Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kendim ne yiyebilirsem herkese ondan yapiyorum kizim da esim de uzun suredir diyet yemekleri yiyorlar gayet de iyiler sen de oyle yap. Bosver onlar sana uysun. Cani farkli birsey isteyen olursa mutfak orda diyorum esime
Pufff biraz daha iş yapayım bari ..bitmiyor bitmiyor
Yelizim yaa 2 gun once ev temizledim gorsen sanki bir aydir temizlenmemis gibi. Bugun yine temizlik zamani bana da anlasailan. Hazir kizim uyuyorken banyoyu mutfagi temizleyeyim evi de aksam ustu supururu silerim artik. Sana da kolay gelsin canim. Yemegim var biraz sabah yaptim ama yetmeyebilir birseyler daha yapayim.
Kisir veya bulgurlu seyler aksam yeyince bana da yaramiyor canim. Aslinda disardan da diyete uygun yiyebilirsin ac kalma canim. Az ekmekli birseyler ye. salata ye

kinoa aldim ben de himm haklsiin canim ne yapayim diyordum ondan kisi yapayim super fikir

Cok sagol canim deniysem. Kolonyam yok ya turk marketine gidip alayim bir ara. Benim evde cok ayna var antre yatak odasi banyo komple ayna. Esim cok titizdir. Arada bir cam silerken soylenir ben silmesem kimse silmeyecek diye bende hee diyom ikiyi varsin askim bak sen olmasan camlar kirli kalacak ne guzel siliyon ama simdi evdeyim ya o calisiyor kiyamam sileyim ise donmeden. bir iki tane sevmedigim havlum var onlari kullanayim. Zaten yeni havlu alasim vardi u da bahane olur. Tamam cam silme suyuna biraz bulasik deterjani ve havluyla siliyorum kagit havluyla kuruluyorum cook sagol Hilalim.

Ah ahh dogustan tembelim. Benden biseycik olmaz. Kosuyu hocccc sevmem insan icinde sporu sevmiyorum.
Yaglari mi aldirsak

Gunaydin kizlar.

Kendimi tanitmamistim dun 30 yasindayim,ogretmenim,evliyim, cocuk yok suanki kilomu bilmiyorum ama hedef kilom 55.

Memnun oldum. Nerde yasiyorsun
Bende 27 yasindayil almanyadan katiliyorum. Evliyim 1 kücük 6 aylik oglum var dogum kilolarimi vermeye calisiyorum. Fotografciyim ve mimari cizimciyim

Yurtdışındayız canım ..burda kalın kıyafetleri çıkartmaya başladık bu hafta ..Ama haklısın sıcakta zor insan bunalıyor ..bende en çok baharı seviyorum ..

Sen nerde oturuyordun abla unuttumm
Evet kalirferleri actik 5 gündürr

Tamam haber edersin
Insallah begenirim alirim. Onu tasimasi cok zor 3. Katdayiz. Bakalim.

Insallahhh yapicamm insallahhh. Kendimize eziyettt bu kilolar

Burda da oyle canim yine yagmur yagiyor bakalim kesilirse bugun silerim degilse yarin veya cumaya. Benim esim de yavas yapar ama isini bitirince gec izle yani piril piril. Annesi vefat ettiginden evde kiz kardeslerine yardim etmis hep bir de icinde var adamin titizlik. Olmadi bugun balkon kapisini aynalari sileyim bari bos durmayayim. Kalkiyorum hemen. Kziim cok kisa uyuyor her an uyanabilir.

Ins canim bakalim ben cuma kac cikicam

herşeyi ütülemiyorum ama tatil dönüşü çok birikti ütü, salata her gün yiyoruz eşim bugün sıkıldım salatadan diyince yapamadım :)

Kokusu da güzeldir bende içmiştim bir ara arkadaşta ..
Aynen canim ben de cok seviyorum
Yüksel yüksel moral her seydir :)) öğlen yemen o kadar sorun degil canim aksam yemenden iyidir ki bu kadar yediysen guzel bence :)

Aldim bile 38i hafif likrali ama bol bile oldu yani 36yi denemedim ama denesem olurdu belki
Yok yaaa rakibime bak sen hemen de beni düşünür

Mercan koskune ben de bakayim ilk defa duydum. lehcesi neymis acep burda bulunur mu ki.
Valla onlari bilemiyorum canim ya ben ankarada bulamamistim

Sakın alma bak o aletler bozukmus işin şakası bir yana al tabi canım. Bizim evde de kondisyon bisikleti var evden cikamadiginda çok iyi oluyor. Gece gündüz yağmur çamur bahanen olmuyor.
Inşallah canim benimki gevezelik yeter ki kilo verelim de sen geçmişin ben geçmişim önemli değil.

Mercankosk cok guzel kokulu bir bitki. Bulantiya mide rahatsizliklarina çok iyi geliyor. Ben kızım doğdugundan beri yetistiriyordum cunku tazesi daha da guzel oluyor ama bu yaz çok sıcak yaptı bir de cesmeye gidince kuruttum.( daha önce de bir iki kere kurutup sil baştan yetistirdim ) Yenisini temin edip yeniden yetistircem ama. Hem çay olarak içiyoruz hem de mahalle de tüm çocuklu komşulara veriyorum olmalı tekrar kış geliyor. Bulmaya çalışın tavsiye ederim.

herşeyi ütülemiyorum ama tatil dönüşü çok birikti ütü, salata her gün yiyoruz eşim bugün sıkıldım salatadan diyince yapamadım :)
Tabi tatil donusu zor olur canim hersey yikaniyor.
Ankarada bulamadiysan burda ben bulamam hic.
wuu wuu super 38 beden
Sagol canim bilgi icin. Bakayim bir var mi

Derya yer değiştirelim canım. Benim de yaza hiç tahammülüm yok. Bak izmir tam senlik sicacik.

Baktim simdi biliyorum ben mercankosk bitkisini esim onun kurusunu baze yemeklerin icinde kullaniyor. Hatta evde de olmasi lazim baharatlarin icinde.

Derya yer değiştirelim canım. Benim de yaza hiç tahammülüm yok. Bak izmir tam senlik sicacik.
Valla oyle canim. Hatta benim gozum Floridada uzun suredir benim de esimin de is yerinin subeleri de var orda ama esim pek gonullu degil yer degistirmeye. Bir de alistik buraya ev filan da aldik derken yerestik kaldik. Orda ne guzel hava hep sicak tam benlik

Mercankosk fidesini internetten alabiliyorsunuz.arkadaslar. çok uygun fiyata. Benim bilmediğim bir çok şeye de faydasi varmis. Internette dedigi gibi bahceye de gerek yok. Ben yillarca saksida buyuttum. Evinizde bulundurursaniz pisman olmazsiniz. Ilac icmekten cok daha iyi ve Ilactan cabuk etki ediyor.

Baktim simdi biliyorum ben mercankosk bitkisini esim onun kurusunu baze yemeklerin icinde kullaniyor. Hatta evde de olmasi lazim baharatlarin icinde.
Evet yemeklere ve salatalara de kullanılıyor canım.

Güle güle oturun derya cim.

Cuma ya az kaldı arkadaşlar ne durumdayız takımca şampiyonluk getirebilecekmiyiz hiç değilse ilk üç olsun bari. Bak Beril geliyor artık.
Çok üzüldü ve yoruldu yazık. Sevindirmemiz lazım Beril imizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…