Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Al aylincim ise yarıyor bu ip valla
Aldimm yarin geliyoo. Benim kizlara bahsediyomda alemsin aylin evde ip mi atlanir diyolar hahaha

Ay cok gecmis olsunn

bugün iyi gidiyorum kızlar diyet listeme sadık kalmayı başardım bu arada spor sorununu da eliptik bisikletle halledecegim inşallah bugün sipariş verdim netten çabuk gelir umarım
Sevindim cnmm
Ay keske bende alabilsemm. Kettler diye bir marka var bu eliptik bisikletlerin. Sadece o rahatima geliyor. Digerleri bayir asaga iniyon givi bikere almistim geri sattim vallahi yapamadim. Kettler de yine aysklar hafif düz duruyo cevirince zorlamiyor öyle. Ucuz alinca kötü oluyo. Bende o markanin kullanilmisina bakiyorum. Sorun kendim tasimam lazim 3. Kata cok zor

Canim benim kizima oyle onerdigi icin oyle dedim ama. Diger sekliyle daha fazla yarar saglacaksan tabi ki o sekilde ye. Bu arada kaynar sutle de oluyormus. Dun mesaj atti ama kendi derdime dustum haber veremedim.

Selam arkadaslar tekrar evimden yaziyorum. O kadar uyumam kansizliktanmis simdi daha iyiyim. Bu arada benim de yattigim ve kilo almaya korktugum icin diyetim kisa sureligine degisti. Menulerim de farkliliklar goruceksiniz. Bilginize

Sagol canim. Ben de sizleri seviyorum hem de cok. Bana cok iyi geliyor sizlerle yazismak.

Oh iyi olmus canim. Spor gibisi yok. Hem bedenin sekilleniyor hem de stres atiyorsun. Ilk gunler biraz zor gelebilir ama alisinca gitmeyince suc islemis gibi hissediyor insan kendini.Ben calisirken ve saglikliyken surekli spor klubune uyeydim bana kiziyorlardi butun gun yorulmuyor musun ihtiyacin mi var diye. Ben de isin stresini eve getirmiyorum boyle daha saglikli diye direnirdim. Iyiki de direnmisim simdi iyi olsam yine solugu spor salonlarinda alirim.

Yapma canim. Kacamak yapmasan iyi ama yaptiysan da gecmiste kalsin. Hata hatayi getirmesin. Tartiya cikinca uzuluyorsun bildirim yapinca uzuluyoruz cuma gunu grup yarismasinda alt siralara dusunce uzuluyoruz. Bu kadar uzuntuye degmez bence.

Insallah canim.

Insallah canim. Iyi tatiller. Tatili avantaja cevirip bol yuruyus ve spor yapabilirsin bence. Gittigin her yerde diyete uygun saglikli yiyeceklerde bulabilirsin. Bak bu hafta beni gecmen icin hasta bile oldum daha ne yapayim.

Basta o eksiyi yazman sporun ve suyun sayesinde yirttin yoksa o tavuk gogsu tatlisi var ya hem de gece gece cok basini agritabilirdik bu gun.

Gecmis olsun arkadasim.menu de sporda cok guzel ama magnum

Evet canim ogleciyim,bundan sonra oyle yapicam sabahtan yemeklerimi ayarliycam.

Sağolun kızlar ..inşallah çabuk geçer ..bende uykusuz kaldım bu arada ..şöyle bir kestiresim var fırsat bulursam tabi
Normalleri gündüzleri hiç uymayı sevmem ama bu aralar hafif bir şekerleme lazım galiba ..
Yaşlanıyoruz mu yok yok yorgunluktan
Hem Yorgunum hemde spor yapasım var uyuyarak kalori yakılsa keşkem

Ah keske son gunlerde o kadar cok uyudum ki hedef kilo ulasabilirdim

magnum olmasa çok iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…