Evet biraz gec oldu canım işlerimiz vardı pazarada gittik geç kaldık eve o yüzden makarna yedim.Menun guzel ama 7 biraz gec degilmi makarna icin
Hafta sonu bende kacirdim ipin ucunu
Afiyet olsun arkadasim ama kahvalti ofsayt olmus.Menum kizlar
12.00
1 simit
1 dilim kiymali borek
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
Sekersiz cay
Domates salatalik
13.30
2 turk kahvesi
18.30
2 kasik semiz yemegi
2 kasik taze fasulye
2 dilim t.b. ekmegi
1 domates turşusu
2 kasik yogurt
19.30
1 haslanmis misir
21.30
1 ekşi elma
1,5 lt su
Ayy ayy afiyet olsun şekerim sen kilo almaya mi vermeye mi çalışıyorsunşaka Bi yana hem simit hem börek hem ekmek karbon bide o mısır diyete uygun bir besin değil karbonhidrat bombası olmuş bugün menun canım. Bence iyi bir sonuç için bunlara dikkat et.
Afiyet olsun ablacim iyileş yaparsın sporunuIyi aksamlar arkadaslar.
Menum
2 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
Domates cay
Ara 3 kuru kayisi 2 ceviz
Ogle
1 kase mercimek corbasi
1 dl.ekmek
Salata
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
1 dl. Ekmek
Ara
1 bard.sut
Su 2.5
Spor yatakta donup durmak sayiliyorsa yaptim o zaman
Bide turşu ödem yapabilir bilgin olsun üzülmeyelim tartıya bakıp.Aynen oyle oldu
1 simit 4 dilim ekmek demekmiş ..sabah fazla olmuş ..haftasonlarını toparlamak lazım ..Menum kizlar
12.00
1 simit
1 dilim kiymali borek
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
Sekersiz cay
Domates salatalik
13.30
2 turk kahvesi
18.30
2 kasik semiz yemegi
2 kasik taze fasulye
2 dilim t.b. ekmegi
1 domates turşusu
2 kasik yogurt
19.30
1 haslanmis misir
21.30
1 ekşi elma
1,5 lt su
Bence de korkulmasi gerekiyor. Takim 3. Oldu gevsedi resmen. Her arkadasin menusu kacamak dolu. Beril e hosgeldin partisi artilarla olmaz arkadaslar. Ha gayret. Yedigimiz herseyin tadini onceden biliyoruz. Hedeflerimize ulasalim gene ara ara yiyebiliriz ama simdi biraz sabir.Bu aradaSfem
1 simit 4 dilim ekmek demekmiş ..sabah fazla olmuş ..haftasonlarını toparlamak lazım ..
Bu arada artık listedesin Sfemcim hayırlı olsun
Bu hafta hepimiz takım için uğraşalım eksi çıkalım inşallah ..Artık hiç kaçamak yapma suyu arttır tam gaz diyetbu Cuma'dan korkuyom valla
Bence 4 kasik kepekli makarna o kadar da problem cikarmaz canim.ogle olsa daha iyiydi ama cokta aykiri degil.Evet biraz gec oldu canım işlerimiz vardı pazarada gittik geç kaldık eve o yüzden makarna yedim.
Çok haklısın ablacim evde kek var ıslak kek var elmali kurabiye var abur cubur var bakmıyorum tatmiyorum umrumda da değil yemezsem ölmem buna eminim.Bence de korkulmasi gerekiyor. Takim 3. Oldu gevsedi resmen. Her arkadasin menusu kacamak dolu. Beril e hosgeldin partisi artilarla olmaz arkadaslar. Ha gayret. Yedigimiz herseyin tadini onceden biliyoruz. Hedeflerimize ulasalim gene ara ara yiyebiliriz ama simdi biraz sabir.
