- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Bende gaza gelip almıştım o kemerden 1 kere bile yapmadım. Yarın işe getirip gündüz çalıştırsam mı acaba belimde![]()
Pek faydalı bulmuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gaza gelip almıştım o kemerden 1 kere bile yapmadım. Yarın işe getirip gündüz çalıştırsam mı acaba belimde![]()
Bende varr bence sıfır etki yapmıyorumda aslında :)
evet ağrı giriyor bazenn![]()
Faydalı bulmuyorum ya ben nedenseBende gaza gelip almıştım o kemerden 1 kere bile yapmadım. Yarın işe getirip gündüz çalıştırsam mı acaba belimde![]()
Ağrı girdiğinde 1 dakika mola verip o kısma elinyani parmakların dik gelecek şekilde parmaklarında oraya vuruyosun masaj yapıyosun.Yoksa allh korusun zarar verirsin
38 beden bana hayal.kemiklerimin maşallahı var.55 kilo iken bile 40 giyiyordum ben![]()
İŞTE FİLMİN KOPTUĞU YER önce kendini affet ve sev..kendinden nefret edersen çevrende sana aynı duyguları besler ..etki tepki..geçmişi atmayı denemelisin kim ne demiş ne yapmış özelliklede sen ne hata yaptınsa AFFET VE UNUT..kilonda sorun değil başarın olmalı..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ebruuuuuuuuu çok güzel bir haber tebriklerrrrrrr...
içinde neyi aşamıyorsun zoruna giden ne ve sebebi ne bunları yanıtlamalısın..onlar değerli ama sende değerlisin onlarla asla kıyaslama zira onlar ailesi ..
AMA UNUTTUĞUN BİRŞEY VAR SEN EŞİSİN YERİN BAŞKA ÖZEL HATTA DAHA KIYMETLİ..UNUTMA MEVLANA NE DEMİŞ :
SEN BİR DÜŞÜNCEDEN İBARETSİN GERİYE KALANIN ET VE KEMİK..
seni etkileyen engelleyen bu düşüncelerin..ailesi senden daha değerli (bu senin sürekli içinde beslediğin ve enerjisini oldukça güçlü yaydığın bir düşünce )oda öyle algılıyor ve uyguluyor..
boşver kim ne demiş kim davete gelmemeiş umursamamış..eşinle bunları konuşma ..at gitsin kolaymı dersen çok kolay zamanında çok şey yaşamışve malesef ilk söylenen sözünde boşan gitisin sözleri çok duymuş birisi olarak yazmak istedim evet boşanmak ta gerekirse uygulanmalı ama buna gerçekten ihtiyaç varmmı..sorunlar aşılamayacak boyuttamı çözüm yokmu artık tıkandımı gitmiyormu ..beraber yaşam eziyetmi..onunlamı onuszmu daha rahat edeceksin olaya gelir ve geçim yönünden bakma manevi boyutunu değerlendir üçüncü kişileri araya katarak değil önce kendini sonra eşini sonrada ilişkinizi sorgulayarak bakmalısın olaya..
sende şu an gördüğüm aşılamayacak bir sorun yok. içsel çıkmazda görüyorsun kendini kilonda ayrı stres ve eşinden destek ve ilgi bekliyorsun ama bunu hırçınlaşarak anlamsını istiyorsun yanılıyorsam kusura bakma..erkeklere düz ne istiyorsan sakin dile söyle yoksa seni ne anlar nede harekete geçer..gereksiz inat ve iletişimsizlikten ömür boyu bir çıkmaza adım atma bence..
