Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar 3 gündür canım bisi istemiyor kahvaltı da meyve yiyorum iyi mi kötü mü acep bu arada da dün yediğim bulgur lavaş süper bi ödem yaptı davul gibi elim ayağım yüzüm :) daha yok karbonhidrat ne kadar rahatım yemesem oysaki
Bugün benim canımda istemedi bende öyle yaptım:KK48:
Bulgur çiğ köfte falan çok şişiriyor aynen beni de ..maydanoz suyu iç istersen ..1 dilim tam tahıllı ekmek yesem yemeklerde şişirmiyor beni de ben de anlamadım valla unlu şeyler hemen kilo yapıyor :KK70::KK70:

Günaydın kızlar 3 gündür canım bisi istemiyor kahvaltı da meyve yiyorum iyi mi kötü mü acep bu arada da dün yediğim bulgur lavaş süper bi ödem yaptı davul gibi elim ayağım yüzüm :) daha yok karbonhidrat ne kadar rahatım yemesem oysaki

kahvaltıda şeker alman hayra alamet değil bence, vücudun kısa yoldan enerji istiyor demek ki.. seni kandırmasına izin verme, yanına bir bardak süt içmeye çalış, yoğurt olsa daha iyi tabi..

Bulgur çiğ köfte falan çok şişiriyor aynen beni de ..maydanoz suyu iç istersen ..1 dilim tam tahıllı ekmek yesem yemeklerde şişirmiyor beni de ben de anlamadım valla unlu şeyler hemen kilo yapıyor :KK70::KK70:

benim pek ödemim olmuyor ya, su çok içtiğimden mi acaba?

Afiyet olsun sadece bulgur yedin sandım lavaş ve Bulgur :KK66: Hiloş cumaya az kaldı tikkat tikkat

he ya gidek te yapak :)))

aç kal kal akşam çorbayla ekmeği götür Ayranı akşam iceydin çorba ekmeği Öğle vakti keşke ama kötü mü yoo güzel :KK66: afiyet olsun canım.

Afiyet olsun güzel menü. Cumaya az kaldı barbunya şişkinlik yapabilir.

mantıklı.
:))) bu gün itibariyle tekrar salata yoğurt bulgur benim neyime:)

evet canım şiştim hemen olsun toplarız daha iki koca gün var önümde bu gün salata stoklayayim kendime hemencikkk:)

kahvaltıda şeker alman hayra alamet değil bence, vücudun kısa yoldan enerji istiyor demek ki.. seni kandırmasına izin verme, yanına bir bardak süt içmeye çalış, yoğurt olsa daha iyi tabi..
aslında bakıyorum ne var diye meyve var en iyisi meyve yiyim diyorum ama süt içerim ya in da da

obezzto obezzto sakin tatlım ben görmedim don mon alıntılarken yanlışlık olmuş sadece niye bu kadar panik oldun
no panic.eski grubumuzdan zannettim

1. Takımdan selamlar sevgiler günaydınlar :KK200::KK36:

Kabakçı blueee :KK70: :KK36:
canımm:KK200:hoşgeldin.arada uğra tamam mı:KK19:

günaydın kızlarrr iyi sabahlarr.. iyi ki akşam diyetisyene gittim, bir geldim ki sabah 200 tane mesaj.. :) oku oku bitmedi.. sizin yorumlarınızı yerim :) whatsapp grubu mübarek.. eminim aynı ölçüde ordan da konuşuyorsunuzdur siz.. kıs kıs kıs..

ben de size iyi haberler vereyim kendimce, 12 günde 1,8kg vermişim, iyi buldu diyetisyenciim.. ama yağ az vermişim, o nedenle yaptığım sporu beğenmedi. ben daha çok göbek ve kol çalışmıştım aksi gibi onlardan yağ yapmışım.. nasıl oluyorsa artık.. :)

şimdi haftaya perşembe görüşeceğiz, o zamana kadar yeni liste verip yolladı beni :) bakalım sonuçlar ne olacak..
çok iyi vermişsin bence, biraz daha spora ağırlık verirsen bu iş tamamdır canım

Kız cadı don köynek ne kadar ınceldık dıye gostermıyormuydum
Cıceklı paçalı donları nasıl unuttun
he hee..çiçekli paçalı donlardı :KK8:( çarpılmasam bari)

günaydn sabah tartıya çıktım sanki kilo almışım cumaya kadar sıkı diyet ve spor yapmam gerek bu akşam jullıan yapcam baya zor görünüyor
Ödem de olabilir geç yatmaktan uykusuzluktan ödem suyu dene istersen
bugün yarın asıl bakalım verirsin kuzu :rolleyes:

günaydn sabah tartıya çıktım sanki kilo almışım cumaya kadar sıkı diyet ve spor yapmam gerek bu akşam jullıan yapcam baya zor görünüyor
Ooooo birileri jullian dedi zor ama süper etkili yap tabiki üstüne hemen ilik dus almayi unutma ama kaslarin rahatlasin yoksa daha beter et keser :)

Gunaydin kizçeler.

