Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaslar şimdi katıldıam aranıza ne yapmam gerekiyor? kuralları okudum
Hoşgeldin canım aramıza ..istersen kendini kısaca tanıt biraz ..zaten kızlarla da tanışırsın gün içinde ..hep beraber güle eğlene veririz kiloları inşallah :KK66:

merhaba arkadaslar şimdi katıldıam aranıza ne yapmam gerekiyor? kuralları okudum

Hoşgeldin canım :) bende dün katıldım kendimi tanıttım hedef kilomu söyledim gün sonundada ne yedik ne içtik ne kadar spor yaptık bildirim yapıyormuşuz.

Aynen öyle canım ..birbirimize destek olup zayıflamaya çalışıyoruz :KK66:kilolar gittikçe sevinçler artıyor ..
Cuma'ları tartışıyoruz listedekiler yarışıyor diğer gruplarla
Pazartesi haftasonu ne yaptık onu anlamak için takım içinde tartılıyoruz :KK66:
Deneme süresini başarıyla geçen listeye giriyor :KK6::KK6:

Bu yarış iyi oldu güldane
Cokkkkkkk üzüldüm şişkom dedım
Tıytılım dedım
Balım bücüğüm
Çiçeeeem dedım
Bak yağlarımla vurdular beni
berilceee berilceee Bi balım diyeydin neyleyeyim iş işten geçmiş yarış sonlanacak balım heee olmaz @guldanee yarın şampiyonsun bu hafta seni takip etmek çok zevkliydi :KK68::KK68: tezbitsin tezbitsin Döne durumlara bir bakalım :sus::sus::sus::sus:ne oluyor yarın hazırlıklı gelelim kız:işsiz::işsiz:

2 sabahtır sanki seninle kahvaltı yapar gibiyim kankicim. Dün maydanozlu omlet yaparken direk aklıma gelmiştin. Bu sabah da ne alakaysa savah sabah marul yedim sanki masada birlikte kahvaltı ediyorduk :KK68:
tezbitsin tezbitsin hiç aklına gelmiyorum artık kankiş belli başka kankalara doğru yelken açtın artık terkedildim terkedildim

Back
X