Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mesleğin nedir cnm

böle durumlar için dolabında bence bişiler bulundurmalısın benim dolabımda hep vardır galeta yeşilçay filan

ben biyolog ve c sınıfı iş güvenliği uzmanıyım canım evde dolabımda var ama hastane acil servisindeydik ya. bulamadık o yüzden birşey:( bayram ziyareti için ananeme gittik birkaç dakika içinde fenalaştı. Anlayamadık apar topar ambulansla gelince öyle oldu yani. Sağlıklı olalım da geri kalan herşey hallolur.

Fıstık sen de bu boy varken kilo da versen süpersin:KK66:

Çok teşekkür ederim, inşallah umutlarım o yönde. Evlenmeden önceki halime insen tamam zaten. 77 idim o zamanlar. incecik duruyodum bana göre. Vücut büyük geniş, kilo orantılı dağılıyo belli etmiyo kiloyu, yine 77 olsam harika olur

Son düzenleme:
Tamam canım katıl bize sende ..hergün en az 5 mesaj ve menü yazılacak..yorumlar yapılacak ..
İnşallah hep birlikte veriyoruz kiloları ..cuma sabahları tartılıyoruz ..kaçamaklar için pazartesi de tartılıyoruz

Yarın tam tekmıl beklıyorum senı
Bugun ıyı eğlen

canım benim teşekkür ederim

dün bir kaç parça tavuk kanat yedim yağsız ekmeksiz. azıcık patlıcan salata. soğukçay.

akşam da patlıcanlı kıymalı yemek yedim 2-3 kaşık, yine 2 kaşık gibi pilav yedim. saat 8:30 gibi idi. ama sabah 03:00 gibi yattım.

şeker tatlı çikolata yemedim ki benim için mucize ☺️ vücut şok olmuştur kesin neden böyle oldu diye:) cumaya kadar 85 i görürüm tartıda diyorum ben

canım benim teşekkür ederim

dün bir kaç parça tavuk kanat yedim yağsız ekmeksiz. azıcık patlıcan salata. soğukçay.

akşam da patlıcanlı kıymalı yemek yedim 2-3 kaşık, yine 2 kaşık gibi pilav yedim. saat 8:30 gibi idi. ama sabah 03:00 gibi yattım.

şeker tatlı çikolata yemedim ki benim için mucize ☺️ vücut şok olmuştur kesin neden böyle oldu diye:) cumaya kadar 85 i görürüm tartıda diyorum ben
Valla unutuluyor canım..ben şeker tüketmeyeli bayağı oldu galiba bir ara az dondurma yemiştim o kadar..
Aramıyorum artık yoksa bir pastayı yek başına yiyebilecek potansiyelim vardı:KK70:

Valla unutuluyor canım..ben şeker tüketmeyeli bayağı oldu galiba bir ara az dondurma yemiştim o kadar..
Aramıyorum artık yoksa bir pastayı yek başına yiyebilecek potansiyelim vardı:KK70:

ben de öyle, bir koca pastayı tek başıma yiyebilirim. hiç o ' ay bana çok gelir ince dilim kes ' kızlardan olamadım ya:( ben daha çok bir dilim daha alayımcılardanım ☺️☺️

Tamam canım katıl bize sende ..hergün en az 5 mesaj ve menü yazılacak..yorumlar yapılacak ..
İnşallah hep birlikte veriyoruz kiloları ..cuma sabahları tartılıyoruz ..kaçamaklar için pazartesi de tartılıyoruz

tamam ben de menü yazıyorum ama karışık yazıyorum. sizin gibi liste yapıp yazayım artık☺️

ben de öyle, bir koca pastayı tek başıma yiyebilirim. hiç o ' ay bana çok gelir ince dilim kes ' kızlardan olamadım ya:KK43: ben daha çok bir dilim daha alayımcılardanım ☺️☺️
sorma ayy hiç hatırlatma :KK48: ben istediğim kiloya düşersem uzun süre koruma yapcam zaten
Ben istediğim kiloya düşene kadar kaçamak yapmak istemiyorum dün yazdım uzadıkça uzuyor moralim bozuluyor..az dondurma hariç tatlı falan yemek istemiyorum ..bakalım ne olcak hayırlısı artık..senin kafanda bir plan var mı?

