Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vaaay sanslisin demekki :)

Evvet bu hafta 1 kilo gitti bile yarin da hafif bir menü hedefliyorum bakalim ne kadar olacak eksi 55 hedef
kendi şansımı kendim olusturdum diyelim evi okula yakın tuttum bilerek tavsiye ederim atandığında bayan için en ideali ama ekimde 2 yıllığına başka okula taşınacağız okulumuz yıkılıp yeniden yapılacak
ben az verecek gibiyim ama bakalim dikkat ediyorum ama spor yok malesef bu hafta yorgunluktan spora vakit kalmadı
Geçen hafta ki kilomdan +100
Ama bu hafta iyi gitmiştim bugüne kadar
Umarım çabuk geçer :)
canım çok da çok değilmiş olur öyle dengesizlikler bazen ödemdir inşallah cumadan önce geçer

Maşallah canim sendede kosusturmaca cok.
Aksam kahvaltilik gevrek yemissin tok tutuyormu sutlemi sademi yiyorsun. Bende bugun markette alsammi almasammi karasiz kaldim zararli diye dusunuyorum paketlenmis gidalari
ben sadece sütle yemek istedim canım özledim bir ara çok yiyordum tok tutmuyor valla açım şuan

Afiyet olsun canim. Sporuna geri dondun super ben de simdi evden cikiyorum. Spor zamani
tam dönemedim canım her gün yapamıyorum işte

Anladım canım yürüyüşte yapabilirsin ..

bilemedim arpa şehriye mi oluyor acaba?sabah akşam ters mi yazmış dedim ..neyse spor su güzel Cuma'ya görcez bakalım
kız şehriye yazmamışım :)

Aynen bizde oyle düşünüyoruz benim okula yakın olur ev diye :) rahatini bozacaklar yani :)

Guzelmis bu tarif :)

Bugünkü menücüğüm:
Sabah: orta boy bi domates, maydonozlu yogurtlu omlet (yagsiz)
Ara: çay, armut
Öğle: 1 salatalik, 7 zeytin, biraz kıtıruno
Ara: 1buçuk petibör bisküvi ve çay
Akşam : 3 acı biber 2 köfte, 4 fıstık, yarim dilim kepek ekmek
Sonrasında da bir erik, 5 kızılcık

ne kadar da az geldi gözüme bugün çok iradelisin canım tebrikler afiyet olsun

Pembe_patikli seni yerler yaabak ham yaparım seni, nasılda herkesi canlandırmaya and içmiş, kendinden fedekarlık yapan bir insansin senvallahi bi yere gitme geliyorum az kaldı

Sporumla dietimle geliyorum 13.takim

Güzel telafisi olmuş desene

Pembe_patikli seni yerler yaabak ham yaparım seni, nasılda herkesi canlandırmaya and içmiş, kendinden fedekarlık yapan bir insansin senvallahi bi yere gitme geliyorum az kaldı

Gözümüz yollarda kırmızı halıda yokki serelim de gel daaaaa

Kızzz obezzto beklemekten kök salacaz takımca valla
Beril gelene kadar destek olayım diyorum valla sizle uğraşmak zor anacım ..kışlık domatesi bitmiyor valla ne beklemeymiş sanki orduyu doyuracaklar
Beril geldin terlikleri çıkarsın herkesten valla haftada 1 er kilo gider inşallah

Afiyet olsun canim. Ins haftaya birvde spor eklersen super olur

Afiyet olsun canim. Menun gayet iyi

Buyrun gelin canım sevinirim. Zayıflamasına da gelebilirsiniz. Benim evim de hiç ciss yok Bu gün misafirlerime çaktırmadan diyet yaptırdım. Susledim pusledim diyet urunleri cikardim onlerine
Bana misafir gelince ben de aynini yapiyorum. Gecen aksam yemegine misafirim var 5 cesit salata yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…