Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aa öyle mi ilgileneyim hemen iş çıkışında.. mahvoldum ya halsizlikten, eve gidip yatmak istiyorum resmen..

Ben bugun 38 beden pantolon denicem bakalim olacak mi heyecan icinde bekliyorum

sonuçları bizimle paylaş.. ben hiç 38 beden giydiğimi hatırlamıyorum..

Geçmiş olsun canım ..kekik çayı iyi gelir mi acaba?

biz kekik suyunu biliriz.. feci acı birşeydir.. ama karın ağrılarına iyi gelir.. sen yazınca hatırladım.. annemde varsa ondan da içeyim bi..

Evet acı ama sindirim sistemine iyi geliyor gerçekten ..ama tadı pek fena ben de bazen kekik çayı yapıyorum böyle durumlarda ..

Doğru diyosun ama okul öğle vaktimi kapliyor. E herkesin içinde de yenmiyor evden getirip. Dun yoğurt salatalik yedim oglen arasi. Beni tutmamis. Eve gidince çok actim. Kendime kısır yaptim ufak bi tabak yedim. Kısır saglikli ama benim bünyeme yaramiyor iste. Sabah tartısı üzdü beni
Son iki gün dikkat edicem arkadaşlar. Takim ruhu

Mide rahatsizligi berbattir ya benim de cok hassas bi midem var ve bi tek bu iyi gelir al biraz nane biraz limonla birlikte kaynat demle gercekten cok rahatlatacak :)
Ben giymistim ama teeee ne zaman bakalm heyecanlıyım

Mide rahatsizligi berbattir ya benim de cok hassas bi midem var ve bi tek bu iyi gelir al biraz nane biraz limonla birlikte kaynat demle gercekten cok rahatlatacak :)
Ben giymistim ama teeee ne zaman bakalm heyecanlıyım
Yani mercan kosku nane limonla kaynat demek istemistim :)

Bende ufak saklama kapları almıştım ..Fırsat bulduğum yerde ağzıma atıyordum hemen..evet yoğurt salatalık değil de köfte protein daha çok tok tutar ..aradada ara öğün yaparsın ..leblebi badem gibi ..bulgur beni de şişiriyor maalesef ..
bak alıma geldi kinoa kısırı yapıyorlardı aldım ama denemedim ..başlarda zor olur ama zamanla düzene girer

Canim.normalde o saatte meyve yiyen biri degilim.ama guzel kokunca yedim

Burcu sende mi burdaydin sevindim:) siz ara vermediniz en azindan ideal kiloya yaklastiniz ben cok ara verdim bakalim insallah carcabuk veririm:)

Canim beni biliosun 2 senedir gel git halindeyim tartoda 70 li rakamlari gorunce geri geldim

Dikkat et canim. Bol bol sicak birseyler ic aman hasta olma.

Suyu bol iciorum canim ama.bide ustune regl oldum

Geçmiş olsun Burcu dikkat et kendine ..inşallah canım gidecek hepsi merak etme

Ins. Cnm.ya

Insallah canim.
Bakalim kazak yikarsam haber veririm deneme sonucumun nasil oldugunu ama Nihal sertlesiyor dedi ya emin degilim o yuzden.
Menüm

Sabah 12.30 (malesef gec oldu baya)

3 yumurtali az kiymali melemen
Zeytin peynir
Kuruyemis
1 bardak süt
Yesil cay

Aksam 17.30

2 tabak kiymali pirasa yemegi
300gr yogurt

3l su
Suyun da menun de cok iyi canim. Yarin crosstrainere bakmaya gidecektiniz yanlis hatirlamiyorsam. Insallah iyidir ve alirsin vee spor da eklenir
Canim burda terzi cok pahali ya. Tunik kalsin daha iyi. Gecen bi paca kestirmeye 30tl verdim yuh dedim yani
Kolay gelsin canim. Masallah sana. gece sporu da cok iyi oluyor ben bu aralar kizim hasta oldugundan hep gece yapiyorum.
Yaa Hilalcim senin temizlikle aran iyi galiba su camlari veya aynayi temizliyorum leke kaliyor hep bir fikrin var mi ne yapsam ki? Ben biraz beceriksizim galiba. Esim ayni malzemeyle temizliyor onun temizledigi tarafta leke yok benim taraf hep lekeli. Simdi evdeyim ya son 10 gun. Ise donmeden camlari kapilari lambalari filan temizleyeyim. Pratik bir fikrin varsa lutfen paylas benimle.

