- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Hadi yaa :) su tabataya bakacaktim ben dur aklimdayken bakayim etkiliyse bende yapayim tabiki rakip durur mu :)sabahki 1 saatlik tbc cok fena degildi ama aksam yaptigim tabata soyle diyim Jilliani 2 kere yapmis gibi oldum. Ama hafta sonu biraz ara vericem galiba yuruyus yaparim. Pazartesi yine sabah aksam devam ins
Canim bize bildir sonuclari iyi geliyorsa yapalimInstagramda çok yapan gördüm. Yag yakıp odem atip kilo vermeye yardimciymis. Özendim deniyeyim dedim
Hakli canim. Bakma sen biz surekli birseyler deniyoruz. Sen doktorunun dediginden cikma bak ne guzel saglikli bir sekilde pitir pitir gidiyor yaglarr kilolar ohhIyiymis ama ben yapamiyorum oyle seyler. Diyetisyenim yasakladi. Kendi kafana bir sey yapma ki nerde durup nerde hata yaptigimi gorelim diyoryoksa bir sorun oldugunda cozum bulamazmis
Aaa gercekten pastaneniz mi var. Ee o zaman sana masallah iyi tutuyorsun kendiniAhhh ablam memleket hasreti cekiyor hemen gondereyim yarin ucakla bizim pastane var ordan iki kilo fistikli baklava bi kilo fistikli burma kadayif ohh mis gibi yersiniz
Anam bu kotu oldu tabata mi dedim yok ya 1 tabak kakaolu muzlu puding diyecektim dilim surctuHadi yaa :) su tabataya bakacaktim ben dur aklimdayken bakayim etkiliyse bende yapayim tabiki rakip durur mu :)
Sagol canim. Bizim evde yemegi de salatasi da cok seviliyor canim. Hafif bir sebze.Hahaa oldu valla öle bisey
Canim semiz otu cekti hmmmmm afiyet olsun ablam güzel menü
Masallah inan hayran kaldim iradene. Tebrikleerr supersinIsteme isi kolay cunku cok istiyorum. 3.5 4 ay oldu diyetisyenim kacamak hakki verdigi halde kullanmadim. Iki bayram gecti degil tatli yemek kirinti tatmadim.
Sagol canimMenü sporrakibi görelim hanginizi tutacağıma karar vereceğim
Sagol canim.Masallah inan hayran kaldim iradene. Tebrikleerr supersin
Pastanemiz yok yahu sürekli aldığımız bi pastane var antepliler süper yapiyorlar bak tavsiye ederim teklifimi geri cevirmeAaa gercekten pastaneniz mi var. Ee o zaman sana masallah iyi tutuyorsun kendini
Artik cok gec bi kac tabata videosu buldum hosumada gitti hani yarin da bunu deniyeyimAnam bu kotu oldu tabata mi dedim yok ya 1 tabak kakaolu muzlu puding diyecektim dilim surctu
Cok emin gördüm seniSagol canimbeni ut tabi kazananin yaninda ol cumaya
Ablacim kizin kac yasinda ve kac kilo merak ettim. Ne guzel beraber yapinca daha kolay oluyor bizde annemle detoks yapiyoruz arada ama uzun süreli diyet yapmadik hic o genelde benden zayif zaten :))Sagol canim.Yolum uzun mecburen bir 70 leri gorsem gevserim biraz. Bir de kizim da yapiyor ya onu da tesvik etmek icin derya cim.
Kizim 23 yasin da canim. 67 kilo canim. Kilo problemi yoktu aslinda. Gecen sene yurt disinda egitim gordu ve cok kilo alip geldi. Aliskin da degil cok morali bozuldu. Ben de diyetisyenim den memnun kalinca o da basladi.Ablacim kizin kac yasinda ve kac kilo merak ettim. Ne guzel beraber yapinca daha kolay oluyor bizde annemle detoks yapiyoruz arada ama uzun süreli diyet yapmadik hic o genelde benden zayif zaten :))
Menun genel olarak iyi ama sanki 2 tabak etli nohut cok olmus gibi. Bir tabak olsa cok iyi olurmusMenüm
Sabah 10.30
2 yumurtayla peynirli omlet
Zeytin
Salatalik
Yesil cay
1 muz
Kuruyemis
Aksam 17
Tonbalikli salata
18 de
2 tabak etli nohut anca pismisti
3.5l su
20 de
1 bardak tarcinli süt
Pastanemiz yok yahu sürekli aldığımız bi pastane var antepliler süper yapiyorlar bak tavsiye ederim teklifimi geri cevirme
Artik cok gec bi kac tabata videosu buldum hosumada gitti hani yarin da bunu deniyeyim
Cok emin gördüm seni
Karatay sanirim canim. Onda miktar yok diye doyana kadar yeniliyor diye biliyorum.Menun genel olarak iyi ama sanki 2 tabak etli nohut cok olmus gibi. Bir tabak olsa cok iyi olurmus
Görürüm tabi seni sıkı takipteyim benhemen de gormus ya
Kolay bir şey valla canim. Normalde annem pirinçli, kaymaklı filan yapar bu yemeği ama ben biraz kendime göre uyarladım. Lahanayı doğrayıp biraz zeytinyağında kavurdum. Biraz su ekledikten sonra 1 kaşık bulgur koydum. O kabardıktan sonra da biraz süt ekledim. Habir de tuz, kırmızı biber filan var içinde. :)Canim sporun cok iyi menun de. Vee hemen soruyorum bu sutlu lahana yemegi nasil birseydir acep? hazir evde lahanam da varken
Canomm benim herif biraz kıl biliyorsun gelemedim bi türlü :)))eliya Elif bitmedi mi kış hazırlıkları gel de sohbete katıl nirdesin nidesin gözümün nuru nirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?