Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üzüm suyu derdim ama kalorili en iyisi soda soda
B berilce yi de özledik valla gelse de laf atsa bize ..ne zamandır terlik bot yemedik kafaya
Yeni bir su denemesi mi yapsam ev yapımı mevsime uygun yeşil elma şerbeti , alıç şerbeti, armut böğürtlen ....seçeneklerimi sıralayıp küp arayışına geçeyim

Slm kizlar
Bugunku menum
sabah: 2 yumurtali maydonozlu taze soganli omlet, 1 dilim ekmek, 2 domates, 2 salatalik
ara: 1 fincan sutlu kahve, yarim nektarin
ara: 75 gr tam tahilli ekmek kurusu , 1 ck recel
oglen: yarim tabak taze fasulye , 1 kase yogurt
ara: 1 kase yogurt, 10 badem, 5 findik, 15 kuru uzum
aksam: 1 tabak taze fasulye, 2 dilim yagsiz peynir

su: 4 litre
spor: 1 saat tbc
1 saat tabata

Isteme isi kolay cunku cok istiyorum. 3.5 4 ay oldu diyetisyenim kacamak hakki verdigi halde kullanmadim. Iki bayram gecti degil tatli yemek kirinti tatmadim.
Bravo sana azim işin tamam neticen de yakındır inşaallah , üstadımsın peşindeyim artık biline

Canim sporun cok iyi menun de. Vee hemen soruyorum bu sutlu lahana yemegi nasil birseydir acep? hazir evde lahanam da varken

Menü spor rakibi görelim hanginizi tutacağıma karar vereceğim

Harikasin derya cim menu de spor da super.

Sabahin o saatinde de mi cok insan oluyormus ya otobuste. Yillar oldu Ankaraya gitmeyeli haklisindir canim.
Vee bence babani kirma bak gitmis senin sevdigin kurabiyeden almis insan 5 10 tane yer

Canim gece uyursan bu kadar kafeinin ustune sana bravo. Bende sadece uykusuzluk yapiyor cok icince baska bir sikintisini gormedim

Ohh canim sporun ne guzel. Ama aksamini lutfen proteinsiz kapatma sonra gece acikirsin. 1 kase yogurt ye yada birkac dilim peynir veya et tavuk birsey.

Deme yaa Derya tombise mi yakisiyor saka saka. ikinci adini ben de bilmiyordum canim. Tamam o zaman Filiz diyeyim filiz gibi incecik ol canim

Himm bugunku kalorimi hesaplamadim spordan 20 dakika once geldim. Rakip disli hafta sonunu kacamaksiz gecirmem lazim. heyacanlandim bakalim cumaya kimin yuzdesi daha yuksek olacak. Aaa bir de bu cuma senin listedeki ilk cuman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…