Karadelik kapıları açtı
Gecede bamya yoğurt yedım
Ovvv kapan delik kapan.

günaydın kızlarrr iyi sabahlarr.. iyi ki akşam diyetisyene gittim, bir geldim ki sabah 200 tane mesaj.. :) oku oku bitmedi.. sizin yorumlarınızı yerim :) whatsapp grubu mübarek.. eminim aynı ölçüde ordan da konuşuyorsunuzdur siz.. kıs kıs kıs..

ben de size iyi haberler vereyim kendimce, 12 günde 1,8kg vermişim, iyi buldu diyetisyenciim.. ama yağ az vermişim, o nedenle yaptığım sporu beğenmedi. ben daha çok göbek ve kol çalışmıştım aksi gibi onlardan yağ yapmışım.. nasıl oluyorsa artık.. :)

şimdi haftaya perşembe görüşeceğiz, o zamana kadar yeni liste verip yolladı beni :) bakalım sonuçlar ne olacak..
Guzel olur sonuçlar tatlım sonuçta bilinçli yapıyorsun bu işi :KK66:

Kız cadı don köynek ne kadar ınceldık dıye gostermıyormuydum
Cıceklı paçalı donları nasıl unuttun
:KK70:

S beden aldım dün alt üstte 40-42
fıstık gibisin Beril eridin sen farkedemiyorsun :nazar:

çok uzunsunuz ya ben de yerlerde dolanıyom 1.62 boyla
Öyle deme kız biz Türk standardindayiz :ıslık::KK70:

Eki Görüntüle 2034187
Sanırım bızde genetık sac
Kızlarımınkıde çok uzun
maşallah çok güzel. :nazar:

Kızlarrrr ben geldim. Ne özlemişim burayı. Misafir misafir gına geldı. Anca gittiler ben de bittim. Yarabbim uzun bi süre misafir görmek istemiyorum.
Hosgeldin canim. Valla çok zor bazı misafirler hele illallah geliyor insana. Gözün aydın Kurtulmuşsun.

tikkat tikkat demiştim dün pek bi mutluydun bulgur başını döndürmüstü kanma bu güzelliklere Hiloş um. :KK14:

jilian mıdır nedir duydum ama hiç yapmadım.. denemekten korkuyorum galiba :)

Gec yatmak mi uykusuzluk mu odem mi yapiyolarmiis ben nidem ya o zaman gene 4 saat uyudum kalktm zombi gibiyim :KK43:(

hem de karbonhidrat yeme isteğini arttırıyor az uyku

matabolik balans nedir hiç duymadım yapmak istedim ne yapacam bilemedim

çok geniş kapsamlı birşey, bir sürü test yapılıp, neyden ne kadar yemen gerekiyor diye gramlı bir liste çıkıyor. 8 tane kuralı var, onlara uyup, listedeki yiyeceklerin dışına çıkmıyorsun

Gel canım gel kabak candir hele yanında yoğurt varsa :KK66:

ben üzerine sarımsaklı yoğurtla gömerim onları.. bluegreeneyes bluegreeneyes

Gel canım gel kabak candir hele yanında yoğurt varsa :KK66:
:kk77:
jilian mıdır nedir duydum ama hiç yapmadım.. denemekten korkuyorum galiba :)

hem de karbonhidrat yeme isteğini arttırıyor az uyku

çok geniş kapsamlı birşey, bir sürü test yapılıp, neyden ne kadar yemen gerekiyor diye gramlı bir liste çıkıyor. 8 tane kuralı var, onlara uyup, listedeki yiyeceklerin dışına çıkmıyorsun

ben üzerine sarımsaklı yoğurtla gömerim onları.. bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet bal olsun canm :) neyse ben gelirken elim.bos gelmeyelim bı tabak kabak alayım gelirken :KK48:

Back
X