Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar iyi ve boollll bol eksili hafta olsun kızlar 1.takimdan selamlar
Sağol canım ..inşallah hepimize boolll eksili bir hafta olsun ..nasıl gidiyor bakalım? Biz de aynı be yaaa
Arada gel canım yeşil çaya bekleriz

günaydın kızlar haftasonu beni kilo anlamında çok fena etkiledi bu sabah 65.9 dum şimdi onları vermekle uğraşacağım
1,5 kilo mu amaninnn yerleşmeden atmak lazım çokmuş ya dur bakalım bol su iç belki ödemdir inşallah

@Zeroks canım aradığın tarif bu galiba

İlk önce grupta galiba tek eksi olan @Sena616 tebrikler canım ..ah ah bir de sabit gördüm herkes mi artı ben gibi
Yeliz abla valla cuma günü siz eksi çıktınız ben artı çıktım artık borç bilirim eksiyi cumaya güzel bir eksi getirmek istiyorum hep birlikte takımı 1.yapacağız

Yeliz abla valla cuma günü siz eksi çıktınız ben artı çıktım artık borç bilirim eksiyi cumaya güzel bir eksi getirmek istiyorum hep birlikte takımı 1.yapacağız
Ayy inşallah canım ..Senden ümitliyim böyle digersen yakın zamanda inşallah hedefine ulaşırsın ..
Bu hafta biraz zor çok artı var ama elimizden geleni yapalım Cuma'ya kadar inşallah

İzindeyim ben de aynı devam ben de de :) yeşil çaya hayır demem icelim guzelleselim
Aynen ya içelim güzelleşelim
Ben de korumadayım canım aslında kilo verdim ama hemen aldığım için koparmıyorum buradan
Haftasonları fena oluyor yavvv

Aynen ya içelim güzelleşelim
Ben de korumadayım canım aslında kilo verdim ama hemen aldığım için koparmıyorum buradan
Haftasonları fena oluyor yavvv
Benim de son 5 kilom kaldı veremiyorum bir türlü aslında bogazimi tutsam olcak bu iş burası bağımlılık yapıyor gerçekten kopmak zor :) tebrikler darısı bizlere koruma dönemi :)

Benim de son 5 kilom kaldı veremiyorum bir türlü aslında bogazimi tutsam olcak bu iş burası bağımlılık yapıyor gerçekten kopmak zor :) tebrikler darısı bizlere koruma dönemi :)
Sorma son kilolar yapışıyor iyice sporsuz olmuyor da ..
Benim tartı da devamlı yukarı çıkmak istiyor onla mücadele ediyorum işte ..inatçı ol canım elbet gidecek .. evet ya haftasonu hayatımız yeme üstüne kurulu sanki

Günaydın kızlar
Cuma 81.5
Bugün 80.7
Eksi 800 gr
İlk defa 80 ı gördüm hadi bakalım inşallah cumaya 700 de atar net 80 ı görürüm 79 görünce direnç kırıldı dicem artık hala adet olmadım bakalım ne zaman olacak 2 gün geç kaldı ağrısı var kendisi de gelsin ki daha da eksi cikayim

Aman ibreyi sabitle cuma tartidan sonra iştah açılıyor pazar akşama kadar sonra jeton düşüyor neyse ki eşim de başladı artık o yüzden ben de azaltiyorum hafta sonu kacamaklarini onunla da yarisiyoruz çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…