Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

AY GEÇMİŞİ OKU OKU ANCA BİTTİ!!!
bende plates diye duymuştum ama hiç yapmadım :44:

tmm canım görüşürüz.. dikkat et kendine..
abur cubur yeme ona göre :41: :9:
Hiç yemedim ortak. Bir tek form çikolata kaplı diyet bisküvi yedim akşam yemeği niyetine.
acayipçılgınım venüs çıldırıorum hatta :52:

minnoşum dikkat et kendineeeee :54:
Hihihi :) Ettim ettim bebeğim. Sağ salim evime döndüm.
Tamam ortak :34:

Hiçbir şey bizi yıldıramaz !!

Slogan gibi oldu buda :9:
Hihihi geceye uygun oldu :D
Venüs msj sayımlarını önümüzdkei hafta sen alacaksın ya, sanada uygun olursa ben alabilir miyim?
Ondan sonraki hafta benim yaz kursum baslıyor,yogun olacagım...
Bana mı atıyoruz? Öyle bir sistem mi geldi? Peki o halde canım yer değiştirebiliriz sırada.
canım ben eskiden de yapıyordum ama yediğime dikkat etmezdim ama ona rağmen bana zayıflamışsın diolardı aslında zayıflamamıştım inceliyordum :)) ama bu sene kendime göre en fazla kiloya sahip olunca karar verdim yediğime dikkat edecem die tartıda 67-68 görünce dedim noluyooo???? hemen internetten termal sauno şort siparişi verdim platesi yaparken onu giydim marketten yulaf ezmesi aldım sabahları onu tüketmeye başladım yoğurta koyarak,,çalıştığım için dersanede hazır çorbalara katarak tükettim sonra bi baktım 62,6 ya düşmeye başladım ama o sıralar kayınvalidemler bize geldi misafir olunca onların yanında yememezlik olmazdı normal yemeye başladım :( şimdi 64-63 arasındayım ama 3 haftaya kadar daha fazla vermeye başlıyacam inş :))
Çok güzel çok güzel canım. Kararlısın bu çok iyi.
Plates yaparken cm olarak incelme olmuş muydu? Ölçmüş müydün canım?
tam yaticam bebiş sağolsun yatırmadı zaten:52:sabaha karşı uyudum 1-2 saat falan.Gece 3te bir acıktım biraz kavun yedim artık:56:
Oooh oooh götürmüşüz hihihi
süper emoşş :46::46::46:

cnm matematik kadar kesin değil bu durum aslında.. cardio zayıflatır ama pilates de çok sıkılaştırıyor bildiğim kadarıyla..
Ay kurtulmak istiyorum şu bacaklarımdaki yağlardan bir an önce...
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Güncel[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcugncy[/TD]
[TD]65,3[/TD]
[TD]64,5[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]highchemist[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]limonlubrokoli[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]60,7[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera87[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mid_night_sun
[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mutedeyyin[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]0zlem[/TD]
[TD]72,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]restillday[/TD]
[TD]63,4[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]smmberra[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ssercecik[/TD]
[TD]72,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venuskadini[/TD]
[TD]72,5[/TD]
[TD]70,5[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar bu haftaki hedef tablomuz bu şekilde eksik olanlar söylesin ekleyeceğim. tubacım seninkini 70 aldım ama şu anki kilona göre bi hedef belirle

Benim bu sabah 69.5 kg olduuuu! hihihih
tabikide incelirsin canım bende ilk böyle başladım şimdi sadece açık havada yürüyüş ve karın egzersizleri yapıyorum

dikkat et canım kendine öpüyorum #direnVenüs :)
Ay Emoş okuyunca nasıl güldüm ya :D #direnvenüs :D Şu incelme olayını da çok taktım kafama, yapacağım ya!
toplam iki saat egzersiz diyeceğiz yani.bence etkisi olur,sıkılaşırsın.:41::41::46:
Ay inşallaaah bir yapayım da :)
11.06.13

Sabah-09:00
2 adet normal haşlanmış yumurta
2 çatalcık beyaz beynir
6 adet fındık
2 yemek kaşığı ceviz
1 çay bardağı şekersiz çay

Ara öğün: Bir fincan yeşil çay

Öğle-13:00
8 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği
1 bardak (200ml) yoğurt suyu

Ara öğün: Bir fincan yeşil çay

Akşam-18:30
1 kase yoğurtlu çorba
1 porsiyon zeytinyağlı domates salatası
1 kase yoğurt

3 litre su.

