- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Sana yaptıgım kürlerı yazarım kılo Verde ödül yazarım
Ama pedaaaava yok bende 2 kıloya bır liste
vaaayyyy baya cezbediyorsun beni şuan, sana çekiliyorum hafiften.. 2kg mu? haftaya cuma görüşürüz.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana yaptıgım kürlerı yazarım kılo Verde ödül yazarım
Ama pedaaaava yok bende 2 kıloya bır liste
Bugün benim canımda istemedi bende öyle yaptımGünaydın kızlar 3 gündür canım bisi istemiyor kahvaltı da meyve yiyorum iyi mi kötü mü acep bu arada da dün yediğim bulgur lavaş süper bi ödem yaptı davul gibi elim ayağım yüzüm :) daha yok karbonhidrat ne kadar rahatım yemesem oysaki
Günaydın kızlar 3 gündür canım bisi istemiyor kahvaltı da meyve yiyorum iyi mi kötü mü acep bu arada da dün yediğim bulgur lavaş süper bi ödem yaptı davul gibi elim ayağım yüzüm :) daha yok karbonhidrat ne kadar rahatım yemesem oysaki
Bugün benim canımda istemedi bende öyle yaptım
Bulgur çiğ köfte falan çok şişiriyor aynen beni de ..maydanoz suyu iç istersen ..1 dilim tam tahıllı ekmek yesem yemeklerde şişirmiyor beni de ben de anlamadım valla unlu şeyler hemen kilo yapıyor![]()
:))) bu gün itibariyle tekrar salata yoğurt bulgur benim neyime:)Afiyet olsun sadece bulgur yedin sandım lavaş ve BulgurHiloş cumaya az kaldı tikkat tikkat
he ya gidek te yapak :)))
aç kal kal akşam çorbayla ekmeği götür Ayranı akşam iceydin çorba ekmeği Öğle vakti keşke ama kötü mü yoo güzelafiyet olsun canım.
Afiyet olsun güzel menü. Cumaya az kaldı barbunya şişkinlik yapabilir.
mantıklı.
evet canım şiştim hemen olsun toplarız daha iki koca gün var önümde bu gün salata stoklayayim kendime hemencikkk:)Bugün benim canımda istemedi bende öyle yaptım
Bulgur çiğ köfte falan çok şişiriyor aynen beni de ..maydanoz suyu iç istersen ..1 dilim tam tahıllı ekmek yesem yemeklerde şişirmiyor beni de ben de anlamadım valla unlu şeyler hemen kilo yapıyor![]()
aslında bakıyorum ne var diye meyve var en iyisi meyve yiyim diyorum ama süt içerim ya in da dakahvaltıda şeker alman hayra alamet değil bence, vücudun kısa yoldan enerji istiyor demek ki.. seni kandırmasına izin verme, yanına bir bardak süt içmeye çalış, yoğurt olsa daha iyi tabi..
no panic.eski grubumuzdan zannettimobezzto sakin tatlım ben görmedim don mon alıntılarken yanlışlık olmuş sadece niye bu kadar panik oldun
canımm1. Takımdan selamlar sevgiler günaydınlar
Kabakçı blueee![]()
![]()
çok iyi vermişsin bence, biraz daha spora ağırlık verirsen bu iş tamamdır canımgünaydın kızlarrr iyi sabahlarr.. iyi ki akşam diyetisyene gittim, bir geldim ki sabah 200 tane mesaj.. :) oku oku bitmedi.. sizin yorumlarınızı yerim :) whatsapp grubu mübarek.. eminim aynı ölçüde ordan da konuşuyorsunuzdur siz.. kıs kıs kıs..
ben de size iyi haberler vereyim kendimce, 12 günde 1,8kg vermişim, iyi buldu diyetisyenciim.. ama yağ az vermişim, o nedenle yaptığım sporu beğenmedi. ben daha çok göbek ve kol çalışmıştım aksi gibi onlardan yağ yapmışım.. nasıl oluyorsa artık.. :)
şimdi haftaya perşembe görüşeceğiz, o zamana kadar yeni liste verip yolladı beni :) bakalım sonuçlar ne olacak..
