- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Dukan birasi da ne ola ki :))Evettttt bir Cuma daha bitti ..kimse eksi çıkmadı bu güzel oldu ..
Haftaya saha iyi olacak inşallah
Dukan biralarımızı bu hafta için kaldırıyorum
@55olmakistiyorum sen dukan biranı boş içme tatlı falan yebak Cuma'ya çok var ne olacak canımmmmm
o patlıcanlar insallah kızarmamıştır
patlıcan yemeğinin fırında olanı genelde kizartilir annesi yapmışsa kızartmıştır onu
Sakin olun ablalarim ya ben yaptim yemegi patlicanlari 200 derece firinda 40 dk pisirdim kiymayla sogan domatesi de bi kasik yagda kavurup uzerlerine döktüm birazda öyle pisirdim mis gibi oldu yok kizartma falan :)Oo oyleyse kotu olur.ben yillardir kizartmiyorum canim o halini unuttum. Yagsiz izgara yagsiz tava kullanirim genel de ya da cigden yapiyorum. Pek te guzel ve saglikli oluyor.
Olur canim olmaz mi hic.Zen71 aylin memleket davasına giremezse siteye ben de rakibinim boşta kalma unutma diye hatırlatayım ben kendime rakip yazmamışım aylin olmazsa benimle idare etsen olur mu
Anlaştık sevgili rakibem bak atışmak serbest meydan okuma eeee tanışacağız izzet ikram olmazsa olmaz hele ye ö... göresinsiz ısrarsız hiç olmaz ona göre hazırla kendini miden bayram etsin ikramlarım yoldaBence harika fikir canim
Oh afiyet olsun canimDukan birasi da ne ola ki :))
Sakin olun ablalarim ya ben yaptim yemegi patlicanlari 200 derece firinda 40 dk pisirdim kiymayla sogan domatesi de bi kasik yagda kavurup uzerlerine döktüm birazda öyle pisirdim mis gibi oldu yok kizartma falan :)
Almayim canim sagolSafa geldin hoş geldin
Baş üstündedir yerin
Hele al tatlılardan börekten
İzzet ikram bol olsun rızkın
Zen71 ilk atşmalı şiir alış diye en yumuşağından başladım nabız yoklamaya
Tabi tabi hemen kizartma sandiniz ask olsun toplam kalori bile belirttimOh afiyet olsun canimbiz zaten emindik senden hic suphelenmedik ki
Anlaştık sevgili rakibem bak atışmak serbest meydan okuma eeee tanışacağız izzet ikram olmazsa olmaz hele ye ö... göresinsiz ısrarsız hiç olmaz ona göre hazırla kendini miden bayram etsin ikramlarım yoldaZen71
Tabi tabi hemen kizartma sandiniz ask olsun toplam kalori bile belirttim
Yazdıkların tam okunmuyor canım ya flu çıkmış. Canım dondurma istiyor mu dedinHahahaaa ya çok tatlısın :) kaç kilosun filizcim şu duman birası ise yarıyor mu kız ben rakibelerimle tatlı tatlı yarıştım hep rekabet yapamiyom:))
afiyet olsun canimDukan birasi da ne ola ki :))
Sakin olun ablalarim ya ben yaptim yemegi patlicanlari 200 derece firinda 40 dk pisirdim kiymayla sogan domatesi de bi kasik yagda kavurup uzerlerine döktüm birazda öyle pisirdim mis gibi oldu yok kizartma falan :)
biz seni düşünüyoruz canım benim ablaların ve meslektaşın olarak o yüzden yaniTabi tabi hemen kizartma sandiniz ask olsun toplam kalori bile belirttim
bence dengeli beslen canım en sağlıklısı diğer türlü verilen hemen geri geliyorKızlar ben diyorum ki bu haftayı her gün değişik bir salata ile geçirsem nolur kahvaltı hariç mesela yarın kapak spagetti yapsam öğlene akşam onu yesem ertesi gün tavuklu bir salata ertesi gün yoğurtlu bir salata gibi gibi sizce doğru olur mu her kaşe yanın da bir dilim ekmek ile tamamlasam olur mu
Hem de süper olur tatlim bence yapmalisin:)Kızlar ben diyorum ki bu haftayı her gün değişik bir salata ile geçirsem nolur kahvaltı hariç mesela yarın kapak spagetti yapsam öğlene akşam onu yesem ertesi gün tavuklu bir salata ertesi gün yoğurtlu bir salata gibi gibi sizce doğru olur mu her kaşe yanın da bir dilim ekmek ile tamamlasam olur mu
Hmm bi dusuneyimbi opucukle affeder misin ya da bi kahve
Biliyorum ya sakasina dedim zaten kizartma yiyip yenilmeye niyetim yookbiz seni düşünüyoruz canım benim ablaların ve meslektaşın olarak o yüzden yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?