- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Gayet güzel Allah kolaylık versinbugün çok yoğundu okul hem de nobetciydim öldüm yorgunluktan tüm ayakta neyse menümü yazayım
Sabah 7.15
2 dilim ekmek
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin yarim domates
Ara 3 hurma 1 bardak ayran
Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kk peynir
Ara yarim paket eti form
Akşam
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
salata
Geçmiş olsun ablacim spor yapamazsin artik bu yorgunlukla heralde dinlen bu aksam :) aksam ekmek 1 dilimden fazla olmamali bence onun disinda gayet iyi :)bugün çok yoğundu okul hem de nobetciydim öldüm yorgunluktan tüm ayakta neyse menümü yazayım
Sabah 7.15
2 dilim ekmek
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin yarim domates
Ara 3 hurma 1 bardak ayran
Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kk peynir
Ara yarim paket eti form
Akşam
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
salata
Geçmiş olsun Burcu dikkat et kendine ..inşallah canım gidecek hepsi merak etmeSelam kizlar gelemedim.bugi resmen dokuluyorum her yerim agrio hic yataktan cikmadim desem yeridir. Dus alip.yatmistim balkon acik kalinca tutulmusum galiba diyetimi bozmadim odemim.indi biraz umarim mezun olur giderim artik
@masal3487 bebegim hosgeldin biz buralarda kaldik senle tilkiyle kurkcu muhabbeti
Konserve aslinda 4 yk kadar koydum salataya ama bitiremedim zaten salatayi da :) konservenin kalori tablosunu okudum az bi sey aslinda kalorisi ama bilemiyorumÖnce şu spora maşallahkondurayım ..
Tek diyeceğim mısıra dikkat
Bilirim canim bilmem mi.Dikkat ediyorum ama ne cekiyorum bilsen canim
Tatlilar gozumun onunde donuyor
Kardesler arasi fark olunca buyuk olana cok is dusuyor. Masallah canim sanaAynen yemegimizi de yedik birazdan ödev zamanı :)
Bu sporu gordukten sonra spora gitmezsem ayip olur. Bugun interval var salondan apalayarak cikicam adeta.Menü:
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim tt ekmek
3 dilim sucuk
1 kk tulum peyniri
Domates
Salatalik
5 zeytin
Öğlen:
3 kepçe tarhana çorbası
Yarim kase yogurt
Aksam:
3 köfte
Misirli yesillik salata bi tabak kadar
Su: 3 litre
Spor:
Leslie ile jillian arasi 300 kalori yaktiran bi sey yaptim (40 dk) bunun icinde 100 squat var bu arada bacaklarim hissizlesti resmen
40 dk kosu bandinda tempolu yürüyüş
Geçmiş olsun canım kuzucuğaOff yabugun adeta ayaklarim geri geri gidiyor hic spora gidesim yok. Kizim cok yordu beni bugun. Bir de gece uyuyamadim surekli uyandi yavrucum nefes almakta zorlaniyor. Ee tabi ustune naz ve huysuzluk da ekleniyor. Gidicem birazdan spora belki yolda canlanirim
Canim dinlen bugün birazcik ya ama sen de hep spor spor kendini yoruyosun sonra hic halin kalmayacakOff yabugun adeta ayaklarim geri geri gidiyor hic spora gidesim yok. Kizim cok yordu beni bugun. Bir de gece uyuyamadim surekli uyandi yavrucum nefes almakta zorlaniyor. Ee tabi ustune naz ve huysuzluk da ekleniyor. Gidicem birazdan spora belki yolda canlanirim
Bu ay cikana kadar 60lara bye deriz belki acayip heyecanliyim :))Şimdi bir bakalım şu listeye
eliya 71 e iyice yaklaşır mı
zukkum seni merak ettim direnç kırıldı mı?az kaldı 80lerin gitmesine ha gayret
@DeryaOnDiet ödemde azalma var mı?
nefertityy toparlanıp obezzto yu yenecek mi ?rakip kankiler bak yüzdelere bakacaz haa
aylin90 uğradı hadi aylinim şu 3 hanelerden yavaş yavaş kurtulacaksın az kaldı
Sena616 akşam yemeklerine dikkat Cuma'ya kadar emekler boşa gitmesin döktür salataları bakalım Zen71 sen yazdıkça ben gaza geliyorum valla bizi desteklemeye devam maşallah bu hafta dimi diyetisyen kontrolü ?
@linnmhn sporlar menüler gayet güzeldi 70lere bye demene az kaldı bence
lina0156 gayet iradeli maşallah
@ormangözlü maşallah sana da
Sfem nohutları azaltmışsın iyi olmuş iyi gidecek inşallah tatlıdan kaç kuzu
@Zeroks senin nasıl gidiyor ?bir kaçamak hatırlamadın sendede
5 55olmakistiyorum rakibem bu hafta listeye inşallah
Bi de öğretmen adayi olunca bi su soruya baksana su konuyu anlatsana hadi bi saat bi ders calisin oluyor :)) hayir beni dinlese seve seve anlatcam ama benden dinlemiyor cok yüz göz olduğumuzdan öğretmenden saymiyor beniBilirim canim bilmem mi.
Kardesler arasi fark olunca buyuk olana cok is dusuyor. Masallah canim sana
Bu sporu gordukten sonra spora gitmezsem ayip olur. Bugun interval var salondan apalayarak cikicam adeta.
Sağol canım.Şimdi bir bakalım şu listeye
nefertityy toparlanıp obezzto yu yenecek mi ?rakip kankiler bak yüzdelere bakacaz haa
Sena616 akşam yemeklerine dikkat Cuma'ya kadar emekler boşa gitmesin döktür salataları bakalım Zen71 sen yazdıkça ben gaza geliyorum valla bizi desteklemeye devam maşallah bu hafta dimi diyetisyen kontrolü ?
Ben etkili olduğunu biliyorum tavsiye ediyorlardı ..nabzı artırıp azaltarak galiba daha çok kalori yakılıyormuş ..videosunu seyretmiştim bendeCanim dinlen bugün birazcik ya ama sen de hep spor spor kendini yoruyosun sonra hic halin kalmayacakanane taktigi denedim bu seferde
Bu ay cikana kadar 60lara bye deriz belki acayip heyecanliyim :))
Bi de öğretmen adayi olunca bi su soruya baksana su konuyu anlatsana hadi bi saat bi ders calisin oluyor :)) hayir beni dinlese seve seve anlatcam ama benden dinlemiyor cok yüz göz olduğumuzdan öğretmenden saymiyor beni
Yaa keske yazmasaydim sporu hirs yapti hemen :)) intervali de bilmiyorum ya cahil miyim ben ona da bakayim hemen :)
Hadi bakalımSağol canım.Perşembe gidicem ama cuma anlatırım. Ipucu vermeye hiç niyetim yok
O nabizla yapilan seyi ben de biliyorum adi bu mu :)) bugün daha hal kalmadi valla bakariz bir ara :)Ben etkili olduğunu biliyorum tavsiye ediyorlardı ..nabzı artırıp azaltarak galiba daha çok kalori yakılıyormuş ..videosunu seyretmiştim bende
inşallah iradem devam eder böyleŞimdi bir bakalım şu listeye
diyetisyen e gidiyorum tatlım her öğün 2 dilim ekmeğim varGeçmiş olsun ablacim spor yapamazsin artik bu yorgunlukla heralde dinlen bu aksam :) aksam ekmek 1 dilimden fazla olmamali bence onun disinda gayet iyi :)
inşallah canım 72 olsam bari cumayaGayet güzel Allah kolaylık versinCuma'ya inşallah iyi bir eksi gelir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?