- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Miden bozuk oldugunda oyle oluyor canim ya peynir ekmek veya haslanmis pattis iyi geliyor bana bi de sende izmirdesin bak bi ot var mercan kösk aktardan al az limonla kaynat mide icin birebir izmir disinda bi yerde bulamadim bu otu giderken ben de alayim aklima gelmisken bulunsun yanimda :)
Ben bugun 38 beden pantolon denicem bakalim olacak mi heyecan icinde bekliyorum
Geçmiş olsun canım ..kekik çayı iyi gelir mi acaba?
amaan kızlar bildiğiniz hasta gibiyim ya.. bir halsizim sormayın, boğazım da ağrıyor.. zaten midem de bozuk.. sürekli tuvaletim var gibi ama yok..
su içmeye bile canım istemiyor.. sabah 7den beri ayaktayım 1 litreyi bulamadım..
Evet acı ama sindirim sistemine iyi geliyor gerçekten ..ama tadı pek fenaaa öyle mi ilgileneyim hemen iş çıkışında.. mahvoldum ya halsizlikten, eve gidip yatmak istiyorum resmen..
sonuçları bizimle paylaş.. ben hiç 38 beden giydiğimi hatırlamıyorum..
biz kekik suyunu biliriz.. feci acı birşeydir.. ama karın ağrılarına iyi gelir.. sen yazınca hatırladım.. annemde varsa ondan da içeyim bi..
Doğru diyosun ama okul öğle vaktimi kapliyor. E herkesin içinde de yenmiyor evden getirip. Dun yoğurt salatalik yedim oglen arasi. Beni tutmamis. Eve gidince çok actim. Kendime kısır yaptim ufak bi tabak yedim. Kısır saglikli ama benim bünyeme yaramiyor iste. Sabah tartısı üzdü beniNe salmasııı bir de listedeyken hemi debizi düşün bak takıma sorumlusun artık be yaaa...öğretmenler çözümler bulurlar hemencik öğlen sağlam yersin akşam hafif..detoks suyu bol su falan ..derste ileri geri yürüme oldu bu iş ..
Mide rahatsizligi berbattir ya benim de cok hassas bi midem var ve bi tek bu iyi gelir al biraz nane biraz limonla birlikte kaynat demle gercekten cok rahatlatacak :)aa öyle mi ilgileneyim hemen iş çıkışında.. mahvoldum ya halsizlikten, eve gidip yatmak istiyorum resmen..
sonuçları bizimle paylaş.. ben hiç 38 beden giydiğimi hatırlamıyorum..
biz kekik suyunu biliriz.. feci acı birşeydir.. ama karın ağrılarına iyi gelir.. sen yazınca hatırladım.. annemde varsa ondan da içeyim bi..
Yani mercan kosku nane limonla kaynat demek istemistim :)Mide rahatsizligi berbattir ya benim de cok hassas bi midem var ve bi tek bu iyi gelir al biraz nane biraz limonla birlikte kaynat demle gercekten cok rahatlatacak :)
Ben giymistim ama teeee ne zaman bakalm heyecanlıyım
Bende ufak saklama kapları almıştım ..Fırsat bulduğum yerde ağzıma atıyordum hemen..evet yoğurt salatalık değil de köfte protein daha çok tok tutar ..aradada ara öğün yaparsın ..leblebi badem gibi ..bulgur beni de şişiriyor maalesef ..Doğru diyosun ama okul öğle vaktimi kapliyor. E herkesin içinde de yenmiyor evden getirip. Dun yoğurt salatalik yedim oglen arasi. Beni tutmamis. Eve gidince çok actim. Kendime kısır yaptim ufak bi tabak yedim. Kısır saglikli ama benim bünyeme yaramiyor iste. Sabah tartısı üzdü beni
Son iki gün dikkat edicem arkadaşlar. Takim ruhu
Kokusu da güzeldir bende içmiştim bir ara arkadaşta ..Yani mercan kosku nane limonla kaynat demek istemistim :)
Canim suyun sporun iyi. Ama oglen yemeginde bir yogurt et, peynir ne bileyim protein aradim. ve kavun tamam sadece 1 dilim ama cok gec saatte yemissin canim. ogleden once ve sonra yeseydin kavunu cok daha iyi olurdu.
Hilalim cok yememissin kesinlikle diyet menusu. Ama bak aksam protein ve salata yemezsen gece karnin cok acikir. Sonra cisslara dalarsin mazallah
Burcu sende mi burdaydin sevindim:) siz ara vermediniz en azindan ideal kiloya yaklastiniz ben cok ara verdim bakalim insallah carcabuk veririm:)
Dikkat et canim. Bol bol sicak birseyler ic aman hasta olma.