Suyu içtim 2.5 oldu 3 olur mu yatmadan bilemiycem :) bugün cok yemedim ya aksam yogun gibi ama oglen olmadigindan cok acikmistimcanım dikkat et sonra pişmanlık sarıyor valla.
ohh afiyet olsun.
sende mi bürütüs
Afiyet olsun canım avucun küçük dimi
ohh afiyet olsun güzel menü. Suyu da iç mutlaka.
Afiyet olsun. Spor da güzel olmuş.
Afiyet olsun inşallah ise yarar karışım haftada 2 gündu dimi.
hadi bakalım bekliyoruz kaçamaksız olarak.
Ohh misss.Suyu içtim 2.5 oldu 3 olur mu yatmadan bilemiycem :) bugün cok yemedim ya aksam yogun gibi ama oglen olmadigindan cok acikmistim
Eger bir amacimiz varsa oyle olmali. Cok sukur kilo icin mucadele veriyoruz yani hedefimize ulasilinca yenilebilecek seyler. Saglik nedeniyle omru hayatinda bunlari hic tatmamis insanlar var kucucuk bebeler hastaneler de diyete maruz kalabiliyor. Ben mi cok ciddiye aliyorum bilmiyorum ama dikkat edilmeli ve kacamaklar ancak zorunlu hallerde minimum olmaliÇok haklısın ablacim evde kek var ıslak kek var elmali kurabiye var abur cubur var bakmıyorum tatmiyorum umrumda da değil yemezsem ölmem buna eminim.
Bu arada yedigim diyet listeme gore cok az gibi olsa da surekli yatmak zorunda oldugum icin yakamiyorum diye. 1 istahim pek yok 2 diyetisyenimin izniyle. Iyi olup kalkinca tekrar normal menume donucem.Iyi aksamlar arkadaslar.
Menum
2 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
Domates cay
Ara 3 kuru kayisi 2 ceviz
Ogle
1 kase mercimek corbasi
1 dl.ekmek
Salata
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
1 dl. Ekmek
Ara
1 bard.sut
Su 2.5
Spor yatakta donup durmak sayiliyorsa yaptim o zaman
Kiyamam ya biraz kotu ama marifeti guzel canim.Bir ugriyim dedim...
Takima ne oldu böylenekadar cok kacamak var...
Cıssssss
Valla olmaz beril ablaya ayip
Benim simdiden uykum geldi yaaa sizip kalmadan su karisimi yiyeyim. Korkuyorum tadindannn. Bismillahirahmanirrahimmm
Haklısın canımLütfen kızlar toparlayın kendinizi bu kaçamak işi şu dk itibariyle bitsin lütfen kendimize kötülük yapıyoruz Hedeflerimize ağır ağır gidiyoruz kaçamaklar sayesinde daha da uzuyor bu süreç lütfen kendinize bir iyilik yapın ve 1 dk ligina agziniza tat verecek ama size kilo olarak dönecek olan yiyeceklerden uzak durun.
Sizi seviyorum ve önemsiyorum.
Haklisin canim. Agizda 5 dk. Kalcada bir omur.Lütfen kızlar toparlayın kendinizi bu kaçamak işi şu dk itibariyle bitsin lütfen kendimize kötülük yapıyoruz Hedeflerimize ağır ağır gidiyoruz kaçamaklar sayesinde daha da uzuyor bu süreç lütfen kendinize bir iyilik yapın ve 1 dk ligina agziniza tat verecek ama size kilo olarak dönecek olan yiyeceklerden uzak durun.
Sizi seviyorum ve önemsiyorum.
Bu aradaSfem
1 simit 4 dilim ekmek demekmiş ..sabah fazla olmuş ..haftasonlarını toparlamak lazım ..
Bu arada artık listedesin Sfemcim hayırlı olsun
Bu hafta hepimiz takım için uğraşalım eksi çıkalım inşallah ..Artık hiç kaçamak yapma suyu arttır tam gaz diyetbu Cuma'dan korkuyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?