Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menun gayet iyi canim afiyet olsun.

Aksami ekmeksiz kapat canim sadece bol salata ve et peynir yogurt olsun yani protein olsun yaninda. Oglene bence 1 dilim ekmek olur salatanin yanina ve yine protein. Gayet guzel fikir.
Safa geldin hoş geldin
Baş üstündedir yerin
Hele al tatlılardan börekten
İzzet ikram bol olsun rızkın
Zen71 ilk atşmalı şiir alış diye en yumuşağından başladım nabız yoklamaya
Ozlemisim siirlerini canim

Bu agir calisan donan bozuk telefonla laf yetistircem diye menumu yazmadim.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik yesillik
Cay

Ara 1 ince dl. Kavun
8 badem

Ogle
4 kasik kavurma
1 dl. Ekmek
Salata

Ara 1/2 su bard. Leblebi
1 su bard ayran

Aksam
Z. Yaglu semiz otu y.
Salata
4 kasik yogurt
3 dl. Ekmek

Ara
3 kayisi
1 su bard. Sut

Su 3 lt.
Spor. 1 saat yuruyus sabah
30 dk. Kond. Bisikleti aksamustu

ormangozlu dukan birası yeşil çaylı sodalı içecek yani tam birlik
O karisimi biliyodum adi dukan birasiymis yeni ogrendim :))

Benim menü daha az sanki derya abla kuruyemisler biraz fazla sanki

Menü spor rakibi görelim hanginizi tutacağıma karar vereceğim
Hala karar vermediniz mi ya rakibi benim tarafini seç bende de spor var bugün 700 küsur kaloriyle kapattim ne dersin

Sabahin o saatinde de mi cok insan oluyormus ya otobuste. Yillar oldu Ankaraya gitmeyeli haklisindir canim.
Vee bence babani kirma bak gitmis senin sevdigin kurabiyeden almis insan 5 10 tane yer
Sabahin o saati aksamin bu saati hic farketmez orasi ankara :) bi oglen bos olur :) yemicem yemiceeem cumaya kadar kacamak yok yemiyceeem

Himm bugunku kalorimi hesaplamadim spordan 20 dakika once geldim. Rakip disli hafta sonunu kacamaksiz gecirmem lazim. heyacanlandim bakalim cumaya kimin yuzdesi daha yuksek olacak. Aaa bir de bu cuma senin listedeki ilk cuman olacak
Sen bu ara iyi spor yapiyosun bende regl olucam hic canim istemiyor ama sirf senin yaptigini bildigim icin zorla yaptim bu aksam :))) ilk cuma hemde yaris var oooh isim zor bu hafta

Spor da menu de cok iyi Nihalcim.

Haklisin benim kuruyemis filan var ammaa sporum da var Amanin ben de regly olcam. Gerci bilmiyorum hic dikkat etmedim sislik mislik oluyor mu ki.

Gayette guzel bir diyet gunu olmus canim. Az kalori almissin ama proteinini de eksik etmemissin cok iyi. Himmmm spor yok mu Filizim?

Haklisin benim kuruyemis filan var ammaa sporum da var Amanin ben de regly olcam. Gerci bilmiyorum hic dikkat etmedim sislik mislik oluyor mu ki.
Bende sislik biraz oluyo gibi ama kiloyu etkilemedi gecen ay bu ay da etkilemez ins :) amaaa beninde sporum var ben jillian mi baslasam gene napsam detokslara mi baslasam vay bu yaris cok dişli :))

Tebrikler canim 5 dl. Kek neymis oyle.

Hahaa oldu valla öle bisey

Canim semiz otu cekti hmmmmm afiyet olsun ablam güzel menü

Bende sislik biraz oluyo gibi ama kiloyu etkilemedi gecen ay bu ay da etkilemez ins :) amaaa beninde sporum var ben jillian mi baslasam gene napsam detokslara mi baslasam vay bu yaris cok dişli :))
sabahki 1 saatlik tbc cok fena degildi ama aksam yaptigim tabata soyle diyim Jilliani 2 kere yapmis gibi oldum. Ama hafta sonu biraz ara vericem galiba yuruyus yaparim. Pazartesi yine sabah aksam devam ins

Ahhh ablam memleket hasreti cekiyor hemen gondereyim yarin ucakla bizim pastane var ordan iki kilo fistikli baklava bi kilo fistikli burma kadayif ohh mis gibi yersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…