Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay ebrumda begenmıs menumu....:36::36::36::36:
benım bebısler geldı basıma agrı gırdı ınanın Rabbım yokluklarını gostermesın ınsallah...
sevmedıgımden degıl ebrum basım donuyo ıctıgım zaman nedendır anlamıyorum bende onun yerıne lahava suyu ıcsem :26:

Büyük ihtimal tansiyonunu düşürüyordur. İçme o zaman sen. Lahana suyuda içme bol bol su iç o zaman. Sende iki tane erkek var ben bir kızla başedemiyorum, allah kolaylık versin sana:16:

tesekkür ederim canım benim kadar soru soran olmamıştır,ayrıca yandakiler senin sayende:2::52::21::emir_bebek::37::16::42:

Ne demek canım, sorarak öğreneceksiniz tabii:34:

Kızlar ben cıkıyorum yarın cumartesi cok sık giremeyebilirim ki muhtemelende giremem 5 mesaj kuralını ihmal etmem ama fazlasını yazmayabilirim düğün mekanı arayısına giricezzz 2 gün pazar zaten tatil günü yogunuzzzz cok fena :))

kızlar greyfurt antıbıyotık kullanıldıgı zaman yenılmemesı gerekıomus zehırleme ypıyomus bende dun ogrendım aktardan... dogrumudur bılemıyorum ama

Hiç öyle bişey duymadım şimdiye kadar, greyfurtada bayılırım. Bence iyice araştımak lazım her duyduğumuza hemen inanmamak lazım.

merhaba bayanlar ;) bir kac gündür oldukca gec saatte geliyordum eve cok uykum oluyordu hemen uyudum bilgisayari filan acmadan. yogun hayat tempom biraz yavasladigi zaman daha düzenli gelecegim su an nasil olsa listede degilim diye stres yapmiyorum.

diyetim gayet iyi devam ediyor. saglikli ve dengeli beslenmeye calisiyorum.. 64,5 görünüyorum. 18 günde 2 bucuk kilo vermek saglikli dimi ?

dün ve bugünkü menümü aciklayayim. Cay ve kahveler herzamanki gibi sekersiz.

Dün :
Sabah : 1semmel ekmegi , 1 haslanmis yumurta , 6 yesil zeytin , zencefilli cay
Ara : 1 sade kahve
Ara : 1 limonlu siyah cay
Ögle : 6 tane lahana dolmasi
Aksam : 1 izgara levrek , bol limonlu salata (yagsiz,tuzsuz), 80gr cavdar ekmegi
Ara : 1 cilekli maden suyu
toplamda 2 lt su

Bugün :
Sabah : 80gr müsli ,150ml yagsiz süt
Ara : 1 dilim ananas
Ara : 1 kücük elma
Ögle : 200 gr yagsiz izgara tavuk, bol limonlu salata (yagsiz,tuzsuz)
Ara : 4 altin cilek , 2 lici
Ara : 1 erik
Aksam : 300ml limonlu lebeniye corbasi ,60gr cavdar ekmegi, 200gr yogurt
Ara : 1 yesil cay

2,5 lt su
vee kesinlikle en az spor yapacagim simdi bu mesaji bitirdikten sonra basliyorum :52:

Menülerin gayet güzel olmuş canım keşke daha çok aramızda olabilsen. Ama buna rağmen çok güzel kilo vermişsin. Sık sık uğramaya çalış. Kendini hazır hissettiğinde gelirsin deneme süreni başlatırız.

sağol canım bununla 25 mesaj olmuş yarın cumartesi pek yazamayabilirim evde olmuyorum,iyi hafta sonları:37::31::19::10::nazar::emir_bebek: bunları da oğluş seçti kusura bakmayın alamadım elinden

5 mesaj kuralımızı unutma canım olur mu? Yarın yine uğramaya çalış. Akşamda menünü yazmayı unutma.:16:

Biz de carsamba gunu kesinlestiricez yeri. Bizim dusundugumuz yer ocakta rezervasyonlara basladigi icin biz boyle gec vakte biraktik yoksa doluyor her yer gercekten de.. İnsallah sen de bulursun canim guzel icine sinen bir yer ama daha fazla ihmal etmeyin firil firil arayinnn.

