Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çikolatakolik
Eğer çikolataya karşı bir tutkunuz varsa, sebebi zengin aroma ve yumuşaklığıyla tanımlanan kakaodan ötürüdür. Tadındaki bu güç ve sihir, bundan kaynaklanmaktadır.

Kakao tozunda yapılan araştırmalar sonucu, kakaonun etkilerini artık biliyoruz. İçeriğindeki feniletilamin dolayısıyla, kakao bir anti-depresan görevi görüyor. İçindeki magnezyum da sakinleştirici etkiye sahip. Teobromin ve kafein alkoloidleri de kakaonun dünyadaki tüm yiyeceklere kıyasla bu kadar yüksek duyumsal tada sahip olmasında büyük rol oynuyor. Kakaonun geri kalanı ise yağ ve şeker içeriyor ki bu kolestrol ve kalori demek. Diyetiniz sırasında, sağlıklı yiyecekler satan dükkanlardan yağı azaltılmış kakao alabilir ve bunu yoğurdunuza, yağsız sütünüze ya da yağsız krem peynirinize ekleyebilirsiniz. Kendinize iyi davranın, aynı zamanda kilo da verin!
[TABLE="class: tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption"]foto:chocolate.wikia.com[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çikolatakolik
Eğer çikolataya karşı bir tutkunuz varsa, sebebi zengin aroma ve yumuşaklığıyla tanımlanan kakaodan ötürüdür. Tadındaki bu güç ve sihir, bundan kaynaklanmaktadır.

Kakao tozunda yapılan araştırmalar sonucu, kakaonun etkilerini artık biliyoruz. İçeriğindeki feniletilamin dolayısıyla, kakao bir anti-depresan görevi görüyor. İçindeki magnezyum da sakinleştirici etkiye sahip. Teobromin ve kafein alkoloidleri de kakaonun dünyadaki tüm yiyeceklere kıyasla bu kadar yüksek duyumsal tada sahip olmasında büyük rol oynuyor. Kakaonun geri kalanı ise yağ ve şeker içeriyor ki bu kolestrol ve kalori demek. Diyetiniz sırasında, sağlıklı yiyecekler satan dükkanlardan yağı azaltılmış kakao alabilir ve bunu yoğurdunuza, yağsız sütünüze ya da yağsız krem peynirinize ekleyebilirsiniz. Kendinize iyi davranın, aynı zamanda kilo da verin!
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption"]foto:chocolate.wikia.com[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DR.DUKAN'DAN ZAYIFLAMA SIRLARI(BESLENME SIRLARI-4)

[TABLE="class: cms_table_tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_tr-caption"]foto:admiralfoods.com[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1- Patlıcan
Etkili ve lezzetli bir zayıflama sırrı.

Patlıcan, çok önemli bir maddeyi bünyesinde barındırır: pektin. Bu madde ayrıca besinsel değerini patlıcana veren maddedir. Pektin sindirim sistemine girdiğinde, jelimsi bir hal alır. Bu jel etrafındaki tüm besinleri sarar, özellikle şekeri, yağı ve hatta proteini. Yani kalorileri. Bu kaloriler dışkıyla insan vücudundan atılır. Elmada da pektin bulunur ancak elmadaki pektin şekerden ayrışamaz, buna karşın patlıcanın 100 gramı sadece 22 kkal içerir. Sır içinde başka bir sır daha ister misiniz? Büyük bir patlıcanı alın, etrafına 4-5 sarımsak serpin ve kızarana kadar fırında pişirin. Piştikten sonra ikiye bölüp içini ufak bir kaşıkla çıkarın. Afiyet olsun!

2-Yasaklı Meyveler
Benim diyetimde, meyveler ancak Güçlendirme evresinde izinliler. Doğru Kilonuza ulaştığınızda yiyebilirsiniz. Bir kez manava gittiğimde tam 45 çeşit meyve saymıştım. Bu da demek oluyor ki dünyanın her yerinden meyveler artık marketlere geliyor.

Bu 45 meyvenin 4'ünden kaçının.
1. Muz: Vitamin yönünden düşük bir besin olmasına karşın çok şeker içeriyor.
2. Üzüm: Tam bir şeker deposu.
3. Kiraz: Üzüm kadar şekeri var ve biz bu besini neredeyse hiç çiğnemeden tüketiriz.
4. İncir: Önceleri manavlarda bulmak zordu ancak Türkiye'den ihraç edilmesiyle artık bulmak mümkün.
Elbette ki bu dört meyveyi sizden hayatınız boyunca yememenizi istemeyeceğim ancak eğer kilo kontrolünüzü sağlama almak istiyorsanız, yiyeceğiniz onlarca başka meyve olduğunu unutmayın.

