Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay buse hemde ne cadaloz sormabi tanısa sevicek de işte bi tanışsak ah ahhhh
buse yaaaa öldüm gülmekten
bu saatte yatmış olamazsın buseeeee yeme beni şimdi
kolay gelsin canım. kaynana benim yarambenimki azcık cadaloz daha tanışmadan başladı laf etmeleri
beni tanıması lazım önce tanıdığı zman da en çok beni sevicek biliyorum
çok iyi düşünmüşsünüz canım :) bizde esadın her maaşıyla bozabildiğimiz kadar altın bozuyoruz azar azar birikiyo. bizde anne babalarımıza masraf yaptırmadan yapalım diyoruz eşya almaktansa birikim yapalım dedik hayırlısı bakalım :)
burcuuuu nazar boncuğu tak kaynanana valla nazarım değcek
kaptancım kolay gelsin dikkat kendine öpüyorum kocaman :)
maşallah canım sana da diyorum bi nazar boncuğu tak Allah bozmasın :)
kırarmıyım canım hiç hepiniz canlarımsınız benim
ebrucum internetim yoktu bütün gün giremedim bi türlü kursum da vardı evetson 2 haftam kursum da bitiyo
ben alışverişe her türlü giderdim kaptancımsüslenip püslenip eve geri dönünce moralim bozuluyo benim :)
tatlım sıkma canını. herşey geçiyo bu günler de geçicek inşallah sen hiç moralini bozma canım biz yanındayız anlatmak istersen seve seve dinleriz :)
çok şükür atlatmışsın canım :) 2 sınavın daha iyi geçer inşallah iyi geceler
bu aradaaaaaaaaaaa![]()
müjdemi isterim kızlaaarsabah ki kilom 51.8
![]()
bir zamanlar burda bir emoş vardı, geçmişi okumaya gitti gelemediiiiiii
heey ben yatıyorum. dün 00.30 da uyuyabildim, büyük başarıydı. şimdi daha erkene almaya çalışcam.
yatmadan bir bardak suyunuzu içmeyi unutmayııın
iyi geceler kızlaar![]()
buseb teşekkür ederim.ebrunun yardımcısı kim?
o zaman çok iyi olmuş canım :) çok şükür baya birikti bizim :) ankarada bi mağazadan beğenmiştim bikaç eşya trink cash basıcam parayı alıcamemoş baktım birikmio bnde borçlandırıyım kar kardır dedimen azından borcuna sadık yoksa para biriktrme huyu yok gönlü zengin adamın
![]()
tebrik ederim emelciğim :) ne kadarlıkmış belli mi? hamilesin diye burdan ayrılmana gerek yok canım :)arkadaşlar,
ben hamileymişim , teşekkür ederim şimdiye kadarki yorumlarınız desteğiniz için,
doğumdan sonra gelirim artık
inşallah hepiniz hedeflerinize en kısa zamanda ulaşırsınız
o zaman çok iyi olmuş canım :) çok şükür baya birikti bizim :) ankarada bi mağazadan beğenmiştim bikaç eşya trink cash basıcam parayı alıcam![]()
arkadaşlar,
ben hamileymişim , teşekkür ederim şimdiye kadarki yorumlarınız desteğiniz için,
ay buse hemde ne cadaloz sormabi tanısa sevicek de işte bi tanışsak ah ahhhh
buse yaaaa öldüm gülmekten
bu saatte yatmış olamazsın buseeeee yeme beni şimdi
kolay gelsin canım. kaynana benim yarambenimki azcık cadaloz daha tanışmadan başladı laf etmeleri
beni tanıması lazım önce tanıdığı zman da en çok beni sevicek biliyorum
çok iyi düşünmüşsünüz canım :) bizde esadın her maaşıyla bozabildiğimiz kadar altın bozuyoruz azar azar birikiyo. bizde anne babalarımıza masraf yaptırmadan yapalım diyoruz eşya almaktansa birikim yapalım dedik hayırlısı bakalım :)
burcuuuu nazar boncuğu tak kaynanana valla nazarım değcek
kaptancım kolay gelsin dikkat kendine öpüyorum kocaman :)
maşallah canım sana da diyorum bi nazar boncuğu tak Allah bozmasın :)
kırarmıyım canım hiç hepiniz canlarımsınız benim
ebrucum internetim yoktu bütün gün giremedim bi türlü kursum da vardı evetson 2 haftam kursum da bitiyo
ben alışverişe her türlü giderdim kaptancımsüslenip püslenip eve geri dönünce moralim bozuluyo benim :)
tatlım sıkma canını. herşey geçiyo bu günler de geçicek inşallah sen hiç moralini bozma canım biz yanındayız anlatmak istersen seve seve dinleriz :)
çok şükür atlatmışsın canım :) 2 sınavın daha iyi geçer inşallah iyi geceler
buseb teşekkür ederim.ebrunun yardımcısı kim?
arkadaşlar,
o zaman çok iyi olmuş canım :) çok şükür baya birikti bizim :) ankarada bi mağazadan beğenmiştim bikaç eşya trink cash basıcam parayı alıcam![]()
tebrik ederim emelciğim :) ne kadarlıkmış belli mi? hamilesin diye burdan ayrılmana gerek yok canım :)
Dünkü Menüm
sabah08:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara11:00)
2 kuru kayısı
öğle14:00)
4 köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara15:45)
1 elma
akşam17:30)
2 kepçe tarhana çorbası
2 yk nohut yemeği(suyu süzülmüş)
1 kase salata
ara21:00-21:30)
1 çay bardağı ayran
3 lt su, 4 fincan yeşil çay,1 fincan sade nescafe
30 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz
Bugünkü Menüm
sabah09:00)
1 Activia kahvaltı zamanı
arabirazı 11:00de, birazı12:30da)
1 avuç üzüm
öğle14:00)
yağsız melemen
1 dilim kepek ekmeği
1 kk yarım yağlı peynir
5 zeytin
ara16:00)
yarım elma
akşam18:30)
200 gr mangalda kuzu kaburga
1 kase salata
1 bardak ayran
ara21:30)
1 çay bardağı ayran
3 lt su, 3 fincan yeşil çay,1 fincan sade nescafe, 1 sade türk kahvesi
45 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz
Gunaydin kizlarrr
Size bi konuda danismak istiyorum
Siizce oglen okulda yemekhanede yiyip aksami hafif mi Tlatayim, yoksa oglen orda yemeyip , elma vs yiyip yemegimi aksam mi yiyeyim? Bana ilki daha mantikli geliyor, sonucta aksami da hafifce gecirsem daha iyi gibi, ne dersiniz?
Günaydın KızlarEğer program bitmeden bakan olursa eğer, imkanınız varsa Doktorum da bugün Taylan Kümeli var. İzlemenizi tavsiye ederim.
![]()
Derse giriyorum ben kizlar:) optuumm
günaydın herkese![]()