Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende bugun tartildim ama sunu soylemeliyim
cumadan beri dikkat edemiyorum ve sporumda cok azaldi ama kilom artmamis
biraz ugrasayim iki gun kaldi bari biri vereyim
sabah itibariyle 700 gr.di giden
ama actimmmmmmmmmmmmmmm

valla gayet güzel gidiyorsun beril maşallahın var.metobolizman iyi çalışıyor sanrırım.kızı emziriyormusun?emzirirken kilo verimi daha kolay olurmuş ama nedense ben emzirirken vermek yerine sürekli alıyordum ne zman emzirmeyi bıraktım zayıflamaya bşaladım bana ters etki ediyordu:1:

benim cok bir derdim yoktu yaza hazirlik benimkisi zayiflayacamya
diste tam olsun dedim

benim ikizlerin dislerine tel takilacak
birinin ust on diste aciklik var
digerininde vampir gibi iki yanda ustten dis cikintisi var

Hahaha tas hatun olcam diyosunn :)) bu arada 10 dk fa 1 taneyms onu beklyorum :))

inşallah cumaya kadar artış olmazda eksilme olur.dikkat ederim yine sebze vari beslenmeye devam :)

ay canım ya hamile hmile çalışmasıda ne zor olur hele son aylarda dinlenmen gereken yerde çalışıyorsun.nr zman izne ayrılıyorsun?
daha var dimi allah kolaylıklar versin sana.

ben 18 yaşında başladım doktor hatası yüzünden sol alt tarafımda diş kalmadı.köprü yapıldı diş etimde gömülü diş varmış üstten baskı uygulayınca alttan o çıktı bütün dişleri götürdü.sonra diş olmayınca impilant denildi pek önemsemedim.şimdi üstt dişler alttan baskı olmayınca allta kadar çökmüş şimdi oraya diş yapılması lazım ama 3 diş 3 bin dolar devlette de yapılmıyor parada yok yine kaldık böyle dedim bari sağ tarafı kurtaralım kalan sağlar bizimdir deyip:) devlette gittiğim doktorda daha yeni herhalde çocuk gibi bakalım nasıl olacak :) inşallah iyi sonuç alrız.

Aynen benimde 13 14 yasımdaydım tel takıldıgnda bi taktırdım mahvoldum bide belli olmasın yok porselen olsun yok su olsun bu olsun ben tüm dislermden oluyodum
Devlette yapmıyolar mı implantı yaa sanki belli polikniklere gönderip karsılıyolar dye bliyodum yanlıs bliyomusum dis ihmale gelmez valla ic organları bile etkiliyo

valla gayet güzel gidiyorsun beril maşallahın var.metobolizman iyi çalışıyor sanrırım.kızı emziriyormusun?emzirirken kilo verimi daha kolay olurmuş ama nedense ben emzirirken vermek yerine sürekli alıyordum ne zman emzirmeyi bıraktım zayıflamaya bşaladım bana ters etki ediyordu:1:
emme denmez beni emzik yerine kullaniyor
sut caylariyla felan ugrasiyorum
sut kesilse ne yapariz bilemiyorum ancak uyurken aklina geliyorum ben
bir de zilli dedde diye dillendi babam 3 ogun bizde
birazdan gelir alir yine onu bekliyom
bu ikizler burcu ya tam tasiyor
dedesini gorunce ellerini cirpiyor dedddeeeeeeee diyo adamin sutleri akiyor bana yariyor bu durum o goturunce bende dogru yurume bandina gidiyom
su an prolaktinim cok yuksek emzirme oldugu icin ama sutun kesilmesiyle deger normale dusecek ve asil sonuc o zaman alinirmis
ama beni yedimin yarisi yaptimin iki kati mantina gore beslenip spor yapmaya calisiyorum

Hahaha tas hatun olcam diyosunn :)) bu arada 10 dk fa 1 taneyms onu beklyorum :))

