- Emoji Skoru
- 3.640
- Puanlar
- 53
Vaaay hem de sinifci buldum bende son sinifim bu sene uni bitecek sinif öğretmenliği benim de :))Sinif ogretmeniyim canim,esimin osmangazi benim yildirim olduosmangazi yuksek kapatti ama en aizndan gelebildim buna da sukur:)
Allahim ya mas valla tam bir örnek es sendeki. biz beraber yemek yerken ac kaldin sen ya bu kadar yemek mi olur diyo erkek arkadaşım o da ayni babam gibi yaEsim aldirmiyor adeta markete gidince cocuklarin aldiklarini birakir ya anne babalari esim de benimkileri birakiyor bu sagliksiz diye
Gördüm canim sinifmissin sen de :))Evet canim ogretmenim:))
Ben hep boyle yiyordum ama ya zaten az yemeye aliskinim da abur cubur arttiruyordu hep kaloriyi :)ayy ben 1200 kalori alıyorum sanki midemin %75 boş gibi :))))
Ben de genelde makarna yapardim aksamlari ya da disarda durum pide vs yerdim bu sene yaşasin salataaaDerya abla aslında birbirimiz yaptığı şeylerden yiyoruz dün bulgur pilavı yaptım birlikte yedik bugün onlar dışarıda yiyecekmiş ben yoğurt aldım gelirken geçiştirmeyi düşünüyorum akşam yemeğini aynen kendimizin yapması iyi oluyor salata sebze vs. açısından geçen yıl kolaya kaçıp makarna, patates kızartması yapıyordum
off çok üzüldüm yaa.ne olacak bu sene girecek olanların hali.belirsizlik kötü bir seyTeog u kaldırdılar ya bune saçma birsey belirsizlikler çocuklar daha çok stres olur ya ben bile başladım ne olucak demeye
ay işlesin işlesin ne kaa güzel :))benim işler yoğun bu ara, o sıkıntım var.. şimdi yeni yılın hazırlıkları var gündemde.. o nedenle pek boş kalamıyorum.. haftasonunun yorgunluğunu da atabilmiş değilim.. bu hafta da öyle geçer sanırım.. zaman sürekli alehime işliyor yaaa..
ne gibi bir problemin vardı canım??Benim doğumdan sağ çıkamamak gibi bir sorunum oluyor malesef kan degerlerimden dolayibaşından sonuna kadar stres yani. Eşime iyi bir anne bul deyip girdim sezeryana bunları yaşamak ürkütüyor belki de bilmiyorum. Ölmek değilde geride bırakmak koyuyor bana.
Burcu sende mi burdaydin sevindim:) siz ara vermediniz en azindan ideal kiloya yaklastiniz ben cok ara verdim bakalim insallah carcabuk veririm:)Selam kizlar gelemedim.bugi resmen dokuluyorum her yerim agrio hic yataktan cikmadim desem yeridir. Dus alip.yatmistim balkon acik kalinca tutulmusum galiba diyetimi bozmadim odemim.indi biraz umarim mezun olur giderim artik
masal3487 bebegim hosgeldin biz buralarda kaldik senle tilkiyle kurkcu muhabbeti
Sen de hayirlisiyla mezun olur atanirsin insallah:)Vaaay hem de sinifci buldum bende son sinifim bu sene uni bitecek sinif öğretmenliği benim de :))
Allahim ya mas valla tam bir örnek es sendeki. biz beraber yemek yerken ac kaldin sen ya bu kadar yemek mi olur diyo erkek arkadaşım o da ayni babam gibi ya
Gördüm canim sinifmissin sen de :))
Ben hep boyle yiyordum ama ya zaten az yemeye aliskinim da abur cubur arttiruyordu hep kaloriyi :)
Ben de genelde makarna yapardim aksamlari ya da disarda durum pide vs yerdim bu sene yaşasin salataaa
Kolay gelsin canim.Şimdi de toz alayım. Bari
Superrr
Ne zamandir dikkatvediyorsun aman canim sakin birakma.Derya abla aslında birbirimiz yaptığı şeylerden yiyoruz dün bulgur pilavı yaptım birlikte yedik bugün onlar dışarıda yiyecekmiş ben yoğurt aldım gelirken geçiştirmeyi düşünüyorum akşam yemeğini aynen kendimizin yapması iyi oluyor salata sebze vs. açısından geçen yıl kolaya kaçıp makarna, patates kızartması yapıyordum
Emru ferman yuce Elif SultanimizundurCemaat bu egzersizler yapıla yağlar eriye
Okullarin acilmasina en cok anne babalar seviniyir zatenKızlar selam.öyle ortadan bodoslama alıntıladım kusura bakmayın..
