• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum

Sabah
1kase Müsli 1incir 1hurma 2 Kürübung kayisi ile

Ara
1avuc Tänze findik

Ogle
3yk Tänze fasulye

Ära
1nektarin

Aksam
1dilim ekmek 1balik fileto 1bardak Meyvesuyu

Spor
1 Saat yuruyus
*suyu yazmai unutuyorum hep en Az. 2 lt iciyorum hep

bu balik ekmege benide alistircaksin sanirim :9: afiyet olsun ..

iyi akwamlar arkadawlr. benim bugun hic vaktim olmadi foruma girmeye. biliyorum gozetim altindayim ama imkan olmadi nete girmeye.

bugunki menum.

sbh- 1yumurta.biraz peynir.1 dilim kepek ekmek
oglenn-1 lavaw, fasulye.
akwam- 1 tavuk kanat, 5-6 tane patates.

spor yapamadim. koyden misafirlerimiz var .o yuzden Aynur kacar:)

bugun dunkinden daha iyi menun, gunden gune duzelticene inaniyorum, afiyet olsun :34:

menümü paylaşiim bari

kahvaltı
1 dilim k. ekmeği
1 kk peynir
3 yeşil zeytin

ara
2 erik

öğle
az mercimek çorbası
az kuru fasulye
1 dilim k. ekmeği

akşam
yarım tabak kısır :18: st.17:30 da yendiler!..
1 dilim kek :17:

2 lt su , spor yok ;((

afiyet olsun, yalniz kisir ve kek oglen yada sabah saatlerinde yense aha iyi olur ..

bizim kız cıvıtıyo arkadaşlar ben kaçıyorum , herkese iyi geceler ... :54::16:

iyi geceler ..

ben de menümü yazıim, spor bugün de yok inşallah yarın yapcam bakalım :52:

Kahvaltı: 1 kase sütlü nesfit

Ara: 1 brdk çay (tek şkr)

Öğle: 1er kase çorba ve cacık, 4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık nohut

Ara: 1 brdk çay

Akşam: 1 kase çorba, 4er yk kıymalı kepekli makarna ve z.yağlı bamya

Ara: 1 brdk yeşil çay (tek şkr)

SU: 2 lt

SPOR: yok :((((

afiyet olsun fistuk, yerlestir sporlari bi yerlere..:7:

sporum

2 saat yuruyus
gobek ve yan calistirma egzerszleri
5 dk yan bolge egzersizi
10 min shaking waist

Iyi geceler herkesleereee:16:

Son düzenleme:
iyi akwamlar arkadawlr. benim bugun hic vaktim olmadi foruma girmeye. biliyorum gozetim altindayim ama imkan olmadi nete girmeye.

bugunki menum.

oglenn-1 lavaw, fasulye.

Heh Biseye benzemeye baslamis menun;)

Ferhannn kiz kimse yoktuda cevap mi yazayim bari tum gune dedin :P
Apple lari cioooook seviyorum.her yer apple olsun.kendime eve bilgisayar alcam tablet mi netbook mu karar veremedim bende.

Pist neslicim napiyon ortim;)

Oyle gibimi olduu:) bence mcbook air al..senin icin ipad sanki yetersiz olur..mcbook pro aslinda senin icin ideal ama seyahatlerin devam edicekse bu yilda mcbook air tavsiye edebilirim...muthis bir yaratikkkk...canli onlar resmen canliii seviceksin kokliycaksin:)))

menümü paylaşiim bari

kahvaltı
1 dilim k. ekmeği
1 kk peynir
3 yeşil zeytin

ara
2 erik

öğle
az mercimek çorbası
az kuru fasulye
1 dilim k. ekmeği

akşam

2 lt su , spor yok ;((

Afiyet olsun

Selam kızlar ben geldimm sonundaa. sanırım eskisi gibi buraya uğrayamıcam gibi gözüküo :(( eve 6ya gelirken geliorum. sabah 8de çıkıorum falan filan. ama uğramaya çalışcam, boşlamıcam inşallahh:16:

saolun kızlarrr karar aşamasındayım ben de hala kararsızım birkaç hafta geçsin öle karar veriim diorum. kpss kursu falan da araştırıim bakıimm. ah şu sınavdan soğutmasalardı insanı ben şimdiye 10 defa girme kararı alırdım daa.. hakkımızda hayırlısı..