Aynen benimde 13 14 yasımdaydım tel takıldıgnda bi taktırdım mahvoldum bide belli olmasın yok porselen olsun yok su olsun bu olsun ben tüm dislermden oluyodum
Devlette yapmıyolar mı implantı yaa sanki belli polikniklere gönderip karsılıyolar dye bliyodum yanlıs bliyomusum dis ihmale gelmez valla ic organları bile etkiliyo

tamam canim sorun degil
bizde 1-1,5 yil takacakmisiz
ama arada esim cikaracam dislerin durumuna bakcacam diyor
dis kanallari felan curume oluyormus
ama kizlar korkuyor birde duadk tahris oluyormus ilk zamanlar
amannnnnnnn hayirlisi

ya ben acim
yine aklima geldi bak

Beriiil nerde yatak örtünnnnn?? Unuttun gitttii paylasta fikir olsunnn

hemen canim bu 24 parca vitrin takimiydi
sehba ortuleri vs.kocaman bir takimdi ben ekledim altina saten deri gecirttim boyle oldu
dur eklemeye calisayim

zaten özelde gittiğim profta öyle dedi midende reflü falan varmı diye dedim var dişinden dedi sol tarfla çiğneyemiyosun sağ tarafta diş eksik sorun var çiğnemeden indiriyosun mideye dedi sonradanda reflü oluyor hehe ne güldüm ama adam haklıydı yani dyecek laf yok :)diş eşittir sağlık demek:)

kilomu merak eden arkadaşlarım canlarım bugün itibariyle diyete son vermiş bulunmaktayım midem fena oldu kusacaktım artık.kilomu yazayımmı yazayım bari 82:)
süpermis.ne güzel gitmis.bende de bu kadar fark edermi acaba? 70in altina insem gerisini saglikli bir sekilde verebilirim insallah.
benim cok bir derdim yoktu yaza hazirlik benimkisi zayiflayacamya
diste tam olsun dedim

benim ikizlerin dislerine tel takilacak
birinin ust on diste aciklik var
digerininde vampir gibi iki yanda ustten dis cikintisi var
dis problemiolmayan yok galiba.benim ogluma da takilacak bu sene.

ama actimmmmmmmmmmmmmmm
cok güzel.maasallah berilcim.

ben hamilelikten sonra bir de emzirme döneminde kilo aliyordum ayni senin gibi.

Beriiil nerde yatak örtünnnnn?? Unuttun gitttii paylasta fikir olsunnn
bende unuttum gercekten.hatirlattigin iyi oldu.

zaten özelde gittiğim profta öyle dedi midende reflü falan varmı diye dedim var dişinden dedi sol tarfla çiğneyemiyosun sağ tarafta diş eksik sorun var çiğnemeden indiriyosun mideye dedi sonradanda reflü oluyor hehe ne güldüm ama adam haklıydı yani dyecek laf yok :)diş eşittir sağlık demek:)

Canım insallahhh bir an önce saglıgına kavusursun valla öyyle herseyi etkiliyo ben bi kac ay implant icin sol tarafı kullanamadım hemen sag alt disler cürüdü yine masraf acıldı basımıza :) tek taraflıda zor oluyoooooorrrr

hemen canim bu 24 parca vitrin takimiydi
sehba ortuleri vs.kocaman bir takimdi ben ekledim altina saten deri gecirttim boyle oldu
dur eklemeye calisayim
böyle anlattin daha cok merak ettim.bekliyoruz.

gecmis olsun.lokmalari cok cignerseniz,kilo vermeniz kolaylasir diyorlar.dislerin yapilsin.bunun faydasini da görürsün.

ugrastim boyut buyuk geliyor
nazin telinde yuklerim aksama dogru gelsinde
hem kendinkini hem kizlarinkini

kimde yok ki.annem daha biz kücücükken baslamis ceyiz yapmaya,dantel felan örmeye.simdi kullanmiyoruz.

