Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldin arkadasim

Dün misafirlerim vardı bakamadım hiç yap canım çok iyi bir detoks bence . Hem aç kalmiyorsun hemde ise yarıyor.

Hoşgeldin canım ..
Bu hafta herkes için güzel başlangıçlar olsun

Yoruldum da işte naparsan yap kimseye yaranamıyorsun maalesef filizcigimm
Bence senin için rahat olsun, elinden geleni yaptin hem de kendi yavruna ayirabilirdin o vakti. Eninde sonunda görürler özverini hilalcim
Ben kaçayım kızlar ..kızı uyutayım yarın okul temposu var ..hava soğuk yağmurlu zaten ..tam uyku havası ..
Haydi kaçıyorum
Sahi yelizcim sen hangi sehirdesin böyle yağmur filan?

ikiniz de hoşgeldiniz arkadaslar :)

Midem hiç iyi değil patates üstüne lapa beni mahvetti deliniyor sanki birsey yemek istediğimde gözümün önüne resimler geliyor mide bulantisiyla kalkiyorum masadan ne yapıcam bilmiyorum.

Baylirim patatese. Senin menun beni çok mutlu ederdi
ööö diyorum haşlanmış tuzsuz ve yağsız patates hiç gideri yok. Bir kaç ay patates yemem o kadar.

Benimkiler çok kilolu doğdu o yüzden Üzgünüm.

bu aileler bize düşman annem kahvaltıdan önce çikolata veriyor yakalıyorum çocuklar burda yesin bari deyip kızıyor bana. Markete gideriz benimkiler çikolata vs almazlar hiç çok mutluyum o yüzden.

bizde seni çok seviyoruz ablacim iyiki varsın.

Anladım çok iyi ben yaptım 15 eylülde tatil iyiydi keşke bitmese
ahhh keşke öğrenci olsam

Eşi doğurdu bayram üstü şimdi taşındı işte yani kiraya çıktı tekrar dan canım
anladım canım yorma kendini yokmu gelinin kardeşi bacisi gelsin yardıma hayret ya.

Yok yok sen dikkat etmişsin dir.

Ayyy yeniden öğrenci olsam keşkem zalimsin yıllaarrrr
ahhh ahhh ne güzel günlerdi.

Hosgeldin canim. Sen yine kaçarsin kız Burcu selam veriyorsun sabah kayıpsın şaka bi yana inşallah bu kez olucak hadi bakalım.

Hosgeldin tatlım dibine dibine vurdum diyorsun yani hadi bir azimle gelsin 52.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…