sen ankaranın neresindensin canım ben etimesgut devlete gidiyorum arada bi dahiliyeye gittiğim zamantiroid ölçümlerim için sevk ettiriyorum kendimi öle işte
yenimahalledeyim canım etimesgut uzak kaçıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ankaranın neresindensin canım ben etimesgut devlete gidiyorum arada bi dahiliyeye gittiğim zamantiroid ölçümlerim için sevk ettiriyorum kendimi öle işte
yenimahalledeyim canım etimesgut uzak kaçıyor(
Burcu bittimi?Aslında kaslanmaktan korkmasan diyorum bence.Vücutta kas çoğaldıkça yağ yakımı daha çok ve daha hızlı oluyormuş.
Sonuçta erkekler gibi kaslanamayız onlar saatlarce vücut geliştirme sporları yapıyorlar o hale gelmek için
![]()
Mesleğin ne burcu :)
hmm güzel bölüm tebrik ederim canım :) kaç kilo verdin toplamda ? sayfayı tam olarak okuyamadım baya ilerlemişsiniz :)
şu an 12 kilo verdim :)
Ayy harikasın ya :) darısı bana inşallah :)
inş. kaç kilosun ki :44:
sürekli aynı tempodamı adım atıyorsunuz o programda:44:hep adım hareketi var sanırım iyi valla sıkılmıyorsun.Benimde her yerimde ağrı var 1 hafta ara verince böyle oldu sanırımbitti kuşum 1 saat yaptım akşama 30 dk daha egzersiz yaparım tamamadımsayar yükledim telefonuma günde en az 10 bin adım yapıyorum bi sağlıkçı olarak artık leslie ile 8000 attım
![]()
Baya kiloluyumm ya sanırım 3 rakamlı oldum(( sen kaç kilosun ?
sürekli aynı tempodamı adım atıyorsunuz o programda:44:hep adım hareketi var sanırım iyi valla sıkılmıyorsun.Benimde her yerimde ağrı var 1 hafta ara verince böyle oldu sanırımbitti kuşum 1 saat yaptım akşama 30 dk daha egzersiz yaparım tamamadımsayar yükledim telefonuma günde en az 10 bin adım yapıyorum bi sağlıkçı olarak artık leslie ile 8000 attım
![]()
sürekli aynı tempodamı adım atıyorsunuz o programda:44:hep adım hareketi var sanırım iyi valla sıkılmıyorsun.Benimde her yerimde ağrı var 1 hafta ara verince böyle oldu sanırım
sabah 1 saat yürüdüm.az önce 1 saat 10dk jillian yaptım.Akşamada yürüsem çokmu olur sence?![]()
üzme kendiniBaya kiloluyumm ya sanırım 3 rakamlı oldum(( sen kaç kilosun ?
tickerım gözükmüyo sana sanırım ben 76 ile başladım şu an 64 üm yani cuma 64 çıktım şu an 63.600 filanımdır sabah tartılmadım
Baya kiloluyumm ya sanırım 3 rakamlı oldum(( sen kaç kilosun ?
Evet canım ya görünmüyo nedense. o yüzden sormuştum bende. maşallah iyi vermişsin sen canım. kaç kilo olmak istiyosun peki. boyun kaç birde. çok soru sordum demi kusura bakma :)
sürekli aynı tempodamı adım atıyorsunuz o programda:44:hep adım hareketi var sanırım iyi valla sıkılmıyorsun.Benimde her yerimde ağrı var 1 hafta ara verince böyle oldu sanırım
sabah 1 saat yürüdüm.az önce 1 saat 10dk jillian yaptım.Akşamada yürüsem çokmu olur sence? tabi üşenmezsem
2,5 litre suyu devirmek üzereyim belki 4 litreyi bulur bugün![]()