Geçmiş olsun Burcu dikkat et kendine ..inşallah canım gidecek hepsi merak etme
Insallah canim.Ufff spora gelinn sahaneee masallah vallahi kiskandmm masallah
Menünde güzel afiyrt olsun
Gayet güzel
Ah canim hastaydi sanirim. Daha iyilesemedimi kuzu. Sende böyle sersem olursun tabi.
Gecer hemen insallah
Ablam sahanesin ya tsk ederim ah insallah görürüm 90 lilari...
Bak abla olmuyor böylee3 kiskaniyorummmasallah güzel yürümüssün. Ah bide bende biseyler yapsam
Su menünü okurken spor kismina geldigimde inan bana her kelimeyi okudugumda agzim acik okudumwowwwww o nasil bi spor öle masallah
Hep okuyorum eliptik diye ama ne oldugunu bilmiyorumalet mi google amcaya bakayim
Afiyet olsun ablam. Bamyayi cokkkk severim.
Ay aynennnn benimde 2 kazagim varr bendemi yikasam öyle
Hosgeldin cnm kendini tanitirmisin bize
Yas
Sehir
Meslek
Kilo
Boy
Hedef
Evli bekar cocuk?
Suyun da menun de cok iyi canim. Yarin crosstrainere bakmaya gidecektiniz yanlis hatirlamiyorsam. Insallah iyidir ve alirsin vee spor da eklenirMenüm
Sabah 12.30 (malesef gec oldu baya)
3 yumurtali az kiymali melemen
Zeytin peynir
Kuruyemis
1 bardak süt
Yesil cay
Aksam 17.30
2 tabak kiymali pirasa yemegi
300gr yogurt
3l su
Canim burda terzi cok pahali ya. Tunik kalsin daha iyi. Gecen bi paca kestirmeye 30tl verdim yuh dedim yaniyatak odamda alet bedava müzikle yapıyorum canım
ay ne güzel bak :))) ye ye birşey olmaz şaka bir yana tabi toplarsın salma kendini hemen biz ne kilolar veriyoruz onu düşün
daha çok bollasabilir canım ben bir kere 50 de yikmistim ve kazak resmen bıraktı kendini bence terziye ver direk deryacim
Kolay gelsin canim. Masallah sana. gece sporu da cok iyi oluyor ben bu aralar kizim hasta oldugundan hep gece yapiyorum.35 dakika eliptik ile iyi geceler diliyorum kızlar bi gaz la kalkıp yaptım üstüne bir de ütü üstün sıcak duş ohhhh kızımı uyutup uyuycam perşembe ağır misafirlerim geliyor yoğun olacağım yarında temizlik alışveriş epey yorucu olacak
Ohh ne guzel. Kuzen iyidir kardes gibi olamaz tabi ama kardes yarisi diyelimKizçeler herkes çekilmiş bende gideyim kahvaltıya misafirim var Kuzenler öpüldünüz.
Yaparsin cnaim 1 saat. Sende bu axzim oldugu surecezukkum Pembe_patikli eliptik benim almak istedigim aletin adiymis yaa hay allah almancasi crosstrainer deniliyor. Bende alicam bundan iste. Bi 10 sene öncesinde 1 saat yapardim. Insallah yine yapabilirim
Masallah canim menun harika. Gelsin eksiiilerrr. Spor minimumu yapmissin en azindan en az 20 dk candirMenumu de yazayım
Saat 8
1 parça peynir
Saat 13
2 tam d.buğday ekmekginden kaşarlı tost
Saat 17:30
4 kaşık etli taze fasulye
Bolca salata
4 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Su 2.5 litre
Spor 20 dk yürüyüş
Bende de ayni dert var birkac gundur regly. Ins cumaya kadar biter de su arti gider.Canim.normalde o saatte meyve yiyen biri degilim.ama guzel kokunca yedim
Canim beni biliosun 2 senedir gel git halindeyim tartoda 70 li rakamlari gorunce geri geldim
Suyu bol iciorum canim ama.bide ustune regl oldum
Ins. Cnm.ya
Gecmis olsun canim. Dikkat et guzelim sabah ac karnina kahve icme cook zararli. Ufak da olsa birsey ye oyle ic kahveni lutfeengünaydın kızlarrr iyi sabahlarrr..
dün öğlen arkadaşım acı biber turşusu getirmiş, salatamın yanına 3-4 tane yedim.. yemez olaydım ya.. geceyi çok kötü geçirdim.. sürekli bir tuvalete gitme isteği, ama bişi yok.. arkadaşın da baya sıkıntılı olmuş. dokundu mu noldu.. ilk defa yesem neyse..
