Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. TAKIM 264. ETAP ***

akashha : (70.4/70.1 /0.3/ %0.43 )
betuld : ( 59 / / / % )
elmaliturta : (63.8 /// )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe : ( 65.2 /64.3 /0.9 / %1.38 )
mersinli42 : (84 /81.8/2.2/%2.62 )
Yeni üye Hedef : 60
nesdii28 : (70.5 /70 /0.5 /0.71 % )
pia : ( 68.3 /66.8/1.5/%2.20 )

UZAYIM : ( 64.2 /64.3/ -0.1/ %-0.16)
yasminyaso : ( 89/86.6/1.2/%1.35 )
Yeni üye, kilosu 2'ye bölündü. Hedef: 60
Zaum : (100.1 /100.8 /-0.7 / %-0.70 )

13. TAKIM ORTALAMASI: %

KAhvalti hazirliycam simdi annemle kendime

Ebru listeyi yapabilecek msn ona gore yardima geleyim?

***13. TAKIM 264. ETAP ***

akashha : (70.4/70.1 /0.3/ %0.43 )
betuld : ( 59 / / / % )
elmaliturta : (63.8 /// )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe : ( 65.2 /64.3 /0.9 / %1.38 )
mersinli42 : (84 /81.8/2.2/%2.62 )
Yeni üye Hedef : 60
nesdii28 : (70.5 /70 /0.5 /0.71 % )
pia : ( 68.3 /66.8/1.5/%2.20 )

UZAYIM : ( 64.2 /64.3/ -0.1/ %-0.16)
yasminyaso : ( 89/86.6/1.2/%1.35 )
Yeni üye, kilosu 2'ye bölündü. Hedef: 60
Zaum : (100.1 /100.8 /-0.7 / %-0.70 )
13. TAKIM ORTALAMASI: %

Ooo hatum hazirlamis bile :1:

günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim geçen haftalalra nazaran biraz düşüş var gibi inşallah toparlanırız kısa zamanda.

kızlar haberlerde denk geldiniz mi bilmiyorum sinop ayancıkı benim memleketi dün sel götürmüş giriş çıkışlar kapatılmış ucuz kurtulmuşuz valla yoksa mahsur kalacaktık oralarda:) bu hafta izmitteyim salı günü artık evimde olacağım allahın izniyle bisikletime kavuşacağım hehe:)

Azda olsa vermişsin tebrik ediyorum ama senden daha çoğunu bekliyordum. Kızlar artık hırslanın biraz hırs olmadn olmaz bu iş kafanıza yerleştirin artık zayıflayacağınızı.

Canım benim ki hırs eksikliği değil, iş yerinde çok zor günler geçiriyorum, işler bitmiyo, yetişmiyo... :(

Haftasonu zaten hiç oturup dinlenememiştim ve uykusuzdum, haftaiçi 3 gün saat 11'de eve geldim, yatmam 1'i buluyor. Bir de ben ailemle değil sadece abimle yaşıyorum, ev işleri de bana bakıyor yani. O saatten sonra spor yapabilmek çok zor. Ama belki yapabilmem lazım bilemiyorum...

Ya da yediklerimi kısmam lazım ama bence çok yemiyorum, daha az yersem sağlıklı zayıflamış olmayacağım..

Son düzenleme:
Bu arada gelen 700 gram sanırım?

Tebrik ederim Kübracım ödem ya da değil sonuçta 1 kilo gitmiş:46:

Tamam canım ama haftanın sonlarına doğru regl oldun. O zaman bu hafta hiç kilo veremedin. Sana ben kızıyorum çünki üzülmen gerektiği yerde üzülmüyorsun. Hırsın yok yada yeteri kadar istemiyorsun. Artık hırslan lütfen senin şuan 1 kilo bile versen üzülmen gerekiyor çünki daha iyi kilolar verecek özelliktesin. Ama ben artık senin yeteri kadar zayıflamayı istediğine emin değilim. Lütfen düşüncelerimi değiştir:44:
zeliscim,
ebruya katiliyorum..seni üzmemek icin cok yumusatiyorum söylemek istediklerimi. ben 800 gr verdim diye "gercekten" üzüldüm..halbuki vermem gereken kilo senin vermen gerekenden daha az..ve gecende behsettigin gibi senin yari yasindayim..66 yi gördügüm halde ilk gordugumde tepki "aaa amaaa ......" oldu..cunku emek harcadim..spor yaptim, menulerime dikkat ettim..iste tam bu sebebden uzuldum..yoksa bugunden yarina zayiflamak gibi bir heyecanim yok..ama emek harcayinca insan illaki uzuluyor.. ya yazincada böyle olmuyor..belki sende farkli seyler yasiyosundur ama bilmiyorum yaa.. aha hic anlamadan 3 hafta gecti bile.. ben sürekli cocuklarimin sisman bir annesi olmiycak,bebegim beni hep fit görücek,yada en guzel gunlerimi tombik geciremem..diye dusunuyorum hep..bir yere gidiyorum simdi 67 kiloyum ..anormal bir kilo degil..ama girdigim ortamlarda özgür hareket edebilmek insani öyle bir mutlu ediyor ki..gidiceginyere istedigin kiyafeti dusunmeden giymek ..hayattaki en guzel tat bence ..binler cikolataya bakalavaya bedel bir tat... ayyy kafam ordan oraya ..cok sey dusunup filtrelemeye calisinca böyle bi yazi cikti ortaya sorry millet