Kizçeler herkes çekilmiş bende gideyim kahvaltıya misafirim var Kuzenler öpüldünüz.
Ohh ne guzel. Kuzen iyidir kardes gibi olamaz tabi ama kardes yarisi diyelim bol sohbetler canim.
zukkum Pembe_patikli eliptik benim almak istedigim aletin adiymis yaa hay allah almancasi crosstrainer deniliyor. Bende alicam bundan iste. Bi 10 sene öncesinde 1 saat yapardim. Insallah yine yapabilirim
Yaparsin cnaim 1 saat. Sende bu axzim oldugu surece burda da crosstrainer deniyor. Ama biliyorum guzel bir alet ve cok yormuyor kosu gibi. Hamileyken salonda yavastan yapiyordum cok iyiydi. Tabi siz daha tempolu yaparsiniz
Masallah canim menun harika. Gelsin eksiiilerrr. Spor minimumu yapmissin en azindan en az 20 dk candir
Canim.normalde o saatte meyve yiyen biri degilim.ama guzel kokunca yedim

Canim beni biliosun 2 senedir gel git halindeyim tartoda 70 li rakamlari gorunce geri geldim

Suyu bol iciorum canim ama.bide ustune regl oldum

Ins. Cnm.ya
Bende de ayni dert var birkac gundur regly. Ins cumaya kadar biter de su arti gider.

Gecmis olsun canim. Dikkat et guzelim sabah ac karnina kahve icme cook zararli. Ufak da olsa birsey ye oyle ic kahveni lutfeen

Ben cam silme suyuna sadece bulaşık deterjanı katıyorum canım eski havlulardan bezlerim var birde kağıt havlu varsa mutfak ta kullandığımız mutlaka onunla kuruluyorum deryacim gündüz silerse ner de leke var görür müdahale edersin bu arada maşallah kız eşlerden yana şanslıyız benim kide bir temizlik yaparken otur izle :) pasaklı bir eş olsa hiç anlasamaazdik galiba aynalara da kolonya gazete kağıdı öle siliyordum çalıştığım yerde oda aşırı temizleyip leke bırakmıyor ama evde çok ayna yok uğraşmıyorum o yüzden toz alırken cam sille geçiyorum

Bugün de amma aglandim di mi Pembe_patikli haklisin haftasonu bos durmayip haftalik yemek planlarimi yapmam lazim benim. Bakalim şimdi dune göre daha fazla yedim oglen arasindayiz. 7 zeytin salatalik kitiruno (30gr.lik paketin yarisi) biraz kh. oldu ama neysee. Bahane yok harekete gecmek var di mi
Ay bi yukseldim valla

Masallah canim 2.5 saat utu. Yoksa sen de herseyini utuleyenlerden misin? Cok iyi olur tabi utulu koyafet bir ayri duruyor ama ben pantolon gomlek elbise utulerim sadece ha bir de gorunuse bagli tsirt.
Canim menun kesinlikle diyet menusu. Cok guzel dikkat etmissin. Ama lutfen aksama salatayi ihmal etme.
Haklisin canim burda da oyle. Off ya salonda hep en sisko benim. Allahim benim gibi 70 civari kimse ye yok. hep 50 - 55 arasi millet. Hatta daha da zayif. Neyse bir 65 i goreyim de hedefi indiririm sonra
Nerde yasiyosun canim biz Bursada pisiyoruz ya,keske kis gelsede azicik serinlesek sicagi hic sevmiyorum ben
Amanin kis mi gelse. canim gel buralara da kisi gor. Polonyadayim ve montlarla geziyoruz. Ahh nerde o sicak gunler sort tsirt giy cik simdi lahana gibi giyinmeye basladik. Hic sevmem kisi Yagmur yagiyor zaten surekli. Bu havalar bana gore degil de mecbur ne yapalim. Spor cikisi haftada 2 3 saunaya gidiyorum orda bari sicak ozlemimi gideriyorum biraz.
Yurtdışındayız canım ..burda kalın kıyafetleri çıkartmaya başladık bu hafta ..Ama haklısın sıcakta zor insan bunalıyor ..bende en çok baharı seviyorum ..
Ben yaz cocuguyum. Hic bunalmam yazdan sicak hava ohhh herkes neseli, herkes disarlarda kiyafetler tiril tiril rengarenk sanki bir ayri mutluluk veriyor bana.

