Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay buse hemde ne cadaloz sorma :9: bi tanısa sevicek de işte bi tanışsak ah ahhhh :32:

buse yaaaa öldüm gülmekten :9::9::9:

bu saatte yatmış olamazsın buseeeee yeme beni şimdi :27:

kolay gelsin canım. kaynana benim yaram :D benimki azcık cadaloz daha tanışmadan başladı laf etmeleri :D beni tanıması lazım önce tanıdığı zman da en çok beni sevicek biliyorum :9:

çok iyi düşünmüşsünüz canım :) bizde esadın her maaşıyla bozabildiğimiz kadar altın bozuyoruz azar azar birikiyo. bizde anne babalarımıza masraf yaptırmadan yapalım diyoruz eşya almaktansa birikim yapalım dedik hayırlısı bakalım :)

burcuuuu nazar boncuğu tak kaynanana valla nazarım değcek :D

kaptancım kolay gelsin dikkat kendine öpüyorum kocaman :)

maşallah canım sana da diyorum bi nazar boncuğu tak Allah bozmasın :)

kırarmıyım canım hiç hepiniz canlarımsınız benim :16:

ebrucum internetim yoktu bütün gün giremedim bi türlü kursum da vardı evet:31: son 2 haftam kursum da bitiyo:50:

ben alışverişe her türlü giderdim kaptancım :9: süslenip püslenip eve geri dönünce moralim bozuluyo benim :)

tatlım sıkma canını. herşey geçiyo bu günler de geçicek inşallah sen hiç moralini bozma canım biz yanındayız anlatmak istersen seve seve dinleriz :)

çok şükür atlatmışsın canım :) 2 sınavın daha iyi geçer inşallah iyi geceler

emoş baktım birikmio bnde borçlandırıyım kar kardır dedim :ssz: en azından borcuna sadık yoksa para biriktrme huyu yok gönlü zengin adamın :1:

bu aradaaaaaaaaaaa :52:

müjdemi isterim kızlaaar :27: sabah ki kilom 51.8 :51:

owww süpeer busecim tebrik ederim :)

bir zamanlar burda bir emoş vardı, geçmişi okumaya gitti gelemediiiiiii :27:

heey ben yatıyorum. dün 00.30 da uyuyabildim, büyük başarıydı. şimdi daha erkene almaya çalışcam. :21:

yatmadan bir bardak suyunuzu içmeyi unutmayııın :31:

iyi geceler kızlaar :3:

24 saattir yokum olcak o kadar :9: iyi geceler bebeğim :)
buseb teşekkür ederim.ebrunun yardımcısı kim?

kaptan yardımcımız dontpanic(tuğba) ama izinli şimdilik. buseb şimdiki yardımcı canım :)

Dünkü Menüm

sabah:(08:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara:(11:00)

2 kuru kayısı

öğle:(14:00)

4 köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt

ara:(15:45)

1 elma

akşam:(17:30)

2 kepçe tarhana çorbası
2 yk nohut yemeği(suyu süzülmüş)
1 kase salata

ara:(21:00-21:30)

1 çay bardağı ayran

3 lt su, 4 fincan yeşil çay,1 fincan sade nescafe
30 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz​

Bugünkü Menüm
sabah:(09:00)

1 Activia kahvaltı zamanı

ara:(birazı 11:00de, birazı12:30da)
1 avuç üzüm

yağsız melemen
1 dilim kepek ekmeği
1 kk yarım yağlı peynir
5 zeytin

ara:(16:00)

yarım elma

akşam:(18:30)
200 gr mangalda kuzu kaburga
1 kase salata
1 bardak ayran

ara:(21:30)
1 çay bardağı ayran

3 lt su, 3 fincan yeşil çay,1 fincan sade nescafe, 1 sade türk kahvesi
45 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz​

canlarım hepinize iyi geceler çok uykum geldi yatıyorum malum yarın okul var erken kalkmam lazım öpüyorum hepinizi :16: yarın bol eksili bi gün olsun :) :13:

Gunaydin kizlarrr
Size bi konuda danismak istiyorum
Siizce oglen okulda yemekhanede yiyip aksami hafif mi Tlatayim, yoksa oglen orda yemeyip , elma vs yiyip yemegimi aksam mi yiyeyim? Bana ilki daha mantikli geliyor, sonucta aksami da hafifce gecirsem daha iyi gibi, ne dersiniz?

Günaydın Kızlar :16: Eğer program bitmeden bakan olursa eğer, imkanınız varsa Doktorum da bugün Taylan Kümeli var. İzlemenizi tavsiye ederim. :34:

ay buse hemde ne cadaloz sorma :9: bi tanısa sevicek de işte bi tanışsak ah ahhhh :32:

buse yaaaa öldüm gülmekten :9::9::9:

bu saatte yatmış olamazsın buseeeee yeme beni şimdi :27:

kolay gelsin canım. kaynana benim yaram :D benimki azcık cadaloz daha tanışmadan başladı laf etmeleri :D beni tanıması lazım önce tanıdığı zman da en çok beni sevicek biliyorum :9:

çok iyi düşünmüşsünüz canım :) bizde esadın her maaşıyla bozabildiğimiz kadar altın bozuyoruz azar azar birikiyo. bizde anne babalarımıza masraf yaptırmadan yapalım diyoruz eşya almaktansa birikim yapalım dedik hayırlısı bakalım :)

burcuuuu nazar boncuğu tak kaynanana valla nazarım değcek :D

kaptancım kolay gelsin dikkat kendine öpüyorum kocaman :)

maşallah canım sana da diyorum bi nazar boncuğu tak Allah bozmasın :)

kırarmıyım canım hiç hepiniz canlarımsınız benim :16:

ebrucum internetim yoktu bütün gün giremedim bi türlü kursum da vardı evet:31: son 2 haftam kursum da bitiyo:50:

ben alışverişe her türlü giderdim kaptancım :9: süslenip püslenip eve geri dönünce moralim bozuluyo benim :)

tatlım sıkma canını. herşey geçiyo bu günler de geçicek inşallah sen hiç moralini bozma canım biz yanındayız anlatmak istersen seve seve dinleriz :)