baya fenayım..
bu aralar yoğunum diye beni çaptan düşürmüşsünüz, çok fena alındım
şaka şaka.. hoşuma gidiyor.. yokluğum belli oluyor..
gelelim dün ki menüye;
sabah; 1 fincan filtre kahve
öğlen; börülce salatası yanına 2 kaşık da barbunya, 1,5 dilim ekmek
akşamüstü;1 dilim kıtır ekmek, 1 dilim peynir
akşam; 6yk patlıcan yemeği, 3 yk yoğurt, 1 kase yaz turşusu, 2 dilim ekmek
su;3lt
spor;yok ( halbuki bugün minik de olsa evde spor yapmaya çok niyetliydim ama bağırsaklarım bozulunca tuvalete kamp kurdum)
Insallah canim.
Bakalim kazak yikarsam haber veririm deneme sonucumun nasil oldugunu ama Nihal sertlesiyor dedi ya emin degilim o yuzden.
Suyun da menun de cok iyi canim. Yarin crosstrainere bakmaya gidecektiniz yanlis hatirlamiyorsam. Insallah iyidir ve alirsin vee spor da eklenir
Canim burda terzi cok pahali ya. Tunik kalsin daha iyi. Gecen bi paca kestirmeye 30tl verdim yuh dedim yani
Kolay gelsin canim. Masallah sana. gece sporu da cok iyi oluyor ben bu aralar kizim hasta oldugundan hep gece yapiyorum.
Yaa Hilalcim senin temizlikle aran iyi galiba su camlari veya aynayi temizliyorum leke kaliyor hep bir fikrin var mi ne yapsam ki? Ben biraz beceriksizim galiba. Esim ayni malzemeyle temizliyor onun temizledigi tarafta leke yok benim taraf hep lekeli. Simdi evdeyim ya son 10 gun. Ise donmeden camlari kapilari lambalari filan temizleyeyim. Pratik bir fikrin varsa lutfen paylas benimle.
Masallah canim 2.5 saat utu. Yoksa sen de herseyini utuleyenlerden misin? Cok iyi olur tabi utulu koyafet bir ayri duruyor ama ben pantolon gomlek elbise utulerim sadece ha bir de gorunuse bagli tsirt.herkese günaydın. tatil kiloları yavaş yavaş gidiyor niye çünkü henüz kahverengi yağlar tabiki çok çabuk gidiyor önemli olan yılların kilosunu verebilmek 55 ten sonra bende mücadele başlayacak
sabah
1 dal örgü peynir
yarım domates
6 yeşil zeytin
yarım dilim tam tahıllı ekmek
yarım yağsız hindi jambon
ara 6 adet çiğ fındık
öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 adet köfte
ara 6 çiğ fındık
akşam
haşlanmış tavuk but 200 gr
1 kase yoğurt
ara 2 adet ev yapımı grissini
su 2,5 litre
spor valla 2.5 saat ütü yaptım derman kalmadı :)
Haklisin canim burda da oyle. Off ya salonda hep en sisko benim. Allahim benim gibi 70 civari kimse ye yok. hep 50 - 55 arasi millet. Hatta daha da zayif. Neyse bir 65 i goreyim de hedefi indiririm sonraSüzülmeyecek gibi değil valla yaaa ...mesela önde birisi koşuyor diyorsun çok gençtir 20 li yaşlarda tahmin ediyorum ..geçerken yüzüne bakıyorum çaktırmadan tabi50 nin üstünde olduğunu anlıyorum ..bizde alışmalıyız spora yaaa..bizim yaşlılarımız yerinden kalkamıyor burda adam 70 yaşında kayağa gidiyor ..
Evet Aylin bizde bahane çok haklısınen azından evde yapalım bari spor
Amanin kis mi gelse. canim gel buralara da kisi gor. Polonyadayim ve montlarla geziyoruz. Ahh nerde o sicak gunler sort tsirt giy cik simdi lahana gibi giyinmeye basladik. Hic sevmem kisiNerde yasiyosun canim biz Bursada pisiyoruz ya,keske kis gelsede azicik serinlesek sicagi hic sevmiyorum ben
Ben yaz cocuguyum. Hic bunalmam yazdan sicak hava ohhh herkes neseli, herkes disarlarda kiyafetler tiril tiril rengarenk sanki bir ayri mutluluk veriyor bana.Yurtdışındayız canım ..burda kalın kıyafetleri çıkartmaya başladık bu hafta ..Ama haklısın sıcakta zor insan bunalıyor ..bende en çok baharı seviyorum ..