Egzersiz: 30 Day Shred, Jillian Michaels (level1-27dk)

Evet canlar, dünkü paylaştığım menüyle alakası yok :) Dün çok yorgun ve bitkin olduğumdan çok yedim. Stres yediriyor :( Bugünkü menüm ise böyle. Karatay diyetinden esinlendiğim bir menü. Ara öğün yapmıyorum ve acıkmıyorum da.

Canan Karatay diyor ki, eğer sabah yediklerinizden sonra, öğleye kadar acıkırsanız, sabah yedikleriniz sizin sağlığınıza zararlıdır. Aynı şey öğle ve akşam içinde geçerli. Ben de acıkmadığıma göre problem yok diyorum :)
Ekmek yerine fındık ve ceviz yiyorum, hem kan yapar hem b12 falan fişman, tok tutuyor :)
Yoğurt suyunu bilen var mı? Zinde kalmanıza yardımcı oluyor. Vitamin deposu. Özellikle ben et sevmediğim için yoğurt suyu benim için b12 deposu :)
Egzersizi biraz daha artırabilirim, yaptığım yetersiz. Normalde yürüyüşe çıkacaktım ama aksaklıklar oldu. Pek vakit bulamıyorum gerçi :)
Afiyet olsun canım bence iyi görünüyor :)
bugünkü menüm:

sabah(08:00)
2 haşlanmış yumurta
1/2 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
azıcık maydonoz (2-3dal)

öğlen(12:00)
1/2 kase ezogelin çorba
haşlanmış tavuk but
yoğurt

ara(16:30)
1/2 paket etiform yulaflı biskuvi

akşam(19:00)
1 kuru patlıcan + 1 kuru biber dolma + yoğurt
(biber 1 lokmalık, ceviz kadar, dolma içinde de sadece soğan-kıyma-salça-baharat ve 2 kaşık bulgur var, diyet dolma :52: 4-5posiyon çıktı galiba)

ara(20:00)
1 ananaslı activia

2LT su
2 kupa yeşil çay :50::50: (evet içmemem lazımdı ama sabah vitaminleri içtim, öğleden sonra ve akşam içtim yeşilimi)
spor yok
*regl olmadım ama bu geceden ümitliyim:52::52::52::52:
Afiyet olsun Cerençiiim hihih
Bugünkü mönüm;

07:30
1 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir
1 salatalık, yarım domates
2 fincan şekersiz çay

09:30 1 tane havuç
10:00 1 fincan yeşil çay
11:00 1 salatalık

12:00
1 çay bardağı süt ve 2 kaşık yulaf kepeğinden oluşan peynirli maydonozlu krepin yarısı
1 salatalık,yarım domates,1 acı biber
yarım fincan şekersiz çay
Eki Görüntüle 732978

15:00
1 tane hafif pişmiş tarçınlı şeftali (tatlı ihtiyacıma iyi geldi:34:)
1 fincan yeşil çay

17:30
5 kaşık yeşil mercimekli patlıcan yemeği
5 kaşık yoğurt içine 1 kaşık keten tohumu

şu an 1 fincan kayısılı form çayı

3 litre su

Egzersizler;

13:00
35 dakika süren Jillian.Michaels.6.Weeks.Six.Pack.Level.1. egzersiz programı

18:20
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla tempolu yürüyüş

Afiyet olsun canım çok iyi görünüyor :)
sabah(11:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim tam bugday
domates salatalık
şekersiz çay

öğle(15:30)
5 tane beypazarı kurusu(tanesi 35 kalori bunun yerine yarın 1 saat leslie yapcam kızlar söz )
2 kayısı
3 4 kiraz

akşam(19:00)

