeşil zeytin domates
Öğlen 12.30
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
Ara 2 salatalık 1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 dilim kepek ekmeği
4 kaşık etli türlü
1 kase cacık
Su 2 litre..spor daha yapamadım bugün hic boş vaktim olmadi siteye bile pek giremedim
Bak bence şalgam suyu, kola ya da şerbet denemelisin. Epey inceltiyor
Benim ismim derya. Aslinda iki ismim var diğer deryayla karismasin diyorsaniz filiz de diyebilirsiniz. Normalde filizi kullaniyorum zaten ama bu forumda bu tombullukla abes kaçar diye deryayi tercih etmistim bu kez
o patlıcanlar insallah kızarmamıştırMenü:
Sabah: 1 dilim tt ekmek
Yarim kk peynir
1 tk zeytinyagi
Domates salatalik
1 yk az yagli kavurma
Öğlen:
Yarim yt menemen
Yarim kase cacik
1 dilim tt ekmek
Ara: 1 mandalina
4 cig findik
Aksam:
1 yt firinda kiymali patlican yemegi
Yarim kase yogurt
Toplam: 724 kalori @DeryaOnDiet
Spor: 40 dk speed 6da kosu bandi
50 squat
Su: 3 litre
Afiyey olsun canim. Menu de spor da super.Menü:
Sabah: 1 dilim tt ekmek
Yarim kk peynir
1 tk zeytinyagi
Domates salatalik
1 yk az yagli kavurma
Öğlen:
Yarim yt menemen
Yarim kase cacik
1 dilim tt ekmek
Ara: 1 mandalina
4 cig findik
Aksam:
1 yt firinda kiymali patlican yemegi
Yarim kase yogurt
Toplam: 724 kalori @DeryaOnDiet
Spor: 40 dk speed 6da kosu bandi
50 squat
Su: 3 litre
Firinda degince ben kizarmamistir diye dusundum. Demio patlıcanlar insallah kızarmamıştır
ise iyi tarafından bak canım uzak olunca daha çok kalori yakmak için fırsat yürüme mesafesinde iner yürüyüş yaparsın işte fena mıSimdi de moralim bozuldu staj yerleri açıklanmış eve ennn uzak okul tabiki hep en zoru olmak zorunda çünkü sabah 5te yola çıkarım artik cok sinir oldum
menin güzel canım afiyet olsun ama bir daha ki sefere pasta yiyecek sen sabah ye yoksa ertesi gün pişmanlıklar seni bulurBugunku menum
Sabah 12.00
1kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
1 kasik z.yagda yumurta
Domates biber
Sekersiz cay
Ara
1 seftali 1 armut
Ara
2 turk kahvesi
Aksam
17.00
2 kaşik bulgur pilavı
2 kaşık dana ciğer
Bir tanede elmali pasta yiycem :) aksam ekmek yemedim onun yerine
Su 1,5 devami gelir yatana kadar
Spor egzersiz yapicam 20 dk mutfaktan cikamadim bugun
çok güzel maşallah dengeli bir menü afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Bugün günü erken kapattım
Hemen başlayayım
Sabah (10
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 biber
2 yk lor peynir
1/2 bardak smoothie (1 armut, 3 yk yoğurt, 3 yk süt)
Ara:
1 bardak süt, 1/2 elma
Öğle (14:30)
4 tavuk köfte
2 tane haşlanmış havuç
1 kase salata
Ara:
1 bardak süt
Akşam (17:30)
1/2 tabak Sütlü lahana yemeği
Su: 3l şimdiye kadar
Spor: 40 dk dance cardio, 60 dk pilates
canım benim tansiyonumu düşürüyor hic içemem ben mesela belki fazla içersen sende de bir etkiye sebep olabilirCanlar yeşil çayı fazla icersek zarari olur mu? Var mı bu konuda bilgisi olan, mesela günde kac bardağa kadar olabilir?
o soda ve yeşill çaylı limonlu karışım süper bence ben de arada yapıyorum güzel ödem atıyorBen hani geçenlerde bahsettiğim yesil cay soda limon üçlüsünü denedim bugün. Hatta biriniz ona dukan birasi diyolar demisti
Neyse 750ml suya yesil cay demledim. Yarim limon + 1 şişe soda. Oldu mu sana bir sürahi yeşil çaylı karisim.
İçtim hepsiniüstüne de normal cay demledim 2 fincan da öyle ictim. Öğlen de sütlü nescafem vardı bi
Şimdi de korkuyorum iyi mi yaptım kötü mü diye.
