Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım yaaa 1 bardak hazır çorba demişsin yaaa aslında onu kastettim. Pek sağlıklı olmadığını biliyorum. Onun için söyledim.

Kalorisi dusuk diye saldirdim hemen, dar zamanlarda kurtaricim oluyor bide hazirda yemek yoksa kaloriside dusuk ya 79 kalori,
ama haklisin icinde katki maddeleri oldugu icin wucud icin sagliksiz aslinda..

Ebrucum şeytanlık bir şeyin yok ki hiç maşallah ..
Ama bir olsun hemen çıkarırım valla :1:

Çok güzel motive oldum ebru inandım kendime ..

Hilal sen balik koftesi demistin o nasil oluyor ki:44:

1 tane ton balığı kullandım ben, 1.5 kaşık yulaf kepeği, 1 yumurta, hangi baharatlatı istersen karıştırıyorsun.
Normal köfte gibi yapıp yağsız tavada kızartıyorsun.
ben çok beğendim.
[/QUOTE]

:25::25: tadi guzeldir eminim ama o hazir ton baliklarinin kokusu cildirtiyor beni,
ama icine bol limon sikinca hem kokuyu aliyor hemde daha yenebilir oluyor benim icin o zaman tadini sewiyorum:56:

Kizlar bisi daha sorcam (ne cok sorum warmis ya :9:)
mesela bir ogunde sebze yemegi sonraki ogunde et yada balik tuketmek kilo wermeyi yawaslatir mi yada etkisi war mi aceba :44:
yada tum gun tek cesit mi beslenmek daha kolay kilo werdirir:44:

1 tane ton balığı kullandım ben, 1.5 kaşık yulaf kepeği, 1 yumurta, hangi baharatlatı istersen karıştırıyorsun.
Normal köfte gibi yapıp yağsız tavada kızartıyorsun.
ben çok beğendim.

Çok pis gaza getiririm diyomuşum Hilal'cim :60::60: Şaka canım şaka. Ben burda nasıl kilo konusunda motive oluyosam, o konuda öyle. Mutlaka yanında sana destek olacak insanlara ihtiyacın olacak. Tek başına yapmak zor. Ama ben sana güveniyorum. Eminim ki yapabilirsin.

Canım yaaa ben hiç kaçamak yapmadım da. Eğer diyorum bu cuma iyi bir derece alırsam yani 1 kg den fazla verirsem canım çok fazla çiğ köfte istiyor. Ödül olarak bikaç tane çiğ köfte yesem mi acaba diye düşünüyorum. (Millet çikolata, pasta kek börek yer, ben çiğköfte yemeyi düşünüyorum :))))

[/QUOTE]

Banane banane bizde isteriz o cig koftelerden:60::60:

Tamam canım sana göndereyim ama ben daha karar veremedim. Yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum. Hilal ne derse ona göre karar vereceğim :1:

Çok pis gaza getiririm diyomuşum Hilal'cim :60::60: Şaka canım şaka. Ben burda nasıl kilo konusunda motive oluyosam, o konuda öyle. Mutlaka yanında sana destek olacak insanlara ihtiyacın olacak. Tek başına yapmak zor. Ama ben sana güveniyorum. Eminim ki yapabilirsin.

Canım yaaa ben hiç kaçamak yapmadım da. Eğer diyorum bu cuma iyi bir derece alırsam yani 1 kg den fazla verirsem canım çok fazla çiğ köfte istiyor. Ödül olarak bikaç tane çiğ köfte yesem mi acaba diye düşünüyorum. (Millet çikolata, pasta kek börek yer, ben çiğköfte yemeyi düşünüyorum :))))

Tabiki yiyebilirsin normalde de menüne koyabilirsin ki 2-3 çiğköfteyi.
Bu sıralarda yemiyorum ama ben de pek severim.
Bulgurdan yapılıyor sonuçta hiç bir zararı olmaz.

Kalorisi dusuk diye saldirdim hemen, dar zamanlarda kurtaricim oluyor bide hazirda yemek yoksa kaloriside dusuk ya 79 kalori,
ama haklisin icinde katki maddeleri oldugu icin wucud icin sagliksiz aslinda..

