- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap sen döneyi takip et valla süper kilo verdi maşallah![]()
Hoşgeldin canım aramıza ..istersen kendini kısaca tanıt biraz ..zaten kızlarla da tanışırsın gün içinde ..hep beraber güle eğlene veririz kiloları inşallahmerhaba arkadaslar şimdi katıldıam aranıza ne yapmam gerekiyor? kuralları okudum
merhaba arkadaslar şimdi katıldıam aranıza ne yapmam gerekiyor? kuralları okudum
Bu yarış iyi oldu güldane
Cokkkkkkk üzüldüm şişkom dedım
Tıytılım dedım
Balım bücüğüm
Çiçeeeem dedım
Bak yağlarımla vurdular beni
Biz anlıyoruz sıkıntı yok sen yazmaya devam et olmadı sorarızTartılıyoruz yazacaktım tartışıyoruz olmuş
Yine ben yine yanlış yazan ben![]()
Biz anlıyoruz sıkıntı yok sen yazmaya devam et olmadı sorarız
tam benim uyuma havam yağmuru çok seviyorum Beril ben delimiyim acep
hiç kuşkum yok güzel olacak.
Hisler karşılıklı kesinlikle❤❤❤
Yaaa değil mi? Dur bakalım yüzdeler konuşsun yarıntezbitsin
Pembe_patikli Kızlar imdat bu rakipler birbirlerin sevgi pıtırcığı olmuş
berilceee @guldanee arayı açmak lazım nerde bunların hırsı yarına kanki olup bizi birlikte gömmesinler korkuyorum bu iki rakipten yandığımızın resmidir az daha böyle devam ederlerse
Günaydın o halde ben bugün 3 saat uyudum açığı kapatmak için birazdan faaliyet başlatırımGünaydın kızlarçok uyumuşum ya
![]()
Evet canım ya işin şakası işteYarış farklı o daha devam ediyor canım sevgi çok farklı hala hirsliyim merak etmeyin yahuu![]()
2 sabahtır sanki seninle kahvaltı yapar gibiyim kankicim. Dün maydanozlu omlet yaparken direk aklıma gelmiştin. Bu sabah da ne alakaysa savah sabah marul yedim sanki masada birlikte kahvaltı ediyorduk![]()