Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm

bir dilim ekmek
salatalık
peynir
domates

öğle yok

ara yok

akşam yarım kase çorba
bol marul salatası,1 dilim ekmek

spor yapamadım gücümde yok kendimi çok yorgun hissediyorum.suyu bugün bilemedim ne kadar olduğunu,şimdi yeşil çay içiyorum
öğlende bişeyler yeseydin,iyi olurdu.afiyet olsun
tamam haticecim sen bu kiloyu al.ama sabah yine tartılırım çünkü bir haftada ne kadar verdim netleşsin belki aynı çıkarım bilmem ama.inşallah canım bide benimkinler prematüre ya akciğerleri tam gelişmeden doğdular 30 hflık.daha zor atlatıyoruz hastalıkları,sadece 2 ay anne sütü verdiğim için çok hastalanıoyrlar
sen onlara kavuşmuşsun ya,gerisi teferruat.büyüdükçe hastalıkları azalır inşallah.
Selam kızlar. Ben geldim. Bugün göğsümdeki kitleyi aldırdım. Şimdi biraz daha iyiyim. Bebek olduğu için ilaçta kullanmadım. Geçmişe bakamadım ama merak etmişsinizdir mutlaka. Yarın evdeyim inşallah. Sizde ne var ne yok?
hoşgeldin ebru.geçmiş olsun,acımadımı ,nasıl aldırdın ilaçsız?

günaydın şeker kızlar:16:

538992_10151059836017789_2096029647_n.jpg

günaydın kıslar..
kilom 81.7 geçen hafta 81.9 du... vermemişim doğru düzgün... adet haftamdı acaba ondan mı oldu bilmiyorm umarım siz daha fazla vermişsinizdir...

Selam kızlar. Ben geldim. Bugün göğsümdeki kitleyi aldırdım. Şimdi biraz daha iyiyim. Bebek olduğu için ilaçta kullanmadım. Geçmişe bakamadım ama merak etmişsinizdir mutlaka. Yarın evdeyim inşallah. Sizde ne var ne yok?

çok geçmiş olsun canım.... bu arada anlamadım hamilemisin?

Geçen haftaki kilom : 78,1
Bu haftaki kilom : 77,5
Giden :0.6 ... :44::44::44::44::44:​

maşallah azminden belliydi zaten. tebrik ediyorum çok iyi :46:

geçen hafta : 98.2

bu hafta : 98

giden. 200 gr

yaa ben çok kötü oldum menülerim çok iyidi sporda yapıyodum ama nedense ben ne zaman düzene girsem az veriyorum ya of ya :43:

bence hiç morelini bozmadan aynen devam et bünyenin alışması gerekiyor demekki. ilk haftada bişi beklemek sağlıksız zaten. yinede vermişsin

selam arkadaşlar çocuklarımın ateşi çok yüksek acildin geldik.viral döküntülü bir hastalık geçiriyorlar,tam teşhis için yarın enfeksyon hastalıklarına götürücez kan alınacakmış.geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayın.gece gelebilirsem gelmeye çalışırım.

geçmiş olsun onlarla birlikte helak oluyosun dimi en kısa zamanda acil şifalar versin allah.

Menüm :

Sahur
20 gr peynir
salatalık
domates
zeytin
1 haslanmıs yumurta
1 dilim kepek ekmeği

İftar
4 yk sebzeli yemek
1 kase yoğurt

su:2.5 olmştr
Spor : iftardan sonra yürüyüş .. /tempolu değil ..

kübra iftarda bu kadar yemiş olamazsın çok azzzz. hemde çok en azından bi çorba salata falan yeseydin yanında yada bi dilim ekmek.

menüm
sahur:2 dilim kepek ekmek
melemen
yumurta
zeytin

öğle:3 kayısı
1armut
yarım elma

ara:2 kuru incir

akşam:3 kaşık kuru fasulye
1 kaşık bulgur pilavı
çorba
1 dilim pide
salata

su:3litre
spor:1 saat 5 mile leslie

afiyet olsun bence güzel kalabalık ama sağlıklı sahuda hem menemen hem yumurtamı ? orayı anlamadım.

bu arada bugün oruç değildim ama yarın kısmetse orucum.o nedenle bugün tartıldım.durumdan memnun değilim ama sonuç:
geçen hafta:78
bu hafta:77.5
fark:0.5
ilk kez bu kadar az kilo ,gram verdiiiiiiiiiiiiiiiiim:43:

fazlalıklrın azaldıkça verdiğin kilo yavaşlayacak tabiki bide buna ramazandı falan eklenince normaldir yani bence iyi bi rakam. bozma moralini.

