- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Geçmiş olsun haber ver bize..Biliyorum canım zaten o 3 dilim sucuk yüzünden suan acile gidiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun haber ver bize..Biliyorum canım zaten o 3 dilim sucuk yüzünden suan acile gidiyorum![]()
Biraz erken kalkmaya çalış ilk başlarda zor olur sonradan alışırsın ..Maalesef saatleri tutturamıyorum ben sabah 10'a kadar uyanığım daha sonra uyuyorum.Sabah benim tempo yok.Kıskandım sizi
Olsun çocuk olunca uyku yok nasılsa sın zamanlarında uyusun meltemcikBiraz erken kalkmaya çalış ilk başlarda zor olur sonradan alışırsın ..ben mecbur çocuklar kahvaltı kalkıyorum
İyi aman başka bak o gelinlikle hayal et kendini![]()
Uleeeyn kız sabah sabah rüyanda mı gördün kaynana yokluğumu aratmıyorsun bekle beni birazdan şiirimle geliyorumkitkurdu ne oldu hani bizim yarış
Sen her zamanki gibi yatış
Ağlama vardır herkesin bir kısmeti
Ama yaparım zayıflayınca sana nispeti
![]()
Süper süper kitap çıkarcaz yakında vallahaBizim takım iyi yarışır
Hep Döne Nalan'ı sataşır
Ne pişirsem bugün diye
Kafayı sıyıracağım yine
Eve ayrı kendime ayrı
Yok mu bu işin bir ayarı
En iyisi kalkayım gayrı
Yapayım kendime sebzeli kahvaltııı
![]()
Geçmiş olsun. Dokunmuştur tabi ya sucuk çok güzel oturup 1 kangal yiyebilirim de sonrası felaket tabi. Endoskopi yapalım derler belki devam ederse.Günaydın kızlar.
Merakta biraktim sizi kudura bakmayin.İyiyim kizlar gıda zehirlenmesi dediler serum fln şimdi iyiyim midem ağrıyor gıda zehirlenmesi olduğunu düşünmüyorum geçmişte ülser tedavisi gördüm bence baharatlar dokundu dahiliye ye gidicem bi kaç gün içinde geçmezse. Öptüm hepinizi.
İnşallah devam etmez. Çünkü çok can sıkıyor.Süper süper kitap çıkarcaz yakında vallaha
Bu nalan beni şair yaptı
Geçmiş olsun. Dokunmuştur tabi ya sucuk çok güzel oturup 1 kangal yiyebilirim de sonrası felaket tabi. Endoskopi yapalım derler belki devam ederse.
Hem kaynana hem görümce o kadar ş
İşte geldim burdayımkitkurdu ne oldu hani bizim yarış
Sen her zamanki gibi yatış
Ağlama vardır herkesin bir kısmeti
Ama yaparım zayıflayınca sana nispeti
![]()
Senin ki de fena kaynana amaİşte geldim burdayım
Haftaya yarıştayım
Cumaya ipi göğüslerim
Döne gözcüleri şaşırtırım
Ben gelin kimliğiyle ezikleniyorum kaynanayı kızdırmayayım diye uğraş uğraş anca yazdım
Fasulye ıspanak hepsi yeşil Döne Döne bakBizim takım iyi yarışır
Hep Döne Nalan'ı sataşır
Ne pişirsem bugün diye
Kafayı sıyıracağım yine
Eve ayrı kendime ayrı
Yok mu bu işin bir ayarı
En iyisi kalkayım gayrı
Yapayım kendime sebzeli kahvaltııı
![]()