3- Yağsız Süt Ürünleri
Filedelfiya'da katıldığım bir konferansta bir kadın gazeteci, bana neden Fransızlar'ın Amerikalılar kadar kilolu olmadığını sordu.

Hiç düşünmemiştim ancak gerçekten de durum böyleydi. Tam 30 yıldır diyetime yüksek kalitede proteinleri içeren yağsız süt ürünlerini dahil ediyorum. kilo vermek için süt ürünlerinin yeri gerçekten önemli. Bu geniş süt ürünü yelpazelerinden, yağsız yoğurtları, yağsız krem, lor ve çökelek peynirini tercih edin. Üstelik bu yiyecekleri yanınızda taşımak da kolaydır. koku yapmazlar, ucuzdurlar ve çok az kalori içerirler. Doyurucudurlar, tatları hoştur ve tatlandırıcılarla tatlı bir hale gelebilirler. Süt ürünleri, Tanrı'nın bize birer hediyesi gibi. Laktoz intoleransına çok kulak asmayın, gerçekten böyle bir durum vardır ancak enderdir.

4-Elma Şarabından Elde Edilen Sirke

Ana öğünlerinizden önce iki yemek kaşığı elma şarabından elde edilmiş sirke içmeyi deneyin.
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki kilo kontrolünde elma şarabından elde edilen sirke işe yarıyor. Önerilen ölçü ise iki yemek kaşığı. Yemeklerden önce alınınca, bu sirke protein ve yağların yıkımına yardımcı oluyor. Ancak asidik olması dolayısıyla bazı kişiler bu sirkeyi sınırlı kullanmalı. Hatta hassas midesi olanlar ya da ülser gibi şikayeti olanların hiç kullanmaması gerekiyor.(çevirenin notu:Kullanılması gereken elma şarabı sirkesi.Yani elmanın önce şaraba daha sonra sirkeye dönüştürülmüş hali öneriliyor(apple cider vinegar).Bulabilirseniz bunu tüketin çünkü direk sirke yapılmış elmanın içilmesi mide için riskli olabilir)

Ayy turtam hacettepenin diyetisyenlerinden biri de öyle çok komik hastalar dalga geçiyor :1:

Son zamanlarda garip garip rüyalar görüyorum zaten bilinç altımda değişik şeyler var ama bilemiyorum.
Geçen bir de mor ve ötesinin üyeleriyle beraber oturuyorduk :1:
Sonra ikisi sevgililer ya eşcinseller böyle el eleler sarılıyorlar falan ben kalkıyorum yanlarından koşmaya gidiyorum :1:

Bir de son zamanlarda rüyamda sürekli birileri var ya takip ediliyorlar ya asılıyorlar ben hep korkup kaçıyorum benim sevdiceğim var diye artık nasıl etki ettiyse bizimkisi bana :60:

İyi eğlenceler Ebru'cum güzel güzel eğlen ..

Afiyet olsun Ebru'cum ama kuru meyvelerin miktarına dikkat et kiloyu etkileyebiliyor.
Ben bir hafta kabızlık problemi yaşayıp her gün yemiştim 3-4 tane o kadar kaçamak yapmamama rağmen kilo almıştım.

Çok teşekkürler Hilal'cim. Çok ama çok eğlendik. Bizim sınıftan katılım çok değildi ama kızımın en sevdiği arkadaşı gelmişti. Öğretmeniyle ve arkadaşlarıyla güzel vakitler geçirdi. Sonrasında Kıraç konseri vardı. Hava o kadar sıcaktı ve stad o kadar doluydu ki konsere kalamadan çıktık. Öyle bir yanmışım ki görmeniz lazım. Anlayacağın çok güzel bir gündü.

Kuru meyve konusunda uyarın için teşekkürler Hilal'cim. Bu hafta nasıl sonuç alacağım bilmiyorum ama umarım kötü olmaz. Daha dikkatli olmaya çalışırım.

saol ebrucum hoşbulduk.inşallah yarın hava yine bi 23 nisan klasiği yapmaz yağmur yağmaz da çocukların hevesi gursağında kalmaz.ben de sınıfımı 2 aydır gösteriye çalıştırıyorum..1 .sınıf..saçlar yapılacak falan.tuvaletler giyecekler bi hevesliler bi heyecanlılar sormayın:)

Ne güzel dimi onları öyle mutlu ve heyecanlı görmek. Allah'a şükür Konya'da bugün hava çok ama çok güzeldi. Kutlamalarda çok güzel oldu. Bu arada hangi ildeydin Reyhan ablacım?