Hatta yazdım buraya ben çikolatalara pastalara yumulursam sert sert uyarın diye:KK48: :sinirli:
Grupça jilliana başladık ki ona zilli ana diyoruz hareketler yapıyoruz
Bol su içiyoruz hepsini toplu yazıyoruz akşamları ..
Yorumlayıp uyarıyoruz bazen kızmaya yok
İyi menülere süper
Kötü menülere uyarılar yazıyoruz çünkü birbirimize sorumluyuz aynı zamanda..
Olacaksa tam olsun hepimiz kilo verelim benim düşüncem bu

Merhaba kızlar anca geldim çamaşır kutladım iki makine iş güç derken anca fırsat buldum dün kadayıf li domdurma tatlısını elimin tersiyle ile ittim kustuler ama olsun akşam glifor a başladım yarım içtim herhangi bi yan etkisi olmadı yorgunlukla sabah 9 a kadar uyumuşum
Şuana kadar 2 litre su içtim bu gün ekmek yemeye başladım biliyorsunuz 2 dilim küçük çavdar yedim cumartesi tekrar birakicam ekmeği böyle böyle vücudumu alistirmayi düşünüyorum dün 6 dan sora bisi yemedim amaa yersemde ceviz kuru meyvelar dan falan atistirrim

Size bisi sormak istiyorum sütlaç ve karpuzu nasıl tuketmeliyim yani sütlaç yemelimiyim diye sorayım siz yediniz mi hiç merak ettim bide karpuzu daha yeni bugün yedin epey aradan sonra ara öğün niyetine yedim sizce sınırı ne olmalı siz nasıl belirliyorsunuz

Merhaba kızlar anca geldim çamaşır kutladım iki makine iş güç derken anca fırsat buldum dün kadayıf li domdurma tatlısını elimin tersiyle ile ittim kustuler ama olsun akşam glifor a başladım yarım içtim herhangi bi yan etkisi olmadı yorgunlukla sabah 9 a kadar uyumuşum
Şuana kadar 2 litre su içtim bu gün ekmek yemeye başladım biliyorsunuz 2 dilim küçük çavdar yedim cumartesi tekrar birakicam ekmeği böyle böyle vücudumu alistirmayi düşünüyorum dün 6 dan sora bisi yemedim amaa yersemde ceviz kuru meyvelar dan falan atistirrim

Size bisi sormak istiyorum sütlaç ve karpuzu nasıl tuketmeliyim yani sütlaç yemelimiyim diye sorayım siz yediniz mi hiç merak ettim bide karpuzu daha yeni bugün yedin epey aradan sonra ara öğün niyetine yedim sizce sınırı ne olmalı siz nasıl belirliyorsunuz
Selam canım hoşgeldin ilaca başlamana sevindim inşallah herşey yolunda gider :KK66:ekmeği hemen kesme istersen ben her öğünde bir dilim esmer ekmek yiyordum bu hafta bir atak yapayımda moral olsun diye kestim haftaya yiyeceğim yine..
Bize berilceee berilceee çok bilgili bu konuda ama sınırlı şekilde yersen birşey olmaz gibi geliyor ölçülerine bak istersen ..diyet sütlaç yapıyorlar ama ben hiç denemedim ..senin dikkatli olman eminim sana çok iyi gelecektir bak nasıl enerjin artacak inşallah
Aman insanlara ilaç verdiler de ne olcak sanki sağlık daha önemli ..iyice zayıflayınca az az yersin zamanla alışırlar merak etme canım

Back
X