Aynen öylee benimde anneannem yaptı bana o vefat ettikten sonra zaten bi dahada yapılmadı annem hic anlamaz o kokos bi is kadınıdır :)) bi teyzem bilir o da ugrasmıyo artık ama cok güzeller cok seviyorum ve kullanmakta istiyorum

Son düzenleme:
Aynen öylee benimde anneannem yaptı bana o vefat ettikten sonra zaten bi dahada yapılmadı annem hic anlamaz o kokos bi is kadınıdır :)) bi teyzem bilir o da ugrasmıyo artık ama cok güzeller cok seviyorum ve kullanmakta istiyorum
berilinkine bakalim,belki benzer birsey düsünebilirsin,madem kullanmak istiyorsun ecemcim.

simdi cikmam lazim.oglumu okuldan alacam,sonra tekrar götürecem.sonra onu spora birakip,yaklasik 2 saat yürüyecem.aksama görüsürüz.

emme denmez beni emzik yerine kullaniyor
sut caylariyla felan ugrasiyorum
sut kesilse ne yapariz bilemiyorum ancak uyurken aklina geliyorum ben
bir de zilli dedde diye dillendi babam 3 ogun bizde
birazdan gelir alir yine onu bekliyom
bu ikizler burcu ya tam tasiyor
dedesini gorunce ellerini cirpiyor dedddeeeeeeee diyo adamin sutleri akiyor bana yariyor bu durum o goturunce bende dogru yurume bandina gidiyom
su an prolaktinim cok yuksek emzirme oldugu icin ama sutun kesilmesiyle deger normale dusecek ve asil sonuc o zaman alinirmis
ama beni yedimin yarisi yaptimin iki kati mantina gore beslenip spor yapmaya calisiyorum

tamam canim sorun degil
bizde 1-1,5 yil takacakmisiz
ama arada esim cikaracam dislerin durumuna bakcacam diyor
dis kanallari felan curume oluyormus
ama kizlar korkuyor birde duadk tahris oluyormus ilk zamanlar
amannnnnnnn hayirlisi

ya ben acim
yine aklima geldi bak

sporla veriyorum diyosun yani.ben bu ara spordan bir haberim benim kız gündüz uykularını terkedince sporda güme gitti ne bisiklete bindiriyor ne hareket ettiriyor sürekli tepemde:)

böyle anlattin daha cok merak ettim.bekliyoruz.

gecmis olsun.lokmalari cok cignerseniz,kilo vermeniz kolaylasir diyorlar.dislerin yapilsin.bunun faydasini da görürsün.

zaten çok çiğnemek faydalı annemin bir lafı var milletin yarım saatte yediğini bir 3 lokmada yutuyoruz diye:1:1 evet çiğnemek var birde yutmak var bütün bütün yutarsan ne olacak midede erimeyecek löp et olacak ne kadar çiğnersek o kadar iyi.tabi dişte önemli:)

canım ilk hafta daha hızlı kilo verilir her zaman.
yediklerine gelince, hepsinin porsiyonlarını küçük tutarsan sorun yok, besin değeri yüksek gıdalar seçmişsin hep...

beril, canım, senin menündü galiba, alıntı yapamamışım. çorba çok fazla yemişsin. tok tutması zor. sebze meyve atıştırsaydın aralarda daha iyi olurdu...

mirasu canım senin gercek ismin neydi bir de nereklisin yas kaç biraz bilgi sahibi olunca gözümde canlandırabiliyorum sanal da konuşuyormuş gibi olmuyor o zaman...Dediğim gibi protein ağırlıklı beslenerek ilk hafta 2200 verdim ama yavasladı kilo vermem o yüzden ben de sebzeye dönücem sanırım biraz...

bunu cok gec anlasamda soylemeden gecemıcem....
KADIN DEDIGIN AYAKLARININ USTUNDE DURMALI.... MESLEGI ELINDE OLMALI.....

Ben bunun hep farkındaydım ailemde de ,esimde de maddi zorluk yasamadım hamdolsun ama o kadar okumusken sonuçta ev hanımı olmak(bence en zor iş yanlış anlaşılmasın) kötü bir sey...Ama hiç bos durmadım 6,7 sene yardımlasma derneklerinde calıştım,birara giyim magazası açtım ama bazı aksilikler oldu kısa sürdü,güzellik uzmanlığı,ahsap vs kurslara gittim,en son pasta kursuna gittim zaten gitmeden önce kendim evde öğrenmiştim,seker hamurundan kurabiyeler,figürler,pastalar yapıyorum face te sayfa açtım ufak tefek siparişler geliyor onları hazırlayınca, ben mi yaptım diyorum ,hatta ilk kazandığım parayı harcayamamıştım ne güzel bir duyguymuş,su an kızımın okul aile birliğindeyim kosturuyoruz orada da,esim izin verse mesleğimi yaparım ama maalesef...kıskanç şey nolcakkkkk

herkese tekrar günaydın kızlar kahvaltımı yaptım ama hala açım ya ne yapsam bi fikir verin:5::26:

canım ben böyle zamanlarda yoğurda tarçın ve organik sakarin ekliyorum süper oluyor...

