Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dinlen kuzum kolay değil
Yarın akşama misafir var ..pazar kahvaltıya gideceğiz arkadaşlarla benim de işim zor ananeler etmek yok

Hahahaaa ya çok tatlısın :) kaç kilosun filizcim şu duman birası ise yarıyor mu kız ben rakibelerimle tatlı tatlı yarıştım hep rekabet yapamiyom:))

o patlıcanlar insallah kızarmamıştır

Afiyey olsun canim. Menu de spor da super.

Simdi de moralim bozuldu staj yerleri açıklanmış eve ennn uzak okul tabiki hep en zoru olmak zorunda çünkü sabah 5te yola çıkarım artik cok sinir oldum
ise iyi tarafından bak canım uzak olunca daha çok kalori yakmak için fırsat yürüme mesafesinde iner yürüyüş yaparsın işte fena mı
menin güzel canım afiyet olsun ama bir daha ki sefere pasta yiyecek sen sabah ye yoksa ertesi gün pişmanlıklar seni bulur
çok güzel maşallah dengeli bir menü afiyet olsun
Canlar yeşil çayı fazla icersek zarari olur mu? Var mı bu konuda bilgisi olan, mesela günde kac bardağa kadar olabilir?
canım benim tansiyonumu düşürüyor hic içemem ben mesela belki fazla içersen sende de bir etkiye sebep olabilir
o soda ve yeşill çaylı limonlu karışım süper bence ben de arada yapıyorum güzel ödem atıyor
afiyet olsun canım da akşam sanki az mi olmuş
Dinlen kuzum kolay değil
Yarın akşama misafir var ..pazar kahvaltıya gideceğiz arkadaşlarla benim de işim zor ananeler etmek yok
kız yoksa senle ben mi yaşıyorduk pek bir art niyetli geldi mesaj
Ne yazmışım pes etmek yok yazacaktım ..amaninnnn iki de edebiyat öğretmeni var yandım valla
ben de diyorum ne ananesi, örf ve adetlerden girdi bu kız ne diyor acaba dedim yani

Ilahi derya ya da filiz diyelim de filiz gibi olpardon kola serbet ? Benim bildigjm bu icecekler cok kalorili

Çok canım sıkılıyor
Ne oldu Elifime niye canı sıkılıyormuş kız herkes okula başlayınca azcık kafanı dinlersin

Geçmiş olsun

kızlar ben birazdan çıkıcam, hafta sonu annemin misafirleri olacak memlekette, 20-25 kişi ağırlayacağız.. o nedenle buralarda olmazsam merak etmeyin.. en kötü geceleri telefondan girmeye çalışacağım..
Kolay gelsin Sevilciğim koştururken erirsin obezzto canım senin rakip sporu garantilemiş gibi bu hafta hanginizi tutsam karar veremedim
Canlar yeşil çayı fazla icersek zarari olur mu? Var mı bu konuda bilgisi olan, mesela günde kac bardağa kadar olabilir?
ben maksimum üç diye biliyorum tansiyon sıkıntısı filan yapıyormuş çoğu zaten keyif kaçırıyor boşver iki iyi üç yeter karar senin

Ne yazmışım pes etmek yok yazacaktım ..amaninnnn iki de edebiyat öğretmeni var yandım valla
Zaten yakında ceza puana geçip seni tek ayak üzerinde bekletelim diyorum

Gecmis olsun melike. Onemli bir sey degildir insallah. Yaradanim sifa versin canim

Kızlar rakipleriniz belli valla çarşaf çarşaf burdan kazananları ilan ederiz olmadı ödül veririz şöyle en yeşilinden bir yiyecek ya da içecek tercih sizin olsun nasıl fikir

patlıcan yemeğinin fırında olanı genelde kizartilir annesi yapmışsa kızartmıştır onu
Oo oyleyse kotu olur. ben yillardir kizartmiyorum canim o halini unuttum. Yagsiz izgara yagsiz tava kullanirim genel de ya da cigden yapiyorum. Pek te guzel ve saglikli oluyor.

Kızlar ben diyorum ki bu haftayı her gün değişik bir salata ile geçirsem nolur kahvaltı hariç mesela yarın kapak spagetti yapsam öğlene akşam onu yesem ertesi gün tavuklu bir salata ertesi gün yoğurtlu bir salata gibi gibi sizce doğru olur mu her kaşe yanın da bir dilim ekmek ile tamamlasam olur mu

Ay sorma açım zaten şuan :)

tatlı deme ona, çok sever 5 55olmakistiyorum

o hafta sonunu sağ salim atlatsında gerisi kolay.o kadar pasta börek yapıp el sürmemek her yiğidin harcı değil nefertityy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…