Ben anladım ne demek istediğini bende aynı düşünüyorum ve akşam bu konuyla ilgili yazacağım bişeyler. Şimdi uzun uzun yazamıyorum.

ne demek istediğinizi anladım aslında ne kadar çok istediğimi anlatamam size çokta hırslıyım ama size ben kendimi ifade edemiyorum ben 16 yaşındayım ve 16 yıldır 1 kg bile vermedim hep aldım aldım taki bu zamana kadar şimdi hayatımda ilk defa kg veryorum sizi şaşırtıy olabilir ama sağlık sorunum yok ama nedense bu zamana kadar yemek yedim bol bol ve aldım şimdii vucudum zorlanmakta ve bu çok normal bence hiç kilo vermedim bu zamana kadar bi düşünün yaa evet üzülmüyorum çünki hayatımda ilk defa gıram gıramda olsa kilo veriyorum bana olan inancınızın ve güveninizin kırıldığının farkındayım ama menülerimi olduğu gii paylaşıyorum ve zamanla hızlanacağımı düşünüyorum sizden tek isteğim beni gruptan çıkarmayın hayatımda ilk defa sizin sayenizde veriyorum

bu sabah regl oldum
kilom
geçen hafta:59
bu hafta:59.2
4 aydır kilom 58- 59 arası ve belim hedef cm ulaştı kilom sabitlendi ama incelme bariz belli..ve artık sadece sporu sağlık için yapıyorum..beslenme düzenim oturdu buranın sayesinde her şey yolunda ve sonuç bana göre oldukça iyi 57 kilo için artık kasmıyorum..:34:

kilo veren herkesi kutluyorum :46::9:veremeyenler regl öncesine bağlamayın regl öncesi spor yaparsanız daha çok kilo veriliyor..:34:
ve asla aç kalarak değil düzenli beslenerek kilolarınızı verin ..iyi bir beslenme düzeni hepimize ömür boyu sağlıklı yaşam için gerekli..:34:

Tebrik ediyorum Derya'cım seni. Süpersin kilo vermek kadar onu korumanında gerekliliğini ve yapılabildiğini gösterdin bize. Her cuma uğrayıp destek verdiğin içinde ayrıca teşekkür ediyorrum sana. :16:

MErhaba kizlarr
Gecmisi okudum hemen tartilip geleyim
Ebru masallah nazar boncukluksun yine :nazar:

Teşekkürler Betül'cüm aslında kaçamaklarım olmasa daha çok gidecekmiş ama haftaya daha iyi olacak inşallah.

Kilom

Gecen hafta 59
Bu hafta 58.3

Fark 700 gr

Ben begendim ebru tam 1 kg olmasa da fena degil
Ne dersin?:34:

Betül şoktayım, sanırım dün bilerek öyle konuştun çünkü ben sende bu haftada + bekliyordum şok ettin beni. :46:

KAhvalti hazirliycam simdi annemle kendime

Ebru listeyi yapabilecek msn ona gore yardima geleyim?

Teşekkürler canım internetim olduğu sürece listede sorun yok inşallah:16:

ne demek istediğinizi anladım aslında ne kadar çok istediğimi anlatamam size çokta hırslıyım ama size ben kendimi ifade edemiyorum ben 16 yaşındayım ve 16 yıldır 1 kg bile vermedim hep aldım aldım taki bu zamana kadar şimdi hayatımda ilk defa kg veryorum sizi şaşırtıy olabilir ama sağlık sorunum yok ama nedense bu zamana kadar yemek yedim bol bol ve aldım şimdii vucudum zorlanmakta ve bu çok normal bence hiç kilo vermedim bu zamana kadar bi düşünün yaa evet üzülmüyorum çünki hayatımda ilk defa gıram gıramda olsa kilo veriyorum bana olan inancınızın ve güveninizin kırıldığının farkındayım ama menülerimi olduğu gii paylaşıyorum ve zamanla hızlanacağımı düşünüyorum sizden tek isteğim beni gruptan çıkarmayın hayatımda ilk defa sizin sayenizde veriyorum

Zeliş'cim olayı hemen takımdan çıkarma boyutuna getirme olur mu canım. Bizde senin iyiliğini düşünüp senin için uğraşıyoruz şuan uzun uzun yazamıyorum ama kouyla ilgili konuşacağım seninle tamam mı canım:34:

Tebrik ediyorum Derya'cım seni. Süpersin kilo vermek kadar onu korumanında gerekliliğini ve yapılabildiğini gösterdin bize. Her cuma uğrayıp destek verdiğin içinde ayrıca teşekkür ediyorrum sana. :16:

Teşekkürler Betül'cüm aslında kaçamaklarım olmasa daha çok gidecekmiş ama haftaya daha iyi olacak inşallah.

Betül şoktayım, sanırım dün bilerek öyle konuştun çünkü ben sende bu haftada + bekliyordum şok ettin beni. :46:

Teşekkürler canım internetim olduğu sürece listede sorun yok inşallah:16:

Zeliş'cim olayı hemen takımdan çıkarma boyutuna getirme olur mu canım. Bizde senin iyiliğini düşünüp senin için uğraşıyoruz şuan uzun uzun yazamıyorum ama kouyla ilgili konuşacağım seninle tamam mı canım:34:

tamam ablacım takımdan çıkmaktan nedense çok korkuyorum o yüzden öyle yazdım konuşalım uzun uzun ne zaman istersen :34:

Back
X