eline sağlık canım benim de sporum vaarrrr pazar günüü:52:

Sen boslamassin canim..
Benimde cumartesi hem msj hem sporum var aslinda ama hatice sonradan soylemeyin artik dedi diyeo birsey yazmadim bende :26:

menü de spor da çok güzeellll:46::46:

yeniden hoşgeldin bebeğim aramızaaaaa en doğru kararı vermişsn takmamaklaa.. :16:aman zaten ne demişler kafana tokadan başka bişe takmaaaaaa :52::52:

fıstığımm kaptanım banu girdi demiş ama ben çalışmadım bu sene ki :D geçen sene hazırlanırken, eğitim seti olarak ihtiyaç almıştım ama çok farklı kaynaktan soru çözmüştüm. bi de dershaneye gitmiştim setten çalışmadım açıkçası pek, sadece soru çözdümm:16::16: ama yargı iyidir, zorluo insanı. ihtiyaç biraz sığ sanki, soruları da kolay olur ;)

örtmenim kaptanımm afiyet olsunnn:46:

ohh crispi en sevdiğimmmm:D afiyet olsun canımmm:27:

afiet olsun bebişşşşşşş:46::16:

menün bana az geldi sanki ferhaannnnn:44: ama afiyet olsnnn:16:

bugünkü menü güzel canımmm. afiyet olsunn:45:

afiyet olsunnn:46:

efem canımmmm:16::16: yüksek lisansın hayırlı olsunnn, darısı başıma olsun :) inşallah benim gibi 3 sene sonunda bırakmaz da bi an önce tezini falan halledersnn ve iyi bir danışmana denk gelirsinnnnn:52:

Oylemi yaaaa bende cok tokluk hisseodiyorum ve cok yedigimi saniyorum..sonra dusunuyorum atladigm birsey var mi diye ama yok sanirim:) simdi corekotu cayi ictim cok rahatlatiyo...yorgun stresli herkese taviye ederm

Afiyyyet olsun

Menum

Sabah

Ara
1avuc Tänze findik

Ogle
3yk Tänze fasulye

Ära
1nektarin

Aksam

Spor
1 Saat yuruyus
afiyet olsun ferhan

bugunki menum.

oglenn-1 lavaw, fasulye.

afiyet olsun aynur.menün öncekinden iyi:46:

menümü paylaşiim bari

kahvaltı
1 dilim k. ekmeği
1 kk peynir
3 yeşil zeytin

ara
2 erik

öğle
az mercimek çorbası
az kuru fasulye
1 dilim k. ekmeği

akşam

2 lt su , spor yok ;((
afiyet olsun neslihan.

afiyet olsun banu.

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ek.
Kavrulmuş domates
Peynir

ARA
Kahve

ÖĞLEN
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 sarma

ARA
Sütlü kahve
3 incir 2 kayısı kurusu

AKŞAM
Dukan krep
Domates,peynir,yoğurt

az gibi geldi ya doyuyomusun bu kadar şeyle halsizlik çekmiyomusun

Menümm:

Sabah :

1 kase sütlü nesfit

Ögle
ayran
Krispi meksika acılı cubuk kraker :17:

Ara:
nescafe
Soda

Akşam :
Light ton balığını tavada sebzeli yptm
1 dilim çok tahıllı ekmek

afiyet olsun datlum

Ve benim menum;

Kahwalti
Beyaz peynirli tost
Bir dilim kizarrmis kepekli ekmek
5 siyah zeytin
Yarim domates yesillik
bIR KASIK kadar tahin pekmezz

Ara
yarim sb sut
bir dilim armut

Ikindi
BIr kase corba
patlican kebabi
slata
yogurt

Aksam
Yarim kase yogurttt
bir dilim ananas

Su 2 lt yc 2 fncan

hem tost hem kahvaltımı maşallah :1::1::1: ama yinede çok iyi buldum çoktan aza doğru güzel olmuş afiyetolsun.

