Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler :54:

afiyet olsun yedğim tulumbalardan snra yorum hakkı bulamadım kendimde :43:

geçmiş olsun ablacım

kendime çorba pişiricem yarın ama ben doymuyorum çorbayla ya :43:
azııcık ye bişi olmasss..

Eğer tutabileceksen kendini belki minik bir parça yersin..

Kızlar yaa bu hafta ne güzel şeyler olmuş, söz haberi, mezuniyet haberi, hamilelik haberiii...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben cumartesiyi anca bitirdim.. Kalanını yarın tamamlarım artıkk çok uykum geldii.. Hepinize iyi gecelerr:3:

İyi geceler canım :16:

Güzel güzel eriyor demek :1:
ay erisinler hiç göbeğim yoktur dümdüzzz bu kiloda :P

selam kıslar ben geldimmm... biras geç oldu ama bugün evde değildim... akşamda geç geldim yorgunluk biras yattım falan nete ance girebildim...

hoşgeldin canım

Amaaaann :1: hiç kafaya takma canım.Sonuçta kilo vermek için bir adım attık ve başladık.Çok kiloluyum ne yapacağım gibi kötü bir psikolojide değiliz.Başladık veriyoruz ve vereceğiz.İçinden siz beni kurban bayramından görürsünüz de ve geç.Hiç kimse morelini bozmasın.
evet canım kesinlikle öyle dicem... özellikle bugün pantalon bulma çabalarımdan sonra kimse rejimimi bozamaz benim...
afiyet olsun canım

afiyet olsun hayırlı iftarlar sanada

afiyet olsun canım az yemişsin zaten

spor ve suyu göremedim ama afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsun canım

canım spor dün yoktu çünkü adetn 2. günüydü... ama bugün 1 saat yürüdüm... suyu da saymıyorum ne kadar içtiğimi benn ama içtim baya bu aralar canım birşey istedikçe suya saldırıyorum...

menümü yazıyım hemen..
sabah
1 salkım üzüm (canım birşey istemedi)

ara orta kahve

öğle
1 sade soda

akşam
1 kase çorba
1 dlm ekmek
3 kaşık bulgur pilavı

canım pek yemek istemedi sabah midem kötüydü üşüttm galiba buzlu sulardan..:26:
Afiyet olsun.

hoş geldiiiiiiiiiiin :32:

iyi geceler denerim 1 parça inş tutarım kendimi :3:
Zeliş ilk önce 1 kase çorba içersin.Üstüne salata ve 1 kase yoğurt yersin.Lahmacun yiyecek yer kalmaz.Bence kesinlikle yeme.

menümü yazıyım hemen..
sabah

ara orta kahve

öğle
1 sade soda

akşam
1 kase çorba
1 dlm ekmek
3 kaşık bulgur pilavı

afiyet olsun ve geçmiş olsun :34:
:8:Sporum:8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]YER HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]MEKİK[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
spor süper:96:
Aslında çorba güzel tok tutar ama o an anlamıyorsun, bir de oruçlusun ya zeliş..

Bence çeyrek lahmacun, çorba ve yoğurt/salatalı bir menü yapabilirsinn

evet normalde severim çorbayı ama oruçta doyurmuyo :26:

[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Maşallah maşallah kıskandım kıskandım kıskandımmm :)

menümü yazıyım hemen..
sabah

ara orta kahve

öğle
1 sade soda

akşam
1 kase çorba
1 dlm ekmek
3 kaşık bulgur pilavı

Afiyet olsun canım dikkat et...

evet canım kesinlikle öyle dicem... özellikle bugün pantalon bulma çabalarımdan sonra kimse rejimimi bozamaz benim...

canım spor dün yoktu çünkü adetn 2. günüydü... ama bugün 1 saat yürüdüm... suyu da saymıyorum ne kadar içtiğimi benn ama içtim baya bu aralar canım birşey istedikçe suya saldırıyorum...
Su içmek gerçekten önemli bence kilo vermek için ya... benim hiç su ile aram yoktur .. Ama kendimi alıştırdım içmeye çalışıom hep

hepimize günaydın arkadaşlar bol paylaşımlı bi gün diliyorum.

bayrama daha çok var acele etme bence bi kilo bi kilodur belki morelini daha da düzeltir. son günlere bırakmaya çalış alış veriş işini daha 17 gün var.
aynen cnm el mahkum öyle yapıcam hiç bir şey yakışmadı bugün gezdim baya... bende moral olsun diye sadece bi çanta aldım... kıyafetler kilo verince artıkın...
hepimizde ayın dert canım bu bayram böle geçecek ama eminim kurban bayramında hepimiz şıkır şıkır zayıflamış ve güzel olacağız:)))))))
aminnnn... inşallah...
helllllllllllllo bebekler ben geliverdüüüüüüüüüüüüüüm bilgisayarım bozulduuuuuuuuuuu uleen arada annemden alıp bilgisayarını giriyorum nete o yüzden cok gelemicem bugünlerdeeeee ne yapıyorsunuz bakim son dedikodular neler :60: :60:

nerdesin kuzu ya ben geldim bu kız yok diyorum bende... özledim seni...

