Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben izmir grubu olarak bir yerler de buluşalım diyorum arkadaşlar. Artık izmirli kaç kişiysek. Kahvaltı olur bi kahve icimi olur. Haftaici haftasonu gece gunduz benim icin farketmez. Bu konu da yorum bekliyorum.
Ben de isterim bulusmayi hemde cook. Ama ayninulkede oldugum biri bile yok. Ins birgun denk gelir kahve icmeye bulusuruz hep beraber.
Super tarif

Herseyden tadimlik. Gayet guzel canim

Slm kizlar spor bitti yoldayim
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2 dilim peynir. Domates
Ara: 1 sutlu kahve. 2 avuc kuru dut
Oglen: 4 tane firinda karnibahar mucveri. 1 kase yogurt. Salata
Ara: 7 hurma. 1 avuc kuru dut
Aksam: 1 tabak kiymali sebze yemegi. Salata. 3 firinda karnibahar mucveri. 2 dilim peynir
Ara 18:00 : 3 hurma. 1 fincan sut

Su: 3.5 litre
Spor: 1 saat power bar (agirliklarla yuzlerce squat ve kol kasi en son karin kasi calistik.)

hayırlı akşamlar kızlaar menüm
08.00 1 simit(okula geç kalıyorum diye yolda aldım bunu da kahvaltı yapamadan çıktım)
14.00
1 yt yoğurt, 1 salkım üzüm, 2 salatalık, 2 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 6 tane çiğ fındık
16.20
3 yeşil biber, yarım yt kavurma, 1 salkım üzüm, 1 salatalık, 3 üçgen dl kavun
18.40
8 adet çiğ fındık
19.30
1 salatalık, 1 domates
su:2,5 lt
spor :yok(okul açılalı benim spor işi bozuldu bugünde okuldan geldim defterleri temize çektim bu saate kadar yazı yazdım)

Bana misafir gelince ben de aynini yapiyorum. Gecen aksam yemegine misafirim var 5 cesit salata yaptim
Çok iyi yapıyorsun canım. Sonuçta hem gelenlerin damak zevkini bozmuyoruz hem de diyetimizi.
Ah derya cim bir de şu meyvelerini bir tık azaltabilsen çok kısa sürede mezun olcan. Super spor yapiyorsun.

Afiyet olsun canim. Sabah bir peynir filan da alsaydin yanina daha iyi olurdu. Ama cok degil yedigin. Ins birkac gune mutfak alisverisini de yaparsin iyice oturtursun herseyi sporu da ekleyince tam olur

Çok iyi yapıyorsun canım. Sonuçta hem gelenlerin damak zevkini bozmuyoruz hem de diyetimizi.

Ah derya cim bir de şu meyvelerini bir tık azaltabilsen çok kısa sürede mezun olcan. Super spor yapiyorsun.
Cumaya o meyveler beni uzecek galiba canim.zaten haftaya arti basladim off azaltamiyorum meyveyi bir turlu. Sut de iciyirum yogurt da yiyorum. Bakalim cumaya bu meyveler nasil yansiyacak tartiya. Eksi olayim da tek derdim o.

Bu akşam hazırladım yarın için bir su bakalım. Maydanoz, limon, yeşil elma ve tarçın attım içine :)
İnşallah Cuma'ya bir şey kalmaz
Bu hazirladigin baya ise yarar bence bi de ben maydanoz falan yiyebilsem

Yine bol meyveli bir gün mas :) su spor gayet iyi canim menu de guzel :)

Yaa sena zor oluyo dimi korkuyorum ben okula gidince duzen kalmayacak kahvalti spor oglen yemegi hep sıkıntı

Beni yakacak gibi bu meyveler

Ay ben çok açım galiba :))))
bendeeee vallahi sevili geçecem diye aç yaşıyorum nefertityy

ay bitti bitti kışlık domates mi kalır Allah aşkına bu vakte..havalar soğusada yesek diye bekliyoruz artık..

Ama berilceee gelsin artık yaa.vallahi terliğine de razıyım çizmesinede, babetinede..artık eline ne geçiverirse,Allah ne verdiyse :)) kız sayende mazoşist olduk beril iyi mi

hakkatten sen nerelerdesin canım
avrupa yakasındaki burhan diyordu ya arada

"Ben aslında yoğum" :)))

Geliyorum az kaldı dava arkadaşlarım

Ins ya ne kadar rakipte olsak benden 100 gr eksik versen yeterdi yani gidipte arti cikma
ins canim tek eksi goreyim de artik baska derdim yok. Yaa sanki popom filan kuculdu gibi hissediyorum ama pazartesi artiydi ya ondan da emin olamiyorum. Son 1 gun bakalim.

Ayyo bolumu hatirliyorum. Ben aslinda yogumm yoguum super yaa harika espriler. Hala izlerim arada. Gulse Birsel keske yeni dizi yapsa. Yalan dunya da bitti offf.

Cumaya o meyveler beni uzecek galiba canim.zaten haftaya arti basladim off azaltamiyorum meyveyi bir turlu. Sut de iciyirum yogurt da yiyorum. Bakalim cumaya bu meyveler nasil yansiyacak tartiya. Eksi olayim da tek derdim o.
Inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…