Bugun neler yedim:))

Sabah:beyaz peynirli sandvic

Ogle:az soguk corba, 4tane kucuk kofte

Aksam: bol salata, 2 tane kofte :))

Kacamak yok bugun:)) butun gun karnim agriyinca yiyemedim :))

afiyet olsun.

misafirlerimiz geldi o yüzden giremedim mesaj lar bana atılıyor unutmayın :34:

menüm

sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates
yumurta

iftar
patlıcan salatası
salata
1 parça lahmacun :17:

su 2 litre

spor 45 dk yürüyüş

şu an geçmişe bakamıyorum ve çıkıyorum herkese iyi geceler :3:

yemişsin lahmacunu yine tulumbalarıda sen yemiştin dimi bak işte bunlar hep eksiden yiyo kiloda belkide 300-500 olacaktı.

menüm

bir dilim ekmek
salatalık
peynir
domates

öğle yok

ara yok

akşam yarım kase çorba
bol marul salatası,1 dilim ekmek

spor yapamadım gücümde yok kendimi çok yorgun hissediyorum.suyu bugün bilemedim ne kadar olduğunu,şimdi yeşil çay içiyorum

az tabiki yinede afiyet olsun cocuk büyütmek zor. allah yardımcın olsun kıyamam ben o bebelere ama seninde güçsüz düşmemen lazım. dikkat et kendine

geçmiş olsun. atlattığına sevindim. kafanda rahatlamıştır.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah,benim gebelik öykümü yazayım size.7 düşük,1 dış gebelik, 1 doğum ve oda ikizlerim:nazar:

şimdi anladım nefes almaları bile mücize demekle ne demek istediğini. ömür boyu mutlu olun hiç ayrılmayın.

öğlende bişeyler yeseydin,iyi olurdu.afiyet olsun

sen onlara kavuşmuşsun ya,gerisi teferruat.büyüdükçe hastalıkları azalır inşallah.

hoşgeldin ebru.geçmiş olsun,acımadımı ,nasıl aldırdın ilaçsız?

Hoşbulduk canım, çok teşekkürler. Lokal anestezi yaptılar canım. Onun hamileliğe bir sakıncası yokmuş.. Ama onun etkisi geçince ağrılar oldu. Normalde ağrı kesici ve antibiyotik yazıyorlardı reçeteye. Hamile olduğum için ilaç yazmadı doktor. Yapılırken hissettim biraz acıdı ama tam uyuşunca hissetmedim bişey. Zaten yara yeri 1 cm felan. İki dikiş attılar yanlış görmediysem. Çok büyük bişey değil ama yinede acıyor.

günaydın kıslar..
kilom 81.7 geçen hafta 81.9 du... vermemişim doğru düzgün... adet haftamdı acaba ondan mı oldu bilmiyorm umarım siz daha fazla vermişsinizdir...

Ödem vardır Özlem'cim bence ondandır. Bozma moralini haftaya daha iyi bir sonuç alırsın.

çok geçmiş olsun canım.... bu arada anlamadım hamilemisin?

Çok teşekkürler canım. Evet sen müjdeyi kaçırmışsın. Çarşamba günü tesadüfen test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendimm :16:

Bu arada bende artık yavaş yavaş kilo verme modundan sanırım alma moduna geçeceğim. Ama bu benim psikolojimi etkilemeye başladı. Kötü bir durum yani.. İki gündür oruç tutamıyorum. Açıkcası yediklerimede çok dikkat edemedim. En son 61,8 dim. Bu sabah tartıldım ama tuvalate çıkamadan. Kilom 62,5. Nedenini iftardan önceki tartılmama bağlıyorum. Sizde ramazan bittikten sonra sanırım biraz afallayacaksınız. Çünki kilo farkediyor. Kilo veremesemde artık dikkat edeceğim sağlıklı bir şekilde kilo almaya.

dünkü menümüde paylaşayım.

sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 dilim ekmek
biraz peynir

iftarda
bir kase çorba
iki çatal palıcan kızartması
bir tabak makarna
bir kadayıf sarma :(((:43::43::43:

Eklentiler

• $020820121099.webp
    $020820121099.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Sizinle paylaşmak istediğim bir düşüncem var kızlar..

Dün işten 11.30'da çıktım, eve gittiğimde kafam kazan gibi olmuştu ve buraya giremedim, yatıp uyudum hemen.. bu akşam da memlekete yola çıkıyorum. Hem annanemi görmek hem de düğün hazırlıklarıyla ilgilenmek için.

Geçen hafta mesaj sayılarımı toparlamıştım, işler daha sakindi, eve erken dönüyordum.. ama bu hafta yine olmadı.. biriken işler, yorgunluk.. Bu konuda çok üzülüyorum, giremediğimde çok stres yapıyorum. Ama işler yavaşlayacağa benzemiyor, Gemlikte bir proje aldık, haftada 2 gün de oraya gidiyor olacağım... Bir de evlilik hazırlıkları.. Benim mesaj sayılarım arkadaşların yanında çok düşük kalıyor, ve onlara haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum.. Bütün gün ödevini yapamayan öğrenci gibi huzursuz oluyorum..

Mesaj sayıları konusunda çok uyarı aldım.. Ve bu gruba girerken söz verdiğim, kabul ettiğim kurallardan konulardan biriydi. Hep söz verip tutamıyorum :( Sonuç olarak eğer kabul ederseniz, ben bu grubun listede olmayan üyesi olarak kalmak istiyorum, yine benim açımdan aynı devam ediyor olacak, menülerimi paylaşıp sizinle sohbet ediyor olacağım.. Ama yeterli paylaşım yapamadığım için, liste de olmasam da olur.. Önemli olan kilo vermek benim için, bunu yarışmaya dahil olarak yapıp yapmamamın bir önemi yok..