[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

süpermiş... bende yapmalıyım bunlardan hatta hemen bi mekik çekip geleyim... sırf yürüyüş yapıyorum bu ara ama yetmez...

Afiyet olsun.

Zeliş ilk önce 1 kase çorba içersin.Üstüne salata ve 1 kase yoğurt yersin.Lahmacun yiyecek yer kalmaz.Bence kesinlikle yeme.

ablacım ben senin gibi değilim yemek için bahane arıyor diyceksiniz belki ama yemek istemiyorum ama ben çorbayla falan doyamıycam sanırım:26:

süpermiş... bende yapmalıyım bunlardan hatta hemen bi mekik çekip geleyim... sırf yürüyüş yapıyorum bu ara ama yetmez...
Ne güzel işte.Birbirimizden gördükçe yapalım.Ben kızlara ceza vereyim dedim özendim.Ah şu Ramazan ayımız bitsin bakın nasıl güzel spor yapılıyor.Yapanlar tablo olarak paylaşsın birbirimizi motive edelim.Şu kilolar gitsin artııııııııııkkkkkkkkkkkk

ablacım ben senin gibi değilim yemek için bahane arıyor diyceksiniz belki ama yemek istemiyorum ama ben çorbayla falan doyamıycam sanırım:26:

Bence bunlar tamamen pskljk beyinle alakalı ben hep böyle diyorum belki bana kızarsın zeliş ama canım Lütfen dinle :(
Genciz biz azıcık dikkat etsek zayıflarız .
Doyabilirsn çorba salatayla cidden doymadğını düşünürsen hiçbirşey doyurmaz zaten ...
:(

Bence bunlar tamamen pskljk beyinle alakalı ben hep böyle diyorum belki bana kızarsın zeliş ama canım Lütfen dinle :(
Genciz biz azıcık dikkat etsek zayıflarız .
Doyabilirsn çorba salatayla cidden doymadğını düşünürsen hiçbirşey doyurmaz zaten ...
:(

haklısın aslında canım deniycem en ufak bi doygunluk hissedersem yemiycem :15:

Ne güzel işte.Birbirimizden gördükçe yapalım.Ben kızlara ceza vereyim dedim özendim.Ah şu Ramazan ayımız bitsin bakın nasıl güzel spor yapılıyor.Yapanlar tablo olarak paylaşsın birbirimizi motive edelim.Şu kilolar gitsin artııııııııııkkkkkkkkkkkk

ben twisteri çok seviyorum bazen 15 dk yapıyorum bayağı beli inceltiyor ama basenlerimden şikayetciyim yani orantılı bir vücudum var aslında amaa ben basenlerimden çok rahatsızım ona uygun spor söyleyn kızlar

ben tablo ypmayı bilmiyorum :26:

Canım sen dediklerimi yap sonra gel.Gözümüz aç gün içerisinde canımız sürekli birşey istiyor,doymayacakmışız gibi geliyor ama iftar geldiğinde yenmiyor.Şimdiden canın çekmeye başlamış bile.Çorba,salata,yoğurt ye,2 tane yumurta haşla.Kesinlikle lahmacun yemeye yerin kalmaz.

evet valla gece gece gördüm iyi oldu... 100 mekik 100 bacak hareketi 100 de bisiklet yaptım... yalnız ben tablo yapmayıbilmiyorum denedim bi sürü yazılar çıktı anlamadım..

ben twisteri çok seviyorum bazen 15 dk yapıyorum bayağı beli inceltiyor ama basenlerimden şikayetciyim yani orantılı bir vücudum var aslında amaa ben basenlerimden çok rahatsızım ona uygun spor söyleyn kızlar
bende de sorun şu basenler yaa sinir şeyler...:47:
Faceniz varmı kızlar :37::37:

olma mı:9: kıslar benide ekleyebilirsiniz faceden...

dene canım dene ..
Twister alabilirsin kendine Çarşıya çıkarsan gayet uygun fiyatı 10 15 tl . bel bölgende sorun varsa güzel işe yarıyor canım tavsiyem olsun sana :)

bel bölgem en sorunlu yerim zaten :43: ama ben ilçede yaşıyorum canım bulmam imkansız ama internetten sipariş verebilirim belkide :44:

Back
X