Lahmacun bende arti yapmadi bende yedim. Oglen yiyebilirsiniz bence 1 tane.
Ben içini kendim yapiyorum boyle daha guzel oluyor kalanlari buzluga atiyorum hazir yemek oluyor hem
Ohh masallah canim ellerine saglik.
Günaydın herkese dün yaptığım spor ise yaramış galiba bacak kaslarim pert bu gün acayip bi et kesigi oldu. Anlamadigim zaten her gün spor yapiyorum derdiniz ne
Farkli kaslar calismistir canim. Ben haftada bir crosstrainer dersine gidiyorum orda cok degisik kaslar calisiyor o zaman kolumun ve bacagimin cok ilginc bolgeleri agriyor. BU arada kas agrisina sauna cok iyi geliyor veya sica dus aa veya spor yapma bak en iyisi o o zaman hicbir yerin agrimaz. Kiyamam sana sen dinlen canim ben senin yerine de yaparim
Gecmis olsun canim. Benim bogazim agriyinca adacayi cok iyi geliyor limonla varsa ic yoksa bir kosu al da ic
Ben bugun 38 beden pantolon denicem bakalim olacak mi heyecan icinde bekliyorum
Likraliysa coook rahat olur canim. Ben bu kiloda 40 giyiyorum. Ama tabi likrasizsa o ayri gerci yine de olabilir. Haa bir de kaslari cok yorunca sisiyormus. Sen bence bugun dinlen ki o pantolon yarin tam olsun ustune

Evet bol maydanozlu limonlu ..Karatay'da bir tek ona izin veriyordu galiba ..hamuru ince diye ..
Aynen canim.
Canim eve donunce ya da donmeden spor yap. Inan butun gunun yorgunlugunu atarsin oyle. Ben calisirken isten direk spora gitmeye bayiliyordum. Hele bir ara kickboksa merak sarmistim superdi, Isin tum stresini attiriyor. Himm 10 gune ise donuyorum. Boksa gittigim arkadasa sorayim ilgilenirse yine baslayabiliriz. Acayip eglenceli ve cok rahatlatici. Cocukken hep boks veya karate gibi birsey istemistim de annemler biryerin kirilir demisti ne sacma

Yok canım ya hepimiz aynıyız aslında ..ben bir ara yaptıklarımı moralim bozulup yediklerimi yazarım sana ..ama şunu öğrendim diyet içinde düzenlilik şart disiplin şart
Olmayacak diye bir şey yok aslında ..şimdi kızı almaya gidiyorum yoksa bende temizlik tavsiyelerini @DeryaOnDiet takipteyim .. eşim de bazen yardım edeyim derdi bir cam siler paylaşırız camı tamam güzelde bir saati aşkın uğraşır az ama öz yani bana sıkıntı geliyor ..gerçi ne zamandır silmedim hep yağmur

Lahmacun bende arti yapmadi bende yedim. Oglen yiyebilirsiniz bence 1 tane.
Ben içini kendim yapiyorum boyle daha guzel oluyor kalanlari buzluga atiyorum hazir yemek oluyor hem
ben de kendim yaparım normalde içini öyle severim ama burda pişiren firin yok malesef 1 senedir hasret kaldım
geçmiş olsun canım meyve ye vitamin olur

canım sen götür yemeğini nolacakki okulda herkes dışardan yemek sipariş ediyor sonuçta dürüm yiyince bir şey olmuyor da senin evden getirdigin sağlıklı yiyecekler mi ayıp olacak takılma bence ac kalırsın yoksa zayıflayamazsın..evin okula yakınsa eve gidip yemek ye ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…