Benim icin yogun birgun olacak evi toparlayip cikicam,
sac boyasi almam lazim, aksamada musterim ve misafirim var ..

Misafirim hamile ve meshur kisirimdan istedi cani cekmis :16:
Dun yedim ve bugun yine kisir:27: yememeye caliscam yersemde cok cok az yerim ..

Simdilik gidiiyorum :54:

Kolay gelsin Gönül'cüm.

kızlarrr merhaba,

ben sizin sessiz takipçinizim 1-2 haftadır. tebrik etmek istedim hepinizi, çok azimlisiniz herbirinizin ayrı ayrı maşallahı var. ben de 4. takımdaydım geçen yaz ayrıldım. böyle takım ruhu görmedim maşallah :nazar:

şuanda hamileyim, temmuzda doğumum olacak inşallah ondan sonra yeriniz olurda beni kabul edersiniz aranıza diye şimdiden hayaller kurmaktayım.

özendim ayoll Allah nazarlardan saklasın :16:

Hoşgeldin canım. Hep bekleriz seni misafirimiz olursun şimdiden. İnşallah bizler mezun olduktan sonra grup yine aynı düzen devam eder. Bu arada inşallah sağlıklı, sıhhatli bir şekilde alırsın bebeğini kucağına.

Dışardan böyle görünmemize bende bayılıyorum. Betül'de öyle gelmişti bizim gruba :9:

Kızlar kardeşimle carsıya cıkıcam birazdan...
Kendime ayakkabı,çanta, pardesü falan alıcam.. etek metek :1:

Ohh Gönül,bende ciciler alıcam kendime :9:

Ohh ne güzel .Al tabii Melek'cim al . Hakettin çoktan. Alda bizede göster. Hadi bakalım iyi gezmeler.

Bu geceki rüyamı da anlatayım :1:
Dün burada çiğköfte yapıyorlardı ama kocaman bir kapta göreceksiniz nasıldı öyle.
Baya yoğurdular falan.
Neyse ben yemeyeceğim dedim.
Biraz durdum hemen ortamı terkettim ..
Rüyamda beyaz aşçı kıyafetleriyle aynen o kapta çiğköfte yoğuruyordum bir de olmuş mu diye tavana attım o benim kafama geri düştü :1:
Yalnız sorun şu ki yiyemeden uyandım.
Aman be rüyamda bile rahat yok bana ..

Ben bugün yine çiğköfte yedim. O malum olmuş sana. :60::60:

Ama yiyememene üzüldüm :9:

Çok eğelniyorum bu sıralarda rüyalarımla bir ara çok kötü rüyalar görüyordum da nasıl uyanıyordum :18:

Canım her daim baş ucumda durur ama son zamanlarda onunla alakasız şeyler görüyorum hep ..
Bir arada sürekli rüyama Hugh Laurie giriyordu ama adamdan da hiç haz etmem ne işi var anlamıyorum :1:

Kaç gündür sürekli spor yapıyorum :1:

Cuma 5 mil
Cumartesi 2 mil
pazar 3 mil

Ayy hiç güzel değildi ya bir konserlerinde sahnenin ortasında öpüşmüşlerdi onlar ben çok sinir olmuştum oradan mı kaldı ki aklımda :26:

Hepimizin bayramı kutlu olsun ama en çok da benimm :17:
Takımın en küçüğüyüm ya malummmm :1:

Ayşe'cim sen de evde sıkıldıkça internetten sipariş mi veriyorsun :1:

Sorma yahu :60:

Hoşgeldin Ebru'cum ..

Sorma canım yaaa senin rüyalarla bizde pek eğlenir olduk. Çok eğlenceli gerçekten. :60:

Hoşbulduk bu arada :60::60:

Meraktan çatladık kız sen de bir açıklama yapamadın gitti :1:

Hilal'cim benim şöyle bir huyum vardır. Kolay kolay küsemem ben. Kötülükte yapılsa bir süre sonra unuturum. Kin güdemem. Yaklaşık 3 gündür burda bir sorunumuz olmadı allaha şükür. Çok uyumsuz bir insan olmadığım için hoşgörüyorum ufak tefek şeyleri. Bide eşimin ailesi. Eşimin hiç bir şekilde arada kalıp üzülmesini istemem. Gerektiği yerde müdahale etmeyide bilirim. Ama bahsettiğim konu hala içimde. Unutamadım daha çünkü gerçekten çok kırıldım.

