Iyiyim canım. Esas sen nasılsınHeyooo gençlik nassiniz?
Tarcinli sut için canım. Sakın bu saatten sonra yeme bir şeyler.Ay ben çok açım galiba :))))
domates işi bitti annem çok şükür bin şükür.Kızzz @obezzto beklemekten kök salacaz takımca valla
Beril gelene kadar destek olayım diyorum valla sizle uğraşmak zor anacım ..kışlık domatesi bitmiyor valla ne beklemeymiş sanki orduyu doyuracaklar
Beril geldin terlikleri çıkarsın herkesten valla haftada 1 er kilo giderinşallah
susamışsındır canım su iç iyi gelir
cırkım, cırksın, cırk hepsi su yüzündensu içince de açsan yat iyi sabah kahvaltıda yersin
seneye eylül de polonyadayim inşallah baby düğünü muz var Berlin e yakın bir yer szczecin sanırım Berlin den gecicez nasıl bir yer bilmiyorum ama gelini mız çok akıllı ve Terbiyeli maşallah.Ben de isterim bulusmayi hemde cook. Ama ayninulkede oldugum biri bile yok. Ins birgun denk gelir kahve icmeye bulusuruz hep beraber.
Super tarif
afiyet olsun meyve canavarı.Slm kizlar spor bitti yoldayim
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2 dilim peynir. Domates
Ara: 1 sutlu kahve. 2 avuc kuru dut
Oglen: 4 tane firinda karnibahar mucveri. 1 kase yogurt. Salata
Ara: 7 hurma. 1 avuc kuru dut
Aksam: 1 tabak kiymali sebze yemegi. Salata. 3 firinda karnibahar mucveri. 2 dilim peynir
Ara 18:00 : 3 hurma. 1 fincan sut
Su: 3.5 litre
Spor: 1 saat power bar (agirliklarla yuzlerce squat ve kol kasi en son karin kasi calistik.)
tatlış afiyet olsun bakim o salkım larda kaç üzüm vardı acep?hayırlı akşamlar kızlaarmenüm
08.00 1 simit(okula geç kalıyorum diye yolda aldım bunu da kahvaltı yapamadan çıktım)
14.00
1 yt yoğurt, 1 salkım üzüm, 2 salatalık, 2 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 6 tane çiğ fındık
16.20
3 yeşil biber, yarım yt kavurma, 1 salkım üzüm, 1 salatalık, 3 üçgen dl kavun
18.40
8 adet çiğ fındık
19.30
1 salatalık, 1 domates
su:2,5 lt
spor :yok(okul açılalı benim spor işi bozuldu bugünde okuldan geldim defterleri temize çektim bu saate kadar yazı yazdım)
açlık candirbendeeeevallahi sevili geçecem diye aç yaşıyorum @nefertityy
ay bitti bitti kışlık domates mi kalır Allah aşkına bu vakte..havalar soğusada yesek diye bekliyoruz artık..
Ama @berilceee gelsin artık yaa.vallahi terliğine de razıyım çizmesinede, babetinede..artık eline ne geçiverirse,Allah ne verdiyse :)) kız sayende mazoşist olduk beril iyi mi
avrupa yakasındaki burhan diyordu ya arada
"Ben aslında yoğum" :)))
Geliyorum az kaldı dava arkadaşlarım
iyi geceler canım.Iyi geceler guzeller. Yatayim ben bu saatte uyur muyum bilmem ama denerim
Yok ablis o iş bendeTarcinli sut için canım. Sakın bu saatten sonra yeme bir şeyler.
Ne iş bitiyor ne misafir ama düzen başladı inşallah yaşasın okulIyiyim canım. Esas sen nasılsın
Kaç gündür denk gelemiyoruz.
Hiloş yarın perşembe ve dürüm mu yedin hata yapmışsın cuma günü artı gelme inan çok kızarım haberin olsun.Merhaba kızlar çok yorgun bitkinim temizlik alışveriş pazar yemek hazirliginderken bittim
Sabah 8
Yarım tavuk durum
Öğlen 13.00
1 kepçe barbunya
4 yemek kaşığı kadar arpa
Aksam
Kahvaltılık gevrek
Süt
2.5 lt su
40 dakika eluotik yapicam isim bitince
Sabah erken kalkıp yemeklere baslicam kızlar sizde ne var ne yok
Belli olmaz canım kısmet. Belki yolumuz bir yerlerde kesişirde karşılıklı kahve içmek nasıl olur.Ben de isterim bulusmayi hemde cook. Ama ayninulkede oldugum biri bile yok. Ins birgun denk gelir kahve icmeye bulusuruz hep beraber.
Super tarif
Inşallah canım.Ne iş bitiyor ne misafir ama düzen başladı inşallah yaşasın okul
Hosbuldum canim:)hoşgeldin canım
Inşallah canım.okul açıldı mı iyi oluyor. Yatış kalkis saati düzenli oluyor.[/QUOT
Şu sıra benim de yoğun canım. Yarın diyetisyen kontrolum akşama da yemeğe misafirlerim var. Aman sagligimiz yerinde olsun da yetisiyoruz bir şekilde
Afiyet olsun arkadaşım. Güzel menü.Iyi geceler kizlar,bu saat oldu isler bitmedi,o kadar yorgunumkimenumu yazayim gecmis de birikmis bakayim hemen yatmadan.
Menum sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti;11 de bir dilim peynir,bir kucuk ucgen peynir,8 zeytin,domates,biber salatalik,2 dilim ekmek ve iki kasik yogurt.
Ara bir avuc leblebi ve bir bardak sut.
Aksam:19.30 bol yesillikli kisir bir orta boy tabak,domates,biber ve marul.
40 dk yuruyus 2 litre su.
Hoşgeldin arkadaşım.Hosbuldum canim:)
Sagol canim ama bulgur ben de acayip sislik yapiyor diyet zamanlari yemesem daha iyi,okuldan gelince pratik oldu ondan yapiverdimAfiyet olsun arkadaşım. Güzel menü.
Tesekkur ederim canim hosbuldum:)Hoşgeldin arkadaşım.
Yaparken az bir sey kimyon (tadını degistirmiyecek kadar) atarsan şişlik yapmıyor canım. Bi dene istersen.Sagol canim ama bulgur ben de acayip sislik yapiyor diyet zamanlari yemesem daha iyi,okuldan gelince pratik oldu ondan yapiverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?