çok şükür atlatmışsın canım :) 2 sınavın daha iyi geçer inşallah iyi geceler

hee yani daha seni tanımıyooorr :9: tanıyınca iyi anlaşırsınız iyi bir kaynanadır umarım :31:

buseb teşekkür ederim.ebrunun yardımcısı kim?

ben geçici yardıcı sayılırım, dontpanic (tuba) esas yardımcı ama kendisi izinde. zaum da senin gibi takıma girmek isteyen eski üyelerden ama ayrılırken ki kilosunun üzerine aldığı için takıma giremiyor, ama bizimle paylaşımda bulunuyor. aldığı kiloları verince takım listesine dahil olacak. aynı şey senin için de geçerli canım. takımın kurallarından biri bu. :31:

arkadaşlar,
ben hamileymişim , teşekkür ederim şimdiye kadarki yorumlarınız desteğiniz için,
doğumdan sonra gelirim artık
inşallah hepiniz hedeflerinize en kısa zamanda ulaşırsınız

hadi bakalııım :32: Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah :54: doğum sonrası kilolarını burda verirsin artık emelcim. hoşçakal :3:

o zaman çok iyi olmuş canım :) çok şükür baya birikti bizim :) ankarada bi mağazadan beğenmiştim bikaç eşya trink cash basıcam parayı alıcam :9:

trink cashhh koptum bu lafa bayıldım emoooş :9:

tebrik ederim emelciğim :) ne kadarlıkmış belli mi? hamilesin diye burdan ayrılmana gerek yok canım :)

kız emoş sen de iyice bi tuhaf oldun :52: hamile kadının burda işi ne, diyet falan yapamaz ki zaten. bizi izleyip aldığı kiloları gördükçe morali bozulur anca :27: gitsin de doğum sonrası gelsin en mantıklısı :9:

Dünkü Menüm

sabah:(08:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara:(11:00)

2 kuru kayısı

4 köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt

ara:(15:45)

1 elma

akşam:(17:30)

2 kepçe tarhana çorbası
2 yk nohut yemeği(suyu süzülmüş)
1 kase salata

ara:(21:00-21:30)

1 çay bardağı ayran

3 lt su, 4 fincan yeşil çay,1 fincan sade nescafe
30 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz

bir dukancı olarak pek anlamam ama sanki nohutlar biraz düşündürücü :26: su ve yeşil çay ekstra güzel. spor desen keza o da öyleee :8:

Bugünkü Menüm
sabah:(09:00)

1 Activia kahvaltı zamanı

ara:(birazı 11:00de, birazı12:30da)
1 avuç üzüm

yağsız melemen
1 dilim kepek ekmeği
1 kk yarım yağlı peynir
5 zeytin

ara:(16:00)

yarım elma

akşam:(18:30)
200 gr mangalda kuzu kaburga
1 kase salata
1 bardak ayran

ara:(21:30)
1 çay bardağı ayran

3 lt su, 3 fincan yeşil çay,1 fincan sade nescafe, 1 sade türk kahvesi
45 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz

çok güzzeeeell :42:

Gunaydin kizlarrr
Size bi konuda danismak istiyorum
Siizce oglen okulda yemekhanede yiyip aksami hafif mi Tlatayim, yoksa oglen orda yemeyip , elma vs yiyip yemegimi aksam mi yiyeyim? Bana ilki daha mantikli geliyor, sonucta aksami da hafifce gecirsem daha iyi gibi, ne dersiniz?

benim sana tavsiyem malesef ikisi de değil. istikrarlı kilo vermek istiyorsan yanına yemeğini taşıman canım küçük minyatür kaplarda :34: böylece kilolara çarçabuk elveda dersin. diğer türlü bir gün kilo alır, bir gün verir yerinde sayarsın bir süre sonra. yanına az yağlı ya da haşlanmış sebze yemeği al. küçük light yoğurtlardan al. bir de azıcık salata. ya da ızgara tavuk al falan yani :56: yapabilirsin, ben 3 aydır yapıyorum. :31:

Günaydın Kızlar :16: Eğer program bitmeden bakan olursa eğer, imkanınız varsa Doktorum da bugün Taylan Kümeli var. İzlemenizi tavsiye ederim. :34:

tünaydın kaptaaan :3: geçti Bor un pazarı :9:

Derse giriyorum ben kizlar:) optuumm

görüşüzü tubacıım :3:

günaydın kızlaar :16:

sabah tartıldım +200 gördüm :27: gideyim de bari yeşil çay yapıp içeyim :23:

Canımlaaar şimdi diyetisyenden çıktım, kilom aynı kaçamağıma rağmen. Kilom aynı fakat vücudumdaki YAĞDAN 1.1 GRAM GİTMİŞ. Doktor vücudun su topladığı için 900 gram vermiş görünüyorsun dedi. Ödem olmasa 1.5-2 kilo vermiş olurmuşum. Çok sevindim bunaaa!!!

Günaydıııın :) hatice abla geri dönmüş hoşgeldin ablacim :) venüs konuyu anlamadım ama biliyorum üzüntüyle yenen o yemekleri kendini toparla geçmişi tam okuyamadim bunlar çarptı gözüme bu gün okulda menümu beğenirmisiniz bilemiyorum onun endişesi var :)

Back
X