Sizinle paylaşmak istediğim bir düşüncem var kızlar..
Dün işten 11.30'da çıktım, eve gittiğimde kafam kazan gibi olmuştu ve buraya giremedim, yatıp uyudum hemen.. bu akşam da memlekete yola çıkıyorum. Hem annanemi görmek hem de düğün hazırlıklarıyla ilgilenmek için.
Geçen hafta mesaj sayılarımı toparlamıştım, işler daha sakindi, eve erken dönüyordum.. ama bu hafta yine olmadı.. biriken işler, yorgunluk.. Bu konuda çok üzülüyorum, giremediğimde çok stres yapıyorum. Ama işler yavaşlayacağa benzemiyor, Gemlikte bir proje aldık, haftada 2 gün de oraya gidiyor olacağım... Bir de evlilik hazırlıkları.. Benim mesaj sayılarım arkadaşların yanında çok düşük kalıyor, ve onlara haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum.. Bütün gün ödevini yapamayan öğrenci gibi huzursuz oluyorum..
Mesaj sayıları konusunda çok uyarı aldım.. Ve bu gruba girerken söz verdiğim, kabul ettiğim kurallardan konulardan biriydi. Hep söz verip tutamıyorum

Sonuç olarak eğer kabul ederseniz, ben bu grubun listede olmayan üyesi olarak kalmak istiyorum, yine benim açımdan aynı devam ediyor olacak, menülerimi paylaşıp sizinle sohbet ediyor olacağım.. Ama yeterli paylaşım yapamadığım için, liste de olmasam da olur.. Önemli olan kilo vermek benim için, bunu yarışmaya dahil olarak yapıp yapmamamın bir önemi yok..
Ebrucum, Haticecim, siz ne dersiniz özellikle..?