Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben bugün ilk defa enginar yedim anam o ne lezzetli bir sebzrmeymis öyle bayıldım gidip konserve enginar alıcam denicem
ohh mis gibi yapmışsın evimizin Karşısı km lerce enginar tarlası yılda bi kaç kez yiyorum sadece pek sevimli değil benim için. Afiyet olsun.

mide ağrım yeni gecti acayip başım ağrıyor. Aman canım sabret iyi olsun minigim çıkarsıniz dışarı.

Afiyet olsun canım keşke aksamla öğle yer değişse yani elma ve sut harika olurdu benimde en büyük sorunum bu gündüz canım birsey istemiyor kimse yok evde akşam da dünyaları yiyesim oluyor bunu değiştirebilsem harika olacak.

anam şimdi yazdigimi okudum da ne yazmışım beyatartı yazacağıma telefon yargı yazmış adet bitince yazacağıma da ölünce yazmış ya
hahayyy bizde de var aynı sorun sıkıntı yok kanka biz düzgün okuduk.

Afiyet olsun menü güzel ama çiğ köfte varsa ekmek olmamalıydı bence.

Afiyet olsun menü güzel spor fevkalade cumaya bomba gibi ilerliyorsun

Afiyet olsun canım akşama yuklenmissin özellikle dolma ki kesin ya pirinç ya bulgur var birde ekmek çok karbon olmuş.
Müsli yi ben kendim yapıyorum bir kaç kuru meyve badem findik yulaf ezmesi hazırlar bana tatlı geliyor hazır alıyorsan kendin yap derim tatlım

Ooo Burcu hanim menüde yazarmis Amanda aman
Afiyet olsun pestil olmasa iyi olurdu bence.

Pazarda da görürsem alıcam bundan sora canım
burda pazarlarda vakumlayip satıyorlar istersen dondurucu için. Bu yıl tanesi 4 5 liradan inmedi valla bide burda yetişiyor çok saçma bi durum.

Afiyet olsun Hiloş. Suyun az olmuş 7 kayısı biraz fazla değilmi kız.

abovvv -700 artı olmasın sakın 800 kalori den çok gibi duruyor burdan bakınca

Menu guzel spor guzel Canım hellim Çekti NOLUCAK ŞİMDİ

Ay benim kollarim cok güçsüz. Yarim kiloluk agirlikla şu kolunu aç kapat egzersizini 15 kere zor zahmet yapıyorum
bence zamanla alışırsin canım.

Evet aynen öyle okul yordu ilk günden. Var ya başım şişti resmen sınıf uğultusundan.
Ya bişi sorcam agrikesici icince sizce hafif de olsa etkiler mi + - 'lerimizi. Yapar mi odem filan?
Bence yapmaz.

harika canım afiyet olsun.

Afiyet olsun canımcım. İyi geceler

Canim nasil da dikkat etmissin. masallah. Ins cumaya harika bir sonuc gelecek senden. Kiz tostun ceyregini yeyip gerisini nasil biraktin. 1 tost yeyince cnaim hep ikinciyi de ister masallah
Yarım ekmeği 2 ye böldüm derya abla onu yaptım cumaya güzel bir eksi görmek istiyorum okulda nasıl dikkat edeceğim tedirginim

Apart gibi 2 arkadaşım daha var elif abla yarı özel olarak geçiyor yemeği bize ait bende en basit bulgur pilavı yaptım
Okula yakın mi? Yulaf ezmesi badem findik kuru meyve al sütle bir öğün meyve götür yanında ara yap. Çok kuru beslenmemeye çalış kabak seviyorsan yoğurtlu kabak salatası müthiş tok tutuyor yanında çorba aksamlari yenebilir. Sabaha yap tost unu yada yumurta li bi kahvaltı yine aksamlari yağsız pismis tavuk göğüs olabilir tavuklu ton balıklı hatta yumurtalı salata gibi gibi

Vaov bugün baya iyisin bana göre bakalim cumaya :)

Ayy valiz deme ya hic hazirlayasim yok gene basliyoruz

Bi top valla fazla degil :) aksam 9 gibiydi iste yedim bilemiyorum artik bakalm ama bi sey olmaz ya adetin ilk gunu ya ondan hic bi sey kesmedi o tatli istedigini

Ben esit yarismayi severim biliyosun

Yok canım tam 847 kalori hesapladim yani spor yapmadim ama butun gun pek oturmadim da yani. Sabah -1000 görünce bi de ustune regl gelince dedim ben bunu hakettim
Yarım ekmeği 2 ye böldüm derya abla onu yaptım cumaya güzel bir eksi görmek istiyorum okulda nasıl dikkat edeceğim tedirginim
Off o benimde aklimda ya nasil yapicaz okulda

Benim menüm yok ama yazayım

Bütün gün 2 kez yoğurt yedim.

1 dilim tam buğday bir lokma peynir

1 saat önce ballı süt içtim.

Su 3 litre
Spor yok.
Bal mi bütün gün bi sey yemeyip aksam bal niye dicektim ama miden kotuydu dimi iyi yapmissin bak toparlar balli sut biraz

Aynen çok iyi geldi detoks beni kötü etkiledi sanırım bi taş vardı sanki midemde neyseki daha iyiyim.

Yok canim calismiyorum ben

Iyi geceler arkadaslar. Gecikmeli menumu bildireyim.
Kahval
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik yesillik
Cay

Ara
1 incir 2 ceviz

Ogle (disarda)
Izgara kofte
1 dl. Ekmek
Salata

Ara
1/2 etiform 1 su bard. Ayran

Aksam (disarda)
Borulce salatasi
Yog. Semizotu sal.
3 dl. Ekmek
1 bard. Ayran

Ara
1 seftali 1 bard.sut

Su 3 - 3.5 lt.
Spor 16000 adim yuruduk

Afiyet olsun ablacim. Dolu dolu.

Guzel birgun olmazmi kizcenle beraber. Bi kizim yok ya

Alabildin mi telefonunu.
Aldik canim. Zaten o yuzden giremedim tum gun. Yenisine nono sim gerekti onu alinca eskisi kapandi ama yenisini acmadilar eve gelince mecburen eskiden giriyorum yine. Yarin sabahtan acilmazsa aricam bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…