İnşallah canımbaktim yaptım seyreyledim :))))
ablacim tahlillere göre hareket ediyorlardır sen kendini Türk hekimlerine emanet et rahat ol bence.
Ay bak hiç aklıma gelmedi tüh ya
ablacim buda geçer üzme kendini Elif in şikayetçi olduğunu düşünmüyorum.
Afiyet olsun eksi olsun inşallah.
himm denemek lazım.
tatlım ben ramazan da 1 yumurta 1 kase yoğurt ve chia ile oruç tuttum ve hiç açlık hissetmedim. Yani Yoğurda katip 1 ogun yapabilirsin. Pisirilmiyor chia diye biliyorum.
canım akşam toplu yazsan çünkü ben sabahıni okudum ama hatırlamıyorum şuan.
Afiyet olsun canım sporun da güzel. Bu diyet kurabiye neymiş merak ettim.
Dışarıdayım canım evimde değildim geç geldimHaklisin rakibim. Ben universitede zehirlenmistim oyle. Balik yedim hemi de karadenizde bayatmis unuttum sonra ustune sut ictim solugu aldim hastanede.
Masallah canim gayet iyi. Ammaa lutfen hergun en az 20 30 dk eliptik de ekle.
Bozulmaz canim. Buzdolabina koy.
ben niye bilmiyorum ama akşama kadar aç gezebilirim ama aksam canım birsürü şey istiyor birde şöyle bi mantık oluyo bazen kücücük bi kaçamak yapıyorum sonra tüm diyeti bozuyuorum benim yavas ilerleme nedenim bu1 ekimden sonra gidicem inşallah eşimle konuştuk bakalım kısmet.
Afiyet olsun canım. Menü güzel suyu da tammalarsan çok daha iyi.
gidicem gidicem ayin 1 inden sonra.
afiyet olsun tabiki harika.
görürsün canım ÜMİTSİZ olma.
Menü de sporda harika afiyet olsun canım.
inşallah diyelim.
gerçekten hiç olmamış yarın sil baştan lütfen sana güveniyorum.
canım. Birsey istemedi bugün.
Afiyet olsun çok iyi.
Afiyet olsun canım akşama yüklemessin menüyü benim gibi hiç iyi yapmıyoruz.
Bir ara bende öyleydim ..bazı alışkanlıklar değişebiliyor ..yazın parka çıkıyordum atıştırmamak için ..ben niye bilmiyorum ama akşama kadar aç gezebilirim ama aksam canım birsürü şey istiyor birde şöyle bi mantık oluyo bazen kücücük bi kaçamak yapıyorum sonra tüm diyeti bozuyuorum benim yavas ilerleme nedenim bu
evet canım olabilir artık kaçamak yapınca diyeti daha da bozmamaya çalışacağım yoksa üzülüyorumBir ara bende öyleydim ..bazı alışkanlıklar değişebiliyor ..yazın parka çıkıyordum atıştırmamak için ..
Ama dikkat etmek lazım işte ..belki öğlen daha sağlam yersen akşam hafif yersin ..
Hepimiz öyleyiz mükemmel diyet yapsak burda işimiz yok gerçektenevet canım olabilir artık kaçamak yapınca diyeti daha da bozmamaya çalışacağım yoksa üzülüyorum
çok haklısın canım sporu ve salatayı hayatıma sokmak zorundayım evimde yürüyüş bandı ve 1 cihaz daha var artık bi plan dahilinde yapıcamHepimiz öyleyiz mükemmel diyet yapsak burda işimiz yok gerçekten
Ama birde gerçekler var işte ..süre uzuyor bıkkınlık geliyor ..pes ediyoruz ..yeme alışkanlıklarımızı yada yaşam tarzımızı değiştirmeden olmuyor işte ..
Şok diyetler yapıp biraz zaman sonra fazlasıyla geri alanlardan olmayalım ..yıllarımız diyet yaparak geçecek bu şekilde .kendi metabolizmanı en iyi sen tanırsın ..sporu hayatımıza katalım .. bir gevşeme hepimizde var bir koşturmaca telaş ..ama dikkat etmeyince de yine biz mutsuz oluyoruz ..
Al aylincim ise yarıyor bu ip vallaGünaydiiiiiin
Dün gece dukan birasi ictim 1 fincan
Ve az önce de ictim ac karni...
