- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah canim ya simdilik sadece -100 gr aman arti olmayayim da.Derya da iyi verir bence bu hafta ..
Valla bende yedim dışardaydık zaten ..yarın da bir arkadaşa uğrayacağız ..inşallah toparlarız ya ..ipleri hemen tutmak lazım
günde 1 kilo alan bünyeye sahibim yaa
ahahah ben de aynı durumdayım.. :) neyseki paylaşmışlar..Ay cok merak ettim gercekten. Yogurda sute ne karistirdiniz? Ve etkisi neymiş? Nasil görmedim ki ben
750 ml kaynamis suya 2kasik (ya da 3poset sallama cay), biraz ılınınca bir şişe soda +yarim limon suyu. Gun icinde tuketiyorsun. Her sabah yeniden hazirlaniyor.
Günaydınlar iyi ve boollll bol eksili hafta olsun kızlar1.takimdan selamlar
Geçmiş olsun sevil iyles canım biran önce senin yorumların bana iyi geliyor annenin yaptığı sirke bal tuz hakikaten ise yarıyor 2 3 gün yap ama filiz vermiş tarifi bende bir tuyosunu vereyim 2 kaşık yeşil çay ile yapılan poşet çay ben 4 tane attık 2 kaşık çay attığım zaman yaptığım gibi etki etmedi canım
Neyse yedim simdi ohh dunya varmis iyi oldu bugün dün yediklerimi dengelemis oldum :))
Evet yarin arti baslayabilirim arti olmazsa da kilo vermedigim kesin hafta ici tutucam artik derya ablaya baya avantaj verdim bu hafta :))
Insallah Yelizim gecen hafta takimin yuz karasi oldum. Bu hafta ins eksiyle gelcem.Bu arada @DeryaOnDiet veSena616 bu hafta size güveniyorum takımı sırtlarsınız diye
Şu tarçınlı zerdeçallı sütü bende yapacağım bu akşam
Pazar sabaha karsi dondum canim superdi. Ama tabi alkolden yana baya bir kalori aldim. Amaa cumartesi gunduz hic kh almadim o yuzden. Dun de misafirlerim vardi universiteden arkadaslar butun gun ve gece. Ancak girebildim. Kizimi krese biraktim ama yarim saat sonra almaya gidecegim. Bugun az dursun hastaydi ya yeni iyilesti kuzum. Sen nasilsin canim? Nasil geciyor haftanin ilk gunu?@DeryaOnDiet cumadan beri yoksun merak ettik ..nasıl geçti cumartesi akşamı ?
Onada bakayim bi.ayy insan hasta olunca şımarıyormuş :) yani benim boğazım ağrıyor, öksürükten tahriş oluyor, o nedenle sürekli yemek yemek istiyorum ki boğazımı kaşısın diye, acayip hallere büründüm..
ya ben izmirden ankaraya 55dk da uçuyorum, esenboğadan çayyoluna özel araçla 40-45dk da anca geliyorum.. Melih amca bu işe bi el atmalı..
tamam şuan itibariyle bitirdim.. korkudan da tartılmadım. kesin fazla çıkacak.. zaten yediklerimden çıkmasa bile ödem yapıyordur ilaçlar vs. Dahaobezzto ya sözüm var. kaldı 5 haftam.. bugün hasta da olsam o spor salonuna gidip yazılacağım.. ne zaman spordan kopsam kendimi toparlayamıyorum..
işte bu motivasyon çok önemli. ben iş yerimde bir arkadaşıma koçluk yapıyorum kıza 5 haftada 6 kilo verdirdim, bana tapıyor kendisi.. ben yerimde sayıyorum..
bu kızın motivasyonu yüksek ama ben takibi bırakalı çok uzun süre oldu, bana fazla yapmacık gelmeye başladı.. hedef100kilovermek onu takip ediyorum.. daha samimi geliyor..
Aman iyi iyi..o 100 gram bir bakmışsın 800 olmuşben de eksiyim. Ama ne eksi 100gr
Kolay gelsin canimBiraz iş güç yapim gelirim yine canlar.
Hafta sonu yogundum canim biraz. Bir de unutmusum sabahlamayi yaslaniyor muyum neCok haklisin cumadan sonra takim nerde bilemiyoruz ben evde son gunlerim diye dün bilinçli olarak yedim bugün kacamagim yok zaten ama ona ragmen artiyim artik kacamak yapmadan su haftayi cikaralim kendimizi toplayalim. @DeryaOnDiet canim seni de merak ettik nerdesin kac gündür
Ayy insallah 1100 olsun da gitsin su 70lerAman iyi iyi..o 100 gram bir bakmışsın 800 olmuş
Iyiyim canim. Biraz fazla kacti alkol once cumartesi sonra dun misafirlerimle ictik biraz derken ancak girebildim. Ama yemegime cook dikkat ettim hafta sonu. Uzun zamandir birsey icememistim hamilelik sonra 1 sene kizimi emzirme derken iyi olduEvet @DeryaOnDiet nerede bilen var mi arkadaslar. Umarim iyisindir derya cim. Bir ses ver artik.
Iyilestik canim kizim da ben de sukur. Sen nasilsin? Eksiin superr bu hafta icin. Ay bu hafta sen 70leri ben 60lari gorsek super olur. Insallahh baska bir istehim yokk rabbim duy sesimiAlırsın canım üzülme leslie yap ip atla alana kadar çok etkili heleki ip @DeryaOnDiet neredesin derya hastaydin iyimisin kızın iyilestimi
Gunaydin canimGunaydin hanimlar
Kizimla diyetisyene gidiyoruz canim ve kilo vermesi kacamaksiz durdu. Direnc kirmak icin diyetisyen kizima bur tarif verdi.Kizlar siz ne deneniniz? Kacirmisim ben yazin ne yediginizi olur mu
Yok canim sukur hersey yolunda. Sen nasilsin Elifim nasil basladi haftan?@DeryaOnDiet Deryam nerdesin canım ya inşallah bir sorun yoktur.
@kitkurdu Nalan im nerdesin kuzum kayiplardasin yine.
Insallah canim. Iyilestiginize cok sevindim derya cim. Sesin solugun cikmayinca merak ettik.Iyilestik canim kizim da ben de sukur. Sen nasilsin? Eksiin superr bu hafta icin. Ay bu hafta sen 70leri ben 60lari gorsek super olur. Insallahh baska bir istehim yokk rabbim duy sesimisiskonun duasi
Hepsi var canim. Ins bu aksamdan basliyorum yapmaya. Cok sagol bizlerle bu guzel bilgiyi paylastigin icinKizimla diyetisyene gidiyoruz canim ve kilo vermesi kacamaksiz durdu. Direnc kirmak icin diyetisyen kizima bur tarif verdi.
100 gr. Tarcin
100 gr.zencefil
100 gr.zerdacal hepsi toz olucak karistirp bir kavananozda buzdolabilinda beklitilecek. Hafta 2 gece ya 4 kasik yogurda yada 1 bard. Sicak sute 1 tatli kasigi karistirilip tuketilecek. Yalniz hafta 2 den fazla yapilmamaliymis cunku bunye alisiyormus. Bir de son yedigin bu olacak gece. Ustune sadece istedigin kadar su iciyorsun. Kilo direncini kirip yagdan kilo vermeni sagliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?