Menum

Sabah

Ara
1avuc Tänze findik

Ogle
3yk Tänze fasulye

Ära
1nektarin

Aksam

Spor
1 Saat yuruyus

öğlen çok azmış ben öğlen o kadar yesem akşam yumulurdum :1::1: kaptanım meyvesuyuna kızıo hele akşamları bak ben bişi demiyorum :1::1::1:

menümü paylaşiim bari

kahvaltı
1 dilim k. ekmeği
1 kk peynir
3 yeşil zeytin

ara
2 erik

öğle
az mercimek çorbası
az kuru fasulye
1 dilim k. ekmeği

akşam

2 lt su , spor yok ;((

afiyet bal şeker olsun bebeim kalori olarak çok etkili olmasada sağlık açısından akşam daha faydalı şeylerle doyabilirdin. (bide ben bişey merak ediyorum ya yediğimiz bu tatlıydı kek börekti hiç faydası yokmu acaba bi artısı)

çayları aradan saymıyoruz örtmenim. finduk, ceviz, kayısı, meyve vs gibi şeyler. afiyet olsun bu arada menün güzel olmuş makarnayı 3-5 kaşıkla bırakanlara bayılıyorum ben olsam 2. 3. tabağa geçiyorum :1::1::1:

MESAJ LİSTESİ
Lütfen not almayı unutmayın arkadaşlar:16:
17-18 EYLÜL limpida
19-20 EYLÜL pia
21-22 EYLÜL tadli
24-25 EYLÜL goncagulll
26-27 EYLÜL mersinli42
28-29 EYLÜL nurgulguney

zeynepcim günaydın güzel gelin. nasılın. mesajları kime atıyoruz sende liste varmı?

al canım.burdan bakarsın.gelin halim kalmadı kız:17:iyiyim ne olsun.herzamanki gibi evdeyim.sende durum ne?

Son düzenleme:
Gooonaaaydinlaaaaar:52::52::52::52:

ay ben neye taktim biliyonuz muuu, gobegim sabahlari yaklasik 10 cm kadar iniiiiikkk ve aksama dogru sisiyorda sisiyor :53::53:

Koccaman bir günaydınnnnn :))

Zeynep sabah 6 da mı kalktın sen kuzum:9::9::9: Gece 2 ye kadar eğitim videosu hazırladım. Bu akşamda hazırlarsam bitecek sanırım.

Akşam okul güzel geçti sınıfta baya bi bankacı var :) Bu yıl baya yoğun geçecek sanırım benim için :))

ay ben neye taktim biliyonuz muuu, gobegim sabahlari yaklasik 10 cm kadar iniiiiikkk ve aksama dogru sisiyorda sisiyor :53::53:

Günaydın, bişey dokunuyor olabilir canım, ödem olduğuna göre. Yediklerini sırayla gün gün kesip bak bakalım ;)

al canım.burdan bakarsın.gelin halim kalmadı kız:17:iyiyim ne olsun.herzamanki gibi evdeyim.sende durum ne?

teşekkürederim kalmış kalmış çocuk doğurmakla bitmiyo bu işler :1::1: çalışıyorum ama zor yaa bugün geçmicek sanırım böle içim kıpır kıpır hiç çalışmak istemiyorum gezip tozup yiyip içip alışveriş yapmak ayaklarım su toplayana kadar dolaşmak deniz kenarına takılmak istiyorum. çok fenayım bugün çookkk

Evet oyle oldu, peynirli tostu tahin pekmeze bandirip yiyemezdim :1::1: tiskur ederim :32:

illa yicen yani tahin pekmezi. :))))

evet ya o bendede kendimi bildim bileli var. neden kaynaklandığını hala bilmiyorum aslında takip etmek lazım yasmincim haklı mesela bol bol yeşil çay içsek oluyomu yada su

Zeynep sabah 6 da mı kalktın sen kuzum:9::9::9: Gece 2 ye kadar eğitim videosu hazırladım. Bu akşamda hazırlarsam bitecek sanırım.

