Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gayet güzel Allah kolaylık versin Cuma'ya inşallah iyi bir eksi gelir bence

Geçmiş olsun ablacim spor yapamazsin artik bu yorgunlukla heralde dinlen bu aksam :) aksam ekmek 1 dilimden fazla olmamali bence onun disinda gayet iyi :)

Geçmiş olsun Burcu dikkat et kendine ..inşallah canım gidecek hepsi merak etme

Off yabugun adeta ayaklarim geri geri gidiyor hic spora gidesim yok. Kizim cok yordu beni bugun. Bir de gece uyuyamadim surekli uyandi yavrucum nefes almakta zorlaniyor. Ee tabi ustune naz ve huysuzluk da ekleniyor. Gidicem birazdan spora belki yolda canlanirim

Şimdi bir bakalım şu listeye

eliya 71 e iyice yaklaşır mı
zukkum seni merak ettim direnç kırıldı mı?az kaldı 80lerin gitmesine ha gayret
@DeryaOnDiet ödemde azalma var mı?
nefertityy toparlanıp obezzto yu yenecek mi ?rakip kankiler bak yüzdelere bakacaz haa
aylin90 uğradı hadi aylinim şu 3 hanelerden yavaş yavaş kurtulacaksın az kaldı
Sena616 akşam yemeklerine dikkat Cuma'ya kadar emekler boşa gitmesin döktür salataları bakalım Zen71 sen yazdıkça ben gaza geliyorum valla bizi desteklemeye devam maşallah bu hafta dimi diyetisyen kontrolü ?
@linnmhn sporlar menüler gayet güzeldi 70lere bye demene az kaldı bence
lina0156 gayet iradeli maşallah
@ormangözlü maşallah sana da
Sfem nohutları azaltmışsın iyi olmuş iyi gidecek inşallah tatlıdan kaç kuzu
@Zeroks senin nasıl gidiyor ?bir kaçamak hatırlamadın sendede
5 55olmakistiyorum rakibem bu hafta listeye inşallah

Dikkat ediyorum ama ne cekiyorum bilsen canim
Tatlilar gozumun onunde donuyor
Bilirim canim bilmem mi.
Aynen yemegimizi de yedik birazdan ödev zamanı :)
Kardesler arasi fark olunca buyuk olana cok is dusuyor. Masallah canim sana
Bu sporu gordukten sonra spora gitmezsem ayip olur. Bugun interval var salondan apalayarak cikicam adeta.

Geçmiş olsun canım kuzucuğa
Baba iyi bakıyorsa git bence ..interval çok etkili gerçekten

Canim dinlen bugün birazcik ya ama sen de hep spor spor kendini yoruyosun sonra hic halin kalmayacak anane taktigi denedim bu seferde

Bu ay cikana kadar 60lara bye deriz belki acayip heyecanliyim :))

Bilirim canim bilmem mi.

Kardesler arasi fark olunca buyuk olana cok is dusuyor. Masallah canim sana

Bu sporu gordukten sonra spora gitmezsem ayip olur. Bugun interval var salondan apalayarak cikicam adeta.
Bi de öğretmen adayi olunca bi su soruya baksana su konuyu anlatsana hadi bi saat bi ders calisin oluyor :)) hayir beni dinlese seve seve anlatcam ama benden dinlemiyor cok yüz göz olduğumuzdan öğretmenden saymiyor beni
Yaa keske yazmasaydim sporu hirs yapti hemen :)) intervali de bilmiyorum ya cahil miyim ben ona da bakayim hemen :)

Sağol canım. Perşembe gidicem ama cuma anlatırım. Ipucu vermeye hiç niyetim yok

Ben etkili olduğunu biliyorum tavsiye ediyorlardı ..nabzı artırıp azaltarak galiba daha çok kalori yakılıyormuş ..videosunu seyretmiştim bende

inşallah iradem devam eder böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…