1 kaseden biraz az mercimek çorba
salata
fırında tavuk biber soğan domates
1 kaseden az cacık

2.3 lt su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form
bol yürüyüş
10 dk basen hareketi

:42::42:

Bol yürüyüş? kaç dekka bana dekkayla gel
Menüm:

Sabah: 11.00
1.5 dilim ekmek
2 yumurtadan salata
2 çatal peynir ve çay

Öğle:15.00
1/2 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası

Akşam:18.30
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
1 elma

3.5 lt su + 500 ml form çayı
1 saat zumba :8:
Bol bol ev temizliği :9:

Kızlar, cok sacma saftirik bi menü oldu farkındayım.
Akşama aslında yumurtalı fasülye yapıp,yogurtla yiyecektim ama canım istemedi.
Acıkmayayım diye corba içtim.Püff bugünüm iğrenç ya :37:

Afiyet olsun canım. Gayet sağlıklı menün :D
ilk defa menü yazıyorum bakalım becerebilecem mi :P
sabah ılık sirkeli limonlu su - yarım saat sonra soğan- maydanoz - limon suyu( bunu hem yumurta gelişimi için hem de ödem attırdığı için yapıyorum ) small boy haşlanmış yumurta, 7 tane zeytin, bir kase yoğurt yulaf ezmeli bi de 8 sarma :P
bu yediklerim de zaten öğlen olmuştu :17:
akşam bi tabak buğday çorbası bi tabak güveçte türlü ufacık ekmek :30:
sonra dışarı çıktık bi kücük şeftali ve az öncede kağıt helva arası dondurma :(((
kızlar biliyorum içinizden böyle diyet menüsü mü olur diyorsunuzdur ama ben ilk defa uyguluyorum :14:
varsa tavsiyeleriniz her türlü dinlerim :34:
sabah termal sauno şortla plates yaptım öğleden sonra da yürüyüş yaptım onu da ilave edeyim :))
Kağıt helva dondurmayı öğlen saatlerinde yesen aslında göze batmayabilirdi. Benim diyetisyenim haftada 2 kez dondurma veriyor. Sabah ki 8 sarma da pek olmamış :D Yavaş yavaş alışırsın sende tatlım takılma hiç :)
kızlar püsküüütün hazırladığı yeni kurallarda bazı sıkıntılar çıktı. onun için yeni bir öneri ortaya atıldı. diğer kabul edilen önerilerin birleşimi gibi. ben evet olarak düşünüyorum sizde fikirlerinizi beliritirseniz ona göre takım olarak evet ya da hayır oyunu yayınlayacağım.
Bence olor
Hoşgeldiniz kızlaarr :) İyiyim az önce jillian ile beraberdim, şimdi bisiklete bineceğim, yola devam, iyi ki varsınız :))
Hoşbulduk fıstıkçım
Sanada gunaydinnn, hadi bakta gel
Ay anca bittiiiiii

slm kızlar bende az önce jillian 6week6pack'in 2.gününü yaptım. ripped'ide yapicaktım ama dünden beri bir haller oldu bana halim yok,başımı oynatınca dönecek gibi oluyor :44: Ama yine kendimi bırakmadım.1 saat bebişimle oynadık.sonra jiilian yaptım.bugünün bitmesine daha çooooook var çıtırlar:41::41::41: oturmak yok,yatmak yook:20::20: :46:

ilham al bebegim de benden değil ben çok azimliyidir ama aynı şeyi üst üste yapamıyorum :52: bence özlemi örnek al bak azimle gidio o :52:

Uuuuu vay canına, ben tembel mişim :)))) Özlem seni örnek alacak mışım saygılar efenim, bebişe selamlar :)

AY GEÇMİŞİ OKU OKU ANCA BİTTİ!!!

Hiç yemedim ortak. Bir tek form çikolata kaplı diyet bisküvi yedim akşam yemeği niyetine.

Hihihi :) Ettim ettim bebeğim. Sağ salim evime döndüm.