Ebrucum, Haticecim, siz ne dersiniz özellikle..?

Eki Görüntüle 478948

sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 dilim ekmek
biraz peynir

iftarda
bir kase çorba
bir tabak makarna
iftarda coşmuşun nurgül;kızartma,makarna,kadayıf:27:hatice olsaydı sana 250 mekik verirdi:33:

Hoşbulduk canım, çok teşekkürler. Lokal anestezi yaptılar canım. Onun hamileliğe bir sakıncası yokmuş.. Ama onun etkisi geçince ağrılar oldu. Normalde ağrı kesici ve antibiyotik yazıyorlardı reçeteye. Hamile olduğum için ilaç yazmadı doktor. Yapılırken hissettim biraz acıdı ama tam uyuşunca hissetmedim bişey. Zaten yara yeri 1 cm felan. İki dikiş attılar yanlış görmediysem. Çok büyük bişey değil ama yinede acıyor.

Çok çok geçmiş olsun Ebrucumm, inşallah acısı da geçer bir an önce

Son düzenleme:

Ödem vardır Özlem'cim bence ondandır. Bozma moralini haftaya daha iyi bir sonuç alırsın.

Çok teşekkürler canım. Evet sen müjdeyi kaçırmışsın. Çarşamba günü tesadüfen test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendimm :16:
insan anneliğe hazırlanırken acıyı önemsemiyor,yeterki o minicik güzellik iyi olsun.Allahım isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin.

Selam kızlar, öncelikle kilomu paylaşayım..

Geçen hafta 68,6
Bu hafta 68,1
Giden 0,5

Tebrikler Seda'cım güzel vermişsin.

sahurda
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 dilim ekmek
biraz peynir

iftarda
bir kase çorba
bir tabak makarna

Bu menüye zaten kilo veremezsin Nurgül'cüm. Daha önceki menülerini bilmiyorum ama bu hiç olmamış.

Sizinle paylaşmak istediğim bir düşüncem var kızlar..

Dün işten 11.30'da çıktım, eve gittiğimde kafam kazan gibi olmuştu ve buraya giremedim, yatıp uyudum hemen.. bu akşam da memlekete yola çıkıyorum. Hem annanemi görmek hem de düğün hazırlıklarıyla ilgilenmek için.

Geçen hafta mesaj sayılarımı toparlamıştım, işler daha sakindi, eve erken dönüyordum.. ama bu hafta yine olmadı.. biriken işler, yorgunluk.. Bu konuda çok üzülüyorum, giremediğimde çok stres yapıyorum. Ama işler yavaşlayacağa benzemiyor, Gemlikte bir proje aldık, haftada 2 gün de oraya gidiyor olacağım... Bir de evlilik hazırlıkları.. Benim mesaj sayılarım arkadaşların yanında çok düşük kalıyor, ve onlara haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum.. Bütün gün ödevini yapamayan öğrenci gibi huzursuz oluyorum..

Mesaj sayıları konusunda çok uyarı aldım.. Ve bu gruba girerken söz verdiğim, kabul ettiğim kurallardan konulardan biriydi. Hep söz verip tutamıyorum :( Sonuç olarak eğer kabul ederseniz, ben bu grubun listede olmayan üyesi olarak kalmak istiyorum, yine benim açımdan aynı devam ediyor olacak, menülerimi paylaşıp sizinle sohbet ediyor olacağım.. Ama yeterli paylaşım yapamadığım için, liste de olmasam da olur.. Önemli olan kilo vermek benim için, bunu yarışmaya dahil olarak yapıp yapmamamın bir önemi yok..

Ebrucum, Haticecim, siz ne dersiniz özellikle..?

Seda'cım çok doğru ve yerinde bir karar vermişsin. Sen zaten bizim takımın bir parçasısın. Seni bu hafta izne ayıralım. Ama Zeliş gibi sende hep buralarda ol. Gelemediğin zaman kasma kendini. Streste yapmamış olursun. Sonra işler yoluna girince yine girersin listeye. Ama kilo vermeyi bırakmak yok. Sadece listede olmayacaksın o kadar. Benim düşüncem bu. Eminim Hatice'de benimle aynı fikirde olacaktır. Bu arada çok yoğunsun gerçekten allah kolaylık versin.

Çok çok geçmiş olsun Ebrucumm, inşallah acısı da geçer bir an önce

Teşekkürler canım. :16:

insan anneliğe hazırlanırken acıyı önemsemiyor,yeterki o minicik güzellik iyi olsun.Allahım isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin.

Zaten zararı olacağını düşünseydim imkanı yok yaptırmazdım ama allahtan lokal anestezinin hiç bir zararı olmazmış. Amin canım inşallah. Gerçekten güzel bir duygu. Ayrıca ben hala inanamıyorum :9:

Back
X