SEVGİ SEVGİ SEVGİ canım sev affet ve anın tadını çıkart ..![]()
rambosahika (78,3/ 76,6 / 1,7 /% 2,2 )
yaaaaaaaaaaa kızlar ykarıdaki kişi 4. takımda.bu durumda etap 3. sü oldu.ama yanlış hesaplanmamışmı yüzdesi.2,17 çıkıyor.ben değilmiyim 3.
mersinli42(77.5/75.8/1.7/%2.19)
60 banada yeter.çoluklu çouklu halimla 60 olsam zil takıp oynarım.Öyle deme bence :)) olur o da olur sende bu azim varken.
ben 55 iken 36 beden giyiyordum, ama kemiklerim sayılıyordu. Oyle olmayı istemiyorum 60 tam karar olcak benim için![]()
Teşekkürler Derya'cım ayrıca çok güzel şeyler yazmışsın Bilgen için.
Bence düzelir canım. Paylaşıma birde ben bakayım. Sonuç listesinde gördüğümde Zeynep az farkla kaçırdı diye düşünmüştüm. Yeniden hesaplamak hiç aklıma gelmemişti. İyi etmişsin hesaplamakla
Kızlar yaaa geçmişi okudum Bilgen'i göremedim. Haberi olan var mı?
Cumartesi misafirlerden gelemedim. Dünde iftara davetliydik çok erken gittik saat 12:00 gibi o yüzden gelemedim. Bugünde çok yoğun ayrıca çok mutluyum kızım geldi yaklaşık 2 aydır Antakya da babasındaydı. Öyle özlemişim ki anlatamam. Bırakacak yerim olmadığı içinde iş yerine yanıma getirdim. Onunla ilgilendim. Geçmişi okudum.
Menüleriniz dehşet. Sadece ramazan diye ses çıkartmıyorum yoksa yakmıştım çıranızı. Kübra sanada kızdım canım yok öyle hemen pes etmek. Oruç çok etkiledi. Tek sebebi o bence. Ramazandan sonra herşey daha güzel olacak inşallah.
Hoşgeldin canım ..Teşekkürler Derya'cım ayrıca çok güzel şeyler yazmışsın Bilgen için.
Bence düzelir canım. Paylaşıma birde ben bakayım. Sonuç listesinde gördüğümde Zeynep az farkla kaçırdı diye düşünmüştüm. Yeniden hesaplamak hiç aklıma gelmemişti. İyi etmişsin hesaplamakla
Cumartesi misafirlerden gelemedim. Dünde iftara davetliydik çok erken gittik saat 12:00 gibi o yüzden gelemedim. Bugünde çok yoğun ayrıca çok mutluyum kızım geldi yaklaşık 2 aydır Antakya da babasındaydı. Öyle özlemişim ki anlatamam. Bırakacak yerim olmadığı içinde iş yerine yanıma getirdim. Onunla ilgilendim. Geçmişi okudum.
Menüleriniz dehşet. Sadece ramazan diye ses çıkartmıyorum yoksa yakmıştım çıranızı. Kübra sanada kızdım canım yok öyle hemen pes etmek. Oruç çok etkiledi. Tek sebebi o bence. Ramazandan sonra herşey daha güzel olacak inşallah.
senin adına sevindim.nasıl özlemişsindir kızınıTeşekkürler Derya'cım ayrıca çok güzel şeyler yazmışsın Bilgen için.
Gözünaydın canım.Teşekkürler Derya'cım ayrıca çok güzel şeyler yazmışsın Bilgen için.
gözünaydın canım , ben okadar ayrı kalamam herhalde kızımdan yaa !Teşekkürler Derya'cım ayrıca çok güzel şeyler yazmışsın Bilgen için.
Heheheheh baş azarı yiyecek olan bendim sanırım
Kızına kavuşmana sevindim. 2 ay çok değil mi yaaa, dayanması gerçekten zor , kaç yaşında ebrucum kızın![]()
6,5 yaşında canım.
Kızlar ben şimdi kaçıyorum akşam davetteyim yine. Uğramaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi.
Ayrıca hepinize teşekküre ederim tek tek alıntı yapamadım.
zeynep facedeki fotolarını gördüm çok tatlısınız kızına bayıldım![]()