Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Insallah canim. Iyilestiginize cok sevindim derya cim. Sesin solugun cikmayinca merak ettik.
Biraz kendime kizdim arti ciktim diye. Bir de yogun bir hafta sonuydu. Ustune ustluk uyku duzenim cook feci bozuldu. Dun geve de 3 e dogru uyudum bu sabah kizicim sagolsun 6 30 da kalkti. Neyse bugun ins erken yatarim. Ayy bir haftaya is basliyor.

Oo super.

Insallah canim. Benim de hedefim 6 lari gormek. Uzun suedir gormefim. Hasret kaldim 6larin yuzune
Cok gecmis olsun canim. Iyi olmus yazildigin kotivasyon artiriyor spor hem de gercekten vucuda guzel sekil veriyor.
Ins cumaya kadar artin eksi olsun canim.
Bu arada hepicinize Günaydın eksiler in bol bereketli oldugu bir hafta olsun
Gunaydin canim. Ins eksili bir cumamiz olsun

kızlar geçmiş mesajları okurken gördüm, yeşil çay, soda, limon nedir? hepsini severim, ben de tüketeyim.. bilen bana da anlatsın...
Dukan birasiymis canim. Ben de basliyorum bugun yapnaya filuz @Zeroks ise yaradi dedi biz de yapip icelim.

Cok gcmis olsun dr a gitmedinmi

Bu arada cumartesi gününe göre 1 kilo eksideyim

Süpermis vallahiiii bende yapicamm. Amaaaa bizde o kücük sise sodadan yok. En agirindan maden suyu alsam olurmu???

Günaydın kızlar
Haftaya sabit kiloyla başladım. Olsun bu da bir şey. Bu hafta artık 71'leri görmeyi hedefliyorum
Ins canim. Bu gidisle benden once 69u gorcen masallah masallah
Günaydınlar iyi ve boollll bol eksili hafta olsun kızlar 1.takimdan selamlar
Gunaydin canim.
akşam gidince yapalım..
Yarin ic canim. Yesil cay gece uyutmaz sonra. En azindan beni etkiliyor. Oglene kadar iciyorum ben kahve veya yesil cay.

Gunaydin hilal cim.tebrikler.

Yeliz abla valla cuma günü siz eksi çıktınız ben artı çıktım artık borç bilirim eksiyi cumaya güzel bir eksi getirmek istiyorum hep birlikte takımı 1.yapacağız
Ayben canim. Gecen haftanin artilari bizdik ne yazik ki. Ins bu hafta cumaya gelsin eksiilerr

Hilalcim 79 geliyor mu nee supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…