Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menu de spor da cok guzel arkadasim. Cikolata da dahil saat ve miktar olarak cok bilincli tuketmissin. Tebrikler.

Cok haklisin cumadan sonra takim nerde bilemiyoruz ben evde son gunlerim diye dün bilinçli olarak yedim bugün kacamagim yok zaten ama ona ragmen artiyim artik kacamak yapmadan su haftayi cikaralim kendimizi toplayalim. @DeryaOnDiet canim seni de merak ettik nerdesin kac gündür

40kilonasilgider ece hanim diyorduki:

Cikolata, börek vs... neden yiyeyimki. Tadini biliyorum. Bildigim seyi insan neden bidaha yemek isterki... yemicem!
Yataga yattigimda VICDANIM RAHAT uyumak istiyorum...

Bu yorumunu okudugumda kafama ozaman dank etti!
Ben 14 yasimdan beri rejimde olan alip veren birisiyim malesef.
Ve en son en iyi verdigim kilo 12 kiloydu 83 olmustum. Dukan ile. Ama tabi hepsini geri aldim. Fazlasiyla.
14 temmuzdan beri cikolata agzima atmadim. Tek gercek kacamagim su 5 dilim yedigim kek oldu... kiii o hafta bile sanirim 800gr vermistim...

YEMEYIN, VICDANEN RAHAT UYUYUN

saygilar

Evet @DeryaOnDiet nerede bilen var mi arkadaslar. Umarim iyisindir derya cim. Bir ses ver artik.

Yok canim ya ikisini de yogurtla yedi. Banada sutle daha kolay gibi geliyor ama sutu pek sevmiyor bir de begenmezsem sutten iyice sogurum diye korkuyor.
Süte bayilirimm hele kaynar.
Kaynatip da icebilirmiyim ki. Sicak süt demissin cünkü?

Süte bayilirimm hele kaynar.
Kaynatip da icebilirmiyim ki. Sicak süt demissin cünkü?
Ben de severim sutun her seklini. Kaynar da olur bence. Soguk olmasin diye belirtti ozellikle baharatlar karismaz o zaman dedi. Yarin mesajla sorarim diyetisyene. Gun icin de illa ki donuyor ogrenir yazarim canim.

Bende bir ara bakıyordum ona ..iradesine spor yapmasına hayran kaldım ..o kilolu kadın gitti yerine fıstık gibi biri geldi ..üstelik ilk 30 kilosunu da evde spor yaparak eliptik ve hareketlerle vermiş ..aslında sağlıklı beslendikçe şekerin dalgalanmıyor öyle tatlı krizlerine girmiyor gerçekten insan ..
Maşallah Aylin inşallah böyle devam eder ..haftada 1 kilo yılbaşına kadar nerdeyse 14 kilo eder ..Gayette güzel olur

Afiyet olsun canım.

katılıyorum.

Yedimmmmm

Yogurtla denedim
Ve fikrimi söylüyorum

YANIYORUM

biraz zor yedim

Bence sicak sütle daha gzl icilir.
Carsamba günü denerim
Yok ya o kadar da kötü değil bende yemiştim bir ara içine pul biberde katiyordum.

Yok canim ya ikisini de yogurtla yedi. Banada sutle daha kolay gibi geliyor ama sutu pek sevmiyor bir de begenmezsem sutten iyice sogurum diye korkuyor.
ımmmm yoğurtla yesin bence

Iyi geceler arkadaslar. Iradenin istikrarin tavan yaptigi cok guzel bir gune hatta bir haftaya uyanmak dilegiyle... hepinizi cok seviyorum ve biliyorum istersek birlikte cok basarili olabiliriz.
iyi geceler ablacim.

Bende kaçıyorum kızlar yarın erken kalkmaca var
Haydi herkese iyi geceler
iyi geceler Yeliz im.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…