Çikolatakolik

[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption"]foto:chocolate.wikia.com
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben şimdi yağı azaltılmış kakao bulamam.Şimdi "İçeriğindeki feniletilamin dolayısıyla, kakao bir anti-depresan görevi görüyor. İçindeki magnezyum da sakinleştirici etkiye sahip." Buna dayanarak (işime gelen kısmı bu :9:) Gidip bir paket çikolata yiyebilir miyim :16:

DR.DUKAN'DAN ZAYIFLAMA SIRLARI(BESLENME SIRLARI-4)

[TABLE="class: cms_table_tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_tr-caption"]foto:admiralfoods.com
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1- Patlıcan
Etkili ve lezzetli bir zayıflama sırrı.

Patlıcan, çok önemli bir maddeyi bünyesinde barındırır: pektin. Bu madde ayrıca besinsel değerini patlıcana veren maddedir. Pektin sindirim sistemine girdiğinde, jelimsi bir hal alır. Bu jel etrafındaki tüm besinleri sarar, özellikle şekeri, yağı ve hatta proteini. Yani kalorileri. Bu kaloriler dışkıyla insan vücudundan atılır. Elmada da pektin bulunur ancak elmadaki pektin şekerden ayrışamaz, buna karşın patlıcanın 100 gramı sadece 22 kkal içerir. Sır içinde başka bir sır daha ister misiniz? Büyük bir patlıcanı alın, etrafına 4-5 sarımsak serpin ve kızarana kadar fırında pişirin. Piştikten sonra ikiye bölüp içini ufak bir kaşıkla çıkarın. Afiyet olsun!

2-Yasaklı Meyveler
Benim diyetimde, meyveler ancak Güçlendirme evresinde izinliler. Doğru Kilonuza ulaştığınızda yiyebilirsiniz. Bir kez manava gittiğimde tam 45 çeşit meyve saymıştım. Bu da demek oluyor ki dünyanın her yerinden meyveler artık marketlere geliyor.

Bu 45 meyvenin 4'ünden kaçının.
1. Muz: Vitamin yönünden düşük bir besin olmasına karşın çok şeker içeriyor.
2. Üzüm: Tam bir şeker deposu.
3. Kiraz: Üzüm kadar şekeri var ve biz bu besini neredeyse hiç çiğnemeden tüketiriz.
4. İncir: Önceleri manavlarda bulmak zordu ancak Türkiye'den ihraç edilmesiyle artık bulmak mümkün.
Elbette ki bu dört meyveyi sizden hayatınız boyunca yememenizi istemeyeceğim ancak eğer kilo kontrolünüzü sağlama almak istiyorsanız, yiyeceğiniz onlarca başka meyve olduğunu unutmayın.

3- Yağsız Süt Ürünleri
Filedelfiya'da katıldığım bir konferansta bir kadın gazeteci, bana neden Fransızlar'ın Amerikalılar kadar kilolu olmadığını sordu.

Hiç düşünmemiştim ancak gerçekten de durum böyleydi. Tam 30 yıldır diyetime yüksek kalitede proteinleri içeren yağsız süt ürünlerini dahil ediyorum. kilo vermek için süt ürünlerinin yeri gerçekten önemli. Bu geniş süt ürünü yelpazelerinden, yağsız yoğurtları, yağsız krem, lor ve çökelek peynirini tercih edin. Üstelik bu yiyecekleri yanınızda taşımak da kolaydır. koku yapmazlar, ucuzdurlar ve çok az kalori içerirler. Doyurucudurlar, tatları hoştur ve tatlandırıcılarla tatlı bir hale gelebilirler. Süt ürünleri, Tanrı'nın bize birer hediyesi gibi. Laktoz intoleransına çok kulak asmayın, gerçekten böyle bir durum vardır ancak enderdir.

