Hosgeldin arkadasimGunaydin hanimlar kacak dondu geri bugunden itibaren yeni bir sayfayi acmis bulunuyorum kizim.krese basladi hayatimdaki olumsuzluklari bitirdik evet biliyorum cok yeni sayfa actim ama artik defter bitti bu son 29 ekime kadar kilolarin 7 sinden kurtulmam lazim kurtulmam lazim kac kiloyum soluyorum hemen 70.4simdi kahvaltimi yapicm sonrasi spor kizlar eliptigin bi pasini aticam hergun 30 dk yine
Gunaydin canim. InsallahGüünaaydııın 13.takım!
Herkese mutlu, huzurlu ve en önemlisi sağliklı bir hafta olsun inşallah
Hosgeldin arkadasim
Dün misafirlerim vardı bakamadım hiç yap canım çok iyi bir detoks bence . Hem aç kalmiyorsun hemde ise yarıyor.Elifim benim de sorunum 70le off. Ne yapsam ki yarin ve ertesi gun ayran detoksu mi yapsam. Bugun baktim 100 gr artiyim. Hic de kacamak yapmadim. Boyle giderse sogurum. Ne dersin canim? Ayran detoksu mu yapayim? Ya da sen ne yapiyorsun? Bana da anlatirmisin lutfen? Belki ben de katilirim sana
Ayran yap çünkü Derya nin midesini mahvetti İsveç.Kizlar ayran detoksu yada isvec mi yapsam acaba diyorum ne dersiniz
Hoşgeldin canım ..herkese günaydın tatilden dombili bir şekilde döndüm. 55.8 ile gittim tatil dünüşü ilk gün tam tamına 59.7 geldim dün biraz kıstım kendimi sabah 58.2 geldim. fakat iyi yedim, güzel yedim :)
bu sefer hedef 52
Bence senin için rahat olsun, elinden geleni yaptin hem de kendi yavruna ayirabilirdin o vakti. Eninde sonunda görürler özverini hilalcimYoruldum da işte naparsan yap kimseye yaranamıyorsun maalesef filizcigimm
Sahi yelizcim sen hangi sehirdesin böyle yağmur filan?Ben kaçayım kızlar ..kızı uyutayım yarın okul temposu var ..hava soğuk yağmurlu zaten ..tam uyku havası ..
Haydi kaçıyorum
Gunaydin hanimlar kacak dondu geri bugunden itibaren yeni bir sayfayi acmis bulunuyorum kizim.krese basladi hayatimdaki olumsuzluklari bitirdik evet biliyorum cok yeni sayfa actim ama artik defter bitti bu son 29 ekime kadar kilolarin 7 sinden kurtulmam lazim kurtulmam lazim kac kiloyum soluyorum hemen 70.4simdi kahvaltimi yapicm sonrasi spor kizlar eliptigin bi pasini aticam hergun 30 dk yine
ikiniz de hoşgeldiniz arkadaslar :)herkese günaydın tatilden dombili bir şekilde döndüm. 55.8 ile gittim tatil dünüşü ilk gün tam tamına 59.7 geldim dün biraz kıstım kendimi sabah 58.2 geldim. fakat iyi yedim, güzel yedim :)
bu sefer hedef 52
Çok sağol elif ablaaaam tartıldınmı bakayım cumaya kadar meraktan çatlarım ben tartılıp çıktım evdenSena616 güzel rakibem tatlı rakibem şirin rakibem hayırlı yolculuklar.
ööö diyorum haşlanmış tuzsuz ve yağsız patates hiç gideri yok. Bir kaç ay patates yemem o kadar.Baylirim patatese. Senin menun beni çok mutlu ederdi
Benimkiler çok kilolu doğdu o yüzden Üzgünüm.Cok iyi yapiyorsun canim. Ben dogum yaptigim da bu konular yaygin degildi ve internette yoktu. Gerci elimden geldigjnce saglikli beslemeye calistim ama kizim tuz ve sekerle erken tanistigi icin uzgunum. Oysa bir insanin yag hucre sayisi ilk 6 senede tamamlanirmis. Daha sonra kilo alip vermek uzum salkiminin icini doldurup bosaltmaya benzermis.
bu aileler bize düşman annem kahvaltıdan önce çikolata veriyor yakalıyorum çocuklar burda yesin bari deyip kızıyor bana. Markete gideriz benimkiler çikolata vs almazlar hiç çok mutluyum o yüzden.afiyet olsun canım menü çok güzel su az ama
şimdi herkes daha bilinçli ama malesef uygulama noktasında sıkıntı var reklamlar albenili ambalajlar hepsi birer tuzak..ben kızını uzak tutmak istiyorum ama 1 sene evvel annemler de kalmıştım sınav nedeniyle o zaman çok alıştı kızım ben dersanedeyken annemler kıyamayıp alırdı ve çocuk alıştı şimdi aklı da erdiği için istiyor malesef
bizde seni çok seviyoruz ablacim iyiki varsın.Arkadaslar salata salata deyip duruyorum ama hepimiz mucadele ediyoruz kilo vermek icin. En saglikli sekilde kisa sure de amacimiza ilasalim diye. Kilo vermek ugruna nelerden vazgeciyoruz hic degilse amacimiza biran once varalim. Yoksa sizleri uzmek yada kirmak degil niyetim. Hepinizi cok seviyorum iyi ki bu grupta ve sizlerle birlikteyim.
ahhh keşke öğrenci olsamAnladım çok iyi ben yaptım 15 eylülde tatil iyiydi keşke bitmese
anladım canım yorma kendini yokmu gelinin kardeşi bacisi gelsin yardıma hayret ya.Eşi doğurdu bayram üstü şimdi taşındı işte yani kiraya çıktı tekrar dan canım
Yok yok sen dikkat etmişsin dir.Selammm fıstık adayları
Pek yorucu bir haftasonuydu ..gezmeler yemekler havada uçuştuarada kaçamak oldu valla tırsıyorum tartıdan
Yarın sabahtan itibaren sıkı tutuyorum inşallahbu sözü milyon kere söyledim sanki
ahhh ahhh ne güzel günlerdi.Ayyy yeniden öğrenci olsam keşkemzalimsin yıllaarrrr
Hosgeldin canim. Sen yine kaçarsin kız Burcu selam veriyorsun sabah kayıpsın şaka bi yana inşallah bu kez olucak hadi bakalım.Gunaydin hanimlar kacak dondu geri bugunden itibaren yeni bir sayfayi acmis bulunuyorum kizim.krese basladi hayatimdaki olumsuzluklari bitirdik evet biliyorum cok yeni sayfa actim ama artik defter bitti bu son 29 ekime kadar kilolarin 7 sinden kurtulmam lazim kurtulmam lazim kac kiloyum soluyorum hemen 70.4simdi kahvaltimi yapicm sonrasi spor kizlar eliptigin bi pasini aticam hergun 30 dk yine
Hosgeldin tatlım dibine dibine vurdum diyorsun yani hadi bir azimle gelsin 52.herkese günaydın tatilden dombili bir şekilde döndüm. 55.8 ile gittim tatil dünüşü ilk gün tam tamına 59.7 geldim dün biraz kıstım kendimi sabah 58.2 geldim. fakat iyi yedim, güzel yedim :)
bu sefer hedef 52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?