Ebru bu meslegi bazen cok uzun seneler yapabilecegimi dusunmuyorum acikcasi. Cok guzel yonleri olsa da cok zorluklari da var. Beyin kafa hakikaten kalmiyor bazen ama duyarsizlasma da var. Sanirim artik cocuk aglamasina az da olsa bagisiklik kazandim, ilerde cocugum olursa her agladiginda istedigini yapmam diyordum ama o sese dayanamamaktan korkuyordum, simdi pek korkmuyorum:)))

Deryayla yaris mi.. Hmmm ne dersin ex ortim:))) Ebru beni gaza mi getirmeye calisiyorsunn bana mi oyle geliyoor:)))

Aslında bizz cokktaan aramısss bulmustuktaaaa sorunlaarr bizi bu zamana getirdi bi ara sıkıntılar vardı kısmet böyleymis iste ya ufff ama su anda sinirim cok bozuk :(( cok gec kaldık dügün salonu istemiyorum benn

Hadi insallahh hayırlısı olur..

Kızlar ben cıkıyorum yarın cumartesi cok sık giremeyebilirim ki muhtemelende giremem 5 mesaj kuralını ihmal etmem ama fazlasını yazmayabilirim düğün mekanı arayısına giricezzz 2 gün pazar zaten tatil günü yogunuzzzz cok fena :))

Yarın burda in cin top oynayacak desenize, yinede ara ara kontrol edin olur mu? Boş bırakmayalım takımı. iNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ GİBİ BİR YER BULURSUNUZ. İyi eğlenceler.

5. Olmusuz bu hafta ehh ynede iyi sonuncu olmaktann tebrikler kızlar

Ben sonunculuğu göze almıştım ama allaha şükür 3 kişiyle bile sonuncu olmadık:9:

Yarın burda in cin top oynayacak desenize, yinede ara ara kontrol edin olur mu? Boş bırakmayalım takımı. iNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ GİBİ BİR YER BULURSUNUZ. İyi eğlenceler.

Ben sonunculuğu göze almıştım ama allaha şükür 3 kişiyle bile sonuncu olmadık:9:

Ayy insallah yaa bos yer kaldıysa bulucaz umarım :(( ara ara girerim bos brakmayız :)Evet sülkürler olsun valla daha vahim takımlar varmıs demek ki yeni üyeler girince daha da iyi olucazzzz

Son düzenleme:
5. Mi olmusuz iyi fena degil:))
Kac takim kaldi artik yarismada bilmiyorum gerci:))

Ecem bulursunuz guzel bi yer, stres yapmaa <3

Yarin ben de pek giremiycem ama ugrarim arada
Taksme gidicez arkadaslarla oraya gitmisken de karaoke yapmadan donmek olmaz :)) hihihi :)

Ayy insallah yaa bos yer kaldıysa bulucaz umarım :(( ara ara girerim bos brakmayız :)Evet sülkürler olsun valla daha vahim takımlar varmıs demek ki yeni üyeler girince daha da iyi olucazzzz

Haftaya birincilik istiyorum zaten sizden. Kapanmaktan kurtardığımız 8.takım bu hafta birinci oldu. Ama yaaa keşke daha çok vaktim olsa kapanmış birkaç takımı daha aktif hale getirmek isterdim. Burası sayesinde zayıflayan bir sürü insan var.

betulume msj sayımı yollayıp cıkıyım kızlra hayırlı geceler hepınıze opucuk.....:16::16::16::16::16::16:

5. Mi olmusuz iyi fena degil:))
Kac takim kaldi artik yarismada bilmiyorum gerci:))

Ecem bulursunuz guzel bi yer, stres yapmaa <3

Yarin ben de pek giremiycem ama ugrarim arada
Taksme gidicez arkadaslarla oraya gitmisken de karaoke yapmadan donmek olmaz :)) hihihi :)

Başladı bizim gezmeci yine gez bakalım gez:9:

5. liğe gelince 3 kişiyle bu sonuç hiçte fena değil değil bence. Gayet mükemmel bir sonuç.