Ohh masallah canim ellerine saglik.Lahmacun bende arti yapmadi bende yedim. Oglen yiyebilirsiniz bence 1 tane.
Ben içini kendim yapiyorum boyle daha guzel oluyor kalanlari buzluga atiyorum hazir yemek oluyor hem
Farkli kaslar calismistir canim. Ben haftada bir crosstrainer dersine gidiyorum orda cok degisik kaslar calisiyor o zaman kolumun ve bacagimin cok ilginc bolgeleri agriyor. BU arada kas agrisina sauna cok iyi geliyor veya sica dusGünaydın herkese dün yaptığım spor ise yaramış galiba bacak kaslarim pert bu gün acayip bi et kesigi oldu. Anlamadigim zaten her gün spor yapiyorum derdiniz ne
Gecmis olsun canim. Benim bogazim agriyinca adacayi cok iyi geliyor limonla varsa ic yoksa bir kosu al da icamaan kızlar bildiğiniz hasta gibiyim ya.. bir halsizim sormayın, boğazım da ağrıyor.. zaten midem de bozuk.. sürekli tuvaletim var gibi ama yok..
su içmeye bile canım istemiyor.. sabah 7den beri ayaktayım 1 litreyi bulamadım..
Likraliysa coook rahat olur canim. Ben bu kiloda 40 giyiyorum. Ama tabi likrasizsa o ayriBen bugun 38 beden pantolon denicem bakalim olacak mi heyecan icinde bekliyorum
Aynen canim.Evet bol maydanozlu limonlu ..Karatay'da bir tek ona izin veriyordu galiba ..hamuru ince diye ..
Canim eve donunce ya da donmeden spor yap. Inan butun gunun yorgunlugunu atarsin oyle. Ben calisirken isten direk spora gitmeye bayiliyordum. Hele bir ara kickboksa merak sarmistim superdi, Isin tum stresini attiriyor. Himm 10 gune ise donuyorum. Boksa gittigim arkadasa sorayim ilgilenirse yine baslayabiliriz. Acayip eglenceli ve cok rahatlatici. Cocukken hep boks veya karate gibi birsey istemistim de annemler biryerin kirilir demisti ne sacmaBugün de amma aglandim di miPembe_patikli haklisin haftasonu bos durmayip haftalik yemek planlarimi yapmam lazim benim. Bakalim şimdi dune göre daha fazla yedim oglen arasindayiz. 7 zeytin salatalik kitiruno (30gr.lik paketin yarisi) biraz kh. oldu ama neysee. Bahane yok harekete gecmek var di mi
Ay bi yukseldim valla
Yok canım ya hepimiz aynıyız aslında ..ben bir ara yaptıklarımı moralim bozulup yediklerimi yazarım sanaBugün de amma aglandim di miPembe_patikli haklisin haftasonu bos durmayip haftalik yemek planlarimi yapmam lazim benim. Bakalim şimdi dune göre daha fazla yedim oglen arasindayiz. 7 zeytin salatalik kitiruno (30gr.lik paketin yarisi) biraz kh. oldu ama neysee. Bahane yok harekete gecmek var di mi
Ay bi yukseldim valla
ben de kendim yaparım normalde içini öyle severim ama burda pişiren firin yok malesef 1 senedir hasret kaldımLahmacun bende arti yapmadi bende yedim. Oglen yiyebilirsiniz bence 1 tane.
Ben içini kendim yapiyorum boyle daha guzel oluyor kalanlari buzluga atiyorum hazir yemek oluyor hem
geçmiş olsun canım meyve ye vitamin oluramaan kızlar bildiğiniz hasta gibiyim ya.. bir halsizim sormayın, boğazım da ağrıyor.. zaten midem de bozuk.. sürekli tuvaletim var gibi ama yok..
canım sen götür yemeğini nolacakki okulda herkes dışardan yemek sipariş ediyor sonuçta dürüm yiyince bir şey olmuyor da senin evden getirdigin sağlıklı yiyecekler mi ayıp olacak takılma bence ac kalırsın yoksa zayıflayamazsın..evin okula yakınsa eve gidip yemek ye ben öyle yapıyorumDoğru diyosun ama okul öğle vaktimi kapliyor. E herkesin içinde de yenmiyor evden getirip. Dun yoğurt salatalik yedim oglen arasi. Beni tutmamis. Eve gidince çok actim. Kendime kısır yaptim ufak bi tabak yedim. Kısır saglikli ama benim bünyeme yaramiyor iste. Sabah tartısı üzdü beni
Son iki gün dikkat edicem arkadaşlar. Takim ruhu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?