4-Elma Şarabından Elde Edilen Sirke

Ana öğünlerinizden önce iki yemek kaşığı elma şarabından elde edilmiş sirke içmeyi deneyin.
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki kilo kontrolünde elma şarabından elde edilen sirke işe yarıyor. Önerilen ölçü ise iki yemek kaşığı. Yemeklerden önce alınınca, bu sirke protein ve yağların yıkımına yardımcı oluyor. Ancak asidik olması dolayısıyla bazı kişiler bu sirkeyi sınırlı kullanmalı. Hatta hassas midesi olanlar ya da ülser gibi şikayeti olanların hiç kullanmaması gerekiyor.(çevirenin notu:Kullanılması gereken elma şarabı sirkesi.Yani elmanın önce şaraba daha sonra sirkeye dönüştürülmüş hali öneriliyor(apple cider vinegar).Bulabilirseniz bunu tüketin çünkü direk sirke yapılmış elmanın içilmesi mide için riskli olabilir)

Teşekkürler Hilal'cim.

Ben şimdi yağı azaltılmış kakao bulamam.Şimdi "İçeriğindeki feniletilamin dolayısıyla, kakao bir anti-depresan görevi görüyor. İçindeki magnezyum da sakinleştirici etkiye sahip." Buna dayanarak (işime gelen kısmı bu :9:) Gidip bir paket çikolata yiyebilir miyim :16:

Bence yiyebilirsin. Zaten zor kilo veriyorsun artık hiç veremezsin :60: Bugün çok kötüyüm ben yaaaaa :60:

Bir paket çikolatadan bahsediyor yaaaa :47:

Çok teşekkürler Hilal'cim. Çok ama çok eğlendik. Bizim sınıftan katılım çok değildi ama kızımın en sevdiği arkadaşı gelmişti. Öğretmeniyle ve arkadaşlarıyla güzel vakitler geçirdi. Sonrasında Kıraç konseri vardı. Hava o kadar sıcaktı ve stad o kadar doluydu ki konsere kalamadan çıktık. Öyle bir yanmışım ki görmeniz lazım. Anlayacağın çok güzel bir gündü.

Kuru meyve konusunda uyarın için teşekkürler Hilal'cim. Bu hafta nasıl sonuç alacağım bilmiyorum ama umarım kötü olmaz. Daha dikkatli olmaya çalışırım.

Ben bugün yine çiğköfte yedim. O malum olmuş sana. :60::60:

Ama yiyememene üzüldüm :9:

Sorma canım yaaa senin rüyalarla bizde pek eğlenir olduk. Çok eğlenceli gerçekten. :60:

Hoşbulduk bu arada :60::60:

Hilal'cim benim şöyle bir huyum vardır. Kolay kolay küsemem ben. Kötülükte yapılsa bir süre sonra unuturum. Kin güdemem. Yaklaşık 3 gündür burda bir sorunumuz olmadı allaha şükür. Çok uyumsuz bir insan olmadığım için hoşgörüyorum ufak tefek şeyleri. Bide eşimin ailesi. Eşimin hiç bir şekilde arada kalıp üzülmesini istemem. Gerektiği yerde müdahale etmeyide bilirim. Ama bahsettiğim konu hala içimde. Unutamadım daha çünkü gerçekten çok kırıldım.

Sorun olmaz Ebru'cum da daha iyisi olur fazla kaçırmazsan diye söyledim.

Kız benim önümde bildiğim kocaman bir kapta vardı ben onlardan yemedim gerçekte, çok değiştim çook ..

Ben de çok eğleniyorum rüyalarımla :60:

En iyisini yapıyorsun eşin arada kalmasın zaten ne kadar da bir geliyordur.

Dr oether kakaoonun içindeki yağ oranı en iyisiymiş Hatice'cim ondan da bulursun kolaylıkla :1:
Ye çikolatayı da ben de seni yiyeyim gör bakalım :60:

Son düzenleme:

Teşekkürler Hilal'cim.

Bence yiyebilirsin. Zaten zor kilo veriyorsun artık hiç veremezsin :60: Bugün çok kötüyüm ben yaaaaa :60:

Bir paket çikolatadan bahsediyor yaaaa :47:

Çok kötüsün bence de. Kötü ebru,kötüüüü Ebruuuu, kötüüü Ebru :60: Canım tatlı çekti. Yoğurdun içine 4 kayısı kesip yedim :60: Yazık bize. şu kilolar gitsin canım birşey istediği zaman tabi ki dikkat ederek istediğimi yiyeceğim :16:

Sorun olmaz Ebru'cum da daha iyisi olur fazla kaçırmazsan diye söyledim.

