Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dukan birasi da ne ola ki :))

o patlıcanlar insallah kızarmamıştır

Firinda degince ben kizarmamistir diye dusundum. Demi ormangozlu

patlıcan yemeğinin fırında olanı genelde kizartilir annesi yapmışsa kızartmıştır onu

Oo oyleyse kotu olur. ben yillardir kizartmiyorum canim o halini unuttum. Yagsiz izgara yagsiz tava kullanirim genel de ya da cigden yapiyorum. Pek te guzel ve saglikli oluyor.
Sakin olun ablalarim ya ben yaptim yemegi patlicanlari 200 derece firinda 40 dk pisirdim kiymayla sogan domatesi de bi kasik yagda kavurup uzerlerine döktüm birazda öyle pisirdim mis gibi oldu yok kizartma falan :)

Pembe_patikli Yeliz kankim tezbitsin beni bıraktı çekişmeden olmaz biraz sana sarayım yeni birini bulana kadar ne dersin

Yeşil yeşil diye tuturdu gider
Uzaklardan laf atıp yarıştan galip çıkar
Sabah akşam yeşili çiğden yer içer
Yelizim bol ye tatlıları börekleri diyetin acısını çıkar

Zen71 aylin memleket davasına giremezse siteye ben de rakibinim boşta kalma unutma diye hatırlatayım ben kendime rakip yazmamışım aylin olmazsa benimle idare etsen olur mu
Olur canim olmaz mi hic. hangi arkadasim olursa olsun cok guzel olurhem renk hem gayret getirir
Onemli olan cabalamak ve takimla birlikte liderlige oturmak bizim de odulumuz gelsin eksiler

Oh afiyet olsun canim biz zaten emindik senden hic suphelenmedik ki

Safa geldin hoş geldin
Baş üstündedir yerin
Hele al tatlılardan börekten
İzzet ikram bol olsun rızkın
Zen71 ilk atşmalı şiir alış diye en yumuşağından başladım nabız yoklamaya
Almayim canim sagolsalata var mi salata

yaa cok zorlama daha bir ay bile olmadi ben bebek uyeyim

Hahahaaa ya çok tatlısın :) kaç kilosun filizcim şu duman birası ise yarıyor mu kız ben rakibelerimle tatlı tatlı yarıştım hep rekabet yapamiyom:))
Yazdıkların tam okunmuyor canım ya flu çıkmış. Canım dondurma istiyor mu dedin
Şaka bi yana dukan birasi iyi geldi mi gelmedi mi yarın belli olur. sonuc iyiyse beraber yapariz hilalcim. Madem rekabet yok biz de ortak gibi hareket ederiz

bence dengeli beslen canım en sağlıklısı diğer türlü verilen hemen geri geliyor

Hem de süper olur tatlim bence yapmalisin:)
bi opucukle affeder misin ya da bi kahve
Hmm bi dusuneyim affetmek ne demek ablacim birbirimizi düşünüyoruz sonucta :))
biz seni düşünüyoruz canım benim ablaların ve meslektaşın olarak o yüzden yani
Biliyorum ya sakasina dedim zaten kizartma yiyip yenilmeye niyetim yook

Ay ben menü paylasmadim daha:
Sabah= haşlanmış yumurta, domates, ketentohumlu lor peyniri, 3 tane küçük aci biber, bir dilim çavdar ekmeği ve çay
Öğlen= yarım şeftali, 2 kk koyun peyniri, 3-4 fıstık, bir avuç aycekirdeği ve sütlü nescafe
Akşam= 2 köfte ve firinda yogurtlu patates (az miktarda) + 2 fican çay, 1 erik

Bugün arasız 3 ögün yapmis oldum. Şu dukan birası beni ara ogunlerimden etti.
Tadı da çok fena umarim ictigime değmiştir. Yarini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…