Bi saat önce diş hastanesine gittik kızlar. Minik kuzumun azı dişi kırılmış. Sadece ortada bir bölümü kalmış oda sallsnıyor. Çektirdik ama kıyamet koptu. Maşallah ağzını hiç kapaatmadı ama bir çığlık attı bütün hastane ayağa kalkktı. Daha bir sürü çürüğü var tek tek dolgu yaptırmak gerekecek.Allahtan cesaretli gidip oturuyor koltuğa ses çıkarmadan. İnşallah dolgularıda sorunsuz hallederiz. :14:

Bi saat önce diş hastanesine gittik kızlar. Minik kuzumun azı dişi kırılmış. Sadece ortada bir bölümü kalmış oda sallsnıyor. Çektirdik ama kıyamet koptu. Maşallah ağzını hiç kapaatmadı ama bir çığlık attı bütün hastane ayağa kalkktı. Daha bir sürü çürüğü var tek tek dolgu yaptırmak gerekecek.Allahtan cesaretli gidip oturuyor koltuğa ses çıkarmadan. İnşallah dolgularıda sorunsuz hallederiz. :14:

Ebru gecen okuldaki bir cocuktan duydum, cok hosuma gitti. Gerci senin kiz buyuk ama ise yarar mi bilmiyorum.
Dis doktoru bizim ogrencilerden birine cesaret diplomasi vermis, butun couklar cok oZenmis , anne beni disciye gotur fln diyenler varmis.

Uzerinde cocugun ismi resmi fln var takdirr belgesi gibi bir sey. Cok akillica bence ozellikle okul oncesi cocuklari icin

kızlaar belki çıkmışsınızdır. Menüm tam yazmam söylenmişti bugunkü böyleydi :

07.15 kahvaltım:

domatesli yumurta , 2 dilim ekmek , taze beyaz peynir , krem peynir

ara 11.30 : kepekli forum bisküvi

15.40 öğle yemeğim :

1 dilim ekmek , ayran , kanatlı sulu patates yemeği

18.00 : bardak cuplarda çorba içtim

ygs denemesi yaptım bugun kendime kızlar sonra basım agrıdı 2 dk gozlerımı kapıyım dedım dalmışım şimdi sizlere toparlayıp yazıorum

bu arada bacagımdaki ağrılarda hafifledi yarın sporuma tekrardan baslıcam cok mutluyum dershanemde yok hafta sonları bol bol forumda dururum artık :)

ben uyuyorum tekrar duzenemı bozmıyım yarın erken kahvaltımı edıyım.

saat gece 03.30ta ilk mesajımı yazdım sayılıyrsa onunla birlikte bugunlük mesajım 6 oluyor. herkese huzurlu uykular :)

gunaydin gunaydin hanimlar iyim cik sukur canim sen nasilsin...
ebru 2 hafta once bende buyuk oglumun disini cektirdim aglamakdan uyudu yavrum bize bi dosya vrrdiler cesaret madalyasi falan verdiler herkese gostrrdi benim oglan yasi kac kizinin ebru?

Günaydın kızlar. Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese.

Ebru gecen okuldaki bir cocuktan duydum, cok hosuma gitti. Gerci senin kiz buyuk ama ise yarar mi bilmiyorum.
Dis doktoru bizim ogrencilerden birine cesaret diplomasi vermis, butun couklar cok oZenmis , anne beni disciye gotur fln diyenler varmis.

