Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

domates işi bitti annem çok şükür bin şükür.

susamışsındır canım su iç iyi gelir

su içince de açsan yat iyi sabah kahvaltıda yersin
cırkım, cırksın, cırk hepsi su yüzünden

Ben de isterim bulusmayi hemde cook. Ama ayninulkede oldugum biri bile yok. Ins birgun denk gelir kahve icmeye bulusuruz hep beraber.

Super tarif
seneye eylül de polonyadayim inşallah baby düğünü muz var Berlin e yakın bir yer szczecin sanırım Berlin den gecicez nasıl bir yer bilmiyorum ama gelini mız çok akıllı ve Terbiyeli maşallah.

afiyet olsun meyve canavarı.

tatlış afiyet olsun bakim o salkım larda kaç üzüm vardı acep?

açlık candir

Iyi geceler guzeller. Yatayim ben bu saatte uyur muyum bilmem ama denerim
iyi geceler canım.

Hiloş yarın perşembe ve dürüm mu yedin hata yapmışsın cuma günü artı gelme inan çok kızarım haberin olsun.

Iyi geceler kizlar,bu saat oldu isler bitmedi,o kadar yorgunumki menumu yazayim gecmis de birikmis bakayim hemen yatmadan.

Menum sabah uyandigimda bir elma

Kahvalti;11 de bir dilim peynir,bir kucuk ucgen peynir,8 zeytin,domates,biber salatalik,2 dilim ekmek ve iki kasik yogurt.

Ara bir avuc leblebi ve bir bardak sut.

Aksam:19.30 bol yesillikli kisir bir orta boy tabak,domates,biber ve marul.

40 dk yuruyus 2 litre su.

Afiyet olsun arkadaşım. Güzel menü.

Arkadaşlar yarın diyetisyen di misafirdi ne kadar girebilirim bilemiyorum. Uslu durursaniz kaçamak yapmazsanız bol bol spor yaparsanız cuma günü hepimiz mutlu olur gecesine ne güzel muhabbetler yaparız de mi.

Sagol canim ama bulgur ben de acayip sislik yapiyor diyet zamanlari yemesem daha iyi,okuldan gelince pratik oldu ondan yapiverdim
Yaparken az bir sey kimyon (tadını degistirmiyecek kadar) atarsan şişlik yapmıyor canım. Bi dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…