Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dukan birasi ne ise yariyormus ki canim.

Bak bu çok güzel. Oldu tatlı tatlı motive edelim birbirimizi :) dondurma istiyorum ama pazartesi yiycem hurmalidondurma inşallah

Ben güvenilir gezgin eşsiz insan
Bende dürüst başkan

bence dengeli beslen canım en sağlıklısı diğer türlü verilen hemen geri geliyor
canım direnci kirabilmek için hani bir haftalık bu surec bi nevi detoks düşün

kız az olmuş o pattiiiss biraz daha yeseydin bak benim için de yeseydin şöyle hol ketçap mayonez li immmm enfes oluyordu ne olcak yani kardeşiz şunun şurasında üstüne şöyle enfes bir tatlı

Ayyy bu ne coşkuuu hey hey hey arada halaya arada gireyim bari
Şiirler yazılmış atışmalar yapılmış
Fena yarış varrr
Ama yeliz cim sikayetciyim. Benim rakibim cok zorluyor beni. @kitkurdu duymasin ama korkutuyor beni.

Dene dene etkiliyse yapalım bizde evde yeşil çay dolu valla
Iyiymis ama ben yapamiyorum oyle seyler. Diyetisyenim yasakladi. Kendi kafana bir sey yapma ki nerde durup nerde hata yaptigimi gorelim diyor yoksa bir sorun oldugunda cozum bulamazmis

Ama yeliz cim sikayetciyim. Benim rakibim cok zorluyor beni. @kitkurdu duymasin ama korkutuyor beni.
Zen71 bak şimdi meşhur atalar sözünü söyleteceksin kuştan korkan darı ekmez mi
Ye arkadaşım ye bak sık sık tekrarlayınca ne güzel ritim tutulur ye ye ye ye ye rep mi desem ooo ye ye rock mu desem yeeeee caz mı desem yyyee yyee uzun havasıda güzel olur ye ye yeeeeeeeeeeeeeee aman yeeeeeee çekinme ye yeeeeeeeeee

Bilinçaltına hangisi giderse artık haaa

Imdaaat sike var bu yarisma da tahrik var. Benim rakibim adil yarismiyor

Yeşilse bizdendir
Ya senide yeşillere kaptırmayalım ne o hep yeşil , renklendir canımcım azcık boş ver yeşili sarı kırmızı mor daha neler neler türlü türlü renkli güzellikler içelim yiyelim zevk alalım demi ama

Imdaaat sike var bu yarisma da tahrik var. Benim rakibim adil yarismiyor
Aman ben de bi şey var sandım ne adaleti kız hem obezzto ve nefertityy demedi mi tahriksiz olmaz yarış bu feyırpley filan ben ne anlarım ne de yazabilirim sen bu hafta kazan bana ver bir ceza hanım hanımcık susup cezamı çekeyim ama şartım ne kazan şu yarışı hem ben gram tutkunuyum yavaş ve gram üzerinden çalışırım işin kolay yeter ki iste

Nalan bu hafta at şu artıyı az zaten ..şöyle güzel kilo ver canım az az girsin sağlam gitsin..seneye yaza fıstık gibim dolaşacaksın bak ..evrene pozitif enerji ..
Kim demiş veremem diye
Burda çabalıyoruz bir hafta eksi olsun bizden olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…