kilomu merak eden arkadaşlarım canlarım bugün itibariyle diyete son vermiş bulunmaktayım midem fena oldu kusacaktım artık.kilomu yazayımmı yazayım bari 82:)

süper 1800 masallahhh nermincim...

ama actimmmmmmmmmmmmmmm

aslında sıvı tükettin canım vermen lazım gerçi 700 gr da çok iyi ben o kadar veririmiyim bu hafta bilmiyorum...

simdi cikmam lazim.oglumu okuldan alacam,sonra tekrar götürecem.sonra onu spora birakip,yaklasik 2 saat yürüyecem.aksama görüsürüz.

iyi sporlar canım ben de birazdan çıkıcam spora...

nermincim buradasın sanırım bulyon ekliyormusun çorbaya bir de kuru soğan değil mi yarın yaparım belki 1 günlük

mirasu canım senin gercek ismin neydi bir de nereklisin yas kaç biraz bilgi sahibi olunca gözümde canlandırabiliyorum sanal da konuşuyormuş gibi olmuyor o zaman...Dediğim gibi protein ağırlıklı beslenerek ilk hafta 2200 verdim ama yavasladı kilo vermem o yüzden ben de sebzeye dönücem sanırım biraz...

Ben bunun hep farkındaydım ailemde de ,esimde de maddi zorluk yasamadım hamdolsun ama o kadar okumusken sonuçta ev hanımı olmak(bence en zor iş yanlış anlaşılmasın) kötü bir sey...Ama hiç bos durmadım 6,7 sene yardımlasma derneklerinde calıştım,birara giyim magazası açtım ama bazı aksilikler oldu kısa sürdü,güzellik uzmanlığı,ahsap vs kurslara gittim,en son pasta kursuna gittim zaten gitmeden önce kendim evde öğrenmiştim,seker hamurundan kurabiyeler,figürler,pastalar yapıyorum face te sayfa açtım ufak tefek siparişler geliyor onları hazırlayınca, ben mi yaptım diyorum ,hatta ilk kazandığım parayı harcayamamıştım ne güzel bir duyguymuş,su an kızımın okul aile birliğindeyim kosturuyoruz orada da,esim izin verse mesleğimi yaparım ama maalesef...kıskanç şey nolcakkkkk

canım ben böyle zamanlarda yoğurda tarçın ve organik sakarin ekliyorum süper oluyor...

süper 1800 masallahhh nermincim...

aslında sıvı tükettin canım vermen lazım gerçi 700 gr da çok iyi ben o kadar veririmiyim bu hafta bilmiyorum...

iyi sporlar canım ben de birazdan çıkıcam spora...

maşallah gül on parmağında on marifet valla en güzelini yapmışsın.yinede boş durmamışsın.bende evlenene kadar açlıştım eşek gibi akşam geç saatlere kadar evlenince rahatladım sandım ilk iki sene iyiydi de sonra sıkıldım çalışmak ne olursa olsun güzel özellkile ekonomik özgürlüğün açısından süper çalışırken kendi param diyip harcayabiliyorusn ama evlenince hesap kitabın içinde buluyorsun kendini ve bir şey alırken iki kere düşünüyorsun.benim eşim çalışmamı istemiyor lafını bile ettirmiyor malesef o kadar okul emek boşa yani ne yapalım yinede halimize şükür.allah darda koymasın kimseyi.
nermincim buradasın sanırım bulyon ekliyormusun çorbaya bir de kuru soğan değil mi yarın yaparım belki 1 günlük

canım ben içine ne tuz ne bulyon koydum zaten bulyonda yoktu evde:)ama tarifinde var istersen koyabilirsin.

Bugün temizlik günü dolabımı bosalttım ne var ne yok daraltmaya yada artık daralmicak olanları ayırmaya basladım off cok sıkıldım :) yarında son sınavım vaar gereksiz bi ders ondan calısmıyorum :)

Back
X