Menu de spor da cok guzel arkadasim. Cikolata da dahil saat ve miktar olarak cok bilincli tuketmissin. Tebrikler.İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşl yumurta
1 kk peynir
1/2 muz
1 dilim ekmek
Domates
Ara:
30 gr bitter çikolata
Öğle:
5 yk kuru fasulye
Salata
Ayran
Ara:
Süt
Akşam:
3 ızgara köfte
Salata
Su: 3l
Spor: 60 dk pilates, 40 dk yürüyüş
Bence de korkulmasi gerekiyor. Takim 3. Oldu gevsedi resmen. Her arkadasin menusu kacamak dolu. Beril e hosgeldin partisi artilarla olmaz arkadaslar. Ha gayret. Yedigimiz herseyin tadini onceden biliyoruz. Hedeflerimize ulasalim gene ara ara yiyebiliriz ama simdi biraz sabir.
YedimmmmmKiyamam ya biraz kotu ama marifeti guzel canim.
Cok haklisin cumadan sonra takim nerde bilemiyoruz ben evde son gunlerim diye dün bilinçli olarak yedim bugün kacamagim yok zaten ama ona ragmen artiyim artik kacamak yapmadan su haftayi cikaralim kendimizi toplayalim. @DeryaOnDiet canim seni de merak ettik nerdesin kac gündürLütfen kızlar toparlayın kendinizi bu kaçamak işi şu dk itibariyle bitsin lütfen kendimize kötülük yapıyoruz Hedeflerimize ağır ağır gidiyoruz kaçamaklar sayesinde daha da uzuyor bu süreç lütfen kendinize bir iyilik yapın ve 1 dk ligina agziniza tat verecek ama size kilo olarak dönecek olan yiyeceklerden uzak durun.
Sizi seviyorum ve önemsiyorum.
Su ic canim. Kizim da bu gece 2. Kez yedi ve evde soylenerek geziniyor .Yedimmmmm
Yogurtla denedim
Ve fikrimi söylüyorum
YANIYORUM
biraz zor yedim
Bence sicak sütle daha gzl icilir.
Carsamba günü denerim
Haklısın canım
Bakın kızlar pek kaçamak yapmak iyi değil ..
çünkü her hafta artıyla başlamak ..o artıyı eksiye çevirmeye çalışmak çok zor ve sıkıcı ..
Bir müddet sonra insan olmuyor diyor pes ediyor ..daha öncekilerde hep böyle oldu
..metabolizmanızı tanıyorsunuzdur kimi hemen eritir kimi 2 hafta uğraşır ..o yüzden "nasılsa tadını biliyoruz "deyip yola devam edelim
Hahaaa kiyamam ben onaaSu ic canim. Kizim da bu gece 2. Kez yedi ve evde soylenerek geziniyor .
Yok canim ya ikisini de yogurtla yedi. Banada sutle daha kolay gibi geliyor ama sutu pek sevmiyor bir de begenmezsem sutten iyice sogurum diye korkuyor.Hahaaa kiyamam ben onaa
Sütle denedimi? Bence daha kolay olacakk
Evet @DeryaOnDiet nerede bilen var mi arkadaslar. Umarim iyisindir derya cim. Bir ses ver artik.Cok haklisin cumadan sonra takim nerde bilemiyoruz ben evde son gunlerim diye dün bilinçli olarak yedim bugün kacamagim yok zaten ama ona ragmen artiyim artik kacamak yapmadan su haftayi cikaralim kendimizi toplayalim. @DeryaOnDiet canim seni de merak ettik nerdesin kac gündür
Süte bayilirimm hele kaynar.Yok canim ya ikisini de yogurtla yedi. Banada sutle daha kolay gibi geliyor ama sutu pek sevmiyor bir de begenmezsem sutten iyice sogurum diye korkuyor.
Ben de severim sutun her seklini. Kaynar da olur bence. Soguk olmasin diye belirtti ozellikle baharatlar karismaz o zaman dedi. Yarin mesajla sorarim diyetisyene. Gun icin de illa ki donuyor ogrenir yazarim canim.Süte bayilirimm hele kaynar.
Kaynatip da icebilirmiyim ki. Sicak süt demissin cünkü?
Bende bir ara bakıyordum ona ..iradesine spor yapmasına hayran kaldım ..o kilolu kadın gitti yerine fıstık gibi biri geldi ..üstelik ilk 30 kilosunu da evde spor yaparak eliptik ve hareketlerle vermiş ..aslında sağlıklı beslendikçe şekerin dalgalanmıyor öyle tatlı krizlerine girmiyor gerçekten insan ..40kilonasilgider ece hanim diyorduki:
Cikolata, börek vs... neden yiyeyimki. Tadini biliyorum. Bildigim seyi insan neden bidaha yemek isterki... yemicem!
Yataga yattigimda VICDANIM RAHAT uyumak istiyorum...
Bu yorumunu okudugumda kafama ozaman dank etti!
Ben 14 yasimdan beri rejimde olan alip veren birisiyim malesef.
Ve en son en iyi verdigim kilo 12 kiloydu 83 olmustum. Dukan ile. Ama tabi hepsini geri aldim. Fazlasiyla.
14 temmuzdan beri cikolata agzima atmadim. Tek gercek kacamagim su 5 dilim yedigim kek oldu... kiii o hafta bile sanirim 800gr vermistim...
YEMEYIN, VICDANEN RAHAT UYUYUN
saygilar
Alırsın canım üzülme leslie yap ip atla alana kadar çok etkili heleki ip @DeryaOnDiet neredesin derya hastaydin iyimisin kızın iyilestimiEliptik süper
Ben halen alamadim((
Afiyet olsun canım.İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşl yumurta
1 kk peynir
1/2 muz
1 dilim ekmek
Domates
Ara:
30 gr bitter çikolata
Öğle:
5 yk kuru fasulye
Salata
Ayran
Ara:
Süt
Akşam:
3 ızgara köfte
Salata
Su: 3l
Spor: 60 dk pilates, 40 dk yürüyüş
katılıyorum.Eger bir amacimiz varsa oyle olmali. Cok sukur kilo icin mucadele veriyoruz yani hedefimize ulasilinca yenilebilecek seyler. Saglik nedeniyle omru hayatinda bunlari hic tatmamis insanlar var kucucuk bebeler hastaneler de diyete maruz kalabiliyor. Ben mi cok ciddiye aliyorum bilmiyorum ama dikkat edilmeli ve kacamaklar ancak zorunlu hallerde minimum olmali
Yok ya o kadar da kötü değil bende yemiştim bir ara içine pul biberde katiyordum.Yedimmmmm
Yogurtla denedim
Ve fikrimi söylüyorum
YANIYORUM
biraz zor yedim
Bence sicak sütle daha gzl icilir.
Carsamba günü denerim
ımmmm yoğurtla yesin benceYok canim ya ikisini de yogurtla yedi. Banada sutle daha kolay gibi geliyor ama sutu pek sevmiyor bir de begenmezsem sutten iyice sogurum diye korkuyor.
iyi geceler ablacim.Iyi geceler arkadaslar. Iradenin istikrarin tavan yaptigi cok guzel bir gune hatta bir haftaya uyanmak dilegiyle... hepinizi cok seviyorum ve biliyorum istersek birlikte cok basarili olabiliriz.
iyi geceler Yeliz im.Bende kaçıyorum kızlar yarın erken kalkmaca var
Haydi herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?