Kız benim önümde bildiğim kocaman bir kapta vardı ben onlardan yemedim gerçekte, çok değiştim çook ..

Ben de çok eğleniyorum rüyalarımla :60:

En iyisini yapıyorsun eşin arada kalmasın zaten ne kadar da bir geliyordur.

Dr oether kakaoonun içindeki yağ oranı en iyisiymiş Hatice'cim ondan da bulursun kolaylıkla :1:
Ye çikolatayı da ben de seni yiyeyim gör bakalım :60:

Tamam tamam . yemeyeceğim. zaten evde çikolata yok kandırdım sizi :60: :60:

MENÜM
SABAH
Kaynamış yumurta
Peynir,salça
2 dilim ekmek

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
(İlk defa evde öğle yemeği yedim biraz abartmış olabilirim :17:)

AKŞAM
Kayısılı,birazda müsli ilave edilmiş yoğurt.

Tamam tamam . yemeyeceğim. zaten evde çikolata yok kandırdım sizi :60: :60:

:60: yedin de yok olmadı dimiiii ..

MENÜM
SABAH
Kaynamış yumurta
Peynir,salça
2 dilim ekmek

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek

AKŞAM

Hiç abartı olmamış aksine çok güzel olmuş menün Hatice ..

:60: yedin de yok olmadı dimiiii ..

Hiç abartı olmamış aksine çok güzel olmuş menün Hatice ..
Yok canım benim. En azından sevdiğim bitter veya beyaz çikolata yok :60: Diğer bisküvili veya gofret türlerini sevmem.Eşim için dolabın bir köşesinde istiflenmiş duruyorlar. o dolapla pek görüşmüyoruz,eşim görüşüyor :60: :9:

Öğlen yemeğini abarttım gibi geldi de.Öyle olmadığına sevindim :16:

Yok canım benim. En azından sevdiğim bitter veya beyaz çikolata yok :60: Diğer bisküvili veya gofret türlerini sevmem.Eşim için dolabın bir köşesinde istiflenmiş duruyorlar. o dolapla pek görüşmüyoruz,eşim görüşüyor :60: :9:

Öğlen yemeğini abarttım gibi geldi de.Öyle olmadığına sevindim :16:

Benim de canım tatlı istiyor ama ne yapacağımı bilemiyorum :26:

MENÜM
SABAH
Kaynamış yumurta
Peynir,salça
2 dilim ekmek

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLE
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek

AKŞAM

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Hiçte abartılmış değil. Sana öyle gelmiş. Bu arada tatlı çikolata demeyin sonra yoldan çıkıp kaçamak yapacağım. Bütün suç sizin olur ona göre. :60:

MENÜM

Sabah

1 kk kutusu beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin, birazcık domates
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle

Çiğköfte + Ayran (Kızlar mecburen yemek zorunda kaldım dışarda olduğum için. Yiyebileceğim en masum yiyecekti.)
Ara

2 tane kayısı kurusu
1 tane incir kurusu

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Bol su + 2 fincan yeşil çay

Son düzenleme:
MENÜM

Sabah

1 kk kutusu beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay

Öğle

Çiğköfte + Ayran

Ara

2 tane kayısı kurusu
1 tane incir kurusu

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun Ebru'cum ama çiğköfte bence bu haftalık bu kadar yetsin ..

Afiyet olsun Ebru'cum ama çiğköfte bence bu haftalık bu kadar yetsin ..

Yukarda yazdım ama geç oldu canım. Mecburen yemek zorunda kaldım. Dışarda o an için yiyebileceğim en masum yiyecekti. Hatta sabah düşündüm acaba yanıma bişeyler alabilir miyim diye ama taşıyabileceğim bişeyler yoktu elimin altında. Bundan sonra her şey düzelecek zaten. :17:

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Hiçte abartılmış değil. Sana öyle gelmiş. Bu arada tatlı çikolata demeyin sonra yoldan çıkıp kaçamak yapacağım. Bütün suç sizin olur ona göre. :60:
Bak bak yiyip yiyip üstümüze atacak.Seni uyanık seniiii :60:

MENÜM

Sabah

1 kk kutusu beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay

Öğle

Çiğköfte + Ayran (Kızlar mecburen yemek zorunda kaldım dışarda olduğum için. Yiyebileceğim en masum yiyecekti.)
Ara

2 tane kayısı kurusu
1 tane incir kurusu

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun güzel olmuş. Amma çiğ köfte yediniz böyle.Yeter gari :60:

Back
X