he hee..çiçekli paçalı donlardıKız cadı don köynek ne kadar ınceldık dıye gostermıyormuydum
Cıceklı paçalı donları nasıl unuttun
Ödem de olabilir geç yatmaktan uykusuzluktan ödem suyu dene istersengünaydn sabah tartıya çıktım sanki kilo almışım cumaya kadar sıkı diyet ve spor yapmam gerek bu akşam jullıan yapcam baya zor görünüyor
adetliyim sanırım onun etkisi var tarçınlı süt içtim. ya tarçınlı süt acayip hoşuma gitmeye başladıÖdem de olabilir geç yatmaktan uykusuzluktan ödem suyu dene istersen
bugün yarın asıl bakalım verirsin kuzu![]()
Ooooo birileri jullian dedi zor ama süper etkili yap tabiki üstüne hemen ilik dus almayi unutma ama kaslarin rahatlasin yoksa daha beter et keser :)günaydn sabah tartıya çıktım sanki kilo almışım cumaya kadar sıkı diyet ve spor yapmam gerek bu akşam jullıan yapcam baya zor görünüyor
Gec yatmak mi uykusuzluk mu odem mi yapiyolarmiis ben nidem ya o zaman gene 4 saat uyudum kalktm zombi gibiyimÖdem de olabilir geç yatmaktan uykusuzluktan ödem suyu dene istersen
bugün yarın asıl bakalım verirsin kuzu![]()
Hoş buldum ablano panic.eski grubumuzdan zannettim
canımmhoşgeldin.arada uğra tamam mı
çok iyi vermişsin bence, biraz daha spora ağırlık verirsen bu iş tamamdır canım
he hee..çiçekli paçalı donlardı( çarpılmasam bari)
Ovvv kapan delik kapan.Karadelik kapıları açtı
Gecede bamya yoğurt yedım
Guzel olur sonuçlar tatlım sonuçta bilinçli yapıyorsun bu işigünaydın kızlarrr iyi sabahlarr.. iyi ki akşam diyetisyene gittim, bir geldim ki sabah 200 tane mesaj.. :) oku oku bitmedi.. sizin yorumlarınızı yerim :) whatsapp grubu mübarek.. eminim aynı ölçüde ordan da konuşuyorsunuzdur siz.. kıs kıs kıs..
ben de size iyi haberler vereyim kendimce, 12 günde 1,8kg vermişim, iyi buldu diyetisyenciim.. ama yağ az vermişim, o nedenle yaptığım sporu beğenmedi. ben daha çok göbek ve kol çalışmıştım aksi gibi onlardan yağ yapmışım.. nasıl oluyorsa artık.. :)
şimdi haftaya perşembe görüşeceğiz, o zamana kadar yeni liste verip yolladı beni :) bakalım sonuçlar ne olacak..
Kız cadı don köynek ne kadar ınceldık dıye gostermıyormuydum
Cıceklı paçalı donları nasıl unuttun
fıstık gibisin Beril eridin sen farkedemiyorsunS beden aldım dün alt üstte 40-42
Öyle deme kız biz Türk standardindayizçok uzunsunuz ya ben de yerlerde dolanıyom 1.62 boyla
maşallah çok güzel.
Hosgeldin canim. Valla çok zor bazı misafirler hele illallah geliyor insana. Gözün aydın Kurtulmuşsun.Kızlarrrr ben geldim. Ne özlemişim burayı. Misafir misafir gına geldı. Anca gittiler ben de bittim. Yarabbim uzun bi süre misafir görmek istemiyorum.
tikkat tikkat demiştim dün pek bi mutluydun bulgur başını döndürmüstü kanma bu güzelliklere Hiloş um.Günaydın kızlar 3 gündür canım bisi istemiyor kahvaltı da meyve yiyorum iyi mi kötü mü acep bu arada da dün yediğim bulgur lavaş süper bi ödem yaptı davul gibi elim ayağım yüzüm :) daha yok karbonhidrat ne kadar rahatım yemesem oysaki
O kişiye özel bi diyet bazı testlerle belirleniyor canım.matabolik balans nedir hiç duymadım yapmak istedim ne yapacam bilemedim
Gel canım gel kabak candir hele yanında yoğurt varsaHoş buldum ablatmmdr arada ugrarim...
günaydn sabah tartıya çıktım sanki kilo almışım cumaya kadar sıkı diyet ve spor yapmam gerek bu akşam jullıan yapcam baya zor görünüyor
Gec yatmak mi uykusuzluk mu odem mi yapiyolarmiis ben nidem ya o zaman gene 4 saat uyudum kalktm zombi gibiyim(
matabolik balans nedir hiç duymadım yapmak istedim ne yapacam bilemedim
Gel canım gel kabak candir hele yanında yoğurt varsa![]()
Gel canım gel kabak candir hele yanında yoğurt varsa![]()
Afiyet bal olsun canm :) neyse ben gelirken elim.bos gelmeyelim bı tabak kabak alayım gelirkenjilian mıdır nedir duydum ama hiç yapmadım.. denemekten korkuyorum galiba :)
hem de karbonhidrat yeme isteğini arttırıyor az uyku
çok geniş kapsamlı birşey, bir sürü test yapılıp, neyden ne kadar yemen gerekiyor diye gramlı bir liste çıkıyor. 8 tane kuralı var, onlara uyup, listedeki yiyeceklerin dışına çıkmıyorsun
ben üzerine sarımsaklı yoğurtla gömerim onları..bluegreeneyes