afiyet olsun canım da akşam sanki az mi olmuşÖğlen
2 Şahan yumurta
Domates salata
Peynir
1 dil ekmek
Aksam
Aslında dişe değer birşey yok kızımı yedirirken bir kaşık taze fasulye 1 kaşık bulgur pilavı ve 1 kaşık kadarda biber buğulama yedim 2 dilim ekmek ile o yüzden açık birşey yok canlarım kalkıp spor yapcam şimdi
Şu 1.5 ama tamamlarım 3
40 dakika eliptik 150 ip atlama 102 walsit yapılacak bana kolay gelsin
kız yoksa senle ben mi yaşıyorduk pek bir art niyetli geldi mesajDinlen kuzum kolay değil
Yarın akşama misafir var ..pazar kahvaltıya gideceğiz arkadaşlarla benim de işim zor ananeler etmek yok
ben de diyorum ne ananesi, örf ve adetlerden girdi bu kız ne diyor acaba dedim yaniNe yazmışımpes etmek yok yazacaktım ..amaninnnn iki de edebiyat öğretmeni var yandım valla
Ilahi deryaBak bence şalgam suyu, kola ya da şerbet denemelisin. Epey inceltiyor
Benim ismim derya. Aslinda iki ismim var diğer deryayla karismasin diyorsaniz filiz de diyebilirsiniz. Normalde filizi kullaniyorum zaten ama bu forumda bu tombullukla abes kaçar diye deryayi tercih etmistim bu kez
patlıcan yemeğinin fırında olanı genelde kizartilir annesi yapmışsa kızartmıştır onu
Ne oldu Elifime niye canı sıkılıyormuş kız herkes okula başlayınca azcık kafanı dinlersinÇok canım sıkılıyor
Geçmiş olsunArkadaşlar bazi özel sağlık problemleri yüzünden hastanede yattik.özür diliyorum inanın unuttum hic aklıma gelmedi.herşeyi unuttum kendimle ilgili.
Evdeyim simdi.belki hiçbişey yemedigimdendir 56.5 kilom
Tekrar özür dilerim
Kolay gelsin Sevilciğim koştururken erirsinkızlar ben birazdan çıkıcam, hafta sonu annemin misafirleri olacak memlekette, 20-25 kişi ağırlayacağız.. o nedenle buralarda olmazsam merak etmeyin.. en kötü geceleri telefondan girmeye çalışacağım..
ben maksimum üç diye biliyorum tansiyon sıkıntısı filan yapıyormuş çoğu zaten keyif kaçırıyor boşver iki iyi üç yeter karar seninCanlar yeşil çayı fazla icersek zarari olur mu? Var mı bu konuda bilgisi olan, mesela günde kac bardağa kadar olabilir?
Zaten yakında ceza puana geçip seni tek ayak üzerinde bekletelim diyorumNe yazmışımpes etmek yok yazacaktım ..amaninnnn iki de edebiyat öğretmeni var yandım valla
Gecmis olsun melike. Onemli bir sey degildir insallah. Yaradanim sifa versin canimArkadaşlar bazi özel sağlık problemleri yüzünden hastanede yattik.özür diliyorum inanın unuttum hic aklıma gelmedi.herşeyi unuttum kendimle ilgili.
Evdeyim simdi.belki hiçbişey yemedigimdendir 56.5 kilom
Tekrar özür dilerim
Oo oyleyse kotu olur.patlıcan yemeğinin fırında olanı genelde kizartilir annesi yapmışsa kızartmıştır onu
Bence harika fikir canimKızlar rakipleriniz belli valla çarşaf çarşaf burdan kazananları ilan ederiz olmadı ödül veririz şöyle en yeşilinden bir yiyecek ya da içecek tercih sizin olsun nasıl fikir
ise iyi tarafından bak canım uzak olunca daha çok kalori yakmak için fırsat yürüme mesafesinde iner yürüyüş yaparsın işte fena mı
menin güzel canım afiyet olsun ama bir daha ki sefere pasta yiyecek sen sabah ye yoksa ertesi gün pişmanlıklar seni bulur
çok güzel maşallah dengeli bir menü afiyet olsun
canım benim tansiyonumu düşürüyor hic içemem ben mesela belki fazla içersen sende de bir etkiye sebep olabilir
o soda ve yeşill çaylı limonlu karışım süper bence ben de arada yapıyorum güzel ödem atıyor
afiyet olsun canım da akşam sanki az mi olmuş
kız yoksa senle ben mi yaşıyorduk pek bir art niyetli geldi mesaj
ben de diyorum ne ananesi, örf ve adetlerden girdi bu kız ne diyor acaba dedim yani
tatlı deme ona, çok severEvettttt bir Cuma daha bitti ..kimse eksi çıkmadı bu güzel oldu ..
Haftaya saha iyi olacak inşallah
Dukan biralarımızı bu hafta için kaldırıyorum
5 55olmakistiyorum sen dukan biranı boş içme tatlı falan yebak Cuma'ya çok var ne olacak canımmmmm
o hafta sonunu sağ salim atlatsında gerisi kolay.o kadar pasta börek yapıp el sürmemek her yiğidin harcı değilNe oldu Elifime niye canı sıkılıyormuş kız herkes okula başlayınca azcık kafanı dinlersin
Geçmiş olsun
Kolay gelsin Sevilciğim koştururken erirsinobezzto canım senin rakip sporu garantilemiş gibi bu hafta hanginizi tutsam karar veremedim
ben maksimum üç diye biliyorum tansiyon sıkıntısı filan yapıyormuş çoğu zaten keyif kaçırıyor boşver iki iyi üç yeter karar senin
Zaten yakında ceza puana geçip seni tek ayak üzerinde bekletelim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?