Gitsin ödemler yaglar kilolarbu arada ip almayi düsünüyorum zukkum benim koridorum uzun. Orda rahat yapabilirim sanirim. Eliptik artik izinden sonraya kaldii
Kizlar bu hafta cooook katilim yapamayabilirimm. Evi temiz birakmaya calisuyorum. Valiz hazirlancak alisverus yapilcak ogluma mama felan. Buzluk yokmus bulunacagimiz evde. Hazir mama almam lazim
Fotograf makinemi de getiricem deniz kenari aile fotolari cekicez insallahhh
spor hayırlı olsun 35 dk az bir süre değil fut burn tarzı birşey yaparsan bence fazla bile menünde sabah hariç gayet iyi bence sanırım sabah kahvaltı yapmaktan fazla hoşlanmıyorsun
herkese günaydın sabah eksi gördüm çok şükür akşamda o kadar saçma beslendimki ona rağmen gördüm
sabah
klasik kahvaltı
ara öğün çiğ fındık
öğlen
1 tabak bulgur pilavı + 1 kase cacık
ara öğün
15 adet üzüm
akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tane biber dolması
1 yemek kaşığı kızartma
veeeeee 1 porsiyon tavuk göğsü tatlısı
resmen saçmaladım bir menü ancak bu kadar kötü olabilirdi
su 2,5 litre
spor 15 dakika kardiyo sonra bacak egzersizi yapacaktım ama alt bacak kasım kötü resmen yürüyemiyom
yalnız bu suyu artırma olayı çok iyi oldu resmen cildim parlıyor
Günaydın 13. takım hatunları
Şöyle bir geçmişe baktım
Zen71 inşallah kortizona gerek kalmaz temiz çıkar tahlil sonuçların dualrımız seninle ..inşallah iyi haberlerini alırız bugün
masal3487 zannrrdersem öğlencisin ..dediğin gibi sabah hazırlıklarını salatanı yaparsın akşam sorun kalmaz böylelikle
nefertityy spora başlamana çok sevindim ..zaten gizli kilo vermişsin bundan sonrası sporla olsun inşallah ..etkilisini çabuk göreceksin bence ..Benimde aklımda spora düzenli gitme fikri de şu sıralar işle ilgili beklediğimiz bir haber var plan yapamıyorum
amandey öğleni geçtim akşam kötü olmuş sende demişsin zaten ..bugünden itibaren Cuma'ya sıfır kaçamak yap bence ..suya da yüklen bakalım
O zaman çözüm lazım ..motive olmak içini bırayı seçtik..
Birbirimize destek olmak için ..baknefertityy nin spora yazılmasına çok sevindim ..bende araştıracağım birşeyler ..emek verelim artık sen dişini sıksan 3 ayda çok rahat bitirirsin bu işi
ya sorma misafirliğe gitmek kanayan yara bende geçen hafta salata ye ye gel bu hafta kızartma valla bunlara rağmen nasıl eksiyi gördüm sabah bende anlamadım bu metabolizma düzeni karışık şeySabah kahvaltısını severim aslında ama, biraz kalori kısma yapıyorum kendimce.. ama spordan sonra artık protein almam gerekecek sabahları, fesleğenli ayran yapacağım kendime :)
dostum, 1 tabak bulgur pilavı olsa ne yerdim ne yerdim.. canım çekti.. hele ki kızartma.. en sevdiğim şey, 3 öğün ver hayır demem.. :) tatlı işine girmiyorum bile.. seni seviyorum.. :) bugün bakalım neler yapacaksın..
tatlım benim spor salonu üyeliğim vardı, eylül başında bitti, bir ay dinlenip sonra yazılırım diyordum ama baktım vakit su gibi geçiyor, ondan acele edip yazıldım..
geel vatandaş geeeelll.. yağ yakan sporlar burda... gelll...
ben dişimi sıkamıyorum.. sıkıldım galiba.. çünkü geçen kasımdan beri diyet yapıyorum :) ondan iyice yavaşladım.. ama şimdi yine bir gaza getirme durumları oluyor.. ilk defa kışın kilo verip yazın kilo almamayı başardım.. toparladım daha doğrusu.. benim için büyük başarı.. bu kışı da başarıyla atlattım mı bitti bu iş :)
kasımdan bu yana 30 kilo verirdi normal insan evladı ya, ben yapamadım işte.. 18 kilo verdim.. toplasan ayda 1,5 kilo gibi.. arada alıp verdiklerim 10 kiloyu da geçmiştir orası ayrı.. ah ah.. neyse size özendim dukan biramı yaptım.. güzel güzel içiyorum..
öptüm sizi güzeller..
Selam kızlar ..benim kız hastalanmış iyice zaten dün mızmızdı..burnu da akıyordu ..ateşi çıkmış okuldan aradılar ..onu alıp doktora götüreceğim bugün ..hastalık sezonunu açtık bakalım
ya sorma misafirliğe gitmek kanayan yara bende geçen hafta salata ye ye gel bu hafta kızartma valla bunlara rağmen nasıl eksiyi gördüm sabah bende anlamadım bu metabolizma düzeni karışık şey
geçmiş olsun arkadaşımSelam kızlar ..benim kız hastalanmış iyice zaten dün mızmızdı..burnu da akıyordu ..ateşi çıkmış okuldan aradılar ..onu alıp doktora götüreceğim bugün ..hastalık sezonunu açtık bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?