- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Süzülmeyecek gibi değil valla yaaa ...mesela önde birisi koşuyor diyorsun çok gençtir 20 li yaşlarda tahmin ediyorum ..geçerken yüzüne bakıyorum çaktırmadan tabiGecmis olsun migdeni yakti sanirim
Aksam o citir ekmekle kalsaydi sadece... aksam ekmek yemeyin bence. Onun yerine bol yogurt tok tutar
Hahaa
Ablam arkadan arkadan süzmüs vallakeskeeee yapabilsekkk. Herseyi bahane ediyoruz...
Canim,benim tarti bozuk ya evimi su basinca suyun icinde kalip bozulmus bir kac gune yenisini alayim hemen bildiricem.Başlangıç kilo nu hedef kilonu not alayım canım senin bir de masal3487 senin ..unutmadan yazayım dedim
Nerde yasiyosun canim biz Bursada pisiyoruz ya,keske kis gelsede azicik serinlesek sicagi hic sevmiyorum benOooo hedef deyince bol vallahaftalık,aylık,yılbaşına kadar bir sürü hedef var inşallah hedefler tutar
Motivasyon için fıstık gibi hatun resimleri koyuyorum yokçok şişman resimleri koyuyorum yine yok yok daha ne yapalım yahuu
Bu arada kızlar buraya kış geldi sanki ...sabah şemsiyemle uçacaktım valla ..o yağmurda incecik koşu kıyafeti giyip koşu yapan kadınları görünce vayyy beeee diyorum ..maşallahları var gerçekten ..aslında enerjim çok düşük değildir ama o soğukta yağmurda koşuya çıkmak düşüncesi bana uygun değil vallakarşılığını alıyorlar tabi çoğu arkadan genç kız gibi ..ancak yüzünü görünce 50nin üstündedir dediklerim de oldu .
Sporsuz olmuyor yani keşke çocukluktan alışsaymışız
Şu lahmacuna çok ozeniyorum ya. Bugün okuldakiler oglen arasinda sipariş ettiler de yemedim. Hemen ertesi gün + yapiyor beni
ben de aşırıyorum resmen lahmacun ama annemin yaptığına yarın kardeşim.geliyor anneme diyecektim yap gönder diye ama denedim hemen artı ya geçerim diye ama çok da canım çekiyor
Günaydın herkese dün yaptığım spor ise yaramış galiba bacak kaslarim pert bu gün acayip bi et kesigi oldu. Anlamadigim zaten her gün spor yapiyorum derdiniz ne
Miden bozuk oldugunda oyle oluyor canim ya peynir ekmek veya haslanmis pattis iyi geliyor bana bi de sende izmirdesin bak bi ot var mercan kösk aktardan al az limonla kaynat mide icin birebir izmir disinda bi yerde bulamadim bu otu giderken ben de alayim aklima gelmisken bulunsun yanimda :)amaan kızlar bildiğiniz hasta gibiyim ya.. bir halsizim sormayın, boğazım da ağrıyor.. zaten midem de bozuk.. sürekli tuvaletim var gibi ama yok..
su içmeye bile canım istemiyor.. sabah 7den beri ayaktayım 1 litreyi bulamadım..
Sağol canım. Bugün salmamam lazim haklisin.Bugun gecti gitti canim. Yarina sIKi tut persembeye de bugun haric cok iyiydin bozma moralini
Evet bol maydanozlu limonlu ..Karatay'da bir tek ona izin veriyordu galiba ..hamuru ince diye ..Lahmacun bende arti yapmadi bende yedim. Oglen yiyebilirsiniz bence 1 tane.
Ben içini kendim yapiyorum boyle daha guzel oluyor kalanlari buzluga atiyorum hazir yemek oluyor hem
Geçmiş olsun canım ..kekik çayı iyi gelir mi acaba?amaan kızlar bildiğiniz hasta gibiyim ya.. bir halsizim sormayın, boğazım da ağrıyor.. zaten midem de bozuk.. sürekli tuvaletim var gibi ama yok..
su içmeye bile canım istemiyor.. sabah 7den beri ayaktayım 1 litreyi bulamadım..
Ay hadi inşallahBen bugun 38 beden pantolon denicem bakalim olacak mi heyecan icinde bekliyorum
Ne salmasııı bir de listedeyken hemi deSağol canım. Bugün salmamam lazim haklisin.
Evde cocuklar kucuk diye onlara besleyici çocuk yemekleri, esim adanali oda da kallavi yemekler. Zaten okuldan kalan zamanim mutfakta geçiyor. Kendim icin yumurta kirmaya üşeniyorum. Şimdi biliyorum sen de degerlisin kendin icin da yapman lazim biseyler diceksiniz evet doğru ama uygulayamam şu an. Yarim saat uzanmak (hatta spor yapmak bile) daha cazip valla. Ama tarif kolaylastirilablir. Tam bugday lavaş + lahmacun harciDiyet bozmayan 3 çeşit lahmacun yapabiliyorsun arkadaşım.
1 opsie ekmeği ile
2 koz patlıcani cirpilmis yumurta ve kaşar yada tulum peyniri rendesini karıştırıp (ben tulum tercih ediyorum) lahmacun tabanı şeklinde tepsiye yayip üstüne iç harcini döküp pisirerek
3 tam buğday unlu çok ince hamurla
Tavsiye ederim 3 şekli ile de güzel oluyor. Aynı tariflere pizza da oluyor.
Canım ben de çalışırken yetişemiyordum ..ama böyle de mutlu olmuyor insan ..köfte yapıp dondurucuya koy çok pratik oluyor ..mesela çocuklara ayrı yemek yapmayı bıraktım ...mecbur yiyorlar artık ..dün kıymalı patlıcan yemeği yaptım mesela ..az pilav yanına ..ben patlıcan yedim pilav yemedim ..sen de öyle ayarla yoksa yıpranırsın ..pratik şeyler salata malzemelerini yıkayıp kurutup saklama kabına ...eşinden de yardım iste biraz ..gerçekten zor ama kafaya koyup biraz planlı olunca oluyorEvde cocuklar kucuk diye onlara besleyici çocuk yemekleri, esim adanali oda da kallavi yemekler. Zaten okuldan kalan zamanim mutfakta geçiyor. Kendim icin yumurta kirmaya üşeniyorum. Şimdi biliyorum sen de degerlisin kendin icin da yapman lazim biseyler diceksiniz evet doğru ama uygulayamam şu an. Yarim saat uzanmak (hatta spor yapmak bile) daha cazip valla. Ama tarif kolaylastirilablir. Tam bugday lavaş + lahmacun harci( o bile zor )
Bu hafta ilk hafta diye bocalamışsındır ..pazar günü mutfağa girip yemek işlerini planlayıp pişirsen hazırlasan bütün haftayı kurtarır bence ...Evde cocuklar kucuk diye onlara besleyici çocuk yemekleri, esim adanali oda da kallavi yemekler. Zaten okuldan kalan zamanim mutfakta geçiyor. Kendim icin yumurta kirmaya üşeniyorum. Şimdi biliyorum sen de degerlisin kendin icin da yapman lazim biseyler diceksiniz evet doğru ama uygulayamam şu an. Yarim saat uzanmak (hatta spor yapmak bile) daha cazip valla. Ama tarif kolaylastirilablir. Tam bugday lavaş + lahmacun harci( o bile zor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?