:25::25: tadi guzeldir eminim ama o hazir ton baliklarinin kokusu cildirtiyor beni,
ama icine bol limon sikinca hem kokuyu aliyor hemde daha yenebilir oluyor benim icin o zaman tadini sewiyorum:56:

Kizlar bisi daha sorcam (ne cok sorum warmis ya :9:)
mesela bir ogunde sebze yemegi sonraki ogunde et yada balik tuketmek kilo wermeyi yawaslatir mi yada etkisi war mi aceba :44:
yada tum gun tek cesit mi beslenmek daha kolay kilo werdirir:44:

Hiç kokusu kalmadı kızartınca gönül, ben rahatsız olmuyorum kokusundan ama özellikle dikkat ettim.

Tek tip beslendiğinde daha rahat kilo verirsin gün boyunca ama sağlıklı değil ..

Melek genelde cazibesiyle hallediyor işleri dimi melekk :60:

Ebruyla tam işkence takımı olduk bak bir yol söyleyeyim kaçamak yapanlara kızdıkça kendinde kaçamak yapacak hak görmüyor yapamıyorsun.
Yoksa benim de içim gitmiyor değil ..

Hilal cim bi oneri, tum hafta boyunca kacamak yapanlari toplayip kaynar kazana atin:60: saka saka
simdi gun icinde ogunler bildirilirken kacamak yapanlar illaki yazicak kacamak yapanlar kirmiziyla dikkat ceker sekilde kacamaklarini bildirsinler(belki utanir wagecer :D)
snra onlar haftanin sonunda toplansin en cok kacamak yapan kara listeye alinsin:D
Bide spor konusunda saat baz alarak yazalim en cok spor yapanida ayri listeleyelim bu da teswik edici olur mu ki aceba:28:

Dominant Gonul he :D light selami:27:
Kahwaltida kepek ekmegi mi oluyor o zaman, yahut hc ekmek yok mu??
Bakiyim da ins haftaya sirf protein diyetine niyetleniyorm..

Bebeim biz bu ekmeklere hic zahmet etmesekte sen bizim icin pisirip postayla dagitim yapsan olmaz mi:32::32:

Evet kepek ekmeği oluyor.Ama içinde un yok

Melek genelde cazibesiyle hallediyor işleri dimi melekk :60:

ay utandım :17:

[/COLOR]

Ooo Ebru, ben uraflıyım :1:

Gel sana çiğköftenin hasını yapayım :60:

Son düzenleme:
Huhu Meleeek nerelerdesin iskence yontemlerini mi arastiriyorsun bebeimmmmm :60:

Tabiki yiyebilirsin normalde de menüne koyabilirsin ki 2-3 çiğköfteyi.
Bu sıralarda yemiyorum ama ben de pek severim.
Bulgurdan yapılıyor sonuçta hiç bir zararı olmaz.

Hiç kokusu kalmadı kızartınca gönül, ben rahatsız olmuyorum kokusundan ama özellikle dikkat ettim.

Tek tip beslendiğinde daha rahat kilo verirsin gün boyunca ama sağlıklı değil ..

Ayyyyyyyyy ben bunu duyduğuma çok sevindim. :21::21:

Evet kepek ekmeği oluyor.Ama içinde un yok

ay utandım :17:

Ooo Ebru, ben uraflıyım :1:

Gel sana çiğköftenin hasını yapayım :60:
Valla süper olur Melek'cim. Nerdeydin sen ? :52::52::52:

Hilal cim bi oneri, tum hafta boyunca kacamak yapanlari toplayip kaynar kazana atin:60: saka saka
simdi gun icinde ogunler bildirilirken kacamak yapanlar illaki yazicak kacamak yapanlar kirmiziyla dikkat ceker sekilde kacamaklarini bildirsinler(belki utanir wagecer :D)
snra onlar haftanin sonunda toplansin en cok kacamak yapan kara listeye alinsin:D
Bide spor konusunda saat baz alarak yazalim en cok spor yapanida ayri listeleyelim bu da teswik edici olur mu ki aceba:28:

Bence süper fikir. Ben beğendim :)))

Spor konusunda yarış yapıyorduk bir ara yine öyle bir şey başlatabilriiz aslında.
herkes cumaya kadar kaç dakika spor yaptığını yazabilir.

