mirasu canım senin gercek ismin neydi bir de nereklisin yas kaç biraz bilgi sahibi olunca gözümde canlandırabiliyorum sanal da konuşuyormuş gibi olmuyor o zaman...Dediğim gibi protein ağırlıklı beslenerek ilk hafta 2200 verdim ama yavasladı kilo vermem o yüzden ben de sebzeye dönücem sanırım biraz...
Ben bunun hep farkındaydım ailemde de ,esimde de maddi zorluk yasamadım hamdolsun ama o kadar okumusken sonuçta ev hanımı olmak(bence en zor iş yanlış anlaşılmasın) kötü bir sey...Ama hiç bos durmadım 6,7 sene yardımlasma derneklerinde calıştım,birara giyim magazası açtım ama bazı aksilikler oldu kısa sürdü,güzellik uzmanlığı,ahsap vs kurslara gittim,en son pasta kursuna gittim zaten gitmeden önce kendim evde öğrenmiştim,seker hamurundan kurabiyeler,figürler,pastalar yapıyorum face te sayfa açtım ufak tefek siparişler geliyor onları hazırlayınca, ben mi yaptım diyorum ,hatta ilk kazandığım parayı harcayamamıştım ne güzel bir duyguymuş,su an kızımın okul aile birliğindeyim kosturuyoruz orada da,esim izin verse mesleğimi yaparım ama maalesef...kıskanç şey nolcakkkkk
canım ben böyle zamanlarda yoğurda tarçın ve organik sakarin ekliyorum süper oluyor...
süper 1800 masallahhh nermincim...
aslında sıvı tükettin canım vermen lazım gerçi 700 gr da çok iyi ben o kadar veririmiyim bu hafta bilmiyorum...
iyi sporlar canım ben de birazdan çıkıcam spora...