Uzerinde cocugun ismi resmi fln var takdirr belgesi gibi bir sey. Cok akillica bence ozellikle okul oncesi cocuklari icin

Çok gzel bir düşünce aslında. Ama akşamki doktor tam bir hödüktü bırak karneyi felan adam konuşmadı bile. Yeşilllerin içinde ağzında maske uzaylıya benziyordu :60::60: Ama kızımın maşallahı var. Öyle korak çocuklardan değil. Hafta içi benim hastanedeki doktora götüreceğim diğer dişlerini iyice çürümesinler diye dolgu yaptıracağız. Allaha şükür sorun çıkartmıyor. Akıllı benim kızım:16:

kızlaar belki çıkmışsınızdır. Menüm tam yazmam söylenmişti bugunkü böyleydi :

07.15 kahvaltım:

domatesli yumurta , 2 dilim ekmek , taze beyaz peynir , krem peynir

ara 11.30 : kepekli forum bisküvi

15.40 öğle yemeğim :

1 dilim ekmek , ayran , kanatlı sulu patates yemeği

18.00 : bardak cuplarda çorba içtim

ygs denemesi yaptım bugun kendime kızlar sonra basım agrıdı 2 dk gozlerımı kapıyım dedım dalmışım şimdi sizlere toparlayıp yazıorum

bu arada bacagımdaki ağrılarda hafifledi yarın sporuma tekrardan baslıcam cok mutluyum dershanemde yok hafta sonları bol bol forumda dururum artık :)

ben uyuyorum tekrar duzenemı bozmıyım yarın erken kahvaltımı edıyım.

saat gece 03.30ta ilk mesajımı yazdım sayılıyrsa onunla birlikte bugunlük mesajım 6 oluyor. herkese huzurlu uykular :)

Afiyet olsun canım gayet güzel menü olmuş. Sevindim hafta sonu burda olacağına. Çünki buraya ayırdığımız her dakika eksi kilo olarak dönüyor bize:34:

herkese günaydın kızlaaar bugun tatilde olsa planımı bozmadım ve kalktım şimdi kahvaltımı ediyorum. nasılsınız :)

Günaydın canım. Bende ilk defa bugün geç kalktım birazdan yapacağım kahvaltımı. Sonrada bütün ev beni bekliyor temizlenmek için:9:

ebru 2 hafta once bende buyuk oglumun disini cektirdim aglamakdan uyudu yavrum bize bi dosya vrrdiler cesaret madalyasi falan verdiler herkese gostrrdi benim oglan yasi kac kizinin ebru?

Günaydın canım. Sizede geçmiş olsun. Kızım 7 yaşında. İlk okula başladı bu yıl. Ocak 2006 doğumlu.

herkese günaydın kızlaaar bugun tatilde olsa planımı bozmadım ve kalktım şimdi kahvaltımı ediyorum. nasılsınız :)

Günaydın canım iyiyiz çok şükür ugün esimin arkadaslarıyla yemeğe gidicez,yarın yemeğe misafirim var allahım sen beni koru

günaydın canım sana da çok geçmiş olsun ...

Son düzenleme:
Günaydın arkadaslar herkese çok güzel bir haftasonu dilerim Ebru'cum geçmiş olsun oğlun için,buradan okuyorsa sevgili arkadasım TÜRKAN'a sesleniyorum:3:

canım arkadasım bizi uzaktan okuduğunu biliyorum o zaman aramıza gel burası çok güzel öyle uzaktan bakmakla kilolar verilmez :20:hemen kayıt ol canım :21:seni bekliyorum bana bir

sürpriz yap :52:

Gunaydiiinn:)
Bn de yeni kalktim ama bence gec degil/))
Kahvaltimi yapicam birazdann

ebru abla ama dikkat et diş doktorlarına ben zamanında çok çektim . doktor konusunda çok titiz davranın az daha bir dişimi kaybediyordum doktor hatasından dolayı. yanlış çekimler yanlış işlemler diş yapısını çok etkiliyor. çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun ne diyim :)

Back
X