Akşam okul güzel geçti sınıfta baya bi bankacı var :) Bu yıl baya yoğun geçecek sanırım benim için :))

sana dahada kocaman bi günaydın :16::16::16::16: uslu uslu gidip geliyosun dimi derslerine daha ilk haftalardan enişte getirme :1::1::1:

dünkü menüm

sabah
1 kase k fleks

öğlen
2 ad tost
kepek ekmeğine beyaz peynir domates fotosunu çektim eklicem menüden sonra :1::1:

ara
1 ad soda

akşam
1 tabak bamya yemeği
biraz kavun
1 tabakta tavuklu pilav

2 lt su
spor yok

zeynepcim günaydın güzel gelin. nasılın. mesajları kime atıyoruz sende liste varmı?

Bendenizeee

Wc duzenin nasil canim ..kizlarin dedigi gibi odem olabilir...tuz cok kullaniyomusun...cok biliyormus gibi doktor edasiyla sorulari dizdim hehe

Sanada kocaman kocccamannn bir gunaydin..ben bugun 7de uyandimmm nasil mutluyumm

teşekkürederim kalmış kalmış çocuk doğurmakla bitmiyo bu işler :1::1: çalışıyorum ama zor yaa bugün geçmicek sanırım böle içim kıpır kıpır hiç çalışmak istemiyorum gezip tozup yiyip içip alışveriş yapmak ayaklarım su toplayana kadar dolaşmak deniz kenarına takılmak istiyorum. çok fenayım bugün çookkk

illa yicen yani tahin pekmezi. :))))

evet ya o bendede kendimi bildim bileli var. neden kaynaklandığını hala bilmiyorum aslında takip etmek lazım yasmincim haklı mesela bol bol yeşil çay içsek oluyomu yada su

sana dahada kocaman bi günaydın :16::16::16::16: uslu uslu gidip geliyosun dimi derslerine daha ilk haftalardan enişte getirme :1::1::1:

Ayyy felekten bigun calalimmii kiz

dünkü menüm

sabah
1 kase k fleks

öğlen
2 ad tost
kepek ekmeğine beyaz peynir domates fotosunu çektim eklicem menüden sonra :1::1:

ara
1 ad soda

akşam
1 tabak bamya yemeği
biraz kavun
1 tabakta tavuklu pilav

2 lt su
spor yok

Afiyet olsunnn...bende gunlugumde oyle yapardim ogunlerimin fotosunu eklerdim..hatta burdada kolaj yapip menumu ekliyim arada diyorum ammmmaaaa vakit ne zaman izin vericek buna bilmiyorum

$180920121162.webp
Bendenizeee

Wc duzenin nasil canim ..kizlarin dedigi gibi odem olabilir...tuz cok kullaniyomusun...cok biliyormus gibi doktor edasiyla sorulari dizdim hehe

Ayyy felekten bigun calalimmii kiz

Afiyet olsunnn...bende gunlugumde oyle yapardim ogunlerimin fotosunu eklerdim..hatta burdada kolaj yapip menumu ekliyim arada diyorum ammmmaaaa vakit ne zaman izin vericek buna bilmiyorum

aaa wc dedinde aklıma geldi ya ben hemen hemen 2 günden fazla oldu çıkamıyorum çok şiş ve rahatsız hissediyorum uzun zmandır böle olmamıştım cumaya kadar kurtulmam lazım :1::1::1: çalalım vallahi çok iyi olur ya nasılım anlatamıyorum böle kımıl kımıl bu oda bana dar geliyo şuan istanbulun bütün sokaklarını tek tek dolaşmak istiyorum. :1::1::1:
menümde bahsettiğim tostum :52::52::52:

Back
X