Kaçamaklar da mantıklı, haftanın en çok kaçamak yapanını cuma günü belirleyebiliriz bana mantıklı geldi.

Utanma şekerim utanma ben de tatlı dille cilveyle derdimi anlatmayı öğrenmeye başladım :17:
Hoş cilve tarzımız farklıdır da :60:

Spor konusunda yarış yapıyorduk bir ara yine öyle bir şey başlatabilriiz aslında.

Kaçamaklar da mantıklı, haftanın en çok kaçamak yapanını cuma günü belirleyebiliriz bana mantıklı geldi.

Utanma şekerim utanma ben de tatlı dille cilveyle derdimi anlatmayı öğrenmeye başladım :17:

Kadın dediğin cilveli olcak zaten :34:

Ayyyyyyyyy ben bunu duyduğuma çok sevindim. :21::21:

Bence süper fikir. Ben beğendim :)))

:46::46: Cok iyi o zaman uygulamaya da gecersek super oluca :32::32::32:

Yaaaaa ben bide nar ekşisini soracaktım. Büyük ihtimal Melek'cim sen bilirsin. Ben çiğköfteyle birlikte bayılırım. Onun bi sakıncası var mı acaba?

Kizlar merhaba bile demesem mii
Ahhh cok fenayimm
Kac gundurdiyordum ya zaten motivasyonum cok fena diye fln
Iddiaya girdim o bile kar etmedi

Okul baslayana kadar izine mi ciksam ne yapsam kac gundur konusyuyrum kendi kendime telkinler vs ama ise yaramiyo
Bir de su anda cok bikkin bir ruh halindeyim o yuzden yuklenmeyinnn

Yukarda yazdiklarinizi okudum o kacamak yapanlar icin olab hain planlarinizi
Bu haftadan sonra baslasin o, haberimiz yoktu dermisim :p

Neyse yarin toparliycam gibi gozukuyo ama bilmiyorum
Hava da cok soguk su bile icemiyorum..

Spor da yok..
Bol kacamakli, susuz, sporsuz gecen gunler.. Depresyona gircem ..

Ahhh cok fenayimm

Okul baslayana kadar izine mi ciksam ne yapsam kac gundur konusyuyrum kendi kendime telkinler vs ama ise yaramiyo

Spor da yok..

Hayırdır canım yaaa. Bi sorunmu var.

Yaaaaa ben bide nar ekşisini soracaktım. Büyük ihtimal Melek'cim sen bilirsin. Ben çiğköfteyle birlikte bayılırım. Onun bi sakıncası var mı acaba?

nar ekşisinin doğalını yemek gerekli aslında onu bulabilirsen problem yok bulamazsan çok yemeden yiyebilirsin.

O zaman hiç kaçamak yapmayanlarada bir ödül olsun. Ama nolsun?

Hmm güzel fikirler varsa senin için ödül bulabiliriz :1:

Ahhh cok fenayimm

Spor da yok..

Betül buradan ayrılanı kurtlar kapıyor ayrılma kilo alıp dönme.
Toplarsın yarın kendini 3 günde bol spor su derken yaparsın sen inanıyorum ..

Nar eksisini ben de merak ediyorum
Salatalarakoymayi seviyorum ben de

Huhu Meleeek nerelerdesin iskence yontemlerini mi arastiriyorsun bebeimmmmm :60:
:60: :60: Evet gönül, elektrikli sandalye falan, boyna taş baglayıp denize atma :60:

Bu arada önerilerin süpermiş, tuttum :46:

Bursadayım canım ben...

Öğreneceksin, tadlı dil yılanı bile deliğinden cıkarır :1:

çok asırıya kaçmazsan sorun olmaz...

Ahhh cok fenayimm

Spor da yok..

niye motivasyonun düştü kız?
bendende mi ibret almadın bacım :60:

Back
X