Hihihi geceye uygun oldu :D

Bana mı atıyoruz? Öyle bir sistem mi geldi? Peki o halde canım yer değiştirebiliriz sırada.

Çok güzel çok güzel canım. Kararlısın bu çok iyi.
Plates yaparken cm olarak incelme olmuş muydu? Ölçmüş müydün canım?

Oooh oooh götürmüşüz hihihi

Ay kurtulmak istiyorum şu bacaklarımdaki yağlardan bir an önce...

Benim bu sabah 69.5 kg olduuuu! hihihih

Ay Emoş okuyunca nasıl güldüm ya :D #direnvenüs :D Şu incelme olayını da çok taktım kafama, yapacağım ya!

Ay inşallaaah bir yapayım da :)

Afiyet olsun canım bence iyi görünüyor :)

Afiyet olsun Cerençiiim hihih

Afiyet olsun canım çok iyi görünüyor :)

Bol yürüyüş? kaç dekka bana dekkayla gel

Afiyet olsun canım. Gayet sağlıklı menün :D

Kağıt helva dondurmayı öğlen saatlerinde yesen aslında göze batmayabilirdi. Benim diyetisyenim haftada 2 kez dondurma veriyor. Sabah ki 8 sarma da pek olmamış :D Yavaş yavaş alışırsın sende tatlım takılma hiç :)

Bence olor

Hoşbulduk fıstıkçım

Ay anca bittiiiiii

sana dakkayla nası geliyim kızım 5 saat filan gezdik işte bi aşağı bi yukarı :52:

Uuuuu vay canına, ben tembel mişim :)))) Özlem seni örnek alacak mışım saygılar efenim, bebişe selamlar :)

özlem jillian konusunda bi profesör :52::52:

sana dakkayla nası geliyim kızım 5 saat filan gezdik işte bi aşağı bi yukarı :52:

özlem jillian konusunda bi profesör :52::52:
Ohhh süpermiş :D
bebişlerim ben kursa gidiyorum akşama görüşürüz öpüldünüz :16::54:
Görüşürüz Emoşumm
Tabloda güncel kilon 72.5 görünüyor.sen şuanda 69.5sun. 1 hafta bitmeden 3 kilomu verdin.:44:
Canım ben 3 hafta bildirimde bulunmadım. 3 hafta önce bildirimde bulunduğumda 72.5 kg çıktım. Daha sonra o 3 hafta boyunca finaller, Gezi Park'ında çadır yaşamı falan derken diyete ara verdim. Bu Pazar tartıldığımda 71.3 yada 71.5 çıkmıştım. Bu sabah tartıldığımda da 69.5 çıktım. Bu Pazar diyete yeniden başladım.

Görüşürüz Emoşumm

Canım ben 3 hafta bildirimde bulunmadım. 3 hafta önce bildirimde bulunduğumda 72.5 kg çıktım. Daha sonra o 3 hafta boyunca finaller, Gezi Park'ında çadır yaşamı falan derken diyete ara verdim. Bu Pazar tartıldığımda 71.3 yada 71.5 çıkmıştım. Bu sabah tartıldığımda da 69.5 çıktım. Bu Pazar diyete yeniden başladım.

4 gün falan olmuş harika:46::46:

Görüşürüz Emoşumm

yine 1 kilo vermiş oluyosunnn bence gayet iyi :52::52::46::46:

bakma burcu bende 1 ay yapacağıma inanmamıştımm:52: inşallah şimdiki programıda bitiririm:41::41::41:
kızlar şimdilik görüşürüz. boş durmayın spor spor spor:41::41::41: yatarak eritemeyiz yağlarımızı dimi:34::34:
Bebişi olanlar açın müziği göbek atın zıplayın birlikte:32::32:

Son düzenleme:
4 gün falan olmuş harika:46::46:
Diyete 3 hafta ara verip sürekli kaçamak vs. sonra bir anda diyete dönüş olunca bünye şaşırdı o yüzden canım. Teşekkür ederim yinede hihih
yine 1 kilo vermiş oluyosunnn bence gayet iyi :52::52::46::46:
1 de değil 2 kilo Pazar'dan bugüne. Ama asıl kaç kilo gitmiş yağdan önemli olan o... Diyetisyende öğrenceğim. Aslında polisten kaçarken baya efor sarf ediyor insan. Bir de biber gazı yağ yakıyormuş hahahahahah:52::9::9:

venüscüüüm mezroyu alıp ölçmedim ama bütün kumaş pantolonlarımı daralttım gören basenlerin gitmiş diyo eee tabi bende çooook mutlu oluyorum:16: ama termal sauno şortun faydası olduğunu düşünüyorum bunu plates yaparken giyiyorum üzerimde sürekli bulundurmuyorum!!!

i

:53::53::53: kız niye kii? hemen yeşil çay.. bugün ve yrn 2-3 saat aralıklarla 2-3 kupa iç.. su da 2,5LTnin altına düşme.. şişlik varsa insin cnm.. tuvalet durumun nasıl? belki ondandır??
tuvalette sorun yok...
ama acaba diyorum hala çiğköftenin şişliğimi?
dünde iki tabak mercimek içtim ondan mı diyorum..
pazar günü 79.5 cıkmıstım halbuki :44:
CUMAYA 79 OLURUM DİYORDUM :50:
melegim minnoşum hiç moralini bozma bak banada öle oldu 2 gün önce 65.6 çıktım dün sabah 64.9 çıktım bi günde 700 gr birden veremeyeceğime göre şişkinliktir o yani merak etme cumaya hoppp inersin benden bi yeşilçay iç sen benden olsun bana
:52::52:

tmm form çayı içiyordum,yeşilçay içeyim.
Tuzuda azaltayım...

Yarın inş. evde olursam sırf protein alayım ya...

Son düzenleme:
bakma burcu bende 1 ay yapacağıma inanmamıştımm:52: inşallah şimdiki programıda bitiririm:41::41::41:
kızlar şimdilik görüşürüz. boş durmayın spor spor spor:41::41::41: yatarak eritemeyiz yağlarımızı dimi:34::34:
Bebişi olanlar açın müziği göbek atın zıplayın birlikte:32::32:

hadi kızlar oturmuyoruzzzz :8::8::21::21::32::32::62::62::66::66::118::118::122::122::64::64:

:52::52::27::27::37::37: gidiyimde zilli jillianla bi 30 dk takılayım bari :52:

cnm videoları bilgisayara indirebilirsin.elinin altında bulunmuş olur müsait olduğun her an internetin olmasa bile yaparsın.
Bende Ebru'yu seviyorum ama çok konuşuyor.:9::9:

canım ya bu videoyu nasıl bilgisayara indiriyoruz bana bi yardımcı olsan:17: durmadan yüklemek zorunda kalmayayım :( evet haklısın ebru çooook konuşuyo :1::1::1:

Son düzenleme:
venüscüüüm mezroyu alıp ölçmedim ama bütün kumaş pantolonlarımı daralttım gören basenlerin gitmiş diyo eee tabi bende çooook mutlu oluyorum:16: ama termal sauno şortun faydası olduğunu düşünüyorum bunu plates yaparken giyiyorum üzerimde sürekli bulundurmuyorum!!!

O şorttan bende de var, gerçekten harika ya, sanki yaptığım sporu 3'e katlıyor, ne biçim terliyorum. ama üşendiğimden giymiyorum, yıkamak zor geliyor kihkihkih :D :D

tuvalette sorun yok...
ama acaba diyorum hala çiğköftenin şişliğimi?
dünde iki tabak mercimek içtim ondan mı diyorum..
pazar günü 79.5 cıkmıstım halbuki :44:
CUMAYA 79 OLURUM DİYORDUM :50:

tmm form çayı içiyordum,yeşilçay içeyim.
Tuzuda azaltayım...

Yarın inş. evde olursam sırf protein alayım ya...

melek çigköftedendir o bende 3 gün sürdü şişlik yeşilçay form çayı farketmio hiç karnım davul gibiydii
:52:

Back
X