Dün bugün okul malum açıldı alışverişiydi, kitap defter kaplamasıydı, toplantısıydı derken ugrayamadım ama yaşasın düzenli hayat beevallahi böylesi daha iyi.erken yat erken kalk, üç yumurtayı sütle çarp miss.ayağının altında çocuk da yok.ohh bundan alası şamda kayısı şimdi örtmenlerim diyecek ki siz iki çocukla sıkılıyorsunuz biz n'edelim canlar sizi 40 yıl sırtımızda taşısak zaten hakkınız ödenmez
Neyse kızlar cumaya var daha, benimde ümidim var. Sevil de yatıyo zaten e daha ne olsunnefertityy
Dikkat et canim. Bol bol sicak birseyler ic aman hasta olma.Selam kizlar gelemedim.bugi resmen dokuluyorum her yerim agrio hic yataktan cikmadim desem yeridir. Dus alip.yatmistim balkon acik kalinca tutulmusum galiba diyetimi bozmadim odemim.indi biraz umarim mezun olur giderim artik
masal3487 bebegim hosgeldin biz buralarda kaldik senle tilkiyle kurkcu muhabbeti
Menun az canim keske ben de bu kadar dikkat edebilsem yine meyveye vurdum kendimiBugunku menum kizlar
07.30
1 bardak tarcinli süt
40 dk yürüyüş
11.00
1 lahmacun
1 salatalik
14.00
1 armut
15.00
2 turk kahvesi
17.00
4 kasik nohut
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tabak salata
Aksam 10 da bir ekşi elma yerim
Suyu bu ara az iciyorum 2lt zor oluyor okul acildi disari cik gel ondan
Kucccuk anneAnnem evde yok gene ben bi kardesimi okuldan alayim karnini doyurayim gelicem iyice anne gibi oldum hee
Menun az canim keske ben de bu kadar dikkat edebilsem yine meyveye vurdum kendimi
Aynen yemegimizi de yedik birazdan ödev zamanı :)Kucccuk anne
Deme onu deme tatlisiz ot gibiyim resmenDikkat ediyorum ama ne cekiyorum bilsen canim
Tatlilar gozumun onunde donuyor
Aynen öyle canım evde yalnız kalmak ne güzelmişKızlar selam.öyle ortadan bodoslama alıntıladım kusura bakmayın..
Dün bugün okul malum açıldı alışverişiydi, kitap defter kaplamasıydı, toplantısıydı derken ugrayamadım ama yaşasın düzenli hayat beevallahi böylesi daha iyi.erken yat erken kalk, üç yumurtayı sütle çarp miss.ayağının altında çocuk da yok.ohh bundan alası şamda kayısı şimdi örtmenlerim diyecek ki siz iki çocukla sıkılıyorsunuz biz n'edelim canlar sizi 40 yıl sırtımızda taşısak zaten hakkınız ödenmez
Neyse kızlar cumaya var daha, benimde ümidim var. Sevil de yatıyo zaten e daha ne olsunnefertityy
Meyve de akşam iyi gelmiyor bana ..tarçınlı süt ile yeşil elmaya devam ediyorum vallaMenun az canim keske ben de bu kadar dikkat edebilsem yine meyveye vurdum kendimi
AbooDikkat ediyorum ama ne cekiyorum bilsen canim
Tatlilar gozumun onunde donuyor
Önce şu spora maşallahMenü:
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim tt ekmek
3 dilim sucuk
1 kk tulum peyniri
Domates
Salatalik
5 zeytin
Öğlen:
3 kepçe tarhana çorbası
Yarim kase yogurt
Aksam:
3 köfte
Misirli yesillik salata bi tabak kadar
Su: 3 litre
Spor:
Leslie ile jillian arasi 300 kalori yaktiran bi sey yaptim (40 dk) bunun icinde 100 squat var bu arada bacaklarim hissizlesti resmen
40 dk kosu bandinda tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?