- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Hayat böyle gerçekten ..iyi yaptın kuzum çocukla ..boşver iyilik yap denize at demişler
Canim bir de minnak guzel kizicin var. Cok iyi olmak da kotu aslinda insan kendinden odun veriyor.
Tabiki belli bizim Nihalimiz hayir diyemiyor. Hayir demeyi ogretelimyoksa bu kizin isi hic bitmeyecek.
Aynen canım hilalll bir ara sohbet edelim sen şimdi yorgunsundur ..
herşey abim için kızlar o yüzden takılmıyorum ama ağızlarının paylarını da veriyorum tabiki olaylar karışık kendi ailesinden kız kardeşi dışında kimse gelmedi yani kötü ayrıldılar aynı binadan neyse taşındı artık 23 gün oldu toparladı kendini kalanı kendi halletsin yavaş yavaş biz gidip elimizden geleni yaptık olur yelizcigim konuşalım canım sabah tartı az yüzümü güldürü minnacık :) evi şöyle bir toparladım şimdi hazırlanıp nikaha gideceğim yeğenimin nikahı var 11 de biraz yürüyüş olacak banadaCocukla yaptigina tesekkur etmeyip nankörlük mu ediyolar bi de off insanlar cok fena ya
ööö diyorum haşlanmış tuzsuz ve yağsız patates hiç gideri yok. Bir kaç ay patates yemem o kadar.
Benimkiler çok kilolu doğdu o yüzden Üzgünüm.
bu aileler bize düşman annem kahvaltıdan önce çikolata veriyor yakalıyorum çocuklar burda yesin bari deyip kızıyor bana. Markete gideriz benimkiler çikolata vs almazlar hiç çok mutluyum o yüzden.
bizde seni çok seviyoruz ablacim iyiki varsın.
ahhh keşke öğrenci olsam
anladım canım yorma kendini yokmu gelinin kardeşi bacisi gelsin yardıma hayret ya.
Yok yok sen dikkat etmişsin dir.
ahhh ahhh ne güzel günlerdi.
Hosgeldin canim. Sen yine kaçarsin kız Burcu selam veriyorsun sabah kayıpsın şaka bi yana inşallah bu kez olucak hadi bakalım.
Hosgeldin tatlım dibine dibine vurdum diyorsun yani hadi bir azimle gelsin 52.
kaydedildi görüntü
Oyyy iş deme kolay gelsin canim.Kahvemi de içtim biraz işlere dalayım bende
sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun. Hadi Hayırlı olsun mutlu mesut olsun inşallah.herşey abim için kızlar o yüzden takılmıyorum ama ağızlarının paylarını da veriyorum tabiki olaylar karışık kendi ailesinden kız kardeşi dışında kimse gelmedi yani kötü ayrıldılar aynı binadan neyse taşındı artık 23 gün oldu toparladı kendini kalanı kendi halletsin yavaş yavaş biz gidip elimizden geleni yaptık olur yelizcigim konuşalım canım sabah tartı az yüzümü güldürü minnacık :) evi şöyle bir toparladım şimdi hazırlanıp nikaha gideceğim yeğenimin nikahı var 11 de biraz yürüyüş olacak banada
Bak yine gitmeyi düşünüyor dayak istiyorsun heee.Eliptige ciktim mi bi sure inmem bebis suan eliptik ustundeyim
Gitmesem.iyi olucak canim bakalimmm
bugün dikkat et canım cuma takımımız derece alsınyedim bile malesef 10 gram kadar cevizli sucuk yedim
uzun bi süre dikkatli olacağım canım inşAllah artık 59 u görmek istiyorum biran öncesüpersin canım haftasonu nasıl bu kadar dikkat ettin maşallah
kaydedildi görüntü
Oyyy iş deme kolay gelsin canim.
sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun. Hadi Hayırlı olsun mutlu mesut olsun inşallah.
Bak yine gitmeyi düşünüyor dayak istiyorsun heee.
Kırılmasın canım erteledikçe o pis kilolar çabuk yerleşip yığılıyorDuzenli bir hayata geciyoruz gitmeyi tabiki dusunmuyorum ama nedense sevkim cabuk.kiriliyo cnm
Elbette canım artık oyalanma zaman akıp gidiyor ..tatlıdan uzak dursan olacak ..Cuma'ya kadar en azından ben inanıyorumuzun bi süre dikkatli olacağım canım inşAllah artık 59 u görmek istiyorum biran önce
bende inanıyorum inşAllah olacak canım ilk hedefim 59 sonra da 55Elbette canım artık oyalanma zaman akıp gidiyor ..tatlıdan uzak dursan olacak ..Cuma'ya kadar en azından ben inanıyorum
Sorma canim. Vahset resmen. Bir insan bir canliya insana nasil yapar anlamiyorum. Gerci bunu yapanlara insan demek tum canlilara hakaret yaDünden beri iştah miştah kalmadı face e bakarken Arakan da yaşanan vahşetin resimlerine yanlışlıkla bastım ve insanligimdan utandım şükürsüzlüğümden nefret ettim. Çok üzgünüm çok üzgünüm çok üzgünüm.
Kiyamam canim bu gun hafif seyler ye mideni dinlendir. Allah korusun hastalanma.Midem hiç iyi değil patates üstüne lapa beni mahvetti deliniyor sanki birsey yemek istediğimde gözümün önüne resimler geliyor mide bulantisiyla kalkiyorum masadan ne yapıcam bilmiyorum.
Afiyet olsun yeliz cim. Haberim olsa gelir birlikte icerdik.Kahvemi de içtim biraz işlere dalayım bende
Elbette birazdan yeşil çay içeceğim beraber içelimAfiyet olsun yeliz cim. Haberim olsa gelir birlikte icerdik.kolay gelsin
Canim cikicaz simdi. Yarin yapariz oldu muElbette birazdan yeşil çay içeceğim beraber içelimiki laflarız hem ..
İyi eğlencelerSimdi arkadaslarim soyle alelacele bir goz gezdirdim siteye ve cikiyorum. Sabahtan is guc derken yeni girdim ama. Dus alip hazirlanip cikicaz kizimla ve gece donucez. Once telefon isini halledelip gezip sonra sinamaya gidicekmisiz . Aralarda kafeye filan oturunca yine bakarim da . Ama koca gun yokum. Kafanizi dinleyin birazr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?