Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun arkadasim ama kahvalti ofsayt olmus.

Afiyet olsun ablacim iyileş yaparsın sporunu

Bu arada Sfem
1 simit 4 dilim ekmek demekmiş ..sabah fazla olmuş ..haftasonlarını toparlamak lazım ..
Bu arada artık listedesin Sfemcim hayırlı olsun
Bu hafta hepimiz takım için uğraşalım eksi çıkalım inşallah ..Artık hiç kaçamak yapma suyu arttır tam gaz diyet bu Cuma'dan korkuyom valla

Bence de korkulmasi gerekiyor. Takim 3. Oldu gevsedi resmen. Her arkadasin menusu kacamak dolu. Beril e hosgeldin partisi artilarla olmaz arkadaslar. Ha gayret. Yedigimiz herseyin tadini onceden biliyoruz. Hedeflerimize ulasalim gene ara ara yiyebiliriz ama simdi biraz sabir.

Çok haklısın ablacim evde kek var ıslak kek var elmali kurabiye var abur cubur var bakmıyorum tatmiyorum umrumda da değil yemezsem ölmem buna eminim.

Suyu içtim 2.5 oldu 3 olur mu yatmadan bilemiycem :) bugün cok yemedim ya aksam yogun gibi ama oglen olmadigindan cok acikmistim

Lütfen kızlar toparlayın kendinizi bu kaçamak işi şu dk itibariyle bitsin lütfen kendimize kötülük yapıyoruz Hedeflerimize ağır ağır gidiyoruz kaçamaklar sayesinde daha da uzuyor bu süreç lütfen kendinize bir iyilik yapın ve 1 dk ligina agziniza tat verecek ama size kilo olarak dönecek olan yiyeceklerden uzak durun.

Sizi seviyorum ve önemsiyorum.

İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşl yumurta
1 kk peynir
1/2 muz
1 dilim ekmek
Domates

Ara:
30 gr bitter çikolata

Öğle:
5 yk kuru fasulye
Salata
Ayran

Ara:
Süt

Akşam:
3 ızgara köfte
Salata

Su: 3l
Spor: 60 dk pilates, 40 dk yürüyüş

Çok haklısın ablacim evde kek var ıslak kek var elmali kurabiye var abur cubur var bakmıyorum tatmiyorum umrumda da değil yemezsem ölmem buna eminim.
Eger bir amacimiz varsa oyle olmali. Cok sukur kilo icin mucadele veriyoruz yani hedefimize ulasilinca yenilebilecek seyler. Saglik nedeniyle omru hayatinda bunlari hic tatmamis insanlar var kucucuk bebeler hastaneler de diyete maruz kalabiliyor. Ben mi cok ciddiye aliyorum bilmiyorum ama dikkat edilmeli ve kacamaklar ancak zorunlu hallerde minimum olmali

Bu arada yedigim diyet listeme gore cok az gibi olsa da surekli yatmak zorunda oldugum icin yakamiyorum diye. 1 istahim pek yok 2 diyetisyenimin izniyle. Iyi olup kalkinca tekrar normal menume donucem.

Bir ugriyim dedim...

Takima ne oldu böyle nekadar cok kacamak var...

Cıssssss
Valla olmaz beril ablaya ayip

Benim simdiden uykum geldi yaaa sizip kalmadan su karisimi yiyeyim. Korkuyorum tadindannn. Bismillahirahmanirrahimmm
Kiyamam ya biraz kotu ama marifeti guzel canim.

Haklısın canım
Bakın kızlar pek kaçamak yapmak iyi değil ..
çünkü her hafta artıyla başlamak ..o artıyı eksiye çevirmeye çalışmak çok zor ve sıkıcı ..
Bir müddet sonra insan olmuyor diyor pes ediyor ..daha öncekilerde hep böyle oldu
..metabolizmanızı tanıyorsunuzdur kimi hemen eritir kimi 2 hafta uğraşır ..o yüzden "nasılsa tadını biliyoruz "deyip yola devam edelim

Haklisin canim. Agizda 5 dk. Kalcada bir omur.

Hayirli olsun insallah canim
Hafta sonu cok zor oluyor benim icin yarin tam gaz devam telafi edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…