Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende şok diyet taraftarı değilim zaten ne kadar hızlı verilirse o kadar çabuk alınıyor. Zaten kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum çevremdeki insanlardan biliyorum zor oluyor.
Spora başlayacağım inşallah :)
Yürüyüş yaparsın evde Leslie yapabilirsin ..bunlar iyi başlangıç oluyor :KK66: spora alışık olmayan ben bile alışıyorum yapmazsam huzursuz oluyorum artık

Sizdeki heyecanı görünce ilk başladığım günleri yaşadım sanki..pişmanlıklarım aklıma geldi ..
Bir başlangıç yaptım en önemlisi inanmak hayal etmek galiba ..
Yaşadıklarını hepimiz yaşıyoruz gerçekten ..o duygular aynı aşağı yukarı ..ama değiştirebiliyoruz aslında herşeyi ..yalnızca biraz planlı olup önhazırlık yapmak gerekiyor
her akşam ertesi günü planlıyorum
Hazırlık yapıyorum arada aksıyor tabi insanız sonuçta ..ama oluyor birşekilde ..kilo verdikçe motivasyon artıyor aslında ..:KK66::KK66:
Büyük hedefler değil de küçük hedeflerle başlamak daha etkili aslında ..ulaştıkça seviniyorsun başarmak güzel geliyor :KK19:

Sizdeki heyecanı görünce ilk başladığım günleri yaşadım sanki..pişmanlıklarım aklıma geldi ..
Bir başlangıç yaptım en önemlisi inanmak hayal etmek galiba ..
Yaşadıklarını hepimiz yaşıyoruz gerçekten ..o duygular aynı aşağı yukarı ..ama değiştirebiliyoruz aslında herşeyi ..yalnızca biraz planlı olup önhazırlık yapmak gerekiyor
her akşam ertesi günü planlıyorum
Hazırlık yapıyorum arada aksıyor tabi insanız sonuçta ..ama oluyor birşekilde ..kilo verdikçe motivasyon artıyor aslında ..:KK66::KK66:
Büyük hedefler değil de küçük hedeflerle başlamak daha etkili aslında ..ulaştıkça seviniyorsun başarmak güzel geliyor :KK19:
Dediklerinde haklısın. 1 kilo bile verince insan mutlu oluyor Benim ilk hedefim 90 inşallah bakalım ne kadar sürede gidecek

Düzenli paylaşım yapıp uyum sağlarsan deneme süresini geçersen listeye dahil oluyorsun 3.cuma ..
Sende hoşgeldin aramıza
Hos bulduk şekerim uyumlu olmaya gönlünüzü fethetmeye çalışırım çok hemde
Yapım çok istikrarsız olsada sizin desteğinizle olur inşallah olmazlar olur

Merhaba canlar aranıza yeni katıldım

Yaşım 26 boyum 1.69 kilom 101.4 ( evimdeki tartımda 99.8 çıktım)
İlk hedefim 90 kg düşmek :dua:

Sizler nasılsınız?
Hoş geldin canım ben 104 ile başladım 90 lardayım ben yapıyorsam herkes yapar üstelik yaşın çok genç meton canavar gibidir senin şimdi azmin daim olsun hadi biz kilo olarak yakınız birlikte mezun oluruz artık

Aynen ya ben de buzdolabı poşetine ceviz günkurusu çiğbadem koyar çıkarım 1 tane yeşil elmayı 4 e böler geri kapatırım yoksa kararıyor tabi
Onları yiyorum hatta markete uğrayabilirseniz ufacık sütler var 200 ml lik pipetli veya ufak yoğurtlar da olur da her yerde de her şey milletin önünde yenmiyor ben arabada yiyorum hemen hızlı hızlı
Eşim garipsiyordu ilk rejime başladığım zamanlar, inanmıyordu rejim yapacağıma o yüzden. Sonra alıştı hatta bana ayrı günkurusu filan alıyor artık.
Etrafı alıştırmak ve başlangıçta inandırmak o kadar zor oldu ki. Eğer ki hayat boyu şişman ve kilo alıp veren bir bünyeye sahipseniz hele çok zor. Ama ilk defa mesela gebeliktr aldıysanız o kiloyu vereceğinize herkes inanıyor.
Yakın çevre inanmayınca da hiç destek olmuyor kimse. Annem, babam, eşim ilk başlangıçta hiç destek olmadılar hatta veremezsin diye dalga bile geçtiler.
Hele kv nin lafını hiç unutmuyorum, sana artık o elbiseler hayatta olmaz ver gitsin demişti.
Şimdi şaşırıyorlar tabi. Hele marttaki fotoğraflarıma ben bakınca ben de şaşırıyorum kendime. Çok da fotom yok ama çektirmemişim...
masallah canim, cok guzel kilo vermissin. simdi giy o elbiseleri goster kv ye

Back
X