Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayat böyle gerçekten ..iyi yaptın kuzum çocukla ..boşver iyilik yap denize at demişler

Canim bir de minnak guzel kizicin var. Cok iyi olmak da kotu aslinda insan kendinden odun veriyor.

Tabiki belli bizim Nihalimiz hayir diyemiyor. Hayir demeyi ogretelim yoksa bu kizin isi hic bitmeyecek.

Aynen canım hilalll bir ara sohbet edelim sen şimdi yorgunsundur ..

Cocukla yaptigina tesekkur etmeyip nankörlük mu ediyolar bi de off insanlar cok fena ya
herşey abim için kızlar o yüzden takılmıyorum ama ağızlarının paylarını da veriyorum tabiki olaylar karışık kendi ailesinden kız kardeşi dışında kimse gelmedi yani kötü ayrıldılar aynı binadan neyse taşındı artık 23 gün oldu toparladı kendini kalanı kendi halletsin yavaş yavaş biz gidip elimizden geleni yaptık olur yelizcigim konuşalım canım sabah tartı az yüzümü güldürü minnacık :) evi şöyle bir toparladım şimdi hazırlanıp nikaha gideceğim yeğenimin nikahı var 11 de biraz yürüyüş olacak banada

Eliptige ciktim mi bi sure inmem bebis suan eliptik ustundeyim

Gitmesem.iyi olucak canim bakalimmm

kaydedildi görüntü

Kahvemi de içtim biraz işlere dalayım bende
Oyyy iş deme kolay gelsin canim.

sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun. Hadi Hayırlı olsun mutlu mesut olsun inşallah.

Eliptige ciktim mi bi sure inmem bebis suan eliptik ustundeyim

Gitmesem.iyi olucak canim bakalimmm
Bak yine gitmeyi düşünüyor dayak istiyorsun heee.

kaydedildi görüntü

Oyyy iş deme kolay gelsin canim.

sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun. Hadi Hayırlı olsun mutlu mesut olsun inşallah.

Bak yine gitmeyi düşünüyor dayak istiyorsun heee.

Duzenli bir hayata geciyoruz gitmeyi tabiki dusunmuyorum ama nedense sevkim cabuk.kiriliyo cnm

Duzenli bir hayata geciyoruz gitmeyi tabiki dusunmuyorum ama nedense sevkim cabuk.kiriliyo cnm
Kırılmasın canım erteledikçe o pis kilolar çabuk yerleşip yığılıyor hesap yapmıştım kendini çok sıkmadan dengeli beslenme ve düzenli sporla haftada 500 gr gitse yılbaşına 7,5 kilo zayıflamış olacak ..
Bir yerden başlamak lazım ..moral bozmadan üzülmeden ..hepimiz aynı durumdayız işte

Sorma canim. Vahset resmen. Bir insan bir canliya insana nasil yapar anlamiyorum. Gerci bunu yapanlara insan demek tum canlilara hakaret ya

Midem hiç iyi değil patates üstüne lapa beni mahvetti deliniyor sanki birsey yemek istediğimde gözümün önüne resimler geliyor mide bulantisiyla kalkiyorum masadan ne yapıcam bilmiyorum.
Kiyamam canim bu gun hafif seyler ye mideni dinlendir. Allah korusun hastalanma.

Kızlar bu eve taşınırken eşyaları elden geçirdim iyice çünkü minimalist yaşamaya karar vermiştim ..
Az sayıda herşey ..ama yine bakıyorum çoğalmış ..kıyafetler oyuncaklar kitaplar ..pofff yine elden geçmesi lazım ..birşey alırken eve 2 kere düşüneceğim artık

Simdi arkadaslarim soyle alelacele bir goz gezdirdim siteye ve cikiyorum. Sabahtan is guc derken yeni girdim ama. Dus alip hazirlanip cikicaz kizimla ve gece donucez. Once telefon isini halledelip gezip sonra sinamaya gidicekmisiz . Aralarda kafeye filan oturunca yine bakarim da . Ama koca gun yokum. Kafanizi dinleyin biraz r

İyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…