Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabahki 1 saatlik tbc cok fena degildi ama aksam yaptigim tabata soyle diyim Jilliani 2 kere yapmis gibi oldum. Ama hafta sonu biraz ara vericem galiba yuruyus yaparim. Pazartesi yine sabah aksam devam ins
Hadi yaa :) su tabataya bakacaktim ben dur aklimdayken bakayim etkiliyse bende yapayim tabiki rakip durur mu :)

Instagramda çok yapan gördüm. Yag yakıp odem atip kilo vermeye yardimciymis. Özendim deniyeyim dedim
Canim bize bildir sonuclari iyi geliyorsa yapalim
Iyiymis ama ben yapamiyorum oyle seyler. Diyetisyenim yasakladi. Kendi kafana bir sey yapma ki nerde durup nerde hata yaptigimi gorelim diyor yoksa bir sorun oldugunda cozum bulamazmis
Hakli canim. Bakma sen biz surekli birseyler deniyoruz. Sen doktorunun dediginden cikma bak ne guzel saglikli bir sekilde pitir pitir gidiyor yaglarr kilolar ohh

Ahhh ablam memleket hasreti cekiyor hemen gondereyim yarin ucakla bizim pastane var ordan iki kilo fistikli baklava bi kilo fistikli burma kadayif ohh mis gibi yersiniz
Aaa gercekten pastaneniz mi var. Ee o zaman sana masallah iyi tutuyorsun kendini

Aaa gercekten pastaneniz mi var. Ee o zaman sana masallah iyi tutuyorsun kendini
Pastanemiz yok yahu sürekli aldığımız bi pastane var antepliler süper yapiyorlar bak tavsiye ederim teklifimi geri cevirme

Anam bu kotu oldu tabata mi dedim yok ya 1 tabak kakaolu muzlu puding diyecektim dilim surctu
Artik cok gec bi kac tabata videosu buldum hosumada gitti hani yarin da bunu deniyeyim

Sagol canim beni ut tabi kazananin yaninda ol cumaya
Cok emin gördüm seni

Sagol canim. Yolum uzun mecburen bir 70 leri gorsem gevserim biraz. Bir de kizim da yapiyor ya onu da tesvik etmek icin derya cim.
Ablacim kizin kac yasinda ve kac kilo merak ettim. Ne guzel beraber yapinca daha kolay oluyor bizde annemle detoks yapiyoruz arada ama uzun süreli diyet yapmadik hic o genelde benden zayif zaten :))

Ablacim kizin kac yasinda ve kac kilo merak ettim. Ne guzel beraber yapinca daha kolay oluyor bizde annemle detoks yapiyoruz arada ama uzun süreli diyet yapmadik hic o genelde benden zayif zaten :))
Kizim 23 yasin da canim. 67 kilo canim. Kilo problemi yoktu aslinda. Gecen sene yurt disinda egitim gordu ve cok kilo alip geldi. Aliskin da degil cok morali bozuldu. Ben de diyetisyenim den memnun kalinca o da basladi.

Son düzenleme:
Menüm

Sabah 10.30

2 yumurtayla peynirli omlet
Zeytin
Salatalik
Yesil cay
1 muz
Kuruyemis

Aksam 17
Tonbalikli salata

18 de
2 tabak etli nohut anca pismisti

3.5l su

20 de
1 bardak tarcinli süt
Menun genel olarak iyi ama sanki 2 tabak etli nohut cok olmus gibi. Bir tabak olsa cok iyi olurmus

hemen de gormus ya

Canim sporun cok iyi menun de. Vee hemen soruyorum bu sutlu lahana yemegi nasil birseydir acep? hazir evde lahanam da varken
Kolay bir şey valla canim. Normalde annem pirinçli, kaymaklı filan yapar bu yemeği ama ben biraz kendime göre uyarladım. Lahanayı doğrayıp biraz zeytinyağında kavurdum. Biraz su ekledikten sonra 1 kaşık bulgur koydum. O kabardıktan sonra da biraz süt ekledim. Habir de tuz, kırmızı biber filan var içinde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…